Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
ganesha
Am sa incep in forta )).gif .

Situatia e asa: momentan sint debusolata, si am nevoie de o unealta care sa ma tina pe directie (asta va fi jurnalul in care fara prea multe floricele si poezii am sa trec meniuri, am sa numar macro si micro nutrienti, etc etc etc). Ca instanta suprema, apelez si la indreptarul de punctuatie, WW.

Despre mine:
-aproape 27 de ani, 1m74, 69 de kg acum (69.6 luni dimineata, 68 acum 2 saptamini). Nu cred in kg prea mult, mai mult orientativ, dar cred in body fat. Momentan sint la 23, am avut si 29 si ceva demuuult.. i haaa Telul e undeva pe la un 17, n-am de unde sa stiu la cite kile se poate intimpla (se poate si la 67, se poate si la 57, important e stratul sa se reduca)

Stilul meu de viata: foarte activ, servici solicitant "la cap", copil de 7 ani jumate care trece in clasa a 3a in toamna, sint si eu si la scoala, zile in care ies la 7 dimineata si intru la 9 jumate seara.

- vegetariana, vegana in timpul Posturilor ortodoxe mari si mici; activista in ce tine de drepturile animalelor, mediu, chestii trestii - tot felul de cauze din astea pierdute; road runner; si last but not least, dansez intr-o trupa. Imi place sa o tai pe coclauri, sa citesc, sa invat cit mai mult, sa ma ocup de fotografie, sa visez mult si sa aim high

Stilul meu alimentar (tintesc spre "ca la carte"):
- respect piramida alimentelor
- respect principiile de baza: cel putin 23 g fibre pe zi, cel mult 2400 mg sodiu, cel mult 9 g grasimi saturate, proportiile de baza pt carbi, grasimi si proteine (grasimi 20-35%, carbi 45-65%,proteine 10-35%), imi urmaresc aportul de vitamine si minerale (nu numai eu, si al meu sot, si mai ales pentru copil)
- nu (mai) beau DELOC, nu (mai) fumez, nu beau sucurele, nu bombonele, nu aia, nu aialalta

Sport:
- alergat in principal (desi acum sint intr-o mica pauza autoimpusa, si din cauza asta n-am sa-mi ating telul pina in septembrie - un 10k road race)
- free weights in general pentru ca scripetii nu ma satisfac indeajuns (dar folosesc citeaodata)
- dansat (cu repetitii de cel putin 2 ore de cite cel putin 2 ori pe saptamina - mai dese inainte de spectacole)
-cardio kick (mai ales cind sint nervoasa.. dau in sacul ala de-i zboara fulgii)

Ce s-a intimplat de s-a ajuns aici acum:

totul a fost bine si frumos pina prin aprilie cind am inceput sa deraiez. Prindeam cite 2-3 ore de somn pe noapte, examene cite 1-2 pe saptamina (in perioada februarie-mai), responsabilitati, copil de educat, de dus la karatele lui, la inot, de asistat la lectii si citit, ma rog... ca o mama, tot tacimul.
Am inceput sa nu mai alerg des pentru ca erau zile cind ieseam la 7 am din casa si intram la 9 jumate seara, si pentru ca nu prea intruneam cele cel putin 6 ore de somn.
M-am redresat, am recidivat, m-am redresat iar, am recidivat iar, si tot asa. Mai o pizza la prinz ca n-aveam timp sa pregatesc pentru cind eram plecata de acasa, mai o aia, mai o aialalata.
S-a terminat aprilie, a inceput mai, lucrurile pareau ca intra in normal, serviciul mergea lin si frumos (a, alta chestie fuse ca prin ianuarie am aflat ca pe perioada ian-aprilie sint fara servici). Nu am fost back on track, da' incepea sa fie ok. A inceput stresul cu dansatul, oricit mi-ar place e destul de greu sa dansezi in public, mai ales la 39 de grade, umezeala si dupa o zi infecta la servici.Oricum, parea destul de bine, se apropia vacanta de vara la copii (27 iunie), credeam ca am sa apuc sa aduc lucrurile la normal.

DAR, cineva drag a cazut intr-un adinc somn, iar in vreo 2 saptamini s-a hotarit ca si-a incheiat socotelile cu viata pe acest pamint (asta s-a intimplat saptamina trecuta). Desi e un eveniment scris in legea firii omenesti, cind se intimpla da totul peste cap. Am ramas debusolata si goala, si nu prea mi-am revenit.

Pe de alta parte STIU ca daca nu am grija de mine oricum nu rezolv nimic, realitatea e aceeasi...Asa ca am zis sa string din pumni si din dinti si sa-mi revin. Si am inceput de luni. E de datoria mea in fond si la urma urmei sa ma tin sanatoasa pentru mine si pentru cei apropiati.

In plus, in vreo 10 zile avem un spectacol mare si important, pentru care tre' sa fiu in super forma, chiar daca pe dinauntru mie inca mi se rupa pamintu'n doua). Asa ca... pe cai!

danyhoney
Trebuie sa spun ca inceputul jurnalului tau m- a cam intristat !!!!! Sunt alaturi de tine ...asa cum pot , de la distanta si sper din tot sufletul ca vei atinge telurile care ti le-ai propus !! DAR .....nu fii prea drastica cu tine !!!!! Ai trecut prin multe si corpul ( si mintea ) tau are nevoie sa inteleaga in ce parte vrei sa te indrepti !!

Sunt aici ( cand pot ) daca ai nevoie de ajutor !!!!!!! Si restul fetelor te vor ajuta !

hug.gif

CITAT(ganesha @ 13-07-2007, 12:29 AM) *

In plus, in vreo 10 zile avem un spectacol mare si important, pentru care tre' sa fiu in super forma, chiar daca pe dinauntru mie inca mi se rupa pamintu'n doua). Asa ca... pe cai!

VEI REUSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uka
heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy saluty la tine in jurnal...
succcccccceeeeees
danyhoney
Ce nesimtita am fost !!!!!!!!!!

Am venit in casuta ta fara sa aduc nimic sad.gif sad.gif

Dar ma revansez acum . Uite niste floricele sa iti mai aline tristetea Imagine
ganesha
Multumesc mult, dragele! hug.gif

Acum afaceri: lol.gif

Luni

MD: 1 cup afine, o banana

Snack: un baton de cereale

Prinz: 1.5 cup orez cu sos de soia (o lingurita – vreo 7 calorii), 2 cup salta de varza rosie

Snack: 2 cups conopida rontaita cu nitel dip

Cina: crema de brinza de vaci (facuta cu o rosie, putin ulei de masline) pe o felie de pine de secata; pepene

Snack la film: 4 bucatele de toast (cumparat, ambalat, etc)

Total: 1390 calorii, din care 23% grasimi, 4% saturate, 64% carbi, 13% proteine, 1600 mg sodiu, 9 mg cholesterol, 26 g fibre, unda verde pt vit. A, C si calciu. Puncte WW 21.

Marti

MD: 100 g brinza de vaci, jumate de ardei mare si galben, jumate de rosie, o felie piine de secara

Snack: un pumn de afine

Prinz: orez (ca mai aveam de luni), cu salta din ardei, rosie si ulei de masline

Snack: 2 croasanti si jumate, mititei (ca a avut al meu EL chef de bucatarit si i-a facut)

Cina: meatless meatballs (7 la numar), 2 felii de piine de secara

Snack mai pe seara: portocala

Total: 1384 calorii, 27% grasimi, 7% saturate, 56 % carb, 17% proteine, 17 g fibre (asta-i rau de tot), 1600 mg sodium, 56 mg colesterol, vitamina C ok, restu’… cam nu. Puncte WW 20.5.

Miercuri

O zi grea si trista, a fost aiurea de tot, n-am avut chef de nimic, am iesit la 8 din casa, am intrat putin la 5 si am plecat sa o iau pe mama de la aeroport (venise din RO de la inmormintare) din Toronto ( ~ 200 km) si am venit la 12 noaptea inapoi.

Joi va veni si ea, acu' mi-e prea somn sa mai editez. Dupa cum se vede, a lipsit sportul cu desavirsire. Azi am fost la repetitie - unde m-am si enervat putin, nu a curs chiar apa de pe noi ca s-au si discutat chestii administrative. Mi-e dor insa sa aleeeeerg, am zis ca alerg dupa 21 iulie, dupa show, pentru ca mi-e frica sa nu ma accidentez cumva (de cind m-am apucat nu am patit-o decit de vreo 2 ori, da' vorba aia, paza buna trece primejdia rea).

Va pup si va urez o zi de cucerit lumea! cheer.gif
aki
Salut draguta si al tine in jurnal.M-am cam intristat cititnd povestea ta.Dar asa-i viata,intradevar sorry.gif .Ea merge inainte si noi trebuie sa o urmam.Sunt si eu ca si tine,am mincat la ore tirziu si-mi parea ca e bine asa.Simteam ca ma ingras,dar ma gindeam sunt un om simplu,nu sunt o stea, pe podium nu o sa am ce cauta.Dar intr-o zi mi-i am venit in fire si am hotarit sa ma apuc de sport si dieta.Asa ca sunt mereu in miscare.Mininc sanatos,dupa 6 mininc numai salate fara ulei.Dimineata cind deschid ochii,stind in pat ridic picioarele de cite 40-50 ori.Si se vede.Am pierdut 9 cm in talie intr-o saptamina si ceva.Sper sa ma tina clikul cit mai mult naughty.gif
Bafta si multa ambitite iti doresc pupic.gif
amalia0701
Servus iubire!
Iti aduca cadou de casa noua un arbore de Seqouia:
Imagine

Imagine

Esti puternica si o sa revii pe linia de plutire.

Nessie
Buna, Ganesha! flowers1.gif
De cand te stiu ai un meniu foarte echilibrat si ma bucur ca revii la el, chiar daca ai trecut prin perioade grele si ai avut parte de mult stres. Condoleante pentru persoana draga care doarme acum. sad.gif

O sa trag cu ochiul si eu la meniurile tale, pentru ca vreau sa urmaresc procentele de nutrienti. Vad ca doar cu sport si 1200-1500 calorii nu merge asa cum imi doream...

Mult succes in tot ce ti-ai propus si asa cum ti-au zis si fetele, noi suntem aici sa te sustinem cand ai nevoie! floare.gif
ganesha
Joi

MD: o felie de piine de secara cu Philadelphia
Snack: portocala
Prinz: un cup de mazare (facuta cu rosii pasate si putin ulei de masline) si 8 meatless meatballs
Cina: omleta din 2 oua si piine (alba)
Snack: ciocolata (Poiana, trimisa de bunicul meu – parca nici n-as pune-o la calorii)

Total: 1240 calorii, 44% grasimi (bulina albastra), 40% carb, 16% proteine, grasimi saturate 12.8% (bulina foarte albastra), depasit colesterolul cu 127 mg (iar bulina albastra), fibre 21 g (destul de OK). Puncte WW: 20

Sport: am avut repetitie aseara, daca ar fi dupa calculatorul de calorii cica ar fi 200 de calorii (cel putin). Dupa ala de WW ar fi 3 pcte bonus. Inca mi-e putin neclar cum e cu ele, da’ ma descilcesc eu pina la urma.

Vineri:

Zi de ASA NU!

MD: yellow veggie burger (asa ii zic eu ca e galben: e o chestie congelata, care s-ar asemana cu chicken nuggets-urile, oricum, e bad bad bad, dar e congelata, se face intr-un minut jumate si e practic cind esti pe fuga) cu piine (ALBA – bulina super albastra), maioneza light(tot albastra bine de tot)

Prinz: paste integrale (bulina rosie) cu ffff putina feta si inca un yellow din ala (bulina albastra)

Cina: veggie dog (acelasi principiu – se face intr-un minut), piine ALBA, maioneza light; ciocolata iar

Total: 1670 calorii, 38% grasimi, 13% saturate (bulina albastra), depasit sodiul cu 300 de mg (iar bulina albastra), 44% carb, 18% proteine, 21 g fibre (bulinuta rosie), vitamine ioc

Nema sport! (bulina cacanie de-a dreptul)

Nu am apucat sa socotesc exact nr. de puncte.

Acu' respir o secunda, va iau pe rind, desi cam tirziu blushing.gif

Dany, esti o draguta, multumesc de flori, sint tare dulci, si cu siguranta m-au facut sa zimbesc! Multumesc de incurajare si de sprijin!

Uka, bine ai venit, ma bucur ca ma vizitezi!

Amelie, ce-mi mai atingi tu punctul sensibil! M-ai omorit cu copacii aia! hug.gif

Aki, mi-era dor de tine! am citit la tine in jurnal ca ti-a clickuit, si ma bucur tare! Te mai astept pe aici.

Nessie, si de tine mi-era dor give_rose.gif Sper sa se puna procentele mele de nutrienti pe-o directie anume, deocamdata pasc pe marginea drumului. Impreuna i-om dovedi noi, nu? cheer.gif

amalia0701
Servus draga mea!
Ma bucur ca ti-a placut arborele ala, e in fatza Cazinoului din Herculane, acu 2 sali de muzeu si restul ruina, e monument al naturii, impresionant.
Stiam ca o sa iti placa, iar cand simtzi ca iti e greu, il iei im bratze simtzi scoartaz lui lucioasa si stai acolo pana iti incarci bateriile de seva lui.
Citind meniul tau ma gandeamc a ar trebui sa scriu si io ce tampenii mananc doar mi-o fi rusine, asa ca fug la mine in jurnal .
Un weekend fain .Te pupicesc!
aki
CITAT(amalia0701 @ 14-07-2007, 09:20 AM) *

Servus draga mea!
Ma bucur ca ti-a placut arborele ala, e in fatza Cazinoului din Herculane, acu 2 sali de muzeu si restul ruina, e monument al naturii, impresionant.
Stiam ca o sa iti placa, iar cand simtzi ca iti e greu, il iei im bratze simtzi scoartaz lui lucioasa si stai acolo pana iti incarci bateriile de seva lui.
Citind meniul tau ma gandeamc a ar trebui sa scriu si io ce tampenii mananc doar mi-o fi rusine, asa ca fug la mine in jurnal .
Un weekend fain .Te pupicesc!

Se poate sa-l cuprind si eu,poate imi mai trece din nervi cind ii am.Salut draguta,cum merge dieta? salut.gif
ganesha
Dragele mele, va pupic.gif si va hug.gif

Simbata e zi de cintar: 68.8 kg, deci un minus de 800 g intr-o saptamina. cheer.gif

Niscaiva poze noi si aburinde:

1) 30 iunie, Point Pelee, un loc superb, unic in lume, unde se aduna pasari migratoare, unde explodeaza natura si padurea caroliniana, unde e si punctul cel mai sudic al Canadei:

http://picasaweb.google.com/NoiToti3/Point...key=wv2yyN-jt9o

2) 1 iulie - ziua Canadei, am fost pe backroads la plimbare, pe la Long Point - o rezervatie pe malul lacului Erie (ca si Point Pelee, numai ca la 300 de km de Point Pelee), si de acolo la Niagara la artificii

http://picasaweb.google.com/NoiToti3/1Iuli...key=ICnsBZ9lvSI

luchi
Bine te-am regasit, draga A. floare.gif Imi pare rau pentru momentele prin care ai trecut. floare.gif

Ti-am admirat pozele, cupilu' - crocodilu' - sunteti o familie tare faina tare, voi 3 - , puloverul verde laugh.gif si fusta de la baschet (am ramas marcata laugh.gif ).

Spor la ce ti-ai propus, sunt sigura ca jurnalul tau va fi (si) o sursa de informatii in ale mancatului corect pentru toata lumea.
bubbles
Bun gasit !!! Am venit si eu sa te salut si sa iti urez spor la dieta si la cat mai multe kg jos !! flowers1.gif Si sa mai pui date despre mancare ca vad ca stii multe lucruri folositoare grin.gif
danyhoney
Vazut si eu pozele acum !! Trebuie sa-ti spun , draga A , ca sunt excelente , mai ales cele cu Niagara noaptea !!!

Sunteti o familie tare frumoasa si fericita ( se vede asta asa de bine pe fata voastra ) .

Duminica placuta in continuare .
ina_ceva
Imagine

Astazi am reusit sa-tzi vad si eu pozele: sunt superbe si tu arati ca o adolescenta w00t.gif .

Spor cu dieta!
aki
Salut.Ti-am vazut pozele w00t.gif .Foarte frumoasa cascada laugh.gif Si salvele w00t.gif
ganesha
blushing.gif Multumesc mult, dragelor, va hug.gif mult de tot!

Eu mi-s un pachet de nervi, de fapt nu de nervi, mai mult sint suparata decit nervoasa. N-o sa mai dansam in spectacolul de simbata, repercursiunile sint mari, dar si povestea e urita tare. Oricum, poate e tot raul spre bine, pentru ca si asa nu eram in starea de spirit necesara. Oh well, nimeni n-a zis vreodata ca viata e usoara. Trebuie sa tinem fruntea sus si sa zimbim!

Sa trecem la socoteli acum:

Vineri:

MD: o felie piine de secara cu philadelphia, un iaurtel

Snack - sanatos foc devil.gif 3 gogosele din alea mici mici de tot

Prinz: piine secara cu 80g brinza gruyere - fereasca Dumnezeu ce poa' sa aiba brinza asta in ea (25 grame grasimi pe alea 80g, din care 15 saturate), rosie

Cina: un egg salad sandwich, pe fuga la Toronto, inainte de concert

Total: 1163 calorii, 44% grasimi (bulina albastra), 39% carb, 17% proteine, 25.3% grasimi saturate w00t.gif (bulina albastru-inchis), 6.6 g fibre (bulina), 275 mg colesterol (cam mult), ok la sodiu...Puncte WW: 25.4 w00t.gif

Ceea ce nu e o concluzie buna, pentru ca daca 1163 calorii poate sa rezulte in 25.4 pcte, atunci e f usor de cazut in plasa hipocaloricului!!!!! devil.gif

Sport: 40 de minute, free weights si ceva scripeti - brate, spate, piept si nitel abdomen

De miine incepe o noua saptamina de cucerit lumea!!! cheer.gif

aki
Aseara ma gindeam ca sunt cea mai intirziata pe oneden,dar se vede ce nu a fost asa.Bintuiai si tu pe aici wink1.gif pupic.gif O saptamina linistita iti doresc hug.gif
ganesha
Da, Akisor, bintuiam si eu, ca la mine nu era nici macar ora de culcare inca. Multumesc de urare floare.gif

Eu sint intr-o stare din aia de mi se despica pamintul sub mine, se pare ca imi e foarte greu sa ... depasesc momentul, senzatia aia ca ma uit la un film prost si nimeresc peste acelasi episod in fiecare zi incepe sa ma aduca la disperare. Poate e si din cauza faptului ca fiind fizic departe nu am vazut cu ochii mei realitatea, inmormintarea si restul, si atunci... e cumva suspendat in aer tot ce s-a intimplat. Si ma trezesc vorbind de sau gindindu-ma la in mod natural si firesc, si apoi... cade iar bomba peste mine: nu mai este, s-a dus!

Si chestia asta cu spectacolul m-a dat peste cap, mai ales modul in care am aflat dedesupturile, mai ales orele de munca in directia asta - ma rog, astea sint tot pentru binele nostru, in fond si la urma urmei. Ma rog, erau nume mari in spectacol, unul de la Hollywood, era o mare onoare numai sa-i vezi, d-apoi sa mai imparti scena si culisele si afisele cu ei.

Nu stiu, se invirte ceva si tre' sa gasesc o cale sa fac sa se opreasca sorry.gif
aki
Saraca de tine,lasa ca trece floare.gif .Vin-o la mine sa te hug.gif pupic.gif
ganesha
Akishor, esti un dulcel! pupic.gif

Socoteli:

Duminica:

MD: o felie piine de secara cu feta si o rosie
Snack: pepene
Prinz: o felie piine secara cu brinza de aia pacatoasa gruyere
Cina: tarta cu caise (o patratica), veggie burger pe bbq, o felie de piine integrala, rosie

Total: 1126 calorii, 34% grasimi, 10% saturate (bulina), 48% carb, 18% proteine, 18 g fibre (bulina... bleu), 92 mg colesterol (bulina buna), 1824 mg sodiu, vitamina A la greu (de la pepene), puncte WW - 21.

Sport: repetitie - o ora de dantzuit

Luni - zi de nota 10!!!! (ar tb sa o printez sa o lipesc pe frigider)

MD: conopida (2 cups) cu putin dip
Snack: cirese
Prinz: salata de naut (naut - 1 cup jumate, ulei de msaline, patrunjel tocat si putin cascaval)
Snack: pastai cu (putina) maioneza si o felie de piine secara
Cina: 100 g brinza de vaci (frecata cu rosie si patrunjel), un cartof fiert

Total: 1300 calorii, 21 % grasimi, 3% saturate, 61% carb, 19% proteine, 46 g fibre ( w00t.gif ), 29 mg colesterol, 765 mg sodiu, ok pt vitamine.

Sport: free weights, ca de altceva n-am avut chef.
julyalina
hello ganesha floare.gif
am trecut si eu pe aici sa te pupic.gif si sa-ti urez spor la slabit.
ganesha
Multumesc de floare.gif si de pupic.gif !

Ieri a fost o zi aiurea, am mincat cam putin ca n-am fost pe acasa, direct de la servici (unde a fost isterie mare si sedinta ca in fiecare marti) am plecat la chiropractor ca aveam app, apoi sa vedem Ratatouille cu cupilu', si ne-am intors la 10. Cica spectacolul e on dar s-a aminat pentru 28. Nu mai fac fata la tot stresul asta, da' na!

So, socoteli pentru marti:

MD: toast (din pachet) cu philadelphia
Prinz: paste integrale (1.5 cup) cu putina feta, ardei galben
Snack: un egg salad sandwich
Cina: un veggie dog, o felie de piine de casa (alba), o lingurita de maioneza light
Snack: pepene

Total:: 100 calorii (bulina), 31% grasimi, 14% saturate (bulina), 51% carbi, 18% proteine, 14.4 g fibre (aghhh), 212 mg colesterol (cam mult), 2000 mg sodiu (cam mult), ok vit. C si A...Puncte WW 20.

Sport: zi de pauza. Planuri pe azi: atac treadmill-ul din nou, spectacol sau ne-spectacol, in toamna vreau sa race. Si face bine si la creieras si la sufletel, mai uitam de realitate.

O zi minunata la toata lumea!
ganesha
Nervii mei de la pamint au inceput sa faca figuri. Si le merge, ca ma pun sa fac cele mai cretine chestii lol.gif Acasa le fac - probabil pentru ca la servici sint prea in priza sa nu gresesc deloc (pentru ca lucrez cu chestii periculoase, ser de la bolnavi, radioactivitate si alti balauri). Deci, acasa-mi dau in petec: aseara am facut inundatie. A, dat drumul la apa sa curga in cada. Si ea a curs. Si atit de bine a curs ca de la etaj de unde e baia cu cada aferenta a ajuns in subsol, trecind prin living unde a lasat o mare pata central pe tavan. Pata de care dau eu cu ochii ca sa nu uit cit de tembela am fost. Noroc ca nu mi-s genu gospodina-vitrina-lustruita, ca altfel cred ca m-as fi crizat iremediabil. lol.gif lol.gif
amalia0701
Servus iubita!
Faini mai suntetzi pupic.gif pupic.gif
Copilu crocodilu e bestial, si in pozele cand e la tine in bratze sclipitzi de fericire amandoi hug.gif
julyalina
w00t.gif )).gif bine ca nu stai la bloc ganesha, altfel te invadau si vecinii pupic.gif
ganesha
Amelie hug.gif

Tweety wink1.gif , chiar ca am noroc, probabil nici la bloc n-ar fi functionat instinctul de conservare devil.gif

Am trei pete pe tavan de ma uit mai bine.

SPectacolul e ON si e simbata acum, am primit email de la directoarea trupei, si s-a hotarit ca lasam discutiile la o parte si participam fromos, ca e de talie prea mare sa-l ratam. Discutiile incepusera de fapt de la faptul ca organizatoarea angajase director de imagine, om la inregistrat, tot tacimul ca sa faca DVD. Pina aici nimic ciudat, dar 1) nu ne anuntase si 2) voia sa foloseasca DVDul pentru distributie, iar tot... profitul intra doar in buzunarul ei. Si e total ilegal pentru ca n-are voie sa pozeze/filmeze atita timp cit toata lumea implicata nu semneaza o hirtie cum ca e de acord. AU fost mai multe, dar asta umpluse paharul.
Oricum, making the long story short, asta e: e simbata iar eu mor de frica - abia ma chinuisem sa las asta deoparte si ma gindeam ca simbata fac ceva... relaxant, si hop tzop a aparut din nou pe firmament, cu nervii si stresul implicit.

Ieri n-am avut prinzul la servici ca n-am avut chef sa-l fac, am luat pizza veggie si cartofi prajiti devil.gif Oricum, meniul a iesit relativ ok dpdv al socotelilor, dar am sa-l postez... mai tirziu.

pupic.gif
ina_ceva
Neatza! give_rose.gif pupic.gif

Cum a fost ieri? Stresant, a iesit bine daca tot a fost stresant?
Sper ca te-ai tzinut de dieta, altfel bataita.gif

ganesha
CITAT(ina_ceva @ 21-07-2007, 10:53 PM) *

Neatza! give_rose.gif pupic.gif

Cum a fost ieri? Stresant, a iesit bine daca tot a fost stresant?
Sper ca te-ai tzinut de dieta, altfel bataita.gif

Ina
floare.gif

Am scapat de bataie, sic! Am mincat cum trebuie zilele astea, dar cu tot stresul si repetitiile nu m-am putut aduna sa mai scriu meniu, pentru ca n-am avut stare lol.gif Adica am socotit si calculat tot ca de obicei, da' am avut prea multi miscorici ca sa-l transcriu. Oricum: bilant=1 kil 600 in astea 2 saptamini.

Ieri a iesit DEMENTIAL!!! yahoo.gif A fost stresant, a fost... aiurea de tot ce mi-era rau de picam din picioare (a doua zi de probleme lunare), am stat acolo de la 3 la prinz pina la 11:30 seara (spectacolul a inceput la 7:30 si s-a terminat la 11). A fost criminal dar a meritat.

Am cunoscut o gramada de lume, a fost fun, a fost super sa impart cabina de proba si culisele cu niste oameni atit de importanti, a fost super sa vina o vedeta de Hollywood sa ne puna alune si snack-uri pe farfuriuta in cabina si sa bata la usa sa ne intrebe daca mai avem sticle de apa sau sa ne aduca el naughty.gif

Spectacolul a fost tare fain, am reusit sa tragem putin cu ochiul si chiar sa vedem ultima parte (pentru ca am dansat la mijloc inainte de pauza si am fost primii dupa pauza). Dupa al doilea dans ne-am furisat in public si ne-am uitat si noi. Au fost nume mari si un show super. Si o experienta minunata pentru noi, si mai ales o bafta mare si chioara pentru noi, ca noi nu sintem profesionisti. Dansurile noastre au fost doua, unul arabi-tribal-fusion cu costumatie la 4 ace si baston de bambus (dansu' cu bita cum ii zic, ca nu-mi place de loc - poate si pt ca-s satula de el, il dansam din noiembrie 2006) si celalalt un gypsy-flamenco cu tamburine, care e absolut superb.

La petrecerea de dupa nu m-am mai dus pentru ca mi-era atita de rau de nu ma mai puteam tine pe picioare, si am fost cu al meu EL sa luam o felie de pizza si m-am bagat in pat. Acum imi pare tare rau, da' asta e. Oricum, a fost o experienta, si am invatat o gramada aseara! Abia astept sa am pozele, am facut o gramada, ne-am prostit in culise, ne-am pozat pe toate partile, a fost fun. Si abia astept sa iasa dvd-ul, pina la urma am semnat si noi sa fim filmate, iaca putin ma intereseaza daca banii intra in buzunarul aleia sau nu, important e ca sintem printre numele alea mari lol.gif yahoo.gif

De miine scriu iar meniuri, promit!
ganesha
Completare la postarea anterioara:

Niscaiva detalii:

afisul, dupa care eu eram innebunita arata asa:

Imagine

Au fost 3 parti mari si late: classical indian, middle eastern si flamenco. Detalii despre participanti (nici nu-mi vine sa cred ca am fost printre ei acolo blushing.gif ) se gasesc pe website-ul companiei Nulin Productions .
julyalina
clap.gif felicitari pentru spectacol ! cheer.gif abia astept sa vad pozele blum.gif
aki
Salut draga.Sper sa vedem si noi pozele pupic.gif
O saptamina linistita iti dorim hug.gif
luchi
floare.gif A! cred ca a fost foarte fain tot spectacolul, m-am uitat pe link-ul dat de tine..mm, dansatori de flamenco rolleyes.gif percutionisti (am avut o slabiciune pentru unul, acum multi ani biggrin.gif ). Ma asez si eu la rand in asteptarea pozelor.
Nessie
Ce frumos cred ca a fost! pupic.gif Ai reusit sa-mi transmiti o parte din emotiile tale prin cum ai povestit! hug.gif Astept pozele cu nerabdara si cand o aparea DVD-ul poate cateva secvente, cine stie? tease.gif

Iti doresc un inceput de saptamana frumos si linistit! floare.gif
ganesha
floare.gif floare.gif floare.gif

O parte din poze - din timpul celui de-al doilea dans, sint in ALBUM AICI (daca mi-as fi luat si eu bluza alba as fi iesit in mai multe poze )).gif )).gif ). Restul... le mai adun si mai pun eu. Am fugit la servici!
bubbles
Hihi ce`mi place afisul si mai ales partea aia "Belly dance" naughty.gif

Superbe pozele .Imi place una din ele mai ales .. cea in care te`a prins cu instrumentul cand il bateai de mana grin.gif .
Ce lapsus am ca nu mai stiu cum i se spune la acel instrument huh.gif
Sexymom
Sunt superbe pozele, si fetita mea face de 3 ani dansuri flamenco.Ii plac enorm de mult.

Costumele ei nu sunt asa de frumoase ca ale voastre, nu stiu de ce le imbraca numai in negru mereu.

danyhoney
Superbeeee pozele , A !!!!! Asteptam mai multe .
ganesha
Bubbles, e tamburina! naughty.gif floare.gif

Sexy floare.gif , stiu ca face cool.gif Costumele noastre-s colorate pentru ca noi nu sintem sectiunea de flamenco. Alea-s negre cu putintel de rosu de obicei. Noi sintem in sectiunea Middle Eastern, noi nu dansam flamenco. S-a nimerit ca dansul nostru de acuma sa fie gypsy-flamenco, da' de obicei dansam Raks Sharqi, tribal, gypsy si urban-fusion. Eu-s mai mult spre tribal-gypsy, directoarea trupei ne cam baga pe git raks si egyptian ca asta e formarea ei de baza, da' pina la urma ajungem noi la consens doh.gif

Dany, floare.gif si tie si te hug.gif

pupic.gif
ganesha
Am primit niste poze... uite asa ne prosteam noi in culise inainte de primul dans: tease.gif

De la stinga la dreapta: Mary, Jen, Larissa si Eu

Imagine

Eu, Jen si o bucata de Larissa

Imagine
Vin si cu meniu acusica! pupic.gif lumea!
ganesha
Iar n-am apucat sa scriu meniuri, azi mi-am inaugurat rolele (luate intr-un moment de slabiciune disperata duminica grin.gif ). Ieri a fost o zi ok, azi am mincat cam mult, doar cam multisor, dar in limite nutritionale, nimic aiurea. baby.gif

Am terminat de adunat pozele de la spectacol, mi-am plins in pumni ca n-am mers la petrecerea de dupa, am vazut pozele de pe la fete si m-am inverzit de nervi pe mine insami )).gif )).gif

Deci, pozele (si alea de pe scena din albumul celalalt, dar si backstage si vreo 2 importante de la party doh.gif ) se gasesc aici: poze complete Dark Fire .
nusarich
ganesha, super dragute pozele! cred ca iti place tare mult sa dansezi. Bravo!
aki
Salut,draga.Tare esti frumoasa in poze pupic.gif .Si ce costum ai w00t.gif
ganesha
Dragelor, multumesc mult! give_rose.gif

Imi place mult sa dansez, asa e, altfel n-as trage atit cu asta, e multa munca, si stres, dar pays off, si recompensele (niciodata materiale, totusi) sint pe masura. Acum ca am terminat cu show-ul asta, incepem iar o serie de street-dance, cam in fiecare saptamina pina in septembrie. E foarte fain, dar partea proasta e ca se intimpla in timpul saptaminii, si trebuie sa ma carabanesc la servici cu valiza cu costume si machiaj dupa mine, ca melcu' cu casa-n spate )).gif

Am reinceput azi antrenamentele la alergat. Mi-am jurat ca asta e ultima pauza mare pe care am luat-o. De-acum, de se mai intimpla sa treaca atita timp si sa nu alerg nu ma mai apuc deloc. E criminal. Absolut criminal. Am stors cu greu 3 km jumate la rimtul la care inainte alergam 5 km la pas de croaziera, ca relax dupa o zi aiurea la servici lol.gif Sau imbatrinesc? lol.gif Geez...

(Am sa-mi pun semne peste tot prin casa cu "alearga, bre, alearga. ai alergat azi?" )

aki
Eu cred ca-mi pun si eu semne de acestea si sageata de la DVD la CD,ai inteles ca vreau sa spun? tease.gif
O zi frumoasa iti doresc pupic.gif
nusarich
Ganesha, bravo pentru ambitie si pentru determinare! e buna asta cu semnele prin casa, poate ar trebui s-o aplic si eu...
Nessie
Buna, fata frumoasa! pupic.gif Foarte frumoase pozele! rolleyes.gif Acum am apucat sa ma delectez si eu cu ele. grin.gif Superbe!! Mi-ar fi placut sa am talent la cantat sau la dansat, dar n-a fost sa fie. Ma bucur pentru tine ca iti faci timp pentru pasiuni, indiferent cat de greu iti este. floare.gif

Apropo de alergat, au am niste dureri la genunchi daca alerg mai mult de 15 min. sorry.gif Am fost la doctor si cica nu am nimic, dar tot ma doare. wacko.gif Tu nu ai probleme de genul asta daca alergi mult?
ganesha
Dragelor, give_rose.gif

Azi am mincat o gramada, si inca mi-e foame. Nu pofte, nu cravings, ci foame sanatoasa ca la copilasi )).gif

Meniu:

MD: paste integrale cu ciuperci si ardei rosu
Prinz: idem MD (pentru ca pregatosem mincarea pt servici si am facut cam mult, asa ca am mincat la MD acelasi lucru)
Snack: banana
Cina: tartinE cu piine alba devil.gif , maioneza (light), sunca de soia si brinza

Total: 1620 calorii, 20 % grasimi, 6% saturate, 61% carb, 19 % proteine, 39 g fibre cheer.gif , 38 mg colesterol cheer.gif , 924 mg sodiu.

Sport: antrenamentul principal: brate, spate si umeri - scripeti (pentru ca am turbat ca nu-mi gaseam o gantera, asa ca am tras de scripeti); antrenament secundar: nitel alergat.

Asteptam ziua de miine sa cucerim iar lumea!
ganesha
Azi a fost zi experimentala )).gif Adica am mincat tot ce mi-a poftit sufletelul, ca sa vad cit de cuminte e el, si la ce anume pofteste. Si am socotit abia seara la final. Deci, sufletelul meu a mincat asa:

MD: 2 felii de piine alba cu fasole batuta (cam o lingura), 1/2 cup de cereale (honey almond)
Prinz: 1 cup mazare si meatless meatballs
Snack: banana
Cina: 2 felii piina alba cu fasole batuta, 1 cup cereale
Snack 2: 1 litru (w00t.gif) suc de piersici

Se pare ca sufletel a fost totusi cuminte din instinct, pentru ca la total a iesit asa:

1700 calorii, 16 % grasimi, 2% saturate cheer.gif , 72% carb (cam mult, si mai ales de porasta calitate, da' na), 12 % proteine, 37 g fibre cheer.gif , 0 g colesterol tease.gif , 1900 mg sodiu.

Si uite asa, a venit si weekend-ul yahoo.gif !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.