Din capitolul: "ce prostii am mai facut ieri":
Md: 1 rondea grau expandat cu gem diet si o banana........................................150 kcal
pe la 11(cand scade nivelul glicemiei iar eu ieri cred ca am intrat in hipoglicemie...m-a apucat o foame de as fi mancat tot frigiderul

):
2 cremw soia cu ketckup, 1,5 felie paine(mare).....................................................370kcal
1 rosie medie.......................................................................................................70 kcal
1,5 rondea grau expandat cu gem diet....................................................................75
cafea cu 1 lgta miere.............................................................................................20kcal
pe la ora 18:1 eugenie...........................................................................................140kcal
200 gr dovlecei facuti pe grill cu 1 lgta ulei masline si suc rosii(facut pe loc din rosii..fara
ulei),35 gr paine cu pateu vegetal............................................................................300 kcal
Pana aici..............................................................................................................1125
Ei...aici sa vezi...ca am deschis subiectul "fierbinte" cu sotul meu.
80 gr fistic(vreo 600 kcal/100 gr), vreo 300 gr struguri(si astia au ceva cal..cam 100/100 gr), 1 eugenie(iar!!!)
Dar nu mai calculez..ca-mi da cu virgula.Logic..azi dimineata cantarul arata cu 500 gr mai mult ca ieri.
Concluzia: In primul rand trebuie sa invat sa ma controlez, sa nu mai ma consum pt nimic!Al meu sot mi-a zis clar ca :"asa e mama".."tre sa zicem ca ea si sa facem cum vrem noi", "las-o draga sa vorbeasca..te costa ceva s-o lasi in legea ei?"...Nu ma costa doar ca ma consum si pun la suflet..
Deci..de aici voi incepe "schimbarea", din interior.De mancat cam stiu ce sa mananc, mananc legume si fructe..in general cruditati, nu ma feresc de painea integrala, pofta de mancare nu o am asa mare, in general(nu intotdeauna) imi potolesc pofta de dulce cu fructe..problema e insa puternica instabilitate (cred ca afectiva)...hai ca nu vreau sa ma psihanalizez p'acilisha.Ideea e ca trebuie!!!!!!!!
De unde sa incep?
Ganesha, "micro/macro..chestii/trestii"...as tine cont si eu de ele..insa in Romania sa zicem merci daca avem mancar trecute caloriile pe produse...micro, macro nu-s trecute.
Cred ca as putea sa fac o munca de cercetare..pe net..sa-mi scot macar valorile aproximative la alimentele de baza(macar..), numai ca nu prea am timp, apoi ar trebui sa-mi restrang aria alimentelor la cele carora le stiu valorile.Toate astea ma vor destabiliza si mai rau in momentul acesta...in care imi caut un minim echilibru..De fapt cred ca ar fi trebuit in momentul asta sa trec la Monti..insa nu vreau sa cedez asa usor.
Deocamdata abia am reusit sa nu poftesc la mancarea sotului..eu am ghinionul sa am un sot care nu intelege ca trebuie sa manance cat de cat sanatos...asta nu inseamna neaparat sa elimine total una, alta..da' macar sa manance mai multa hrana vie.Macar atat!
Ei bine, n-am cu cine discuta....are un bagaj...citire mamitzica lui...ff prost.Deocamdata ma multumesc cu pasi mici.(ca probabil voi incerca mereu sa-l schimb
).gif)
)
Cam atat pe ziua de azi...cred ca v-am zapacit de cap.(pe cele care inca mai aveti rabdarea sa-mi cititi epistolele
).gif)
)