Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ama.ro
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Ama.ro
Merci, Alina!Acum au plecat si socrii, si cumnata(ca a venit si ea pana la urma).Sunt cam rupta de oboseala..
Nessie`, as fi vrut sa pot proceda cum ai zis tu dar din pacate nu pot.Nu prea am unde pleca la ora aia cu copilul dupa mine..
Lasa ca ma invat minte..vine ziua mea, fac si eu ceva anisori, nu zic cati.. )).gif
II zic din timp soacrei mele ca o rog sa stea cu fata ca sa iesim in oras...ca nu cumva sa-i mai treaca prin cap sa vina cu tort. devil.gif
Faza ce-mi zice :"Ma gandeam sa-ti iau de care-ti place(de frisca sau fructe) dar ma gandeam ca e vara..sa nu fie stricat".Asa ca mi-a luat cadou un tort de cioco...pe gusturile odorului ei. doh.gif
Acum caut si eu calul de dar la dinti.. doh.gif Da' am stat eu de ziua mea in bucatarie facand mancare?Am stat..sunt tare, ce sa mai...

Ganesha, la mine in calendar zice ca postul e pana pe 14...e drept ca pe 15 zice "dezlegare la peste"(asta am vazut acum..cand ai zis tu)...da' habar n-am avut..
Azi n-am numarat caloriile, nici nu le mai numar ca mai rau ma enervez cand vad ca scap in inghetata si alte chestii.
Macar sa fac eu sport in fiecare dimineata si sa beau aia 2 l de apa(azi am baut 2 l doar socotind si vinul la categoria lichide)
Gata, de maine sunt un om nou..o iau de la capat. )).gif )).gif
Va pupic.gif fetele ca ma bag langa sotior..ca mi-am cam descarcat nervii pe el si e tare amarat..
ina_ceva
La multi ani, ama! give_rose.gif give_rose.gif
Dumbo
pupic.gif LA MULTI ANI!!!

Eu o lasam pe doamna soacra cu tortul si cu copilul acasa si ma duceam in orash... devil.gif
ganesha
Duamna, m-ai pierdut pe drum.

Deci:

CITAT
Lasa ca ma invat minte..vine ziua mea, fac si eu ceva anisori, nu zic cati..

dar pe de alta parte:

CITAT
Da' am stat eu de ziua mea in bucatarie facand mancare?Am stat..sunt tare, ce sa mai...

Cre'ca-s mai grea de cap, da' nu ma lamuresc nici pace: VA VENI ziua ta, sau e AZI ziua ta? lol.gif lol.gif

CITAT
Ganesha, la mine in calendar zice ca postul e pana pe 14...e drept ca pe 15 zice "dezlegare la peste"(asta am vazut acum..cand ai zis tu)...da' habar n-am avut..

Pai da, pina pe 14 e postul aferent Adormirii Maicii Domnului, pe 15 azi e sarbatoarea, dar e doar dezlegare fiind si miercuri, nu-i... praznic normal, ca doar nu-i chiar motiv de veselie, a adormit, nu s-a... nascut. Eu ma dezleg lactatic azi biggrin.gif

Tinem pumnii la omu' nou de miine! cheer.gif
Ama.ro
Ganesha, doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Parca nu mai stiu pe ce lume ma aflu..
Hai sa te elucidez: ma cheama Ana-Maria; si fac si nr de ani pe la sf lui august.
Si mai serbez si in septembrie Sf Maria mica si Sf Ana..tot serbez pana la jumatatea lui septembrie. )).gif
Merci de urari, fetele! pupic.gif
ganesha
Ai dezertat? give_rose.gif
Ama.ro
)).gif Va citesc dar nu prea mai am ce sa scriu..
Tot 53 kg am si mi-am facut niste reguli pe care sa nu le incalc..deocamdata fac 1 h aerobic la trezire, incerc sa mananc cat mai sanatos si cam atat.Am cam obosit sa numar caloriile, e un stres inutil.In plus am convingerea ca organismul meu imi sugereaza de ce alimente are nevoie..prin intermediul "poftelor"..acum mai ramane sa fac eu diferenta intre poftele reale si acele pofte total daunatoare.Oricum mi-am impartit alimentele in alimente fara restrictie, alimente la care supraveghez cantitatea si alimente...de consumat de 2-3 ori pe an.. )).gif CA sa nu zic interzise..ca nu-mi place sa-mi interzic nimic.Deocamdata vad ca ma descurc...trebuie sa ma obisnuiesc, sa-mi fac un mod de viata..
Sper ca prin sport sa dispara celulita..
Nici nu prea mai am timp prea mult de stat la calc.Are sotul un examen de dat..ca sa termine facultatea..si cica tre' sa invat cu el.E prea puturos.Azi am iesit in parc cu fata si ea se juca iar eu..pe banca..faceam rezumate.(frumoase, in 2-3 culori..ca sa-i sara in ochi definitiile, demonstratiile)
Nessie
)).gif Eu consideram coloratul materialelor de invatat o prima citire. Ramaneam cu ceva dupa ce coloram. Nu e mai util sa faca sotul si activitatea asta?

te pup pupic.gif
Ama.ro
Ba da..el ar trebui.De fapt s-a lasat pagubas..a zis sa nu-i mai fac conspecte deoarece eu doar "le desenez" si uneori, cand nu inteleg literele..le mai confund. )).gif S-a enervat ca scrisesem in loc de beta...gama..ca mie asa mi s-a parut. )).gif (era facut mai ciudat)
Sper sa ia examenul ala dar nu prea vad cum l-ar lua.E puturos.. sad.gif
ganesha
Mult succes pentru dl sotz! La mine-i invers, imi place mie sa fac scheme si schemute, cind e de colorat sint prima lol.gif Acu' de-ar veni cineva sa le invete in locul meu, bine ar fi. Si cind ma gindesc ca mai am 2 saptamini si IAAAR incepe scoala... asa mi-e dor de magicul "5" sau de magica ...restanta... aici n-am luxul asta, cu un 5 pici de tot si cu o restanta zbori din program... lol.gif

Spor la treaba, restul cum merge? Cum mai e mama ta, sportul, soacra-care-deranjeaza, fetita? Sper ca e totul bine! floare.gif
Ama.ro
Pai..nu prea e bine.Deocamdata nu se vede la cantar dar..
Mananc pe fond nervos numai prostii si ca sa nu ma ingras uit sa mai mananc si mancare. sad.gif
Maine se interneaza mama si se opereaza poimaine.Ce-o mai fi apoi o sa mai vad..
Deocamdata incerc sa iau viata asa cum e.
Ganesha...imi amintesc cum era pe vremea cand eram eu la facultate... smile.gif rolleyes.gif (am facut 3 ani, apoi a trebuit sa ma angajez si n-am putut face in paralel..)
Ingrasam porcu' in ajun de fiecare data. )).gif Si eu eram cu shemele pe care le lipeam pe tapet.Toata casa era plina de scheme iar eu ma plimbam noaptea ca naluca prin casa..cu ochii pe pereti. )).gif De multe ori la examen nu prea mai stiam pe ce lume ma aflu(nu puteam dormi ca...ingrasam porcu' )).gif ), da' macar stiam materia. grin.gif Trebuie sa ma gandesc si eu serios la o facultate...sau s-o continui pe cea abandonata..da' e cam greu dupa atata timp.
ganesha
Scumpa mea, iti doresc putere multa sa faci fata la tot. Iti tin pumnii pentru mama ta, si sint linga tine cu gindul hug.gif

Cu mincarea... cind e pe fond nervos, toata logica de pe lume nu prea ajuta la nimic. Incearca poate iei fetitza de-o aripa si iesi cu ea prin parc sau pe undeva, sau apuca-te de o activitate care te murdareste pe miini (am trecut si eu prin momente din astea la un moment dat, era copilasul meu mai mititel - cind imi venea sa ma arunc in frigider ori il scoteam afara ori - de cele mai multe ori - ma bagam cu miinile pin'la cot in plastilina, acuarele, sau alte chestii din astea, impreuna cu el). Oricum, nu te invinovati pentru asta, ca mai rau iti faci.

Mi-e dor citeodata de facultatea "model ca-n RO", cu examene in sesiune, ingrasat porcu'n ajun, nopti nedormite, nes cu cola, 5-uri si restante. Aici am examene in medie cam 2 pe saptamina, incepind cam cu a 3a saptamina din semestru si pina la sfirsit, n-am voie la restante, notele de trecere de obicei sint peste 60%... devil.gif Gata cu vorbaria, fug la treaba!!!

Te string in brate cald de tot hug.gif
Ama.ro
Merci, Ganesha, pentru ca esti alaturi de mine!O sa revin la povesti cand o sa mai caut...echilibrul.Deocamdata ma caut pe mine.Dar...sunt convinsa ca o sa ma gasesc. smile.gif
Dumbo
Ete cine a aparut. pupic.gif
Ce mai face buburuza?

Lasa mancatul pe fond nervos ca cica nu face bine, ingrasa.
Cand o sa te gasesti o sa stii si unde e echilibrul. Desi cred ca l-ai cam gasit.
ganesha
Ama, ma gindesc la tine tare de tot. Tin pumnii strinsi sa fie miine totul bine cu mama ta, iar pentru tine sa fii puternic si increazatoare flowers1.gif
Ama.ro
Merci!Ooooof, sper..Cred ca iar fac noapte alba.
Nessie
Ama, sper ca mama ta e bine! give_rose.gif Ceva vesti?
Ama.ro
Pai...rasuflu usurata.A supravietuit operatiei..2 ore si 1/2 a durat operatia.Acum sa vedem chimioterapia.Doctorul ne-a dat sperante mari.Sunt super fericita. smile.gif
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 23-08-2007, 08:43 PM) *

Pai...rasuflu usurata.A supravietuit operatiei..2 ore si 1/2 a durat operatia.Acum sa vedem chimioterapia.Doctorul ne-a dat sperante mari.Sunt super fericita. smile.gif

Ama, m-am gindit mult la tine azi si ma bucur tare pentru tine ca esti fericita! Sa dea Domnul sa fie cit se paote de bine! hug.gif
Ama.ro
CITAT(ganesha @ 23-08-2007, 09:45 PM) *

Ama, m-am gindit mult la tine azi si ma bucur tare pentru tine ca esti fericita! Sa dea Domnul sa fie cit se paote de bine! hug.gif

Merci, Ganesha!Am stat intr-un stres...A operat-o o comisie de medici..operatie f dificila, de aia a si durat atat de mult.La final, cand ne-a spus doctorul ca e bine am rasuflat usurata.
Nessie, ai mancat cam ca mine. )).gif Linte, alune.Nici eu nu rezist la alune..nu ma las pana nu mananc macar 100 gr ceea ce e f mult(peste 600 kcal).
Azi am mancat asa: o felie de piept de pui la gratar(cam 100-120 gr), muraturi, 1 mar, 1 mana de alune.
Acum vin chestiile nesanatoase: 3 cafele cu cofeina si zahar(daca mai dorm eu la noapte e mare minune) si 1 iaurt cu fructe mare.Problema e alta: cafelele le-am baut pana in ora 17(cand a scos-o din op pe mama) iar restul...dupa ora 17.(am fost la cantina spitalului, atunci mi-am dat si eu seama ca nu mancasem absolut nimic)
dany
Ama , muuuuuuuulta sanatate mamei tale si tie muuuulta putere sa treci peste asta !!!!!!! Se pare ca doctorii stiu ce stiu !!!!! Multa bafta cu chimioterapia !!!!!!! Nu scriu eu prea mult in ultimul timp pe aici dar ....m-am gandit la tine !
Ama.ro
CITAT(danyhoney @ 25-08-2007, 01:35 AM) *

Ama , muuuuuuuulta sanatate mamei tale si tie muuuulta putere sa treci peste asta !!!!!!! Se pare ca doctorii stiu ce stiu !!!!! Multa bafta cu chimioterapia !!!!!!! Nu scriu eu prea mult in ultimul timp pe aici dar ....m-am gandit la tine !

Mutumesc, Dany!Sunt increzatoare..si mama la fel.Cred ca o gandire pozitiva poate face minuni.

Eu revin sa va zic ca deocamdata ma mentin, ca nr de kg, in schimb mananc haotic.Am de gand sa trec pe o dieta bazata mai mult(decat pana acum) pe proteine si mai putin pe carbo.Asa slabesc eu mai bine..de cand am crescut cunsumul de carbo vad ca nu prea progresez..Miercurea si vinerea o sa incerc sa ma bazez pe linte, naut, ciuperci..nu pe soia.Nu-mi face bine.
Cu sportul momentan am luat o pauza, nu mai am timp absolut deloc in perioada asta.
butterfly
Imagine

am vazut pe prima pagina ca e ziua ta wink1.gif) yahoo.gif cheer.gif
ganesha
La Multi Ani iti urez, si numai bucurii sa ai!!!

Imagine
Tulip
floare.gif La multi ani!
Sexymom
La multi ani, sanatate mamei tale si intregii familii. pupic.gif
ina_ceva
La multi ani, ama! Imagine
Ama.ro
Multumesc mult, fetelor!
Acum am venit si eu din oras..am avut o tentativa nerusita de a petrece ziua mea la Water magic. )).gif
Nici macar nu ne-a vandut bilete..ca noi eram destul de tampiti sa intram si pe vremea asta. )).gif
Hai ca fac cinste..fac 29 de ani.
Imagine
Imagine
Imagine
Cam atat va dau.sa nu va ingrasati.. )).gif
May
Un sincer La multi ani !!! pupic.gif
Andreea-Rodica
La multi ani fericiti si multa sanatate mamei tale! floare.gif
Dumbo
La multi ani si multa sanatate tuturor!!!

Mama ce pofta mi-ai facut cu praji alea...
pupic.gif
Ama.ro
Merci mult, fetelor!
Dumbo, ai terminat zugraveala? )).gif
Nessie
'Neata! La multi ani, Ama! pupic.gif cheer.gif Fericire multa si sanatate iti doresc!

Pe unde esti? biggrin.gif Scoate nasul la raport!

pupic.gif Pupici!
Ama.ro
CITAT(Nessie @ 28-08-2007, 11:44 AM) *

'Neata! La multi ani, Ama! pupic.gif cheer.gif Fericire multa si sanatate iti doresc!

Pe unde esti? biggrin.gif Scoate nasul la raport!

pupic.gif Pupici!

Ce sa mai dau raportul ca sunt varza...
Am nepotul in vizita, 7 ani...si nu prea mai fac fata cu casa, cu vizitele zilnice la spital, cu alergatul prin casa cu mancarea...si dupa Danuta si dupa nepot.
Deocamdata am aceeasi greutate, mereu zic ca de maine fac si dreg si...nimic.
N-am timp sa mananac si de obicei mananc ce nu mananca restul.Asa ca..stagnez.
Sper..ori sa ma obisnuiesc cu programul asta..ori sa iasa mama din spital mai repede.

Azi mi-a dat de grija mama sa merg sa-i iau nepotului ce-i trebuie pt clasa 1..sa vezi negocieri.Pana la urma am cedat..i-am luat ghiozdan cu spiderman, creioane cu spiderman, penar cu lilieci..etc, etc.Acu' ma doare capul..nu m-am mai luptat cu el cu mancarea..supa alfabet a vrut..aiai i-am dat.Nu i-am mai tinut teoria chibriturilor cu E-urile ca nu mai pot.Ieri m-am luptat cu el sa manance orez cu piept de pui si n-a vrut sa termine toata mancarea.Ca el vroia cartofi prajiti... blink.gif
honey79
Ama, relaxeaza-te. Daca nepotul e invatat cu mancaruri nesanatoase, atunci n-ai cum sa-l dezveti.Nu tu, in orice caz,ci doar parintii.
Fa-i ce vrea, daca ai timp.Daca nu, lasa-l sa rabde de foame. Pune-te tu cu familia la masa si mancati ca de obicei.Ai sa vezi ca de foame, va ceda si va manca si el cu voi...macar un pic.
Te pupic.
Ama.ro
Honey..sunt singura care mananca sanatos in casa. )).gif
Si Danuta mea..de voie de nevoie..ca nu-i dau altceva.Cred ca azi ii fac cartofi, sa scap de el..ca mai am si eu treburile mele.
Ama.ro
Seara buna, stimabilelor!
De catva timp tot zic ca gata...de maine fac si dreg.Ma stofoc sa numar, sa calculez si...cand zic ca am ajuns la mal fac exact ca omuletii din etnia roma. mad.gif
Ba ma enerveaza soacra, ba ma capiaza nepotul, ba imi mai zice mama c-o doare pe colo si pe dincolo...deci, clar..problema e la mine.Problema e ca imi caut mereu scuze si nu pot fi si eu un om normal.Pai daca mi-am stabilit eu targhetul la 50...apai vreau 50..
Binenteles ca de cate ori nu-mi iese..asa pe final..ma tot gandesc: "o cura minune si...gata! )).gif "
Pana la urma STIU ca de fapt problema tine de bibilica.
Azi mi-am cumparat carnitina, pastilute cu fibre..le-am calculat ce procent de macronutrienti au pe pastiluta, mi-am luat si siluet R..e bun cu iaurt light.Gata, nu mai vreau scuze.Nici nu mai imi propun nimic deoarece se pare ca tocmai faptul ca imi propun ceva ma face sa incalc ce mi-am propus...asta deoarece eu percep cura ca pe ceva fortat, ca pe o limitare..ca pe o interdictie.Nush cum sa explic..
Mai stiu ca pentru a reusi ceva trebuie...pur si simplu sa FACI..nu sa-ti propui..ca a-ti propune cam egal cu 0.Asa ca...nu stiu de unde sa incep si nici nu vreau sa stiu.. )).gif
Singurul lucru pe care-l mai propun e sa ma pozez cand ajung la 50 kg si..sa va arat ce am reusit. )).gif
Asa ca acest jurnal a sa-l cam transform din jurnal de dieta intr-un loc unde sa-mi scriu gandurile..atat.
Nu stiu daca ati inteles ceva..de fapt nici eu nu prea inteleg de ce nu pot fi si eu..stabila.
otilici
Eu zic ca treci intr-adevar printr-o perioada mai dificila si dietele nu prea se impaca cu stresul.Parerea mea e ca abia dupa ce va pleca nepotul si te vei linisti si in privinta mamei tale,cand vei fi sigura ca e ok,deci cand vei elimina principalii factori de stres,atunci te vei putea tine ca lumea de dieta.Asa e greu pt. ca nu ai acelasi program ca inainte,ba mai mult mereu apare ceva neprevazut si pui dieta pe plan secund,ca cica ce e mai important decat ca mama sa fie bine,nepotul sa fie bine tratat,tu te descurci.In realitate nu e asa...ai grija de tine,si tu esti importanta,nu numai altii.
Noi te vom incuraja mereu si vom fi alaturi de tine.
Te pup pupic.gif si mult succes iti doresc floare.gif

Aaa si am uitat sa zic ca si eu ma lupt cu piciul meu sa manance cat mai sanatos,pe cand toata lumea ma imboldeste: da-i draga sarmale ca eu v-am dat de la 2 luni blink.gif ,da-i draga lapte de vaca,nu te stresa ca si eu le-am dat copiilor de la 3 luni si n-au avut nimic...etc etc etc lol.gif lol.gif Deci te inteleg perfect.Dar cat pot tot am sa-l feresc de mancaruri si apucaturi nesanatoase pana s-o insura... lol.gif
ganesha
CITAT
pastilute cu fibre..

wacko.gif blink.gif

Auzi, tu mai, da' esti sigura ca ai de unde slabi sa ajungi la 50? Adicatelea, ti-ai calculat tu un body fat? Pai poate n-ai CUM sa ajungi la 50. greutatea de pe cintar nu arata GRASIMEA pe care o ai. Poate n-ai grasime de dat jos, sau daca ai, poate o dai jos dar nu-ti arata cintarul (dupe cum stim, muschiu' trage mai greu decit adiposu'). Poate de fapt ce-ti trebuie nu e sa ajungi la... 50 de kg, ci sa abordezi altfel problema wink1.gif

Si ai grija cu carnitina, ca daca vrei sa vezi o cifra mai mica la cintar, ea s-ar putea sa te ajute sa vezi exact contrariul, si dupa aia iar ai n-ai sa mai stii pe unde sa o apuci. Mai ales la dame, carnitina favorizeaza trasul mai greu la cintar naughty.gif (si daca vrei sa vin cu pomelnicul de bibliografie serioasa, am sa vin, da' da-mi ceva timp. in plus, am patit-o pe pielea mea (o luam pentur altceva, ca auzisem eu cum ca ce buna ar fi la alergat, pina am descoperit docomonentatia necesara, si de-atunci shade in dulap, pe raftul de sus, si are deja un an de cind sta acolo).
Ama.ro
Ganesha, ia zi..cum se ia carnitina?Si da, stiu ca tre' sa faci sport.Deocamdata am lasat sportul, pana pleaca nepotul.Nu mi-am calcular Body fat...am cantar electronic ce calc si asa ceva dar...trebuie sa ma uit pe carticica lui.Deocamdata...n-am avut timp. )).gif
Ce sa-ti zic..."grasimea" o vad pe coapse..asta 1 una...iar a doua e ca-mi vad ceva oscioare pe sus...din 1 si 2 rezulta 3...ca nu-s anorexica.(ca pot sa-mi vad oasele )).gif si in plus n-am greutate de anorexica )).gif )asa ca rezulta 4..chiar am grasime pe coapse.
Deci, nu trebuie sa scad din muschi iar pt asta trebuie sa consum destule proteine, sa mananc sanatos, pt a nu ma imbolnavi..sa mai reduc din fructe(am obiceiul sa mananc prea multe)..si sa nu mai mananc prostii.(in ultima vreme am mancat multe prostii)
Teoria o cam stiu dar ma omoara practica rau de tot..
Otilici..Multumsc mult de sustinere pupic.gif asa am zis si eu la inceput dar apoi m-am gandit: in viata intalnim situatii stresante mereu.Nu e o solutie sa ne refugiem in mancare.In plus..nu stiu sa ma organizez.Trebuie sa invat sa ma adaptez.

Ganesha..vroiam sa-ti zic ca bunicul meu chiar a facut puscarie politica, de mica am crescut ascultand soparlita si totusi...NU stiu, poate las totul in seama dreptatii divine..poate nici macar nu-mi mai pun intrebari.In fond exista un plan divin chiar si atunci cand noi nu-l vedem.Poate fi lasitate sau poate fi o prea mare incredere..nu stiu.Si..da, nu m-am referit la tara ca fiind spatiul ala geografic unde te-ai nascut..ci la TOT.As vrea sa stiu cum ai reusit sa schimbi sistemul de coordonate(nu ma refer la locatie), cum ai reusit sa schimbi pct 0.Eu cam de asta nu vreau sa plec..de frica.Mi-e groaznic de frica de lucrurile pe care nu le cunosc, mi-e teama sa nu-mi pierd identitatea.Pt ca ma definesc prin TOT..atat prin interior cat si prin exterior.Probabil la un moment dat o sa-mi pun serios aceasta probleme..sotul meu ar putea pleca si-n Honolulu fara sa-si faca nici o problema iar eu trebuie sa-l urmez.Deocamdata inca mai pot sa-mi pun problema.. )).gif pupic.gif
Imi place mult de tot cum gandesti..te admir..doar ca sunt ff diferita. pupic.gif
ganesha
CITAT
Ganesha, ia zi..cum se ia carnitina?Si da, stiu ca tre' sa faci sport.

Nu stiu, mi s-a resetat informatia de cind am lasat cutia la prafuit in dulap. Tre' sa scrie pe carticica cu care o cumperi. floare.gif
anaoi
Ama, la multi ani cu intarziere. multa sanatate, bucurii si noroc cu carul.

ai cafeaua aici.
Imagine
Ama.ro
Merci, Ioana! smile.gif
Of, cafeaua asta.Si azi am baut cafea..cu cofeina. mad.gif
Eu nici nu ai zic ce mananc, mananc ca Joiana. sad.gif
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 31-08-2007, 05:50 PM) *

Merci, Ioana! smile.gif
Of, cafeaua asta.Si azi am baut cafea..cu cofeina. mad.gif
Eu nici nu ai zic ce mananc, mananc ca Joiana. sad.gif

Adica iarba? Las'ca e buna, are fibre tease.gif lol.gif
Ama.ro
)).gif Bine ar fi fost..Ganesha.Din pacate am dat-o in clatite, paste cu carne si altele..
Lasa ca de luni gata, trec la dieta.Din pacate tot de luni n-o sa am net o saptamana..ce ma fac ??? sorry.gif
Dumbo
Pe unde umbli domn'soara? Sper ca nu calci in strachini?

Am trecut prin jurnal numai sa te salut. pupic.gif
buretel
pupic.gif Ce mai faci, Ama?
ganesha
Hei, duamna, ai dezertat? Ce mai faci, ce face fetita, ce face mama, cum merge sportul, dieta, mai cochetezi cu keto, ce faci cu serviciul, cu WW, cu....? Mama, ce potop de intrebari... blushing.gif Hai zi si tu cevaaaa!
Nessie
Cum nu puteti duoamna sa scrieti? unsure.gif Am citit prin vecini cum ca "nu ti-ar da voie". Dar ce faci si ce zice el? Ia paraste-l pe unde poti si rezolvam.
Ama.ro
Nu pot citi dar pot sa dau add replay si atunci imi apar jos mesajele voastre. biggrin.gif
Na ca fusei "dasteapta". )).gif
Stai ca iti raspund acum Ganesha..ca acum vad ce ai scris.Pai..m-am apucat de keto.M-am mai si impiedicat pe traseu da' mai incerc pana imi iese.
Numai ca nu mai am timp de nimic cu serviciul asta.Aaaa..stati sa va mai zic ceva: m-am inscris la o particulara. biggrin.gif De fapt m-am dus la universitate la mine..sa vad daca o pot continua pe cea lasata..puteam..dar doar in anul 2 ma bagau..ca cica s-a schimbat sistemul intre timp.Plus ca doar la zi...n-u seral.Poveste lunga..
Asa ca..servici, copil..va dati seama..dupa 21 incepe si anul la mine(ca-s la frecv redusa)..
Nessie..daca e asa e cam nasol.Am vazut eu in ultimul timp ca onedenul are un aspect de nici nu puteam citi..de fapt unele subiecte le pot citi dar uite..cum am postat pe topicul Ganeshei acum nu-l mai pot citi.
Uf..acum ce sa zic..le stiu pe fetele alea de peste un an de zile..
Si conflictele astea..de care zici tu Nessie..ma cam lasa cu un gust amar. sad.gif
V-am pupat, fetele!Spor la dieta si..in general. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.