Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani, buretel!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
luchi
Imagine

chitrut dragut, te pupam, te iubim, ca ca te tine nu gasim, si iti uram sa fii fericita, vesela, si sa te loveasca logoreea mai des p'aci prin jurnale! laugh.gif
Andreea-Rodica
La multi ani! floare.gif
michelle
La multi ani, Buretel! cheer.gif Sa fii vesela si optimista si sa ai noroc cu carul! pupic.gif
aki
Felicitari draga.Dar pe unde ai disparut?De ce nu main intri pe la noi?Un car de noroc si sanatate iti doresc hug.gif

Oawwwwwwwwwwww ce torta cheer.gif
Mokut de unde ai luat-o? w00t.gif
Nessie
Buretzica, La Multi Ani! flowers1.gif Sa fii fericita draguto! Te pup si mi-e dor de tine! pupic.gif
_noni_
LA MULTI ANI!
pupic.gif

Imagine
julyalina
La multi, multi ani, buretelule hug.gif ! si vorba lucului, "sa te loveasca logoreea mai des p'aci prin jurnale! " ca nu te-am mai vazut de mult pe aci sad.gif

Imagine
Amazoana
ImagineImagine
Imagine
verona
la multi ani si din partea mea ca tot esti din grupul nostru.Sanatate si amintiri placute de la noi si sa fi super fericita de ziua ta.pupiciiiiiii cheer.gif pupic.gif party.gif welcome.gif band.gif cheers.gif
buretel
w00t.gif w00t.gif w00t.gif wow, multumeeeeesc!!! blushing.gif
va tzuc si va imbratzoshez 'pi tati' pupic.gif hug.gif
acum, ca tot is mai batrana cu inca un an, am crezut ca brusc se intampla si ceva schimbari "la mansarda" cool.gif dar raportez, impacata cu soarta, ca sunt la fel, cu mintea-n colturi, si gandul la pufarine si eugenii lol.gif

give_rose.gif luchi ( blum.gif ), andreea, michelle, aki, gabic, noni, canaru', dulcika, verona floare.gif pupic.gif hug.gif
himere2005
la multi ani floare.gif
luchi
Imagine

A mai trecut un an prin noi, a fost si soare, au fost si ploi... pupic.gif

La multi ani ! Sa fii fericita, sanatoasa si ai parte de liniste si zile senine.
buretel
Multumesc mult pentru urari, Lucusorule pupic.gif pupic.gif hug.gif
danyhoney
Noroc cu fetele ca altfel nu stiam ce e ziua ta sad.gif

La muuuuulti , muuuuuuulti ani fericiti plini de sanatate si impliniri iti doresc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pies : mai da si tu un semn de viata pupic.gif
julyalina
Imagine

La multi ani buretelule! hug.gif
buretel
Va multumesc hug.gif
Dany, sunt prin zona, dar n-am mai scris, tot imi propun si nu-mi gasesc timp sad.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
La multi ani fata draga pupic.gif
nusarich
LA MULTI ANI FERICITI, BURETEL! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Scuze pentru intarziere, sunt (inca) in luna de miere grin.gif ...
buretel
pupic.gif pupic.gif multumesc dragelor hug.gif
Nusha, iarta-ma de intarziere blushing.gif , Casa de Piatra si multa fericire!! Ai fost o mireasa superba, atat de gingasa si finuta give_rose.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.