Ganesha, ia zi..cum se ia carnitina?Si da, stiu ca tre' sa faci sport.Deocamdata am lasat sportul, pana pleaca nepotul.Nu mi-am calcular Body fat...am cantar electronic ce calc si asa ceva dar...trebuie sa ma uit pe carticica lui.Deocamdata...n-am avut timp.
Ce sa-ti zic..."grasimea" o vad pe coapse..asta 1 una...iar a doua e ca-mi vad ceva oscioare pe sus...din 1 si 2 rezulta 3...ca nu-s anorexica.(ca pot sa-mi vad oasele
).gif)
si in plus n-am greutate de anorexica
).gif)
)asa ca rezulta 4..chiar am grasime pe coapse.
Deci, nu trebuie sa scad din muschi iar pt asta trebuie sa consum destule proteine, sa mananc sanatos, pt a nu ma imbolnavi..sa mai reduc din fructe(am obiceiul sa mananc prea multe)..si sa nu mai mananc prostii.(in ultima vreme am mancat multe prostii)
Teoria o cam stiu dar ma omoara practica rau de tot..
Otilici..Multumsc mult de sustinere

asa am zis si eu la inceput dar apoi m-am gandit: in viata intalnim situatii stresante mereu.Nu e o solutie sa ne refugiem in mancare.In plus..nu stiu sa ma organizez.Trebuie sa invat sa ma adaptez.
Ganesha..vroiam sa-ti zic ca bunicul meu chiar a facut puscarie politica, de mica am crescut ascultand
soparlita si totusi...NU stiu, poate las totul in seama dreptatii divine..poate nici macar nu-mi mai pun intrebari.In fond exista un plan divin chiar si atunci cand noi nu-l vedem.Poate fi lasitate sau poate fi o prea mare incredere..nu stiu.Si..da, nu m-am referit la
tara ca fiind spatiul ala geografic unde te-ai nascut..ci la TOT.As vrea sa stiu cum ai reusit sa schimbi sistemul de coordonate(nu ma refer la locatie), cum ai reusit sa schimbi pct 0.Eu cam de asta nu vreau sa plec..de frica.Mi-e groaznic de frica de lucrurile pe care nu le cunosc, mi-e teama sa nu-mi pierd identitatea.Pt ca ma definesc prin TOT..atat prin interior cat si prin exterior.Probabil la un moment dat o sa-mi pun serios aceasta probleme..sotul meu ar putea pleca si-n Honolulu fara sa-si faca nici o problema iar eu trebuie sa-l urmez.Deocamdata inca mai pot sa-mi pun problema..
Imi place mult de tot cum gandesti..te admir..doar ca sunt ff diferita.