Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
amalia0701
La multi ani!
Sa fie sanatos si sa va bucuratzi de el.
Asteptam poze.
pupic.gif
ganesha
Fetele, dragele, va multumesc din suflet pentru urari!!!

Deea, tare ma bucur sa te vad aici floare.gif

Petrecerea a fost super, acum pun pozele in album, pina miine dimineata am sa ajung sa le pun si aici. N-au fost multi copii (asa se intimpla in fiecare an, pentru ca e prea aproape de Craciun, iar lumea are de mers la cumparaturi, vizite, chestii sfinte pe aici prin zona). Dar a fost super fain, tortul a fost o bunatate naughty.gif

Va pupic.gif si revin!
bubbles
La Multi Ani!!! cu intarziere gupilului pupic.gif pupic.gif pupic.gif .Uff tot nu stu ce e ala treadmill blink.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 16-12-2007, 04:20 PM) *

La Multi Ani!!! cu intarziere gupilului pupic.gif pupic.gif pupic.gif .Uff tot nu stu ce e ala treadmill blink.gif

Uite-aici! pupic.gif

Nu-i cu intirziere, ca ziua lui e abia vineri, multumim de urari!
amalia0701
pupic.gif floare.gif
aki
Felicitari pentru baiatul tau,inca o data hug.gif
Asteptam poze pupic.gif
May
La multi ani cheer.gif

Si eu astept poze si povesti si sa ne spui ce cadouri a primit rolleyes.gif
ganesha
Fetele dragele pupic.gif !!!

POZEEEE DE LA PARTY-UL DE CROCODIL!!!

A fost fain, cadouri au fost si ele - hainute, masinute, un PS II de la frate-miu devil.gif , cu joc cu tot (ofofof)... Vineri, de ziua lui adevarata voi face o masa asa, in familie.

Am luat si bradul azi, a fost o poveste faina si frumoasa, pe care am s-o exemplific in imagini la gura sobei!

pupic.gif fetele si le urez o saptamina minunata!!! floare.gif
julyalina
pupic.gif frumoasa petrecerea floare.gif
si crocodilul cred ca a fost super incantat smile.gif
amalia0701
Super petrecere!
Crocodilul fericit cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am inundat tastaura cand am vazut tortul lol.gif lol.gif lol.gif
Iar fratziorul tau normal ca e asaltat de fete, e foarte frumos naughty.gif naughty.gif
De tine mami slaba, sexoasa, sclipitoare nu mai spun nimic.
O sa raman singura grasa de pe forumula asta lol.gif tease.gif
pupic.gif
stardust
Stiu ca ar trebui sa incep prin a spune ce frumos a fost totul aranjat (si a fost!!) dar pe mine m-a uimit cat esti de frumoasa si gingasa!!! Pai nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca tu ai un copil asa de mare si de frumos daca te vedeam pe strad!! Felicitari, nu stiu cum le faci pe toate, dar le faci bine!

La copil vin sa-i urez vineri )).gif
ganesha
Dragele mele, ma bucur ca v-au placut pozele hug.gif

Soranutza, ma faci sa rosesc blushing.gif Te-am vazut ca ai reaparut si voiam sa sar pe tine cu-n potop de intrebari, dar am avut o perioada asa de aiurea in ultima vreme... ca n-am mai apucat. Discutam noi intr-o vreme mai indelungata, prin alte parti, de alergat... chestii trestii...Am citit la neuroni: e minunat proiectul pe care vrei sa-l faci floare.gif

Azi stau acasa... yahoo.gif In sfirsit m-am adunat sa stau si eu acasa, nustiuprince minune!

pupic.gif fetele si incerc sa ma apuc si eu de chestiile care zbiara ca trebuie facute )).gif
Deea
hug.gif Eu sunt cam tot timpul pe la tine prin jurnal, abia astept sa te citesc ....tare urat a fost in ultimul timp cand n-ai avut timp sa scrii, ma bucur ca te-ai mai linsitit si ai mai mult timp pentru tine si pentru ai tai. floare.gif
aki
Ma duc sa vad si eu pozele si fata super draguta yahoo.gif
ganesha
Deea, Aki hug.gif floare.gif

Am avut azi o zi fructuoasa foc )).gif Am spalat geamurile ca nu le mai atinsesem de vreo luna jumate cred blushing.gif , am pus beculete craciunetze prin casa (poze, stiu, pun!), am facut si mincare (ciorbita de linte, vinete indiene cu curry si orez si ciupe), si alte niscaiva nimicuri.

A stat bunicul meu la mine de pe la 8 dimi pina seara, tare fain a fost, am stat la povesti, m-a laudat ca-s harnica blum.gif , am mers la o cafea, am pus tara la cale.

M-am luat la trinta si cu treadmill-a, dar abia pe la 11 fara ceva seara, ca atunci am apucat. Am bifat 5 km cu chiu cu vai, cu suduiri si promisiuni solemne cum ca "de miine...." (placa cea cunoscuta).

Note to self: trebuie sa-mi iau bustiera. Asta de o am e cumparata acu' cinshpe kg, si nu-si mai face treaba. Iar eu cum is omu' utilitatilor nu ma lasa constiinta sa am 2 chestii de-acelasi fel in... garderoba, si nu fac cumparaturi decit atunci cind trebuie. Iar acum trebuie.

Miine, adica marti, am in plan sa vorbesc cu Moshu' (asa se zice la mine in familie), si daca tot ajung printr-o zona populata cu magazine poate mi se agata si o bustiera de mina.

pupic.gif fetele si le urez o zi magnifica!!!!!
Sexymom
Am vazut pozele, sunt superbe, tu arati super misto, slaba, inalta, echilibrata.
Baietelul tau seamana cu tati al lui blum.gif mai ales la gura.
Cred ca s-a simtit bine cu prieteni lui. Intrebare: nu are pana acum nici o prietena prefetata? naughty.gif

La multi ani pt. baiatul tau, sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata, sa fie sanatos si destept. floare.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 18-12-2007, 09:43 AM) *

Am vazut pozele, sunt superbe, tu arati super misto, slaba, inalta, echilibrata.
Baietelul tau seamana cu tati al lui blum.gif mai ales la gura.
Cred ca s-a simtit bine cu prieteni lui. Intrebare: nu are pana acum nici o prietena prefetata? naughty.gif

La multi ani pt. baiatul tau, sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata, sa fie sanatos si destept. floare.gif

Sexi, pupic.gif A avut chiar o viitoare nevasta, da' cica a lasat-o... ca cica e mai bine asa. Prin clasa I avea 3 pretene, si 2 dintre ele s-au certat ca voiau intietate, da' el le iubea pe toate. Acum cica ia o pauza de la... fete lol.gif
danyhoney
Am vazut si eu pozele ... Ce sexoasa esti , mai !!! Sa lesin , nu alta ! give_rose.gif

Frumoasa party , cupilu` s-a simtit bine , cadouri multe .... Frumos !
ganesha
Dany pupic.gif

Eu acum sint intr-o dispozitie turbata, cu fund-n sus de parca lumea s-a nascut sa-mi faca mie-n ciuda lol.gif Is in prima zi de probleme si as bate pe toata lumea. lol.gif

DAR am scos catelu' si ne-am jucat si alergat amindoi prin zapada, parca ma inveselisem.

DAR... a murit ceva la calcul meu si acum sint pe cel auxiliar care ma scoate din pepeni.

Ca sa fie totul complet, hai sa ma loghez pe cool running sa-mi trec antrenamentul de ieri. Au dat monstrii astia sistemul peste cap - dupa parerea lor e ...actualizat. Nu mai gasesc running log-ul meu, si, in plus, pe pagina principala scrie asa:

* Name: amyrunny
* Email: (Private)
* Last Logged In: Dec 31, 1969 4:00 PM (!!!!!!)

Adica cum ... m-am logat ultima oara in 1969? Pai nici nu eram nascuta la ora aia lol.gif lol.gif lol.gif Abia in '80 m-am nascut, deci daca ar fi sa ma iau dupa ei, mi-a furat cineva ante-identitatea. Si daca m-as fi logat ultima oara in '69, cum [*****] sint membru din 2007? Poate... 1907 lol.gif lol.gif lol.gif (dar membru sint din 2005, si chiar tineam la log-ul meu... care nu mai e sorry.gif )
Dumbo
pupic.gif stai linistita, ar trebui sa iti regasesti log-ul dupa ce se reseteaza data sistemului.
bubbles
Seara yahoo.gif .Inca nu imi vine sa cred ca tu ai un crocodil atat de mare ca arati de 18 ani give_rose.gif .
ganesha
Mi-am regasit log', numa' ca... au facut aia o varza generala acolo. Vorba uneia de pe forum" candy for the eye, but lacking the substance". Ca de ex.: pe log era o pagina plina cu cimpuri pe care de voiai le completai la fiecare antrenament (greutate, ore de somn, HR la repaos, tipul de antrenament, temperatura, durata, ora inceperii, comentarii auxiliare, adidasii, etcetcetc). Si tu acoloshaia scriai ce te intereseaza, dadeai "ok" si gata, dus era. Iar ca vizualizare, vedeai toata saptamina cu TOATE detaliile pe care le-ai bagat, scrise mic, dar erau acolo!!!

Acum: pentru fiecare cimp din cele de mai sus... se deschide o noua pagina doh.gif Care se deschide greu, ca e plina de imagini, culori, butoane smechere si alte timpenii. Plus ca unele cimpuri le completezi, altele nu (pentru ca n-ai chef sau pur si simplu nu ai ce scrie). Ei... acu' astepti un seeecooool ca sa dai "next". Iar dupa ce termini toata tarabaua asta, vizualizarea finala o ai... sub forma de n-o ai. Adica ai un tabel pe care scrie de ex "monday - running", iar ca sa vezi detaliile ti se deschide... ALTA PAGINA. Geeeez...

Iar forumul merge cu spatele, de unde o pagina de forum se intinde pe tot ecranul, acolo, mai nou, se intinde pe un dreptunghi ingust... pentru ca restul spatiului e ocupat cu casute si casutele pline de informatii importante (ba cine e online, cu avatar cu tot, ba butoane colorate si MARI, ba.... i haaaa).

Gata, m-am descarcat!!!! grin.gif

Bubule, am 27 de ani, hai ca nu-s chiar asa batrina totusi... chiar daca zice lumea ca arat mai tinara lol.gif

pupic.gif fetele si revin cu poze de la crocodil de la concertul de iarna. A fost ferchesh tare, i-am luat pantofi noi, pantaloni gri noi, curea noua. Camasa si cravata le avea (cravata de la Mos Neculaie). A cintat si a dansat. Eu muream de placere, ca doar de'... cioara si cu puiu' ei....

pupic.gif fetele iara si le urez o miercure surizatoare!!! (a! am pus la cale meniul pentru masa de vineri in cinstea lu' cupil)
julyalina
pupic.gif pentru turbo mam hug.gif
danyhoney
CITAT(ganesha @ 19-12-2007, 04:19 AM) *

(a! am pus la cale meniul pentru masa de vineri in cinstea lu' cupil)

Si nu ne spui si noua ????

give_rose.gif
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 19-12-2007, 09:38 AM) *

give_rose.gif

Subscriu!
nusarich
CITAT(amalia0701 @ 19-12-2007, 01:10 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-12-2007, 09:38 AM) *

give_rose.gif

Subscriu!

Si eu... floare.gif
ganesha
Calculatorul mare s-a suparat pe noi si acu' nu mai vrea sa functioneze, asa ca pozele au ramas tot in camera.

Pentru ziua de cupil m-am gindit asa:

Aperitive:

- cous-cous pe care sa-l prepar in mod obisnuit (ei, hai, poate putin mai altfel acum) si sa-l asez in barcute de andive, ar arata cam ca in imaginea asta
Imagine

- rulouri de castraveti cu mijloc de ceva crema de brinza (ar arata ca aici)

Imagine

- un platouas cu brinzici si rosioare
- salata de ciupe cu masioneza

Felul principal:

- ciupe umplute, cu brinza deasupra si date la cuptor
- piure
- salata
- ma gindeam la niste asparagus in aburi (la cina de Craciun cu colegii lu' al meu am mincat asparagus si mi s-a declansat o pofta nebuna, de obicei primavara maninc numa' asparagus)

Desert:
- doar tort, pentru ca la mine in familie nu se omoara nimeni cu prajiturici si alte dulcegarii.
ganesha
Imagine

Sursa: http://www.phildynan.com/run.htm

Ehhhhh rolleyes.gif
stardust
pupic.gif N-am reusit sa citesc mai nimic de cand am scris ultima oara dar am venit sa las un pupic de noapte buna. Maine recuperez de la servici si-ti scriu.
bubbles
Hmm deci asa .. nu ca .. tu ai atata si gupilu are atata si .. tipi la bubul care are atat cat are si ... dar stai sa vezi bubul care s-ar putea sa aia si el un bebe care .. uff grele (sper ca intelegi tu ) .Pug ganesha si gupiul ei pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
Stardust pupic.gif

Bubule, eu ma abonez nasa virtuala cind bubu' se hotaraste ca s-ar putea sa aiba bebe blum.gif

Miine tre' sa vin cu poze! Ma duc sa atac Torontoul cit e al meu EL la un meeting. Macar atit daca treaba nu fac acasa.

A! Pot sa dau, in sfirsit, vestea cea mare: AM TERMINAT SCOAAAALAAAAAAAA, sint propusa pentru graduare (aici e sistemul altfel decit in RO, nu termini scoala cu bine si o absolvi direct, ci trebuie sa fii... propus pentru absolvire) yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

(sper sa ma tin bine in friu si sa nu incep iar in septembrie, ca tare mi-a trecut mie prin cap ca m-as mai duce nitel la scoala, ca visul visurilor mele dintotdeauna abia a luat contur, pentru ca e un domeniu super super nou si nu exista facultate de asa ceva. Dar sper sa-mi revina mintea la cap si sa incep sa am si eu o viata!!!!!! Ca in septembrie anul asta am implinit 20 de ani de mers la scoala fara intrerupere).

Pup fetele si fug euforica la cartofii prajiti pe care-i face al meu! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
bubbles
G I know what graduation mins for you because i know what it meant for me pupic.gif pupic.gif *: Congratulions again!!! hug.gif
amalia0701
cheer.gif cheer.gif
pupic.gif
nusarich
Felicitari Ganesha si la mai mare!
Imi aduc aminte acum de una din profesoarele mele din liceu, care la petrecerea de final de clasa a XII-a ne-a urat sa ne numaram anii in cat mai multi ani scolari...
aki
Felicitari,draga Ganesha floare.gif hug.gif
stardust
Am terminat de citit si in sfarsit resusesc sa scriu ceva. De citit mai citesc de la servici dar am eu piticii mei pe creier, trebuie sa fiu calma si zen ca sa pot scrie, deci scrisul (coerent) de la servici nu prea intra-n calcul.

Am citit ca a stat bunicul la tine pana seara... dar seara unde pleaca? )).gif

Chiar rasuflam usurata ca in sfarsit ai terminat cu scolile si o sa ai mai mult timp de alte cele (inclusiv palavragit pe forum wink1.gif ) dar vad ca nu te-ai saturat de scoli. Sa stii ca si pe mine ma apuca idei din astea cu scolile destul de des desi de abia anul asta in aprilie mi-am terminat ultimul curs si iar ma mananca...ochii si creierul. Ce vrei sa studiezi? Hai ca eu de abia astept idei sa visez la scoala iar. )).gif

Cu alergatul ce sa zic? As vrea sa fiu strut ca sa pot sa-mi bag capul in pamant!! N-am mai alergat deloc, nici la sala nu am mai fost. De doua luni mi-am facut abonament la o alta sala, langa servici dar nu am mers nici macar o data de atunci sad.gif

Dar cred ca-ti amintesti ca tu m-ai motivat pe mine si in trecut cu alergatul si parca simt ceva motivatie care vrea sa rasara din nou tease.gif
stardust
Din ciclul "eu scriu rar dar si cand ma apuc nu mai stiu sa ma opresc", urmeaza urmatoarea intrebare: cum faci cartofii prajiti? Am vazut la magazin zilele astea o friteuza (niciodata n-am stiut cum se scrie cuvantul asta) in care poti face cartofi prajiti fara ulei. Cica la un kg de cartofi pui doar o singura lingura de ulei, deci ajungi sa faci cartofi prajiti cu 3% materii grase. M-a tentat mult chestia aia dar costa 199 EUR sad.gif
ganesha
Fetelor, va hug.gif tare de tot!!!

M-am adunat de pe la Toronto, cu o durere sinistra de cap, da' macar cu niste cumparaturi bifate cit a fo' al meu la meeting. Fraaaate, ce urasc mall-urile, cumparaturile si altele din gama asta. Am luat cadou la crocodil, mi s-a agatat si mie de mina o bluza la Zara, dulce si ieftina, mi-a luat al meu bunic un plovaras verde cadou de Craciun...

Sa raspund la intrebari:

- cind maninc cartofi prajiti ii maninc... normali, pratjiti fromos in ulei, nu ma joc cu chestiute. Ori is prajiti, si macar imi fac o dambla, ori o las balta si nu-mi mai trebuie deloc. lol.gif Chestia aia de 199 EUR mi se pare.... usturatoare, ca sa zic asa.... blink.gif

- bunicul meu rezideaza la mama mea acasa. Acolo pleaca...

- cu scolile: pai a fost intortocheat foc lol.gif : trebuia sa dau la pictura murala si restaurari patrimoniu in cadrul fac. de arte plastice (dupa ce in prealabil, in scoala, facusem pian, si de acolo direct la liceu mate-fizica-engleza), dar am dat la psihologie in RO, am facut acolo 4 ani, am venit aici, au urmat alti 4 ani - Science Laboratory Technology. Toate bune, frumoase si palpitante, numai ca eu ma vreau biotehnoloaga, si pina acum era destul de ok pentru ca nu exista asa un program in nici o facultate, pentru ca e un domeniu foarte foarte nou. Si cum aici in SV lu' Ontario e nucleul cel mai mare si dezvoltat din lume, sint bombardata cu asta mereu si imi lasa gura apaaaaaaa... In timp ce faceam eu programul asta de am zis mai sus, acum 2 ani, s-a dat drumul si la un program de 4 ani de biotehnologie. Si am vb cu aia (coordonatoarea de program a fost chiar profa mea de biologie moleculara si cursul de biotehnologie din cadrul programului meu) si nu ar trebui sa o mai iau de la capat, dar ar trebui sa mai fac 2 ani... Ceea ce nu ma prea bucura... inca 2 ani in scoli, programul asta e destul de scump.... parca nu ma mai tin nervii...Oricum, am timp pina in mai sa ma gindesc de ma duc sau nu. 20 de ani in scoli fara pauza mi-au ajuns...

Sper sa apuc sa alerg nitel in seara asta, macar putin. Ieri ziceam ca-mi dau duhu', da' eram si pe stop - nu ca gasesc scuze, da' na. lol.gif

pupic.gif fetele si fug la treburi ca acusi e miine!!!!!
aki
pupic.gif
Ganesha
julyalina
Imagine

LA MULTI ANI pentru cupilul-crocodilul !
bpaula
LA MULTI ANI!!!!!!!!! pt copilu...
Craciun fericit si plin de cadouri de la mosul. Urez de azi ca maine plecam sa vedem luminitele de Craciun la Viena.

La mine deja a venit mosul si mi-a adus-o pe mokk asa ca is tare happy.

yahoo.gif

Inca 3 ore si concediuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yahoo.gif
Dumbo
bday.gif La multi ani!!! (pentru copilu')
amalia0701
partytime2.gif bday.gif flowers1.gif
La multi ani!
butterfly
La multi ani crocodilului! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
sa creaaasca maaare maaaare si voinic si frumos si destept si sa isi faca mama fericita ca pana acum!

La multi ani!
danyhoney
LA MULTI ANI lu`cupilu` crocodilu` !!!!!!!!
stardust
La muuuuulti, muuuuuulti, muuuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani copilului tau frumos!! Sa fie la fel de cuminte, ascultator si frumos ca pana acum!
ganesha
hug.gif Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari!!!! Crocodilu' deja si-a primit cadoul de la noi si de la un prieten care a trecut dimineata pe aici ca lucra diseara. Azi croco a fost scutit de scoala - asa e obiceiul la noi in familie naughty.gif

Acum is turbo mom, am o gramada de facut, el vrea party la 4 ace, stil.. cu cravata, asa ca am de impaturit servetele, lustruit argintaria... si sa nu uit si de mincare, ca si ea trebuie facuta lol.gif

Eu fug acum si va pup si va multumesc inca o data! hug.gif
nusarich
La multi ani lu' copilu'! Sa creasca mare, sanatos si norocos, ca destept si frumos l-am vazut ca e! Si sa va bucurati de el in continuare! partytime2.gif bday.gif
A propos, azi a fost si ziua sefului meu cel mare, asa ca nu putea s-o ratez. Si pen' ca fu ziua dumisale, ne-a dat liber. De-aia bantui la ora asta pe aici, ca mai devreme n-am avut timp, deh, s-au scurtat zilele si acu' vine Craciunul si eu tot n-am terminat curatenia. Petrecere frumoasa si poze multe! band.gif
aki
CITAT(bpaula @ 21-12-2007, 09:29 AM) *

La mine deja a venit mosul si mi-a adus-o pe mokk asa ca is tare happy.

yahoo.gif

Pe cine? blink.gif Pe Moka?
anca veselie
LA MULTI ANI!!!!!!!!! PT COPILU CROCODILU, SA FIE SANATOS SI DESTEPT!!!!!!!!!!
si tie felicitari pt absolvirea scolii si pt ca gasesti putere intotdeauna pt... tot! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.