Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Scorpie sau"prieten"!?
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
roxxxannna1983
privesc in jurul meu si observ nenumarate femei care isi tin iubitii/sotii sub papuc. Barbati care in societate au(sau au avut) o imagine de barbati de succes, cu lipici la femei si independenti, acum stau cu privirea plecata in fata sotiei.
Ma intreb daca atitudinea asta o avea succes intr-o relatie, nu de alta dar in relatia mea cu iubitul meu intai suntem prieteni, spunandu-ne orice(poate chiar prea multe grin.gif ) si apoi iubiti, fiecare dandu-ne toata libertatea necesara, dar atat cat sa nu faci ceva care sa-l raneasca pe celalalt. Il iubesc si il respect si consider ca poate avea toata libertatea care ii trebuie. E suficient de matur cat sa nu uite ca suntem intr-o relatie si ca orice lucru nepotrivit ma poate face sa sufar. Ati inteles ideea floare.gif .
Oare are mai multe sanse sa reziste o relatie de dominatie a sotiei, impiedicandu-l astfel sa calce stramb ?
Am asistat la scene unde ea ii spune "taci, acum vorbesc eu!", "nu te atinge de aia,etc!" plus interogatorii de rigoare, iar el din "da, iubita mea" nu o scotea.

[Mesaj moderat]
uka
Scorpie dar prieten....
asta sunt eu...
nu stiu dc se intelege, nu sunt de acord cu taci, acum vb eu, sau nu fa aia, de ce faci asa, lasa k eu stiu tot si tu esti un prost...eu sunt scorpie dar prietena.......
Sexymom
Un lucru e cert. Nevasta are ceva de spus in imaginea sotului.
Sotul meu e un important executiv si ma intreaba zi de zi cu cu trebuie sa se imbrace, ce curea trebuie sa isi puna, ce culoare de ceas, pana si portofelul trebuie sa fie in ton.Asta nu inseamna ca sunt o scorpie, si ca vreau sa isi pastreze imaginea pe masura aseptarilor tuturor, numai ca el nu da importanta vestimentatei, asta e problema si sarcina mea, o fac cu cea mai mare placere, ii cumpar pana si valizele cu care pleaca in delegatii, nu vreau sa imi semene sau sa fie sub papuc, pur si simplu COMUNICAM in ce este cel mai important pt. noi 4.

CITAT(roxxxannna1983 @ 20-07-2007, 06:21 PM) *

Oare are mai multe sanse sa reziste o relatie de dominatie a sotiei, impiedicandu-l astfel sa calce stramb ?

Cand i se pune pata barbatului poate sa aiba 100 de neveste si tot cxalca stramb.
Dar in familia mea s-a inventat increderea pupic.gif
sunshine
Si eu sunt pentru incredere si respect reciproc in cuplu. Am cunoscut un astfel de cuplu, in care ea era comandantul, iar el executantul, in schimb el o insela cu cine avea ocazia, nu refuza niciodata.Bineinteles, ea nu stia, sau se facea ca nu stie, si sustinea ca are familia perfecta. De asa perfectiune eu ma lipsesc!
verona
NIci eu nu il tin sub papuc,la noi exista increderea,va pupic si cuplaj fericit. cheer.gif w00t.gif wink1.gif
Titou
Increderea este foarte importanta si doar asa se poate construi un cuplu armonios .
Sincer este chiar ridicol sa vezi un barbat sub papuc ,cel putin eu asa consider ,indiferent care este situatia in cuplu mai ales in societate nu trebuie unul sau altul sa iasa prea mult in evidenta .
pe mine ce ma enerveaza cel mai tare este cand barbatii isi bat joc de femei ca sa iasa ei in evidenta si sa para mai destepti ,nu-si dau seama ca defapt ce iese in evidenta este prostia din ei ,am vazut faze cand imi era mie rusine ptr biata fata care era ridiculizata de aproapele ei devil.gif
verona
Nici desteptaciunea nu e buna la barbati nici agresivitatea.pupici fetelor,ms pt curaj pupic.gif cheer.gif hug.gif
ramram
cu toate ca sunt cam mica si nu am experienta, ne tinem sub papuc unul pe altul in sensul ca el este cam neglijent, iar eu il atentionez si-i mai ordon cateodata sa se barbiereasca sau sa-si ia anumite obiecte (vestimentare, cosmetice etc), iar el ma invata sa ma port si ma atentioneaza cand trebuie sa tac(nu de alta, dar sunt o fire prea sincera si sinceritatea strica uneori).
cred ca este cel mai bun mod.. fiecare in ce se pricepe sa se comande unul pe altul, cu singurul scop de a-l invata pe celalalt ce putem si de a invata de la celalalt ce putem... sa fim 2 scorpii pentru a apara intregul... insa fara rautate si lipsa de respect.
sa fiti iubite !
ramona
Fetelor,asta nu e relatie.....!!!!!!!!!! Cand vorbim despre o casnicie, vorbim despre prietenie, egalitate, incredere, sinceritate si cel mai important element este sa-l pui pe celalalt inaintea ta. Altfel..........., e altceva: interes, dependenta financiara, sentimentala.....etc hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.