Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ama.ro
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Dumbo
Ama, din pacate programul si locul de munca nu imi prea permite sa mananc des. Azi de exemplu nu am apucat de la ora 1 pana la 5 nici macar sa beau apa. Cand stau acasa, desi mananc mai mult si nu am activitate ori slabesc ori ma mentin.
Din cauza asta ziceam ca greutatea este la mine o problema... de servici.
Ama.ro
Am mancat o eugenie!!!
Am zis sa nu continui, mai bine scriu doua vorbe in jurnal...sa-mi treaca starea.Luni ma duc sa-mi pun sterilet si i-am zis soacrei ca vreau sa-mi pun unul mai bun...chiar daca e mai scump.CA e vb de sanatatea mea pana la urma..Azi a venit sa-mi zica de o cunoastinta...care "l-a scapat in wc"...adica pe el...steriletul. blink.gif
Mda...ca ea a tinut metoda calendarului dom'le..si a facut si cateva avorturi..atat!
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Adica..sa nu-mi mai pun, ca poate il scap si eu in wc si dau banii degeaba.
Nici anticonc nu prea sunt indicate...costa si alea bani, deh..
Azi a venit la mine glont...sa vada ce mi-am luat probabil.I-am aratat poze cu ce mi-am cumparat si..nu i-am zis cat a costat, nici cat i-am dat mamei. )).gif
Am lasat-o sa-si inchipuie ce-i mai rau..(pt ea) )).gif
julyalina
CITAT(Ama.ro @ 10-08-2007, 06:55 PM) *

Am lasat-o sa-si inchipuie ce-i mai rau..(pt ea) )).gif
lol.gif imi place naughty.gif

frumusica si mamica si bb pupic.gif
Ama.ro
Din capitolul: "ce prostii am mai facut ieri":
Md: 1 rondea grau expandat cu gem diet si o banana........................................150 kcal
pe la 11(cand scade nivelul glicemiei iar eu ieri cred ca am intrat in hipoglicemie...m-a apucat o foame de as fi mancat tot frigiderul sad.gif ):
2 cremw soia cu ketckup, 1,5 felie paine(mare).....................................................370kcal
1 rosie medie.......................................................................................................70 kcal
1,5 rondea grau expandat cu gem diet....................................................................75
cafea cu 1 lgta miere.............................................................................................20kcal
pe la ora 18:1 eugenie...........................................................................................140kcal
200 gr dovlecei facuti pe grill cu 1 lgta ulei masline si suc rosii(facut pe loc din rosii..fara
ulei),35 gr paine cu pateu vegetal............................................................................300 kcal
Pana aici..............................................................................................................1125
Ei...aici sa vezi...ca am deschis subiectul "fierbinte" cu sotul meu. )).gif )).gif )).gif
80 gr fistic(vreo 600 kcal/100 gr), vreo 300 gr struguri(si astia au ceva cal..cam 100/100 gr), 1 eugenie(iar!!!)
Dar nu mai calculez..ca-mi da cu virgula.Logic..azi dimineata cantarul arata cu 500 gr mai mult ca ieri. doh.gif blink.gif
Concluzia: In primul rand trebuie sa invat sa ma controlez, sa nu mai ma consum pt nimic!Al meu sot mi-a zis clar ca :"asa e mama".."tre sa zicem ca ea si sa facem cum vrem noi", "las-o draga sa vorbeasca..te costa ceva s-o lasi in legea ei?"...Nu ma costa doar ca ma consum si pun la suflet..
Deci..de aici voi incepe "schimbarea", din interior.De mancat cam stiu ce sa mananc, mananc legume si fructe..in general cruditati, nu ma feresc de painea integrala, pofta de mancare nu o am asa mare, in general(nu intotdeauna) imi potolesc pofta de dulce cu fructe..problema e insa puternica instabilitate (cred ca afectiva)...hai ca nu vreau sa ma psihanalizez p'acilisha.Ideea e ca trebuie!!!!!!!!
De unde sa incep? unsure.gif

Ganesha, "micro/macro..chestii/trestii"...as tine cont si eu de ele..insa in Romania sa zicem merci daca avem mancar trecute caloriile pe produse...micro, macro nu-s trecute. sad.gif
Cred ca as putea sa fac o munca de cercetare..pe net..sa-mi scot macar valorile aproximative la alimentele de baza(macar..), numai ca nu prea am timp, apoi ar trebui sa-mi restrang aria alimentelor la cele carora le stiu valorile.Toate astea ma vor destabiliza si mai rau in momentul acesta...in care imi caut un minim echilibru..De fapt cred ca ar fi trebuit in momentul asta sa trec la Monti..insa nu vreau sa cedez asa usor.
Deocamdata abia am reusit sa nu poftesc la mancarea sotului..eu am ghinionul sa am un sot care nu intelege ca trebuie sa manance cat de cat sanatos...asta nu inseamna neaparat sa elimine total una, alta..da' macar sa manance mai multa hrana vie.Macar atat!
Ei bine, n-am cu cine discuta....are un bagaj...citire mamitzica lui...ff prost.Deocamdata ma multumesc cu pasi mici.(ca probabil voi incerca mereu sa-l schimb )).gif )
Cam atat pe ziua de azi...cred ca v-am zapacit de cap.(pe cele care inca mai aveti rabdarea sa-mi cititi epistolele )).gif )).gif )
bubbles
Neata salut.gif Ce misto de tine ca ai 53 de kg wink1.gif .Nu zic nimic .. poate te ajung si eu blum.gif
Ama.ro
Eu cand m-am maritat am slabit in preajma nuntii...de la emotii. )).gif
Ai emotii Bubbles?
bubbles
Sincer inca nu )).gif .Maimult stress si nervi decat emotii ca mi se pare ca totul iese pe dos sorry.gif Ce inaltime ai de vrei 50 kg w00t.gif
Ama.ro
1,63
ganesha
CITAT
Ganesha, "micro/macro..chestii/trestii"...as tine cont si eu de ele..insa in Romania sa zicem merci daca avem mancar trecute caloriile pe produse...micro, macro nu-s trecute.

Hai buey, nu mai zi ca "in Romania", ca eu n-am venit din Pampas aici unde stau acu', tot din RO am venit, unde am trait douaj'si ceva de ani lol.gif lol.gif Stiu ca nu-s trecute, da' ce, la mine pe salata de vinete sint trecute? Ca doar mi-o fac in casa. Sau pe morcovi, sau pe ardei, sau pe... alte alea? Tot din baze de date le iau ca doar morcovul e cam acelasi dpdv al cifrelor peste tot in lume. Si cind eram in RO, tot din baze de date si/sau liste le luam (pe vremea aia calculam doar pentru copil, sa stiu eu sigur ca maninca in conformitate, iar pentru mine calculam proteinele, ca aflasem eu de undeva ca daca maninc peste nustiucite g de proteine slabesti - mare tzeapa, da' m-am desteptat intre timp lol.gif ), si am mai vb cu persoane pe forumuri si live care tin cont de macro si micro zi de zi. Avantajul bazelor de date vs liste (si carti) e ca in bazele de date poti calcula automat %, in liste tre' sa calc tu cu calculatorul. CHiar pe getfit.ro e pe undeva o lista cu asa ceva, la sectiunea de alimentatie (dar e destul de generala).

Weekend fain iti urez, planuri ceva? cheer.gif floare.gif Si sa stii ca nu ne-ai zapacit de cap hug.gif
Ama.ro
)).gif Si mie imi intrase in cap Atckinsul. )).gif
Pai..ca planuri...maine iar stric postul.E ziua tatalui si a bunicii mele si mergem la curte, gratar ...
O sa ma interesez cam ce procente trebuie sa urmaresc in alimentatie...da' eu cand ma apuc de ceva e jale..trebuie documentatie serioasa si..apoi sa vezi..Ca trebuie sa tinem cont si de vitamine si minerale, care din ele nu se absorb in prezenta altora..Faze d'astea..
Ti-am zis..nu iau vitamine ca imi creste pofta de mancare ff rau si mananc de rup, prefer sa le iau din alimentatie doh.gif
Si...mie imi place sa le calculez cu calculatorul, pe carnet..
Auzi...dar de ce nu-i bine sa mananci multe proteine?Sau prea putine..
ganesha
)).gif Nu era Atkins, ca ala interzice consumul peste un nr de carb, era doar... ca voiam eu sa fiu sigura ca ingurgitez mai multa proteina decit ... e normal, ca asa citisem eu undeva )).gif

Pai proteinele au o gramada de roluri: enzime, hormoni, colagenul si elastinul intra in componenta cartilajelor, de ex, keratina in a unghiilor, parului; masa musculara; motilitate celulara; si o gramada de alte roluri la nivel celular, nu le mai insir... O dieta saraca in proteine e periculoasa tare.

Se recomanda un aport de 1 gram pe kilogram corp, dar sint calculatoare pentru necesarul de proteina, de obicei pe website-urile revistelor de fitness, wellbeing, etc.

Daca aportul e prea mare: dau peste cap sistemul imunitar, ficatul si rinichii, duc la distrugerea densitatii osoase (pentru ca impeidica absorptia calciului), impiedica absorptia fierului, sint factori alergeni (cele mai cunoscute forme sint alergia la caseina din lapte, la glutenul din griu si alte cereale, cele peste si fructe de mare), si aportul prea mare chiar faciliteaza aparitia alergiilor (nu neaparat alergii la ele insele).

Ai grija cu vitaminele totusi, adica nu numai cu ele, ca daca de ex exista o carenta de ceva, organismul o sa se ocupe in primul rind de ea, si o sa puna slabitul pe un loc mai putin important.

Distractie placuta la gratar si La Multi Ani pentru tatal si bunica ta floare.gif floare.gif
Ama.ro
Merci Ganesha de urare!
Da, stiam ca blocheaza absorbtia calciului...proteinele sunt "hoti de calciu", alaturi de cafea, tutun si altele..
Dar restul nu prea stiam..
Trec meniul pe ziua de azi deoarece vreau, pana ajung la 50 kg, sa am ultima masa pana in ora 19...poate asa ma culc si eu mai devreme.Apoi o voi lua pana in ore 20-21..
Azi am mancat asa:
1 cafea decof cu 1 lgta miere.............................................................20 kcal
md:1,5 banana.................................................................................150 kcal
ora 11 250 ml lapte soia cu 4 lgte tarate..............................................146 kcal
ora 13 100 gr struguri........................................................................100 kcal
pranz: 200 gr dovlecei pe grill cu 1 lgta ulei masline si suc rosii.............100 kcal
1 felie de 25 g cu pateu vegetal..........................................................150 kcal
1 rondea grau expandat cu gem diet si 1 lgta miere..............................100kcal
cina: 200 gr ananas(proaspat).............................................................100 kcal
100 gr struguri...................................................................................100 kcal
1/2 felie paine cu pateu de soia...........................................................100kcal
inca o portie de dovlecei......................................................................100 kcal
total...................................................................................................1166kcal
Acum...dupa ce am scris..imi dau seama ca am mancat cam mult.Vreau sa fac si 45 min alergare usoara, pe la 19.30 ies in parc.Sper sa reusesc sa nu mai mananc seara, eu slabesc daca mananc pana in 19..

Si...MANANC PREA MULTE FRUCTE!!!!!Chiar nu ma pot abtine.. sad.gif
Ama.ro
Am reusit!!! biggrin.gif N-am mai mancat dupa ce am scris meniul si am facut si 45 min alergare usoara.Azi dim aveam 53,2 dar imi venisera "musafirii"...eu de obicei am cam 500 gr in plus in acea perioada.
Sa vedem dupa cateva zile...nu vreau sa ma bucur prematur.
Sper ca azi voi limita proportiile dezastrului, desi stiu ca tata o sa ne serveasca cu pastrama de oaie. swoon.gif
Sa vedem..
Dumbo
Ama, parca ziceai ca nu te mai stresezi atat din cauza dezastrelor, sau...?

cheer.gif am reusit sa vorbesc cu maica'mea la telefon fara sa ma enervez prea tare. Cred ca din cauza ca am vorbit prea putin la telefon si era in statia de autobuz si nu a reusit sa se intinda la povesti.
Oricum ar fi e un lucru bun.
Ama.ro
Pai nu ma stresez..efectiv mananc..
Deci..am mancat ca vaca.
Adica: dim 1 rondea grau expandat cu gem diet si o mana struguri
de pe la ora 15: din aperitiv:2 masline, 2 felii de pastrama de porc, 1 felie salam uscat si 1 de cascaval, o rosie si un castravete
apoi o ceafa de porc micuta, am luat o gura dintr-un carnat....de pofta, o lingura cartofi fierti si 1 gogosar murat.
Aici vine problema: 1 inghetata(vreo 3 cupe), 2 felii cozonac si cateva maini de alune prajite.
Aici vine adevarata problema: pe la ora 21(la plecare) am ciocnit o cupa de sampanie(dulce) cu vreo 5 piscoturi.
Acum mi s-a facut rau...cred ca de la sampanie.Tocmai beau un suc de lamaie..n-am nimic in casa contra vomei.
Plus ca am mancat prea mult...cred totusi ca nici alunele nu mi-au picat prea bine..
In ritmul asta nu mai scad eu sub 53..
lliliana
Sal Ama...Lilish la aparat. Pup de intampinare. pupic.gif
anaoi
hallo ama...
Imagine

o saptmana excelenta
Ama.ro
Merci Lilish de vizita. pupic.gif
Ioana, merci de cocteil...e binevenit.Pan' la ora asta am reusit sa beau o cafea cu cof(la nasa..in vizite) si o inka cu 1 lgta miere(de dimineata).Am avut programare la gineco unde am asteptat 2 ore si jumatate...plus drumul dus-intors, dus fata si adus fata(am lasat-o la nasa) si acum ma gandesc ca mi s-a dus si foamea si setea...vreau sa vad un pat in fata ochilor cat mai urgent.Dana mea insa nu e de acord cu mine...ea zice ca vrea "hai, pa!"(a dormit la nasa) blink.gif .Io nu...

DE mancare n-am nimic.. doh.gif
Cred ca fac repede o salata..
anaoi
pai tu "hai stai"....mai bine o mai lasai un pic la nasa....
Ama.ro
CITAT(anaoi @ 13-08-2007, 02:24 PM) *

pai tu "hai stai"....mai bine o mai lasai un pic la nasa....

Da, dar nu mi-am permis s-o mai las.Si asa am lasat-o mult..nasa e bolnava..Asa e cu copil mic, parca esti legata de maini si de picioare.Abia astept sa creasca.. smile.gif
Acum manac un mare castron de salata.Dana jubileaza prin casa )).gif , se incalta cu adidasii mei. )).gif
Cred ca o scot in parc...parca are lipici parcul ala, pana nu se umple pana si in pampersi de nisip..nu se lasa. doh.gif
anaoi
pai la ce altceva foloseste pampers-ul? grin.gif
Ama.ro
Am revenit cu meniul pe ziua de azi:
1 cafea inka+1 lgta miere......................................................100kcal(cel mult..)
1 cafea cu cof +zaharina........................................................e punctata mai sus..n-are multe kcal
1 salata(1 rosie medie, vreo 7 frunze de salata, ceapa,
1 lgta ulei masline, zeama de lamaie).....................................150 kcal
1 felie de 50 gr paine.............................................................120 kcal
1 mana struguri.....................................................................100 kcal
1 banana mica+100 ml lapte soia............................................150 kcal
1 portie de spaghete cu ciuperci(gatite f dietetic, in schimb au
fost din gris dur...de la barilla..deci nu din faina integrala)........285 kcal
total....................................................................................905 kcal
Mesele cam inghesuite ca timp deoarece n-am avut timp sa mananc de dimineata.Ultima masa la ora 18.30.Va zic maine daca am reusit.
ganesha
CITAT
Asa e cu copil mic, parca esti legata de maini si de picioare.Abia astept sa creasca..

Si ce te face sa crezi ca daca e mai mare e altfel? Eu astept de 7 ani si 8 luni momentul dezlegarii, si tot nu mai vine lol.gif Da' speranta moare ultima cheer.gif

Asteptam sa ne zici daca ai reusit (cu masa de la 6 jumate) wink1.gif floare.gif
Ama.ro
Ganesha, vad ca rezist eroic. )).gif
Da' nici nu pot dormi..Mi-e foameeeeee!!!!!
Lasa ca rezist, cat mai e pana dimineata?
Ma apuc sa-mi fac galerie. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 13-08-2007, 02:06 PM) *

Ganesha, vad ca rezist eroic. )).gif
Da' nici nu pot dormi..Mi-e foameeeeee!!!!!
Lasa ca rezist, cat mai e pana dimineata?
Ma apuc sa-mi fac galerie. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Vin si eu cu orchestra sa-ti cint un cintec de leagan, sa vina somnu' band.gif Daca nu merge, atunci iti fac eu galerie cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lliliana
Salut skumpa pupic.gif Pup. Mai...tie chiar ti-e foame sau eshti in sevraj la papa? Ca daca ti-e foame ar trebui sa papi ceva...sa nu rabde bietul organism shi dupa aceea tot ce prinde depune biggrin.gif
Ama.ro
Neata!
Am rezistat eroic.
Acum beau o cana mare de apa si abia apoi o sa-mi pregatesc micul dejul.
Lilish, nu vreau sa-i dau papa, ca s-a invatat sa manance la ore tarzii si nu-i bine.Noaptea e pt somn, nu pt digestie..
Azi imi propun sa nu mai fac ca ieri(adica sa mananc sub 1000 kcal)..ci vreau sa mananc 1200 kcal, mese la distanta una de alta.Mi s-a acrit de soia asa ca proteinele le voi lua din ciuperci.(stiu ca soia e cea mai completa proteina vegetala dau zau daca mai pot ingurgita soia)Sper sa o tin tot asa..cu ultima masa pana in 19.Am uitat sa va zic ce e mai important: cantarul arata sub 53(un 52,9..ce-i drept )).gif ) cheer.gif
May
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ama.ro
Revin cu meniul zilei de azi.Sunt nemultumita de mine si asta din urmatoarele motive: fi-mi-ar grisinele de ras sa-mi fie!!!! doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Calorii goale... doh.gif
Deci: dim 1 mana struguri........................................................100 kcal
1 cafea inka cu 1 lgta miere......................................................100 kcal...zic si eu..
grisine.....................................................................................200 kcal(pe la 11..am probleme cu glicemia, se pare..)
pranz:1 portie spaghete............................................................285 kcal
dupa vreo cateva ore(1,2 )).gif )..iar grisine...................................200 kcal
pe la 18 1 felie paine cu gem diet...............................................200 kcal..era felie de 50 gr, din aia babana
1 lgta miere..............................................................................20 kcal
total.........................................................................................1105.kcal
Nu-mi place cum am mancat azi dar nu mai am ce sa fac.Sport iar n-am facut..abia maine ma incumet.
De maine vreau ca in fiecare dimineata sa fac aerobic..programul meu de 50 min..pe stomacul gol.

Ganesha..nici nu mai indraznesc sa dau buzna in jurnalul tau pt a te bate la cap. )).gif )).gif
Am citit la greu azi, am gasit si jurnalele fetelor de pe getfit, problema e ca eu nu vreau sa-mi dezvolt masa musculara.E deja bine dezvoltata si asta deoarece am cam facut sport la viata mea..printre care si karate.(cred ca de acolo se trag coapsele astea de brontozaur)
Fetele alea de acolo vor sa puna masa musculara..Ma rog, ideea e ca mi-am facut cont dar...nu pot posta.Cica trebuie sa astept acceptul adminului sau cam asa ceva..
Sincer sunt in ceata totala.Daca m-as apuca eu acum sa cresc aportul caloric la 1700-1800 si sa respect si piramida nutritionala, sigur ma ingras.Imi cunosc corpul.Probabil ca trebuie sa imi accelerez metabolismul dar asta in timp, nu mancand dintr-o data mult.
De fapt vroiam sa te intreb cam ce cantitate de carboh sa consum eu zilnic...avand in vedere ca de obicei mananc multe fructe in loc sa mananc carboh complecsi.(bine...ziua de azi chiar a fost varza..sa zic merci daca maine voi avea aceeasi greutate ca azi)

Deci, de maine sport, mancat pana in ora 18-19(max 19), deocamdata atat..Restul "pretentiilor" le las sa vina in timp..
Ama.ro
Da, deci nu pot posta...si ma mananca buricele dejtelor..
Ma bate un gand: sa reduc carboh, sa maresc consumul de proteine si sa iau calciu..
De maine...de fapt de poimaine, ca maine am o iesire in oras.. rolleyes.gif grin.gif
ganesha
Amaaaa, da' tre' sa limtiezi consumu' de carbi ca sa iei calciu? )).gif Glumeam, da' sa stii ca oricum nu cred ca atingi rdv-ul pentru calciu din mincare...

Uite un calculator de carbi , in general 40-65% din calorii trebuie sa vina de la carbi.
Nu stiu ce sa zic cu caloriile... eu n-am slabit pentru ca mincam prea putin. Dupa calcule imi iese un necesar zilnic f mare, si scazind vreo 500 pentru slabit mi-ar trebui vreo 1800, cam asa. Iar eu de felul meu nu pot minca mai mult de 1500, asta in zilele mele... de cheat. Asa ca am crescut fromosel de la 1200-1300 pina pe la 1500-1600, si uite ca am miscat cintarul, dupa atita amar de vreme cheer.gif Initial s-a miscat in plus, DAR CU RABDARE am depasit momentul si am sarit pragul. Metabolismul se incetineste la putine calorii, ii trebuie calorii destule cit sa-l tina ocupat si mese mici dar mai dese.

floare.gif Unde iesi in oras? naughty.gif
Ama.ro
Sa vedem..nu stiu.Oare ma scoate in oras sotul meu? grin.gif
Azi am facut-o de oaie..s-a dus si cura si post.Adica..mi-a venit cu niste inghetata superdelicioasa.Acum asta e..Nu stiu de ce am poftele astea cand vin rusii(vorba fetelor de pe oneden )).gif ).
Sa stii ca eu daca nu mi-as impune sa ma limitez la pana in 1200 kcal...as manca vreo 1500-1800.Am metabolismul destul de bun, poate si de la desele "exceptii" )).gif )).gif
De obicei dupa o "exceptie mi se mai face foame abia a doua zi pe la pranz..cred ca asta e norocul meu.
De maine ma gandesc serios sa trec pe o dieta cu multe proteine...pe cat posibil fara carboh.(gen atkins dar sa limitez lipidele)De aia ziceam sa iau calciu... )).gif
Inca ma mai gandesc dar parca prea ma umflu e la carboh.Chiar mananc prea multi, as manca fructe intr-una, nu mai zic paine, grisine..parca am innebunit!! sad.gif
ganesha
Scumpa, da' tu maninci oricum hipocaloric... pentru ca tu pui totalul brut, iar daca totalul brut e 1200, inchipuie-ti ca ala net e sub 1000. Ca sa nu mai zic de ziua cu 905 calorii )).gif Pai cind fugi de colo-colo cu copila, cind mai faci si cite o ora de sport... iti dai seama ca de fapt ajungi la un net de 500-600 de calorii? Si organismul nu mai vrea sa slabeasca, pentru ca stie ca mai mult de-atit nu primeste si atunci nu vrea sa eda din rezerve. Mai ales ca oricum ai slabit destul de mult pina acum - tin minte corect, nu? Parca tu pusesi o poza gen "before' la neuroni, sper sa nu confund blushing.gif

Cit despre taiatul carbilor si mincatul de proteine... faci cum vrei, da' sa nu uiti ca sanatatea e cea mai impo, si ca niste kile vin si pleaca, dar doar un ficat, o pereche de rinichi, etc ai, si peste 20 de ani tot pe ele ai sa le ai.

Te hug.gif!
Ama.ro
Offfff, vorba lu' al meu...cred ca n-am preocupare. )).gif
Las ca vad eu..
Trec meniul aici, sa ma tragi de urechi daca ti se pare aiurea.
ganesha
E ziua ta cumva? blushing.gif
lliliana
Salutare. pupic.gif O zi de vis plina de bucurie shi lumina. hug.gif
anaoi
neata ama...sa ai o zi super

Imagine
Ama.ro
Merci, fetelor!Hai sa fac si cinste.. grin.gif
ImagineImagine
ImagineImagine
Va rog sa va serviti!
anaoi
dylly a luat cocktailurile
mersi
May
Si din nou exclam: prajituuuriiii drool.gif
anaoi
nope..nu sunt bune ....deloc, deloc grin.gif
Nessie
CITAT(Ama.ro @ 14-08-2007, 07:26 PM) *
Da, deci nu pot posta...si ma mananca buricele dejtelor..
Nici eu (nu pot posta) si pe mine (ma manaca deshtele). doh.gif Cat sa asteptam oare? unsure.gif Ma bate gandul sa le dau mail si sa-i iau de mot ca daca nu imi dau acces, imi uit ideile. laugh.gif

Sper ca am citit bine, dar ziceai ca vrei sa scoti carbii, sa te axezi pe proteine, dar sa limitezi grasimile? blink.gif

Poui, dupa mine cred ca e cam greu. Ca sa mananci proteina si sa nu plangi de foame trebuie sa bagi carne mai multa, iar carnea vine cu grasimile de rigoare eusa_think.gif . Cum ai vrea sa arate meniul tau?
Ama.ro
Nu e char asa, Nessie.Am tinut 1 saptamana si jumatate Atkins, prin ianuarie...fara rezultate remarcabile insa.Mancam oua, branza, carne la gratar, legume permise, am mai pacatuit si cu mezeluri insa am observat ca ma simteam mai usoara.N-am putut tine mai mult deoarece pofteam la fructe de simteam ca mor insa sa sti ca ma saturam.Ce nu m-au lipsit deloc au fost: cartofii, orezul, painea, pastele..
Cand am zis de reducerea grasimilor m-am referit fara prajeli sau adaugare de ulei in afara de strictul necesar.Oricum..m-am razgandit.Vreau sa mananc rational.
Azi s-a incheiat postul asa ca imi intru in ritm: m-am hotarat ca pana nu fac sport(in fiecare dimineata) sa nu iau micul dejun asa ca abia acum am papat.(asta pt ca vreau sa scap de celulita iar sportul e singura cale...dar sportul ca mod de viata)Am facut programul de aerobic si apoi micul dejun: 1 ou, 1 felie paine cu vinete si o rosie.Si...abia 500 ml apa.Mai am de baut 6 cani, e musai.
Apropos de getfit...mi-a placut comentariul: http://www.getfit.ro/forum/showthread.php?...ighlight=slabit
Nessie
Intr-o perioada de disperare, am tinut si eu Atkins, dar m-am simtit ingrozitor. doh.gif Nici dusmanilor nu le-as recomda dieta asta. )).gif
Ama.ro
)).gif Da...si eu m-am simtit naspa, da' macar eram satula.. )).gif Intradevar n-aveam energie deloc, pt constipatie beam ceai verde(de care am devenit si dependenta pana la urma..pana acum ceva timp).
Uite..cele mai multe kg eu le-am dat in timp...cu regimul asta:
"Dieta mea
MIC DEJUN: 1/2 gref sau portocala sau 1-2 kiwi sau 1 mar
ORA 11: una din urmatoarele variante:
1.alta portie de fructe
2.1-2 felii graham cu branza degresata
3.200 gr iaurt 0,1 cu cereale integrale(de la plafar..fara zahar sau fructe)
DEJUN(Ora 14):Un gratar de pui(1 pulpa sau 1/2 piept) sau 1 peste la gratar cu una din cele 2 variante:
1.Multe legume fierte(de preferat la abur), cel mult cu putin ulei de masline peste, fara cartof, mazare, porumb, fasole uscata, linte.De preferat: brocoli, fasole verde, conopida, dovlecel, varza de bruxelles.
2.O salata mare(se pot folosi salata verde, rosii, castraveti, ridichi, ardei, varza, ceapa, alte verdeturi, ulei de masline si zeama de lamaie)
CINA:cel tarziu la ora 19: Una din urmatoarele variante:
1.o salata mare..ca la pranz
2.o salata de ton in apa(din verdeturi si ton in apa)
3.o bucata de peste la gratar
4.iaurt 0,1 cu tarate(de la plafar..ajuta la reglarea tranzitului intestinal)..sau fara...sau cu o lingura de cereale.

Se poate bea o cafea mica dar neindulcita..sau cu zaharina, ceaiuri neindulcite..sau cu zaharina.Obligatoriu 2 l lichide/zi si sport macar 3 zile pe saptamana.(cate o ora, de preferat antrenament cardio...eu fac gimn aerobica sau jogging)
Se slabesc cam 1- 2 kg/saptamana si e un regim lejer. "

Nessie
doh.gif Io cred ca am un pitic incapatanat pe creier. Cand aud de regim fix, nu ma simt capabila sa-l tin/ sorry.gif Prefer sa am libertatea sa-mi aleg mediul, sa diversific, sa-mi gatesc cand am timp/chef.

Poate d'aia nu slabesc. laugh.gif
Ama.ro
Fetele, s-a dus naiba iesirea in oras. mad.gif
A venit soacra cu flori si un tort..Gest frumos dar..m-a obligat, nu?Asa ca m-am dus, am luat mici, porc sivrei, nu vrei bei Grigore aghiasma..
Offfffff, vroiam si eu scoasa in oras, nu sa stau si azi la cratita..
Nessie
Ama, dar da-o repede pe spate pe soacra, vorbeste cu sotiorul ca pe la 8-9 sa plece si iesi frumushel de manuta undeva. wink1.gif

De la ora aia abia incepe distractia. pupic.gif
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 15-08-2007, 05:11 PM) *

Fetele, s-a dus naiba iesirea in oras. mad.gif
A venit soacra cu flori si un tort..Gest frumos dar..m-a obligat, nu?Asa ca m-am dus, am luat mici, porc sivrei, nu vrei bei Grigore aghiasma..
Offfffff, vroiam si eu scoasa in oras, nu sa stau si azi la cratita..

Soacra ta nu stie ca azi e post? E doar dezlegare la peste grin.gif )).gif

Eh... o soacra are omu', cite nu facem noi pentru ele.... lol.gif
julyalina
la multi ani ama ! pupic.gif
offff ce soacra ai hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.