Buna, nu stiu care e povestea ta, dar poate seamana cu povestea mea. Eu am avut un accident de masina si m-am ales cu un picior rupt, apoi cu o tija si un surub in picior. Am zacut 3 saptamani in pat, apoi mi s-a atrofiat piciorul, mi s-a blocat genunchiul pentru ca nu am facut exercitii si apoi am reusit sa fac tromboflebita si tocmai cand reusisem sa ma ridic din pat am mai fost spitalizata si fortata sa stau in pat inca 2 saptamani.
Atunci am invatat ca cel mai mult conteaza prietenii care iti sunt alaturi atunci cand esti singur si trist si ti se pare ca niciodata nu iti vei reveni. Si ca trebuie sa fii si tu cat mai optimista si cat mai pozitiva.
Luni de zile nu am vazut la televizor decat comedii, emisiuni vesele, am eliminat din program orice emisiune de stiri.
Am gasit un forum pe care am intalnit persoane cu acelasi probleme ca si mine.
Am privit orice mic progres ca si o mare victorie, cand am scapat de prima carja am fost asa de mandra de imi venea sa opresc pe toata lumea de pe strada sa ii povestesc ce am reusit eu. Parca si acum la un an vad un pic de diferenta intre piciorul stang (cel cu beleaua) si dreptul, sau e doar in mintea mea...
Incearca sa mananci cat mai sanatos, in fiecare zi nu uita sa bei cel putin un pahar de lapte proaspat.
Si te asteptam sa ne mai povestesti.