privesc in jurul meu si observ nenumarate femei care isi tin iubitii/sotii sub papuc. Barbati care in societate au(sau au avut) o imagine de barbati de succes, cu lipici la femei si independenti, acum stau cu privirea plecata in fata sotiei.
Ma intreb daca atitudinea asta o avea succes intr-o relatie, nu de alta dar in relatia mea cu iubitul meu intai suntem prieteni, spunandu-ne orice(poate chiar prea multe

) si apoi iubiti, fiecare dandu-ne toata libertatea necesara, dar atat cat sa nu faci ceva care sa-l raneasca pe celalalt. Il iubesc si il respect si consider ca poate avea toata libertatea care ii trebuie. E suficient de matur cat sa nu uite ca suntem intr-o relatie si ca orice lucru nepotrivit ma poate face sa sufar. Ati inteles ideea

.
Oare are mai multe sanse sa reziste o relatie de dominatie a sotiei, impiedicandu-l astfel sa calce stramb ?
Am asistat la scene unde ea ii spune "taci, acum vorbesc eu!", "nu te atinge de aia,etc!" plus interogatorii de rigoare, iar el din "da, iubita mea" nu o scotea.
[Mesaj moderat]