CITAT
Astronomia - stiinta care studiaza corpurile ceresti din perspectiva lor fizica (structura, volum, densitate, traiectorie, etc).
Astrologia - stiinta care studiaza influenta corpurilor ceresti asupra vietii omului.
Astrosofia - stiinta care studiaza evolutia Eului unei persoane de-a lungul vietilor sale.

asta chiar nu stiam de ea
Iisus afirma: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata", propunandu-ne sa urmam legile iubirii si calea sacrificiului prin iubire. Astrologia poate fi si ea un mijloc care sa ne ajute sa gasim aceasta cale a iubirii, pentru ca prin intermediul ei ajungem sa intelegem - si cu mintea si cu sufletul - ca Iubirea este cea mai mare forta din Univers, ca tot ce ni se intampla este just, ca depinde numai de noi, daca mergem pe calea dreapta a iubirii si armoniei, sau alegem un drum ocolit, plin de experiente penibile si marcat de suferinta. Aceasta libera alegere ne apartine, conform legii liberului arbitru.
CITAT
Poti tu sa innozi legaturile Pleiadelor si sa deslegi lanturile Orionului ?
Tu esti acela care face sa iasa la vremea lor semnele zodiacului si
tu esti acela care mani Ursa Mare cu puii ei?
Cunosti tu legile Cerului ?
Stii tu oare cum se desluseste scriptura lor pe pamant ?
Iov 38 / 31 - 33
Astrologia a aparut odata cu formarea omului, din necesitatea fiintei umane de a se cunoaste pe sine si de a-si explica lumea in care traieste. Bazandu-se pe intuitie, pe observatie naturala si pe deductie logica, astrologia s-a imbogatit de-a lungul timpului, constituindu-se intr-o adevarata stiinta.
În cursul unei întâlniri spirituale, Osho (Bhagawan Sri Rajneesh) a fost întrebat de unul dintre discipolii săi: „Noi ne naștem cu dorința pentru mâncare, sete și somn, dar nu și cu dorința pentru Dumnezeu. De ce?”.
"În lumea modernă pare că nu există loc și pentru Dumnezeu – și pentru acest lucru noi suntem responsabili."
"Setea pentru Dumnezeu există la fel ca întotdeauna. Problema constă tocmai în faptul că noi ne educăm copiii despre ceea ce noi credem că este Dumnezeu. Înainte ca un copil să afle singur despre Dumnezeu, noi îl îndopăm cu tot felul de lucruri false. Înainte ca setea să apară, deja suntem sătui de apă și astfel devenim plictisiți. Datorită acestor învățături false apare acest dezinteres pentru Dumnezeu. "“În condiții riguros controlate de temperatură, umiditate, presiune, luminozitate, etc. (adică sub aceleași influențe astrale) organismul uman (ființa) se comportă după bunul său plac (conform Liberului său Arbitru)”. Si o glumitza pentru ilustrare:
La începutul noului an, Leul, regele animalelor, îl consultă pe sfetnicul și astrologul curții despre cum va fi anul în curs. Acesta îi spune: “Măria Ta pentru acest an astrele arată că mulți dușmani vor fi împotriva ta. E timpul să te “ocupi” de ei. Ori ți-i faci prieteni ori va trebui să-i învingi prin luptă dreaptă”.
“Îi voi elimina pe toți”, zise Leul, drept care își făcu o listă cu toate animalele din pădure pe care le considera potențiali dușmani. Apoi merse prin pădure. Îi ieși în cale Ursul care îl salută respectuos:
“Să trăiești Măria Ta, ce mai faci?”.
Leul îi răspunde: “Ursule, sunt cam supărat așa că am făcut o listă cu toate animalele pe care le voi omorî”.
“Vai Leule, sunt și eu pe lista aceea?”, îl întrebă speriat ursul.
“Da, uite ești aici la numărul 32, așa că pregătește-te să mori”.
Ursul, cu lacrimi în ochi că a avut parte de o așa soartă (destin), îl roagă să-l lase să-și ia rămas bun de la cei dragi, se duce acasă, își ia rămas bun de la familie după care se întoarce la Leu și se lasă omorât de acesta. Același lucru se petrece și cu lupul. Se afla pe listă la numărul 17. Și așa mai departe. Din acest motiv toate animalele din pădure au început să-l evite pe Leu. Numai Iepurașul era liniștit, ba chiar ronțăia fără fereală niște morcovi pe marginea drumului. Când apare Leul, Iepurașul îi spune:
“Salut Leule!”
“Salut Iepurașule!”îi răspunde uimit Leul.
“Ce mai faci Leule?” îl întreabă Iepurașul.
“Păi, uite am făcut o listă cu animalele pe care am să le omor și chiar acum le caut”.
“Auzi Leule, și sunt și eu pe lista aia?”
“Oho, uite ești chiar la poziția întâi!”
La care Iepurașul îi zice: ”Și nu poți tu să mă tai de pe lista aia, măi Leule?”
“Ba da, măi, Iepurașule”, îi răspunde Leul și îl șterse imediat de pe listă.
Scuze daca am facut si io o adunatura de citate ca sa ilustrez ceea ce vreau sa spun
Fiecare crede in ceea ce vrea

De aia ne-a dat Dumnezeu Liberul arbitru... pentru a putea decide fiecare pentru el! Dumnezeu este prezent in toate, in fiecare dintre noi , in fiecare planta, animal, si putem spune chiar in fiecre stea / astru pe care l-a facut.
Nu ne obliga nimeni sa credem in ceva anume! suntem liberi sa alegem ce vrem

Dumnezeu ne-a creat asa ! sa nu devenim habotnici spunand ca doar Biblia reprezinta adevarul/ calea cea mai buna de urmat,etc... altfel ne intoarcem la evul mediu

Grace, sper sa nu te superi pe ce am scris eu . am vazut ca esti o persoana religioasa , si e dreptul tau

la fel cum e dreptul fiecaruia sa creada in ceea ce vrea
"Omul care nu cunoaste decat propria sa parere, nu cunoaste mare lucru." J.St. Mill