Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: RSS
OneDen.com > Administratie > Cutia de propuneri si reclamatii
alex25
Tocmai am descoperit suportul pentru RSS al forumului (iconita orange pe care scrie "RSS" din josul paginii). Eu am un program care se numeste RSSReader cu care citesc bloguri, stiri etc. si tocmai mi-am bagat adresa rss-ului oneden asa ca stiu mereu cand apare un subiect nou. Felicitari pentru idee!
reTina
dry.gif Cum fac ca mie nu imi merge? Apasa acolo si imi deschide o pagina cu multe linii de cod. :blink:
alex25
Pai da, pagina pe care ti-o deschide este rss-ul in sine, insa pentru a-l citi iti trebuie un rss reader - orice reader. Exemple: Yahoo are suport RSS acum (in noua interfata, sub folderele de email este un folder "All RSS feeds" in care poti sa-ti bagi adresele tale RSS), mai sunt si alte site-uri care citesc RSS-uri, insa eu recomand descarcarea unui program de windows (de gen RSS Reader - http://www.rssreader.com/download.htm).

Adresa la care se afla codul ala de care vorbesti este adresa RSS-ului - o bagi in readerul Yahoo sau in RSS reader si o sa fii tot timpul la curent cu ce discutii noi apar pe oneden.
Rino
Ce misto! Eu folosesc Opera ca browser si are incorporat RSS Reader. wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.