Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani Dulcikatty
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
Tzutzi80
La multi ani iubita mea LEA! Tizo, iti doresc multa fericire si sanatate, sa te bucuri de tot ce iti ofera frumos viata! Sa fii iubita de cine iti doresti tu mai tare pupic.gif cheer.gif give_rose.gif
luchi
La multi ani, tzaca! Sa fii fericita, sanatoasa, implinita, si mereu vesela si cu pofta de viata! pupic.gif
Amazoana
Multumesc din suflet Tzutzi give_rose.gif nu ma asteptam ca tocmai tu sa deschizi acest subiect, fiind asa departe. Multumesc mult pt urari. pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Luchi, multumesc muuuuuuuuuult pt tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
Sexymom
ASTAZI E ZIUA TA, ZII FRUMOASA CA TINESA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN PE LUMEA ASTA.SA FII FERICITA SI SA AI O DROAIE DE COPII floare.gif floare.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 30-07-2007, 10:31 AM) *

ASTAZI E ZIUA TA, ZII FRUMOASA CA TINESA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN PE LUMEA ASTA.SA FII FERICITA SI SA AI O DROAIE DE COPII floare.gif floare.gif

Sa-ti auda Dumnezeu vorbele!
Multumesc mult de urari! pupic.gif
Imagine
anaoi
LA MULTI ANI !!!!

Imagine
Amazoana
CITAT(anaoi @ 30-07-2007, 01:30 PM) *

LA MULTI ANI !!!!

Imagine

Multumeeeeeeeeesc. Moaaa, cata veselie pe astia micii.......
Multumesc si pt felicitare, este foarte draguta pupic.gif
Eu.
La Multi Ani, sanatate si tot ce iti doresti de la viata! floare.gif
Amazoana
CITAT(Eu. @ 30-07-2007, 02:26 PM) *

La Multi Ani, sanatate si tot ce iti doresti de la viata! floare.gif

Multumesc Crenguta pupic.gif
honey79
LA MULTI, MULTI ANI FERICITI!!!!!! draga Dulci.
Iti doresc ca viata sa-ti fie plina de impliniri,realizari,dragoste si bucurie.
Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca.

LA MULTI ANI!!!!!!
Amazoana
CITAT(honey79 @ 30-07-2007, 02:39 PM) *

LA MULTI, MULTI ANI FERICITI!!!!!! draga Dulci.
Iti doresc ca viata sa-ti fie plina de impliniri,realizari,dragoste si bucurie.
Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca.

LA MULTI ANI!!!!!!

Multumesc Honey floare.gif . Va doresc asemenea pupic.gif
_noni_
LA MULTI ANI! pupic.gif give_rose.gif

Imagine

Amazoana
Multumeeeeeeeeeeeeeeeesc Noni pupic.gif pupic.gif
Chiar ma gandeam ce faci de nu te mai vaz pe aici.....
dany
ASTA E URAREA MEA DE ZIUA TA !!!!

Sper sa-ti placa !!

hug.gif

Si ...mai am una )).gif
Amazoana
Multumeeesc Dany dulce.Prima a fost cum a fost, dar a doua, este super tare )).gif )).gif )).gif
Mai ales cuvinteleeee
Multu' pupic.gif
julyalina
LA MULTI, MULTI ANI DULCIKULE !!!! pupic.gif SA NE TRAIESTI, SI SA RAMAI MEREU ASA TANARA LA SUFLET! SI TZACA LA MINTE pupic.gif pupic.gif
Imagine

scuze de intarziere sorry.gif uite, vin cu niste floricele smile.gif special pentru tine

Imagine

Imagine
Amazoana
Multumeeeeeeeeeeeeeeesc pupic.gif niciodata nu-i tarziu. Multumesc mult de tot!
verona
LA MULTI ANI DULCIKATY CA ESTI DIN GRUPUL NOSTRU SI PUPICI CU GINDURI BUNE DIN PARTEA MEA SI AMINTIRI DULCI CU DRAGOSTEA SA O AI MEREU APROAPE CU FERICIRE DIN PLIN. pupic.gif floare.gif party.gif chef.gif rock.gif
Amazoana
Multumesc mult Verona, esti tare draguta. pupic.gif
Nu ne-am prea intalnit pe forum, dar cand ai chef de-o cafea sau de palavragit, te astept si pe la mine in jurnal. Pupicioi
himere2005
la multi ani dulci! tie iti doresc sa ai un bb cat de curand ca stiu ca iti doresti mult, numai ca nu te simti pregatita...iti doresc sa capeti incredere in tine floare.gif
Amazoana
CITAT(himere2005 @ 01-08-2007, 12:08 PM) *

la multi ani dulci! tie iti doresc sa ai un bb cat de curand ca stiu ca iti doresti mult, numai ca nu te simti pregatita...iti doresc sa capeti incredere in tine floare.gif

Multumesc mult pupic.gif
Ce faci? Puiul tau ce face? Nu te-am mai vazut de ceva timp pe aici?
verona
Ms dulcikatty ,o sa vorbim ori la cafea ori in jurnal,pupicicuplaj fericit si sanatate ca e mai buna decit toate. pupic.gif w00t.gif

Ms dulcikatty ,o sa vorbim ori la cafea ori in jurnal,pupicicuplaj fericit si sanatate ca e mai buna decit toate. pupic.gif w00t.gif
himere2005
[/quote]
Multumesc mult pupic.gif
Ce faci? Puiul tau ce face? Nu te-am mai vazut de ceva timp pe aici?

[/quote]

suntem sanatosi, facem numai prostioare, cu banii daca o mai rezolvam e super-meseriasa treaba

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.