Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani, Himere!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
luchi
Imagine

La multi ani!
Nessie
Fericire multa si impliniri pe toate planurile iti doresc, draga Himere! pupic.gif
Imagine
alex25
Flori si sampanie pentru simpatica galagioasa! Sa fii fericita!
aki
Felictari draga pupic.gif hug.gif Si multa sanatate give_rose.gif
michelle
La multi ani, Himere! cheer.gif Sa fii increzatoare in fortele proprii, sa ai mereu parte de dragostea celor din jurul tau pupic.gif
Imagine
_noni_
LA MULTI ANI!

Zile insorite si vesele iti doresc, sa te bucuri de familia ta si sa ai mereu alaturi prieteni dragi!

Imagine
himere2005
multumesc mult pentru urari hug.gif
sa dea Dumnezeu sa va impliniti fiecare dorintele, sa va cumparati apartamente, sa slabiti, sa va construiti familii, sa fiti sanatosi in primul rand...dar sa nu uitati ca viata, chiar daca uneori nu este exact asa cum ne-am dori-o, merita traita, caci din greseli invatam si fiecare lectie de viata ne face mai puternici, poate mai modesti si mai intelepti smile.gif ...si ne invata sa ne bucuram de micile lucruri atat de placute: un dans in ploaie cu iubitul, o apreciere din partea sefului sau poate un zambet din partea copilului vostru.
sper sa reusesc sa va cunosc personal...chiar imi doresc asta....o zi luminoasa si voua....in frigider nu am mare lucru, sper ca veniti voi cu mancarea si cu bautura, eu aduc farfuriile si paharele )).gif
julyalina
La multi ani , Himere! pupic.gif

Imagine
dulcikatty
Imagine
Imagine
uka
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIII!!!!te pupicesc dulce, sa ai parte de tot ce iti doresti si sa te bucuri alaturi de familia ta. O viata frumoasa si sanatoasa give_rose.gif
Ella79
Iulia, eu iti doresc sa ramai intotdeauna asa cum esti, pentru ca esti o fiinta minunata. Eu, personal, cred ca am multe lucruri de invatat de la tine si mi-am dorit de multe ori sa am determinarea si incapatanarea ta de a invinge greutatile. Desi pari fragila, nu esti, si asta e pasaportul tau spre o viata plina de bucurii si impliniri, asa cum o meriti.
LA MULTI MULTI ANI FERICITI!![b]
buretel
La Multi Ani Himere! pupic.gif give_rose.gif ce ma bucur ca impartim aceeasi zi de nastere wink1.gif
hug.gif
anca veselie
pupic.gif LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
iti urez sa ramai mereu la fel de puternica si de vesela pupic.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
La multi ani, galateanca mea! Sa fii fericita si implinita alatuir de sotul tau si de Bia! bday.gif
himere2005
multumesc mult pentru urari...sa fiti fericiti si impliniti give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.