Fetele, va

pe toate!!!
Iar axe nu e grasa, ca am vazut-o eu in niste poze...
Vesti-povesti:
-
simbata noaptea a nins superb, furtuna de zapada, tot tacimul. A fost tare fain, am iesit cu catzelu' la plimbare pe la 1 de noapte, ne-am intors pe la 3 si, mi-a mers la suflet. Erau -17 grade, iar duminica... 8 grade
).gif)
Noroc c-am profitat si-am iesit atunci din casa
- mi-am scos de la naftalina conturile de pe cool running si running room, mi-am sters de praf
running log-ul... eheiii, ce vremuri, cred ca-mi fac alt id ca sa intru pe forum, ca altfel mor de rusine

Glumesc... am sa intru tiptil, spasita...
-
in rest, nu stiu pe ce lume sint, mi se pare ca timpul zboara pe linga mine, ma chinui sa-mi tin puterea si motivatia sus, imi repet intr-una ca mai e putin... mi-e ciuda totusi ca din aste cauze, [pe linga ca nici nu dorm, nici nu aia nici nu aialalta (dar cu asta m-am obisnuit)] nu pot sa savurez compania cuiva taaare drag, care a venit de peste mari si tari aici... si-mi rod unghiile pentru fiecare minut in care imi dau seama ca timpul trece (asa cum au trecut si cei 5 ani de cind ne-am vazut ultima data....)
-
notele copilului au fost
sky high!!!!! La fel si cerceaful de comentarii aferent fiecarui obiect (ca asa-i la noi aici), ca si cel final concluziv. Bravo lui! Si a trecut si
testul la inot, acum e in nivelul 8 din 10!!!!
Eu fug la trebi, nu ma declar responsabila (adica ma declar iresponsabila
).gif)
) pentru programul meu.. alimentar pe saptamina ce va urma!
Pup fetele si le urez o saptamina de vis!

E, nu am zis ca sunt grasa, ca n-am buba la cap!....dar pot fi mai bine. Asta daca s-ar defecta partea aia a creierului care ma impiedica sa fac sport.
Felicitari pt copil, am vazut ca e si mare karatist...si spor in toate. Astept sf saptamanii ca sa zici ca ai trecut cu bine peste ea.