Mi-am regasit log', numa' ca... au facut aia o varza generala acolo. Vorba uneia de pe forum" candy for the eye, but lacking the substance". Ca de ex.: pe log era o pagina plina cu cimpuri pe care de voiai le completai la fiecare antrenament (greutate, ore de somn, HR la repaos, tipul de antrenament, temperatura, durata, ora inceperii, comentarii auxiliare, adidasii, etcetcetc). Si tu acoloshaia scriai ce te intereseaza, dadeai "ok" si gata, dus era. Iar ca vizualizare, vedeai toata saptamina cu TOATE detaliile pe care le-ai bagat, scrise mic, dar erau acolo!!!
Acum: pentru fiecare cimp din cele de mai sus... se deschide o noua pagina

Care se deschide greu, ca e plina de imagini, culori, butoane smechere si alte timpenii. Plus ca unele cimpuri le completezi, altele nu (pentru ca n-ai chef sau pur si simplu nu ai ce scrie). Ei... acu' astepti un seeecooool ca sa dai "next". Iar dupa ce termini toata tarabaua asta, vizualizarea finala o ai... sub forma de n-o ai. Adica ai un tabel pe care scrie de ex "monday - running", iar ca sa vezi detaliile ti se deschide... ALTA PAGINA. Geeeez...
Iar forumul merge cu spatele, de unde o pagina de forum se intinde pe tot ecranul, acolo, mai nou, se intinde pe un dreptunghi ingust... pentru ca restul spatiului e ocupat cu casute si casutele pline de informatii importante (ba cine e online, cu avatar cu tot, ba butoane colorate si MARI, ba.... i haaaa).
Gata, m-am descarcat!!!!
Bubule, am 27 de ani, hai ca nu-s chiar asa batrina totusi... chiar daca zice lumea ca arat mai tinara

fetele si revin cu poze de la crocodil de la concertul de iarna. A fost
ferchesh tare, i-am luat pantofi noi, pantaloni gri noi, curea noua. Camasa si cravata le avea (cravata de la Mos Neculaie). A cintat si a dansat. Eu muream de placere, ca doar de'... cioara si cu puiu' ei....

fetele iara si le urez o miercure surizatoare!!! (a! am pus la cale meniul pentru masa de vineri in cinstea lu' cupil)