Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ama.ro
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Nessie
Ama, CLAR e din setarile tale!! Nu e ceva general. Nu s-a schimbat nimic la forum. Banuisc eu ca ai schimbat modul de vizualizare. Ca sa il treci inapoi faci asa:
- intr-un subiect in dreapta sus de tot ai "Optiuni" urmat de un triunghi mic, cu varful in jos.
- apesi pe el si alegi -> "Mod de afisare" -> "Standard"
buretel
CITAT(Ama.ro @ 05-10-2007, 06:47 PM) *

Aaaa..stati sa va mai zic ceva: m-am inscris la o particulara. biggrin.gif De fapt m-am dus la universitate la mine..sa vad daca o pot continua pe cea lasata..puteam..dar doar in anul 2 ma bagau..ca cica s-a schimbat sistemul intre timp.Plus ca doar la zi...n-u seral.Poveste lunga..
Asa ca..servici, copil..va dati seama..dupa 21 incepe si anul la mine(ca-s la frecv redusa)..

cheer.gif Felicitari Ama pt reluarea cursurilor! pupic.gif Multa, multa bafta! Chiar daca e greu acum (copil, sot, indatoriri casnice), o sa ai o satisfactie imensa la absolvire wink1.gif
Ama.ro
Wow, pot sa vad si eu forumul cum trebuie!!! biggrin.gif
Dar tot nu stiu de la ce il vedeam asa..
Buretel..de fapt nu le-am reluat, am inceput alta facultate.Am lasat chimia si am inceput psihologia. biggrin.gif

Sper sa fac fata. unsure.gif
Ganesha, hai ca-ti zic aici ce am vrut sa intreb cu smantana: aia fermentata are mai putina lactoza..dar nu gasesc decat 12%.De aia ma gandeam si nu stiam de care sa iau.
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 07-10-2007, 07:42 PM) *

Buretel..de fapt nu le-am reluat, am inceput alta facultate.Am lasat chimia si am inceput psihologia. biggrin.gif

Ganesha, hai ca-ti zic aici ce am vrut sa intreb cu smantana: aia fermentata are mai putina lactoza..dar nu gasesc decat 12%.De aia ma gandeam si nu stiam de care sa iau.

Si eu am facut fac. de psihologie (in RO)! Sa-ti fie intr-un ceas bun facultatea si sa te ajute sa faci ce-ti place tie!!!

Uocheeeei cu smintina, dar tot nu inteleg, pentru ca:

Smintina INSEAMNA fermentatie (produsa de Streptococcus diaceticatis, S. lactis si Leuconostoc cremoris). Prin procesul de fermentare intr-adevar, lactoza este mincata de respectabilii de mai sus. Acelasi lucru e valabil si la iaurt (care are maxim 2 g carb pe un cup de iaurt, indiferent ce scrie pe ambalaj - cifra de pe ambalaj e socotita "by difference" si de aia poate ajunge la 7, 8 sau chiar 9). Daca nu exista fermentatie aia nu e smintina... asa ca tot n-as sti sa-ti raspund la intrebare. Intr-adevar, unele firme produc anumite chestii inlocuitoare (vezi Danone care sustine ca produce iaurt, dar de fapt e altceva). Nu stiu ce "smintina " sau ce firme producatoare sint pe acolo ca sa stiu ce sa raspund (pe aici stiu cind face smintina si cine face amestecuri de "milk ingredients" cu... tot felul de nazbitii, dar pe acolo nu - stiu ca la un moment dat era o discutie despre smintini pe getfit pe forum, in care se discuta concret despre firme producatoare, arunca un ochi).
Ama.ro
CITAT(ganesha @ 08-10-2007, 12:18 AM) *

CITAT(Ama.ro @ 07-10-2007, 07:42 PM) *

Si eu am facut fac. de psihologie (in RO)! Sa-ti fie intr-un ceas bun facultatea si sa te ajute sa faci ce-ti place tie!!!

Uocheeeei cu smintina, dar tot nu inteleg, pentru ca:

Smintina INSEAMNA fermentatie (produsa de Streptococcus diaceticatis, S. lactis si Leuconostoc cremoris). Prin procesul de fermentare intr-adevar, lactoza este mincata de respectabilii de mai sus. Acelasi lucru e valabil si la iaurt (care are maxim 2 g carb pe un cup de iaurt, indiferent ce scrie pe ambalaj - cifra de pe ambalaj e socotita "by difference" si de aia poate ajunge la 7, 8 sau chiar 9). Daca nu exista fermentatie aia nu e smintina... asa ca tot n-as sti sa-ti raspund la intrebare. Intr-adevar, unele firme produc anumite chestii inlocuitoare (vezi Danone care sustine ca produce iaurt, dar de fapt e altceva). Nu stiu ce "smintina " sau ce firme producatoare sint pe acolo ca sa stiu ce sa raspund (pe aici stiu cind face smintina si cine face amestecuri de "milk ingredients" cu... tot felul de nazbitii, dar pe acolo nu - stiu ca la un moment dat era o discutie despre smintini pe getfit pe forum, in care se discuta concret despre firme producatoare, arunca un ochi).

Ganesha, ce ai patit?Ai pus tu ticker??? blink.gif w00t.gif

Cu smantana faza e urmatoarea: scrie pe ambalaj ca contine lapte, grasime din lapte, proteine din lapte si fermenti...asta in cel mai bun caz.(am gasit si marci care contin mai multe..printre care si agenti de ingrosare)Pana la urma nu mai stii ce sa iei..
ganesha
Uuu, ai aparut!!!

Daca are agenti de ingrosare... atunci sare din schema la faza cu carbohidratii devil.gif La fel si la iaurt. Faza cu 2 g de carb se refera la produsele.. pure, unde bacteriile maninca lactoza ca sa se faca mari si frumoase si sa fermenteze vesel.

Mai keto-nezi? Cum merge? Vezi ca nr de fibre se scade din nr de carbi, diferenta ramasa se calculeaza la aportul de carbi.

Tickerul l-am pus intr-un moment de ratacire, asteptam sa se incarce niste poze pe Picassa, mai faceam nusutiuce, si am tras si tickerul, sa fie sa nu trebuiasca lol.gif Oricum, mie-mi creste masa acum, cresc constant pe cintar cite putin (100, 200 g) iar hainele sint din ce mai largi si cm scad vazind cu ochii...Asa ca tickerul e mai mult de model lol.gif

Cum e cu serviciul, facultatea, copila? floare.gif
Ama.ro
Nu mai keto-nez )).gif .Nici macar nu mai vreau sa vad carne in fata ochilor..de nici un fel. lol.gif
Cred ca nu mi se potriveste.
In rest totul e bine..
Apropos..as vrea sa te intreb ceva.Hai ca-ti dau un mesaj privat mai bine.
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 19-10-2007, 04:36 PM) *

Nu mai keto-nez )).gif .Nici macar nu mai vreau sa vad carne in fata ochilor..de nici un fel. lol.gif
Cred ca nu mi se potriveste.
In rest totul e bine..
Apropos..as vrea sa te intreb ceva.Hai ca-ti dau un mesaj privat mai bine.

Ok, astept. Keto n-are treaba cu carnea, sint o gramada de oameni care chiar tin keto in stil vegetarian. Aportul de carne nici nu trebuie sa fie prea mare in keto, pentru ca proteinele TE SCOT DIN KETOZA, trebuie tinute la nivel mediu.
Ama.ro
Ai primit Mp-ul? unsure.gif
Tot nu-mi vine sa cred ca vad si eu forumul cum trebuie....
Doamne!!!il vedeam sub orice critica.Am crezut ca s-a schimbat formatul...apoi cand am vazut ca nu mai puteam vedea ce ati scris m-a cuprins paranoia.. blink.gif
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 19-10-2007, 05:04 PM) *

Ai primit Mp-ul? unsure.gif

da, duamna, tocmai ce l-am citit. ma gindesc nitel si zic o lista floare.gif
Ama.ro
Merci mult, mult de tot!Inchipuie-ti ca nu pot pune intrebarea asta profilor. )).gif (Ca sa nu par proasta.. )).gif )
Nessie
cheer.gif Uite-o ca a aprut! Ce mai faci, Ama? pupic.gif CU keo am inteles ca te-ai certat, dar ce mai mananci zilele astea? Si ce miscari mai faci? grin.gif
Ama.ro
)).gif
Deci azi am mancat asa: mic dejun..napolitane cu cioco, dejun...1 sarlota de cioco(facuta cu miere si lapte 0,1..nu ca ar conta lol.gif ) si cina...rontai de zor seminte in fata calculatorului.
Deci...sunt varza...chestia naspa e ca nici nu-mi fac probleme.Iau calciu-mg-zn-vit c..plus un complex de vitamine..ca sa nu ma imbolnavesc.Deci deocamdata asta e..Sport nu prea fac..alerg de dimineata pana seara la servici, la cresa, la treburi personale.Doar azi am stat pe acasa mai mult deoarece am fata bolnava, o tin acasa s-o fac bine.
Astept sa treaca vreo 2 saptamani..sa vedem care va fi sentinta citostaticelor mamei. sad.gif
Pana atunci ma rog la Dzeu sa ma tine intreaga.

Tu ce mai faci?Sper sa ma ierti pt neintelegerea aia..stii tu care. sad.gif
(trebuia sa ma gandesc de 2 ori..parerea mea despre tine e ca esti o persoana impartiala..da' nah..am dat cu bata'n balta unsure.gif )
Nessie
CITAT(Ama.ro @ 19-10-2007, 06:44 PM) *

)).gif
Deci azi am mancat asa: mic dejun..napolitane cu cioco, dejun...1 sarlota de cioco(facuta cu miere si lapte 0,1..nu ca ar conta lol.gif ) si cina...rontai de zor seminte in fata calculatorului.
Deci...sunt varza...chestia naspa e ca nici nu-mi fac probleme.Iau calciu-mg-zn-vit c..plus un complex de vitamine..ca sa nu ma imbolnavesc.Deci deocamdata asta e..Sport nu prea fac..alerg de dimineata pana seara la servici, la cresa, la treburi personale.Doar azi am stat pe acasa mai mult deoarece am fata bolnava, o tin acasa s-o fac bine.
Astept sa treaca vreo 2 saptamani..sa vedem care va fi sentinta citostaticelor mamei. sad.gif
Pana atunci ma rog la Dzeu sa ma tine intreaga.

Tu ce mai faci?Sper sa ma ierti pt neintelegerea aia..stii tu care. sad.gif
(trebuia sa ma gandesc de 2 ori..parerea mea despre tine e ca esti o persoana impartiala..da' nah..am dat cu bata'n balta unsure.gif )

lol.gif Mai bine nu intrebam ce mananci ca acum mi se invart in fata ochilor numai ingrasacioase si in 5 minute ma duc spre casa (sau mai bine zis, spre frigider).

Sanatate multa mamei si fetitei!

Despre chestiunea aia neinteleasa, nu-ti face griji! pupic.gif Asa e in mediul virtual! Se intampla confuzii mereu, important e ca ne gandim de 2 ori si ne dam seama ca celalalt nu a avut intentii rele. give_rose.gif

Eu m-am apucat de biciclit acasa si ma plang peste tot ca ma doare fundul de la sa. blushing.gif Cu regimul sunt in limite, dar nu vad scaderi nici de greutate, nici de grasime. unsure.gif Inca nu ma dau batuta, lupt inainte! tease.gif

Un weekend fain! pupic.gif
Ama.ro
Merci la fel!
Cu privire la sa..aceeasi problema am avut-o si eu cu bicicleta mea.Cat am biciclit la ea....atata timp m-a durut in partile dorsale. )).gif
Dumbo
Pe unde umbli?
Am venit sa las un :give_rose: Sper ca totul e ok la tine.
Ama.ro
Nu prea e ok.Am o problema cu un stol de fluturi..Da' trece. sad.gif
Ama.ro
Irino, ma chinui de ceva timp sa mai vb cu tine si esti numai Idl..
Nu mai stai si tu pe mess? unsure.gif
Panda
chiar ca n-ai mai scris de mult lol.gif

dar na ca scriu eu acum. devil.gif
Ama.ro
Da..de vreun an n-am mai trecut pe aici.Si din pacate nu s-a schimbat situatia prea mult.
Doar ca m-am obisnuit eu cu situatia. )).gif
Am mai luat si 3 kg de atunci..timp de sport nu mai am.
Buna la toata lumea!!!!!
O cafeluta pentru voi:
Imagine
Panda
eiii vezi asa mai merge...
hai ca vin si eu la cafea.gif la tine .

nu am avut timp sa citesc din urma... dar am sa "rasfoiesc"cand am timp...
Dumbo
Ama e bine ca ai ajuns la un echilibru si nu te mai stresezi. Asta e tot ce conteaza.

Panda
noapte buna give_rose.gif
Ama.ro
Neata, fetele!
Ma pregatesc sa plec la tara, la mama.Face o pauza de la raze asa ca plecam cu ea la tara.Are si ea o grija..i s-au copt rosiile. )).gif Ma oftic ca nu pot sta decat pana duminica..sunt sch 1 luni. sorry.gif
Lasa ca vine el concediu..
Irina, cum ai ajuns la concluzia ca m-am echilibrat? )).gif )).gif
Va multumesc de trecere, sa va servesc cu o cafea..

Imagine
Panda
CITAT(Ama.ro @ 01-08-2008, 08:44 AM) *

Neata, fetele!
Ma pregatesc sa plec la tara, la mama.Face o pauza de la raze asa ca plecam cu ea la tara.Are si ea o grija..i s-au copt rosiile. )).gif Ma oftic ca nu pot sta decat pana duminica..sunt sch 1 luni. sorry.gif
Lasa ca vine el concediu..
Irina, cum ai ajuns la concluzia ca m-am echilibrat? )).gif )).gif
Va multumesc de trecere, sa va servesc cu o cafea..

Imagine

hmmmm, ce bine arata...... eu sunt inebunita dupa cafea...... asta arata demential...chiar sexy as putea spune.
Dumbo
Ama, mi se pare ca ai ajuns la un echilibru pentru ca nu mai esti asa stresata de greutate si se pare ca e mai bine.
cafelutza, vreau si eu... e tare buna.
Panda
ce faci? floare.gif
ai venit de la tara?
ai cules rosii?
tomato.gif
dany
Am venit sa-ti urez LA MULTI ANI !!! Fericire , sanatate si impliniri ! give_rose.gif

Si am facut si un pic de curatenie pe aici sa nu sperie musafirii tease.gif
Panda
zic si eu "La multi ani fericiti!" party.gif

si asteptam sa ne cinstesti.....macar cu prezenta giggle.gif
Ramo
La multi ani!!! floare.gif
nusarich
La multi ani Ama! Sa-ti implinesti toate dorintele! pupic.gif
Andreea-Rodica
La multi ani! floare.gif
Ama.ro
Maaaama, ce de urari!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif Multumesc mult, fetelor!!
Pai hai sa fac cinste... grin.gif
ImagineImagine
Imagine
Fac 30.. doh.gif doh.gif
Panda
CITAT
Fac 30..
multi inainte
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.