Amelieee, trage fotoliu' si fa focul, eu doar dimineata beau ceai, apres ma vijii cu niscaiva treaba la Toronto... da' school's out this week
Ancule, asa-i: putin a fost... deloc mai este
).gif)
Iar senzatia e destul de minunata... sa vezi ce-am patit ieri cind m-am dus sa-mi iau pantaloni, a fost de coma
Mirelus, ce ma bucur sa te vad
Acu' sa pove, ca am o gramada de pove, sa fie aici, la dosar:
Ieri: a fost ca la nebuni. Da' ca la ai nebuni tare. Am fost sa-mi iau pantaloni, m-am carat in cabina cu vreo 5 perechi care mi-erau largi, am estimat eu cu un numar mai mic decit ultima oara, dar de fapt erau vreo 3, si am facut un du-te vino cu umerasele in spate. Timp in care ma sunau disperate fetele de la dansat, ca pe unde umblu, ca se dau diplomele... am ajuns si acolo la 8 fara 10 (trebuia sa fiu la 7), am plecat la 8 si 10 (cu diploma in dinti) - ca de', aveam treaba acasa
Azi: la examen a fost durere. In viata mea (inafara de facultatea mioritica) n-am mai fost atit de paralela cu realitatea. APoi am venit acasa - printr-o chestie care sus ningea si jos era apa, sa ma schimb pt prezentare. Apoi tropa-tropa alta ora in autobuz, ca sa ma duc la prezentare.
La prezentare a fost ca la filmele cu prosti, in primul rind eram singura suflare feminina din sala. In al doilea rind, ghinionul a facut ca toti care erau acolo erau ingineri electronisti, prezentarile lor au fost despre mobile, nasa, energii, sisteme de sunet, cite-n luna cite-n stele. Hop apar si eu cu.... artrita mea subsioara

Vorbesc pret de vreo 5 slide-uri... ma uit in sala... priviri goale... cit is ei de lungi si mari cit usa... se uitau la mine de sus in jos, de jos in sus... si-atit. Asta pina cind am pus prima poza cu un stadiu avansat de artrita. Atunci le-a picat fata si din fata goala au inceput sa aiba o fata... picata

La sfirsit n-au fost intrebari... doar unul m-a intrebat timid, pe cind sa ma asez la locul meu... "si... numai la miini se instaleaza?"

Apoi s-a spart gheata si au mai fost si alte intrebari. Da' a fost... o
experienta, ca sa zic asa
E ciudat, eu-s obisnuita sa vorbesc despre asta in departament, in sedintele de lab, unde toata lumea e ochi si urechi, pentru ca toti se ocupa cu asta. E prima oara cind am fost pusa in situatia sa vad fete goale...
Gata, o termin cu vorbaraia... trebuie sa ma apuc de treaba!

fetele!!!!!