Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: LA MULTI ANI , CANARUL NOSTRU DRAG !!!!!!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
danyhoney
LA MULTI ANI , SANATATE , NOROC SI TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sexymom
pupic.gif La multi ani Alina, sa ai parte numai de fericire si o viata asa de frumoasa cum esti tu. pupic.gif
Nessie
La multi ani, Canar galben si iubit! pupic.gif cheer.gif party.gif
Imagine

Sa fii mereu fericita, vesela si frumoasa cum te stim!
honey79
La Multi, Multi Ani !!!! fericiti, scumpa Alinus.
Tot ceea ce-ti doresti sa devina realitate.
axe10
Astazi e ziua ta, zi frumoasa ca tine...........sa fii fericita, implinita si sa petreci minunat!
La multi ani Alina! floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
julyalina
multumesc mult fetelor Imagine

si parafrazand o cunostinta care spune "ce ne doriti, va dorin" eu spun "tot ce-mi doresc mie, va doresc si voua !" hug.gif
Imagine
aki
Sa fii fercita si sa ai tot ce-ti doersti pe lumea aceasta.Sa ai parte de un barbat adevarat linga tine si multi-multi copii pupic.gif
luchi
Imagine

La multi ani, Alina! Sa fii fericita, iubita, implinita! floare.gif
dulcikatty
Imagine

Te pup draga mea, LA MULTI ANI!!!! si multe bucurii!!! pupic.gif
Andreea-Rodica
Inca o data vin sa-ti urez LA MULTI ANI, fericire si multa sanatate! bday.gif
_noni_
LA MULTI ANI!

Imagine
Tzutzi80
La multi ani iubita mea!!!! pupic.gif give_rose.gif Sa ti se implineasca toate visele si dorintele!!! give_rose.gif pupic.gif hug.gif
verona
wink1.gif party.gif welcome.gif cheer.gif LA MULTI ANI ALINA SI SA AI CUPLAJ FERICIT SI COPII FERICITI SI SANATATE SI VISE DORITE.PUPICI MULTI pupic.gif
julyalina
multumes fetelor! hug.gif
anca veselie
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
buretel
La Multi Ani canarul meu drag pupic.gif sa ai parte de o viata frumoasa, sa fii fericita si vesela asa cum te stiu wink1.gif
hug.gif give_rose.gif
himere2005
la multi ani! sa ramai toata viata asa de optimista si inteligenta smile.gif
julyalina
multumesc mult fetelor hug.gif
bureteluleeeeeeeeee hug.gif hug.gif hug.gif ce bine imi pare ca mai apari si tu pe aici pupic.gif
pupic.gif himere, nici pe tine nu te-am mai vazut de mult sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.