Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ziua mea
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
Tomy
...vin sa multumesc OneDen-ului pt ca azi m-a felicitat de ziua mea!!! ..e un lucru frumos ca cineva sa se gandeasca la tine in cea mai imopratanta zi din viata ta! floare.gif ...lansez o intrebare pentru ca ma macina raspunsul ei... sad.gif ..cineva iti spune des, ..foarte des, ca esti fiinta cea ma imp din viata ei, ..ca esti cea mai iubita si dorita persoana din lume si ...totusi, furat de rutina zilnica sa uite sa-ti zica acel "La multi ani!" pe care il astepti de la el... sad.gif, asa ca ...puteti sa credeti ca prin aceasta "uitare" sunteti sau nu iubiti....??????? crying.gif
Nessie
La multi ani, Tomy! flowers1.gif iti doresc fericire multa si sa ai parte de dragoste si intelegere peste tot pe unde mergi! pupic.gif

Referitor la intrebarea ta, eu ti-as spune sa stai linistita! hug.gif Cand e vorba de dati si zile importante barbatii isi aduc aminte mai greu wacko.gif . Asa sunt ei facuti, nu ai cum sa-i schimbi. Dar daca in restul zilelor e atent inseamna ca e din suflet, ca asa simte si nu face asta pentur ca "trebuie" sau pentru a face o impresie. Mai lasa-i timp si poate isi va amiti. wink1.gif
aki
pupic.gif floare.gif Felicitarile mele draga Tomy pupic.gif Eu cred ca pur si simplu a uitat si ca aceasta nu-i o dovada ca nu te iubeste.Cred ca o sa-si rasumpere greseala pupic.gif
_noni_
LA MULTI ANI, Tomy! give_rose.gif

am ambalat aici ganduri bune, zambete si felicitari! hug.gif

Imagine
Andreea-Rodica
La multi ani fericiti! bday.gif
alex25
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaaaa muuuuuuuulti aaaaaaaaani!!!

Flori si bomboane pentru Tomy!!! floare.gif flowers1.gif bday.gif
michelle
La multi ani! cheer.gif
Sa ai o zi senina, plina de surprize! pupic.gif

Imagine
verona
LA MULTI TOMY SI BUCURII IN CUPLAJUL TAU SI GINDURI BUNE SI CURAJ SA RAZBATI PRIN VIATA,PUPICI pupic.gif give_rose.gif band.gif cheers.gif dance2.gif
buretel
La Multi Ani Tomy! give_rose.gif pupic.gif
Sexymom
La multi ani, sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata asta. pupic.gif
himere2005
la multi ani! give_rose.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.