CITAT(Ama.ro @ 19-10-2007, 06:44 PM)

Deci azi am mancat asa: mic dejun..napolitane cu cioco, dejun...1 sarlota de cioco(facuta cu miere si lapte 0,1..nu ca ar conta

) si cina...rontai de zor seminte in fata calculatorului.
Deci...sunt varza...chestia naspa e ca nici nu-mi fac probleme.Iau calciu-mg-zn-vit c..plus un complex de vitamine..ca sa nu ma imbolnavesc.Deci deocamdata asta e..Sport nu prea fac..alerg de dimineata pana seara la servici, la cresa, la treburi personale.Doar azi am stat pe acasa mai mult deoarece am fata bolnava, o tin acasa s-o fac bine.
Astept sa treaca vreo 2 saptamani..sa vedem care va fi sentinta citostaticelor mamei.

Pana atunci ma rog la Dzeu sa ma tine intreaga.
Tu ce mai faci?Sper sa ma ierti pt neintelegerea aia..stii tu care.

(trebuia sa ma gandesc de 2 ori..parerea mea despre tine e ca esti o persoana impartiala..da' nah..am dat cu bata'n balta

)

Mai bine nu intrebam ce mananci ca acum mi se invart in fata ochilor numai ingrasacioase si in 5 minute ma duc spre casa (sau mai bine zis, spre frigider).
Sanatate multa mamei si fetitei!
Despre
chestiunea aia neinteleasa, nu-ti face griji!

Asa e in mediul virtual! Se intampla confuzii mereu, important e ca ne gandim de 2 ori si ne dam seama ca celalalt nu a avut intentii rele.
Eu m-am apucat de biciclit acasa si ma plang peste tot ca ma doare fundul de la sa.

Cu regimul sunt in limite, dar nu vad scaderi nici de greutate, nici de grasime.

Inca nu ma dau batuta, lupt inainte!
Un weekend fain!