Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ama.ro
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
julyalina
asa gateste si mama bucatele de soia dar tot nu-mi vine sa le pap sad.gif
sau le foloseste in loc de carne la mancarica smile.gif
Ama.ro
Azi dimineata m-am hotarat.Nu mai numar caloriile ci punctele si sa va zic si de ce: eu mananc multe fructe, nu pot manca doar 200 gr.Asa ca nu prea sunt relevante punctele in cazul meu.
Deci: Acum am 53,5 kg si urmaresc sa ajung la 50kg...(la 49 kg as avea BMI=18,51 adica exat la limita inferioara a normalitatii; dupa aceasta greutate as fi subponderala)
BMR(rata metabolica de baza)=1330,5
Necesarul zilnic caloric=1596,6
Deci consumand zilnic 1096,6kcal rezulta ca in 14 zile as scadea 1 kg.(adica l-as da jos definitiv, nu prin deshidratare...ceea ce se intampla la curele "minune")
Ideal ar fi sa incerc ca respect piramida nutritionala care pe per postului are la baza legume si fructe, abia apoi vin cerealele, sa consum 12%proteine, 20%lipide si 68% glucide(sau carboh).(sper ca e corect cum am gasit eu)
Voi scrie abia maine ce am mancat azi, alfel voi fi tentata sa mai mananc dupa ce am scris meniul.
julyalina
ama, citeste aici
Ama.ro
CITAT(julyalina @ 06-08-2007, 12:58 PM) *

ama, citeste aici

Super! cheer.gif Acum trebuie sa imi amintesc cum se lucreaza in excel.. blink.gif
ganesha
CITAT
sper ca e corect cum am gasit eu

Unde ti-ai calculat BMR-ul si BMI-ul si restul? Daca sursa e de incredere, website-ul e popular, nu cred ca are cum sa nu fie corect floare.gif
Ama.ro
Nu mai stiu ce site era.De fapt mai mult eram curioasa daca procentele alea erau corecte: 12%proteine, 20%lipide si 68% glucide.Ca necesarul zilnic de calorii difera in fctie de site.. )).gif
Ama.ro
Am gasit o formula de calcul pt necesarul zilnic de calorii si...imi iese alt necesar. )).gif (1400 kcal)
formula e urmatoarea: 9.99 x greutatea (exprimata in kilograme) + 6.25 x inaltimea (exprimata in centimetri) – 4.92 x varsta=necesarul zilnic de calorii
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 06-08-2007, 12:03 PM) *

Am gasit o formula de calcul pt necesarul zilnic de calorii si...imi iese alt necesar. )).gif (1400 kcal)
formula e urmatoarea: 9.99 x greutatea (exprimata in kilograme) + 6.25 x inaltimea (exprimata in centimetri) – 4.92 x varsta=necesarul zilnic de calorii

Poti folosi formula lui Harris Benedict si totul o sa fie OK: mai intii BMR-ul si apoi necesarul zilnic in fct de stilul de viata:

"The Harris Benedict Calorie Needs Formula for Women

* First, calculate your BMR according to this formula:
655 + (9.6 x weight in kilos) + (1.8 x height in centimetres) - (4.7 x age in yrs)
* To Calculate your total calorie needs, multiply your BMR by the appropriate activity multiplier:

Activity Multiplier

* If you are sedentary (little or no exercise, desk job) multiply BMR by 1.2
* If you are lightly active (light exercise/sports 1-3 days per week) multiply your BMR by 1.375
* If you are mod. active (moderate exercise/sports 3-5 days per week) multiply your BMR by 1.55
* If you take heavy exercise (hard exercise/sports 6-7 days per week) multiply your BMR by 1.725"

Asta e una si buna, nu te mai incurci intr-o mie de valori cite iti ies de peste tot )).gif
Ama.ro
Neata fetele, neata draga jurnalule!
Am 53,2..hai ca incep sa-mi revin la forma initiala de cozonac.. )).gif
Meniul de ieri a fost urmatorul:
md: ce a mai ramas din soia cuburi fiarta..............................cam 20 kcal
1 banana......................................................................100kcal
dejun: mancarica de fasole verde(facuta cu 1 rosie, 70 gr ceapa, 3 lgte ulei masline,180 gr fasole verde si mancata cu 25 gr paine integrala).........................................290kcal
gustare 1 castrav murat.........................................................70 kcal(cel mult..)
675 gr pepene verde.................................................216 kcal
cina(mancata in 2 rate, prima rata la ora 18.30)
3 linguri mamaliga.................................................................120 kcal(nu stiu daca am apx bine)
1 lgta ulei masline..................................................................50 kcal
cam 370 gr crap.....................................................................370kcal
total......................................................................................1266kcal
45 min alergare usoara.(am calculat ca am ars 434kcal)
Per total eu zic ca-i bine cam cum am mancat eu.Greselile pe ziua de ieri au fost: am baut cafeaua cu cofeina(am fost la nasa in vizita si nu avea decof..) si a doua a fost ca mananc prea tarziu.De fapt nu mai pot sa ma infometez seara, nu mai am suficienta vointa.

Merci, Ganesha, nu stiam formula aceea.Ia sa calculez..
Imi iese BMR=1320,9
Daca as fi sedentara as avea necesarul caloric de 1585,08(adica ma socotesc sedentara si tin cont de caloriile arse din sport atunci cand fac sport) sau daca cons ca fac sport de 1-3 ori pe saptamana(cam asa as vrea) atunci ar iesi 1816,24.Mi se pare cam mult..chiar daca fac sport.Eu cred ca daca as manca cam 1500 m-as satura.Ieri pofteam la ceva dulce, azi cred ca-mi iau o cioco de post.Cred ca salamul de biscuiti are prea multe calorii... sad.gif Sau sa-i iau fibrobar.....
Of, poftele astea!!!
julyalina
'netaza Ama pupic.gif
G, nu pui formula asta si la forumul "corpore sano"? ca sa o vada toata lumea smile.gif
Ama.ro
CITAT(julyalina @ 07-08-2007, 09:56 AM) *

'netaza Ama pupic.gif
G, nu pui formula asta si la forumul "corpore sano"? ca sa o vada toata lumea smile.gif

Neata, Iulyalina!Vroiam sa te intreb...cum sa-ti zic...Iuly sau Alina?
Da, cred ca formula e utila pt toate pustoaicele(sincer pe forumul asta n-am vazut..sunt fete de calitate), care se infometeaza si care sunt ferm convinse ca mancand 5-600 kcal or sa slabeasca.Si le vezi mai tarziu cu tulburari de natura psihica sau cu dezechilibre..
julyalina
ama pupic.gif , numele meu este alina dar fetele mai imi spun si "canarul"

G, sper sa nu te superi dar o sa postez eu modalitatea de calcul cu sursa , bineinteles pupic.gif
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 06-08-2007, 11:00 PM) *

CITAT(julyalina @ 07-08-2007, 09:56 AM) *

'netaza Ama pupic.gif

Neata, Iulyalina!Vroiam sa te intreb...cum sa-ti zic...Iuly sau Alina?
Da, cred ca formula e utila pt toate pustoaicele(sincer pe forumul asta n-am vazut..sunt fete de calitate), care se infometeaza si care sunt ferm convinse ca mancand 5-600 kcal or sa slabeasca.Si le vezi mai tarziu cu tulburari de natura psihica sau cu dezechilibre..

Si ce te face sa crezi ca nu sint si persoane mai in... etate care recurg la metoda asta? lol.gif Din pacate asta nu trece cu virsta, cura tip "un iaurt degresat, 2 mere si cind mi-e foame bag apa/ceai verde" e nemuritoare.

Nu e mult 1800 calorii, la inaltimea si stilul meu de viata necesarul e 2300. Pentru slabit scazi 500. Deci te-ai invirti undeva pe la 1300, doar sa ai grija cum compensezi caloriile pierdute cu sportul, sa nu ajungi sub 1000 ca nu-i a buna.

Multumim canarului ca a pus formula la vedere. Cum sa ma supar? Doar ca pina m-am dezmeticit eu si m-am trezit...

O zi cu spor sa ai floare.gif
Ama.ro
Azi m-am uitat pe etichete la produsele de post si am constatat ca exista si produse safe.(Ganesha, mi-am amintit ce mi-ai zis tu)
Asa ca mi-am luat lapte de soia, cremwusti de soia si pateu.(ultimul are destule E-uri dar mi-era pofta si am zis ca n-o fi foc sa mananc de cateva ori)
Asa ca azi am mancat vreo 50 gr de pateu de soia si...iar m-am balonat.Nu stiu de ce ma baloneaza soia in halul asta. mad.gif
N-am facut nici sport si nici chef n-am, ma simt ca un butoi.
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 07-08-2007, 07:47 AM) *

Azi m-am uitat pe etichete la produsele de post si am constatat ca exista si produse safe.(Ganesha, mi-am amintit ce mi-ai zis tu)
Asa ca mi-am luat lapte de soia, cremwusti de soia si pateu.(ultimul are destule E-uri dar mi-era pofta si am zis ca n-o fi foc sa mananc de cateva ori)
Asa ca azi am mancat vreo 50 gr de pateu de soia si...iar m-am balonat.Nu stiu de ce ma baloneaza soia in halul asta. mad.gif
N-am facut nici sport si nici chef n-am, ma simt ca un butoi.

Soia si alte boabe de genul asta au in componente niste carbi care nu pot fi digerati la noi, in schimb bacteriile din instetinul gros salta de bucurie - de aici gazele. Nu sint desfacuti la fierbere, ci prin inmuiere (de aia e indicat sa se tina unele boabe la inmuiat inainte de gatit), probabil ca in procesul de fabricare au ramas intacti. Nu toate E-urile sint rele wink1.gif Te invidiez ca poti bea lapte de soia. Eventual poti incerca cel de orez, poate nu te baloneaza. floare.gif
Ama.ro
Da' se bucura bacteriile alea, nu gluma.. ill.gif
Am terminat cutiuta de pateu(100 gr)...m-a mancat undeva.In plus am mancat cam mult azi...vreo 1300-1400 kcal...zic maine meniul.M-am enervat iar pe soacra mea si uite asa m-am dezechilibrat si am mancat mult.Am lasat-o pe fata la ea cat am fost eu la cumparaturi si iar i-a sarit masa de fructe(i-a dat in schimb pufuleti, paine inmuiata in mancare de varza si ..nu mai stiu ce). mad.gif
Mi-a dat restul de pufuleti la pachet...imi venea sa-i arunc pe geam. mad.gif Apoi, dupa ce o anunt ca vin sa-mi iau fata acasa si ii multumesc din suflet ca mi-a tinut-o, cand ajung la ea...imi culcase fata, desi nu era ora ei de somn.Drept urmare de la la ora 19 Dana pica de somn si n-o pot culca deoarece apoi ii dau iar programul peste cap.Se scoala la 1-2 noaptea si face noapte alba..O s-o culc abia pe la 21-22 ca sa-mi doarma pana dimineata.
Cica sa nu ma enervez...Uite asa tac si inghit ca de obicei si apoi bag in mine ca sparta. sorry.gif cry.gif
Deci...o zi pierduta.Ma doare stomacul de la pateu, sunt balonata, imi vine sa stau numai la baie ca sa nu poluez atmosfera...Acum mi-am facut un ceai, verde..dar nu din ala chinezesc ci din frunze.
A...am baut si cafea cu cofeina azi...iar. bag.gif
Acum ma voi face mica, mica si...ma bag la somn.Dupa ce culc fata...
Dumbo
pupic.gif buna seara.
Ama.ro
CITAT(Dumbo @ 07-08-2007, 11:13 PM) *

pupic.gif buna seara.

Buna, Irino!Nici tu nu dormi la ora asta? sad.gif
ganesha
CITAT
Deci...o zi pierduta

Nu pune la suflet, scumpa mea, nici o zi nu e pierduta, din fiecare invatam ceva. Stiu cum e sa te lovesti de armata de bunici (sau persoane aferente) care mai mutl incurca decit descurca, da' oricit ai insista si oriciti nervi ti-ai face, situatia din pacate nu se schimba. E greu sa acceptam, mie mi-a fost int-run fel imposibil, si inca imi e... ca face maica-mea citeodata niste 'faze nutritionale' de-mi vine sa ma catar pe pereti. Dar asta e, o mama am, o soacra am... (din fericire, iti inchipui cum ar fi cu mai multe???? devil.gif lol.gif ). Cheer up, te hug.gif si sint alaturi de tine. Somn dulce! floare.gif
butterfly
prima oara in vizita aici:) sper ca ma primesti:)

cat despre problema cu soacra...nasol rau...trebuie sa vb cu ea..si cu sotul tau...asa nici nu te mai descarci in mancare

pupic.gif hug.gif
Ama.ro
Merci de vizite! floare.gif
Ce sa mai vorbesc...ca vorbesc de 5 ani..
Acum asta e..trece..ma enerveaza mai mult faptul ca sunt prea sensibila la fazele astea.Ar trebui sa fiu mai indiferenta.
julyalina
pupic.gif
nu ai cum sa fii indiferenta pentru ca este vorba de copilul tau smile.gif
dar poti incerca sa-i spui ca tu i-ai format un program si ca o rogi frumos sil respecte pentru ca asa e cel mai bine pentru copil smile.gif si daca ii schimba rutina iti ingreuneaza si tie programul
descarca-te aici si nu in mancare hug.gif
apropo de pateul de soia... si eu patesc la fel sad.gif ma balonez de zici ca-mi explodeaza burta sorry.gif
incearca sa ai in casa gasex si ia 2 pastilutze inainte sa mai papi pateu de soia pupic.gif si eventual 2 dupa pupic.gif
Ama.ro
Neata!!
Meniul a fost urmatorul:
Md: 1 salata de rosii cu ceapa si 1 lgta ulei masline, 35 gr paine.......................................212kcal
gustare 1 desert focut din 3 linguri budinca, fara lapte(naspa rau),100 gr ananas si 1/2 banana..160
cafea(1 lgta miere),.......................................................................................................20 kcal
1 fibrobar forte(m-a gasit foamea la cumparaturi).............................................................200kcal
dejun: 50 gr pateu vegetal+50 gr paine integrala, 1 porumb fiert......................................220kcal(fara orumb, nu stiu cat are..nu mi-a trecut prin cap sa cantaresc cotorul pt a-l scade)
alta gustare, sau cina...de aici am pierdut sirul:
50 gr paine integrala cu 50 gr pateu.................................................................................220 kcal
alt porumb.....................................................................................................................??
450 gr pepene................................................................................................................144 kcal
2 eugenii(80 gr)..............................................................................................................360 kcal(cu apx)
total...............................................................................................................................1668, fara sa punctez 2 porumbi. doh.gif doh.gif doh.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif
Apoi m-am apucat sa-mi fac programul de aerobic(50 min), desi era 12 noaptea.
Cu toate astea azi dim am mai mult pe cantar decat ieri cu 400 gr. sorry.gif
O iau de la capat..se para ca pt a slabi trebuie sa ma invart intre 1000-1200 kcal, plus sport.M-am obisnuit cu sportul, ieri mi s-a parut incredibil de usor aerobicul, se para ca n-am ars atatea calorii ca altfel nu arata asa cantarul azi dim.
Gata, o iau de la capat si incerc urmatoarea strategie: cand mai ma streseaza ceva imi iau cola light, oricat de nociva e...e mai rau daca mananc deoarece imi scade selfesteem-ul rau de tot.

Vrea cineva o cafea? naughty.gif
Imagine
julyalina
am baut deja una dar un capucino nu strica blum.gif
butterfly
CITAT(Ama.ro @ 08-08-2007, 09:43 AM) *

Gata, o iau de la capat si incerc urmatoarea strategie: cand mai ma streseaza ceva imi iau cola light, oricat de nociva e...e mai rau daca mananc deoarece imi scade selfesteem-ul rau de tot.

neatza!

suna mult mai bine cola light...desi e nociva,cum ai zis si tu.
Eu sunt dependenta de cola light..nu in cantitati mari..dar nu trecea o zi fara o doza sau juma de litru
eh de ieri am inceput sa beau ceai de capsuni si fragi cu indulcitor cand am pofta de cola (eu sunt nebuna care comanda ceai cald la terase )).gif ) si tine smecheria

pupic.gif hug.gif
Ama.ro
Buna fluturash! pupic.gif
Am revenit iar deoarece nu mai vreau sa fac ca ieri..
Iar mi-au venit nervii asa ca ma descarc si eu aici. mad.gif
Ma suna soacra(acum 10 min) printre altele sa vada ce fac, sa se imprumute de la noi de bani, etc, etc..
Ea toti banii ii freaca pe una, alta si apoi apeleaza la noi.Ultima oara am pus cruce la vreo 150 ron...n-are nimic, e mama lui doar..problema e ca-mi tine contul si la bani..
Ma intreaba ce fac azi, eu ii zic ca nu pot trece pe la ea deoarece acum fata doarme, apoi ma duc sa-i cumpar banane si lapte iar apoi ne intalnim cu al meu sot sa mergem printr-un magazin sa caut o bluzita.(maine se marita mama si..imi trebuie o bluza mai draguta)La care ea intreaba :"si pe unde va duceti, prin bazar?"Eu ii zic ca prin bazar n-am gasit nimic dragut si finut asa ca merg intr-un magazin mai mare.. la care ea zice :"mama , da' voi vreti sa spargeti toti banii?"Ma abtin cu greu.. blink.gif
Ma intreaba "pana la urma ii dati si mie bani sau nu..ca sa stiu?", eu ii zic ca am vb cu fiul ei drag si scump si ca a zis ca-i da bani..doar ca trebuie sa ii scoata din banca(din descoperire) si sa-i puna pe card..doar el poate face asta, nu eu.La care ea imi zice ca nu vrea sa ne imprumutam pt ea, ca ce...noi n-avem leafa?Nu putem sa-i dam din leafa?Ii explic femeii ca leafa lui s-a dus..a trebuit sa lasam pe card deoarece intrasem in bani rau de tot la mare(cand apropos...am platit noi la final campingul ca ea ramasese fara bani..da' asta nu i-am trantit-o, am zis sa am bun simt).Apoi...ma intreaba pe cat iau eu banii.. mad.gif bang.gif
Ma abtin cu greu si ii zic ca pe 11..
Acum tot ea e nervoasa, a acceptat cu greu sa ne imprumutam noi pt ea dar e ff suparata ca mai cheltuim si noi..ca suntem tineri, deh.. bang.gif bang.gif
Am vb cu al meu sot apoi si mi-a zis ca "asa e mama", a imbatranit dar..nu e femeie rea, ne vrea binele..
Acum ma duc sa-mi iau cola light.Deja am mancat md+gustare de vreo 400 kcal.Nu mai mananc!!!!!!
Fetele, ocoliti postarea..nu vreau sa intristez pe nimeni, vreau doar sa ma descarc.
Hai sa ma descarc pan' la capat de fapt..
I-am zis mamei mele ca o sa ii dau 10 mil la operatie, ii mai da si sor'mea plus ca acum, daca se marita..benef de asigurarile sotului si deci..nu mai costa operatia.(doar spaga la dr)
La care soacra mea imi zice :"da' de ce tre' sa-i dai 10 mil?Spaga nu-i mai mult de 5" blink.gif
EU ca sa-i inchid gura i-am zis ca o sa dea la dr cat se da si ca eu atat ii dau ca..atat vreau sa-i dau.Binenteles ca n-a lasat subiectul asa si l-a mai descis de vreo 2 ori..ca a vb ea cu nu stiu cine si ca i-a zis ca sigur mama n-are nimic malign.Ii explic eu femeii ca la biopsie au iesit si celule maligne la care ea tot imi zicea ca sigur nu-i asa..(adica mama minte, nu?), ca ar fi fost sanul nu stiu ce culoare si nu ar mai fi fost nodului localizat..(ieri mi-a zis chestiile astea)
Nu mai pot!!Mi s-a acrit de tot!

May
Fata, soacra ta e mai rea ca a mea sad.gif. Trebuie sa gasesti o modalitate sa nu o mai lasi sa se bage in viata ta, fa-te mai nesimtita si taie-i-le din scurt ca e de rau. Vina cea mai mare o are sotul tau care ii permite asa ceva, el ar fi trebuit sa fie primul care sa spuna stop caci e fii-sau, nu sa zica: asa e mama dry.gif
anaoi
sorry ca nu am mai dat pe aici...

Imagine
Ama.ro
Merci Ioana de suc. biggrin.gif De unde le scoti pozele...ti-am smanglit si eu cateva sa le am la colectie. grin.gif
Pai da, May..asta ziceam si eu..tre' sa ma fac nesimtita.Daca ai vreo reteta...ca sincer nu prea stiu cum..
Deci..pana acum am consumat doar 700 kcal, in conditiile in care s-a fript si fii'mea la degetele(a pus mana pe geamul cuptorului desi stia ca e uff) si..eu n-aveam in casa sprayul contra arsurilor.Era la soacra ca ea n-a avut bani sa-si cumpere..
Drept urmare am luat fata si m-am dus glont la soacra, pe drum mi-am dat seama ca eram nepieptanata iar fata nu avea incaltari in picioare. )).gif
Acum are 3 basicute pe degetele..pana se marita ii trece.
Asta nu e tot...aveam in cuptor o prajitura cu visine pe care am uitat-o cu focul mare vreo 7 min in loc de 2-3 si....s-a facut de urgenta.N-a crescut cum trebuie, dar e comestibila dupa cate vad.Eu n-am gustat-o ca are ou..
Astept diseara sotul sa-mi dea nota. )).gif

Fetele, vreau sa va zic ca mi s-a luat de atata stagnat.Vreau 50 kg si apoi ma mentin.Cum sa fac???Vreau o cura "smechera"..disociata eventual.Hmmmm..
Daca aveti propuneri, eu ma ofer cobai.O saptamana, nu mai mult ca nu vreau sa-mi dereglez metabolismul.De fapt eu stiu cum pot slabi alea 3 kg dar o las ca ultima alternativa..(ciorba de varza)
Andreea-Rodica
Ama, cred ca esti stresata, mai ales cu o asa soacra. Dar nu cu diete minune se rezolva problema ta. S-ar putea nici din cauza stresului sa nu slabesti cum vrei tu.
Sper sa nu te superi pe mine, dar eu cred ca se dau mai greu kg jos de la 53 la 50, decat de la 70 la 67. (adica tu nu prea ai de unde da jos). Putina rabdare si liniste multa iti doresc! hug.gif
May
Daca pui in aplicare ce ai scris cu galben, eu nu mai vb cu tine nana.gif

Cat despre reteta contra soacrei, n-am.... pur si simplu ajunsesem la capatul puterilor, dadeam in depresii... asa ca am inceput sa nu mai bag in seama ce zice, sa nu ma mai intereseze, sa ma amuz de ce tampenii face sau zice... oricum, la tine cea mai grava problema e sotul nu soacra. Cu sotul trebuie sa vb f serios si sa ii spui ca nu mai suporti sa se bage in viata ta. Atata timp cat el ii tolereaza comportamentul, tu te poti agita pana nu mai poti caci nu o sa schimbi nimic sad.gif
Ama.ro
)).gif
Iti vine sa crezi ca din cele 23 kg slabite pana acum 7 au fost cu ajutorul ciorbei de varza?Adica slabite net!!(in 3 reprize..la diferenta de cateva luni)Si ca intr-o luna de zile de monti am reusit performanta sa ma mentin, doar atat!!
Totusi am un organism puternic, ultima oara cand mi-am facut analizele au iesit beton, chiar si cele pt glanda tiroida.Se pare ca organismul meu se opune oricarei modificari de greutate..
Dupa ce ies din post o sa revin la dieta mea de baza cu care slabesc lent dar sigur.(4 mese: 1.lactate 0,1 cu cereale integrale, 2.fructe, 3.gratar cu salata..fara paine, 4.iaurt 0,1 cu tarate)
Nu mai vreau sa tin totusi cure din astea..minune..sunt prea aproape de targhet ca sa ma prostesc.
May, problema la sotul meu e ca e in zodia balantei.(intelege pe toata lumea, e impaciuitor, detesta sa se certe)Din pacate eu sunt fecioara.. doh.gif
anaoi
dylly se ofera pe post de calau rafinat....

pe maine. pa
Ama.ro
)).gif Pa Dylly!
ganesha
CITAT
O saptamana, nu mai mult ca nu vreau sa-mi dereglez metabolismul.De fapt eu stiu cum pot slabi alea 3 kg dar o las ca ultima alternativa..(ciorba de varza)

Madam, daca o comiti, ai scapat de mine - nu te mai cunosc pe strada...a... pardon, pe forum.

Si cum ziceai tu? ca intr-o saptamina nu e timp sa-ti dereglezi metabolismul? e mai mult decit suficient!

Hai sa te hug.gif poate lasi ideile astea deoparte!

CITAT
problema la sotul meu e ca e in zodia balantei.(intelege pe toata lumea, e impaciuitor, detesta sa se certe)Din pacate eu sunt fecioara..

Cit de cuuuul! La noi e invers: eu sint Balanta, el e Fecioara. Da' ne certam amindoi... nu cre'ca de zodie tine lol.gif
Ama.ro
Venii de la shoping!!
Mi-am luat pana la urma o rochita si un sacou frumos..rochita neagra cu buline albe si sacoul alb...din pacate n-am sandale albe.Si fiicei mele i-am luat o rochita rosie cu buline albe.Fac maine poze sa ma vedeti. grin.gif Al meu sot iar a fost sarit de pe lista..ce sa-i fac eu daca el are pantaloni negrii si camasa alba, pantofi negrii??E rezolvat, nu? grin.gif
Acum ma apuc de dat blana jos, pensat, facut unghiile etc, etc..N-am mai fost la coafor ca n-am avut timp si nici maine..Sper sa reusesc sa-mi fac singura un coc cat de cat.

Ganesha..cum e la voi??Ca si noi ne certam cam des.El nu intelege de ce eu tin cont de detalii cand el vede in ansamblu..Suntem complet diferiti..Noroc cu atractia fizica.. biggrin.gif
Stai linistita ca mi-au trecut ideile cu ciorba. )).gif Dar..nu stiu de ce blameaza toata lumea cura asta..E o cura disociata pe zile dar care te obliga sa consumi ciorba aia cel putin o data/zi.In afara de faptul ca ti se face scarba de ciorba macar nu te infometeaza.Sa vezi alte cure de slabire!!Eu una am oroare mai mult de curele care te obliga sa mananci la gramaj.PAi daca mi-e foame ce fac??Fac foamea?Asa la ciorba de varza macar mananc oricat..Tin minte la ultima cura cu ciorba de varza, la ziua in care puteai consuma carne..am reusit performanta sa mananc un pui intreg.(plus 1 data/zi ciorba..cam cu noduri dar deh..)
Dar intradevar e aceeasi problema ca si la disociatul pe zile, in ziua de fructe si cea de ledume aportul de proteine si lipide e 0, in zilele de carne carboh=0 etc, etc..
ganesha
Ehei, noi ne asemanam prea tare, de aia ne certam. Sintem ca 2 picaturi de apa, si nu-i prea bine. Avem si noi noroc de atractia fizica si de faptul ca avem atita treaba si repsonsabilitati, ca nu prea apucam sa ne certam. lol.gif Da' cind ne certam e durere lol.gif

Marele pacat al superi de varza - pe linga celelalte la fel de mari - e ca e.... diuretica. Deci pe linga ca aportul de micronutrienti e cam nul, te lasa fara nimic. E absolut oribila, nu stiu cine a inventat-o. Adica stiu si mai stiu si de ce, da' nu inteleg de ce a fost facuta publica lol.gif

Pozeeee, asteptam pozeee! Poate pun si eu cu rochia mea cea rosie agonosita simbata!
Dumbo
pupic.gif sa treaca.

Te consoleaza cu ceva daca iti spun ca eu am doua soacre si o mama care face cat inca vre-o 3 soacre?
Totusi in final nu pot decat sa ma amuz de faze.

Anul trecut in vara cand maica'mea a poposit vre-o 6 luni la noi i se nazarise ca frigiderul nostru nu ingheata ca si Fram-ul ei de acasa. Asa ca tot ce prindea baga in congelator, scotea ca sa bage altceva, cand nu mai era loc si tot asa. Asa ca reuseam cu succes sa mancam salata de vinete inghetata, carnita inghetata, ce sa mai zic de inghetata de branza, era delicatesa. Atunci imi venea sa le arunc pe toate si sa ma duc in lume. Acum ne amuzam de fiecare data cand ne amintim. lol.gif

Nu e ok sa nu ii spui of-ul, chiar daca nu rezolvi nimic. Oricum insa sotul ar trebui sa te sustina. hug.gif

Ama.ro
Neata!
Dumbo, )).gif .Stiu cum e cu mamele..Culcmea e ca soacra mea nu-i femeie rea, chiar ne ajuta de multe ori...mai ales cu copilul dar..nu-mi place sa ma controleze nimeni.Aia e buba.
Sa revin la meniul de ieri:
Dim: 50 gr paine cu 50 gr pateu de soia........................................220 kcal.
1 cafea cu 1 lgta miere..................................................................20 kcal
1,5 banana(1/2 a papat fii'mea).....................................................150kcal
ora 13: 150 ml lapte de soia cu 1/2 pliculet de fibre cu cacao............167 kcal
1 cremw de post cu 25 gt paine......................................................160 kcal
ora 17: o salata din1 rosie medie si 7 foi salata, 1/2 ceapa, 1 lgta
ulei masline, un strop suc de samaie..............................................12o kcal(am apx)
ora 20 1 baton q form...................................................................183 kcal
ora 22 1/2 porumb si 1/2 rondea grau expandat cu 1 lgta gem diet......130 kcal(am apx 1/2 porumb cu 100 kcal, chiar nu stiu cat are)
total.............................................................................................1150kcal.
N-am facut sport insa..
Gata, va pup ca tre' sa ma apuc sa ma gatesc. pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Vai de mine cat de greu mi se pare sa calculez calorii ohmy.gif .Bafta hug.gif
anaoi
Imagine

un cocktail sa te relaxezi
ganesha
Ati trecut pe calorii, duamna draga? Nu uitati nici de poezia cu micro/macro, chestii trestii, calories alone nu prea reusesc sa duca greul. Deci... unde-i poza cu buline? unsure.gif
Ama.ro
Merci, merci!Acum va promisesem poze: http://s165.photobucket.com/albums/u74/AnutzzaM/?start=0 (data insa nu a fost setata la aparat cand am introdus bateriile doh.gif )
Am iesit cam nasol in poze, aveam cearcane si un anticearcan nu tocmai bun..
Acum sunt rupta de picioare.
Hai sa va zic acum ce am mancat ca sa nu uit.Oricum azi nu numar caloriile..Tot azi am mancat si de dulce ca sa nu se simta mama prost, a fost o exceptie pt o cauza nobila.
Deci: dim 250 ml lapte de soia cu 1/2 plic fibre.....................215 kcal
din aperitiv am mancat: 2 feliute salam uscat, 1 chiftea, 1 felie cascaval,
1 felie paine cu salata de vinete,1 maslina...........................??
din friptura cu garnitura de orez si ardei copti am mancat cam 100 gr piept de pui si 2 ardei copti........??
din mici...aici am zis pas
1 felie f mica de tort de cioco...am impartit-o cu fii'mea
3 miniprajiturele.
Acum, cand am ajuns acasa, am mai mancat 1 felie chec cu visine(facusem ieri si inghitisem in sec )).gif ) si 2 felii de pepene.
Cam mult dar...tot e bine.La alte zile in care am avut ceva de sarbatorit am mancat mult mai mult.
De maine..iar post..pana pe 14 inclusiv.
edit later: am uitat de cele 2 cafele..una decof cu 1 lgta miere si alta cu cof si indulcitor, am mai uitat de 50 ml sampanie si 200 ml vin.(de care am tras cateva ore bune )).gif , beam apa din alt pahar si cand dadeam noroc beam din vin )).gif )
Dumbo
Foarte frumushica si buburuza mica si mamica.
pupic.gif
ganesha
Ce dragute sinteeeeeeeeti!!! Am raspuns la intrebarea calorica pupic.gif
Ama.ro
Neata, fetele! yahoo.gif
Ganesha, merci!Credeam ca are mai mult porumbul. )).gif
Dumbo, cum stam cu kg?Stii cum ar trebui tu sa faci ca sa slabesti?sa maresti nr meselor.Mananci prea rar!!

Cand m-am trezit cantarul arata 53,2..imi vine sa dau cu el de pereti.Vreau sa scada odata sub 53!
butterfly
neatza ama!

cantarul...nu da cu el de pereti ca si el costa bani )).gif )).gif o sa arate el sub 53:)
am vazut pozele : copila e o dulce si tu arati ft bine smile.gif imi place sacoul alb

hug.gif
himere2005
tare imi place rochita ta iar tu esti o slabuta pupic.gif
ganesha
Desi... daca il dai de pereti, e posibil sa se deregleze si sa arate sub 53 lol.gif lol.gif

Lasa cintarul, ce-ai cu el? Reprofileaza-te pe centimetru, cintarul e asa, un lux de budoar, ca e normal sa aiba suflarea feminina cintar. In rest, nu-i bun, mai ales la piticii de pe creieras. hug.gif
Ama.ro
Of, stiu ca e mai exact centimetrul...da' si acolo parca ai vrea sa musti din cascaval, macar sa vezi cum se duce vreun centimetru. sorry.gif
Azi am mancat cam multicel..m-a luat pe la 11 o foame de nu va pot zice.Si au fost suficienti 2 cremw vegetali, 2 felii de paine si 1 rosie ca sa aduca un aport caloric..... doh.gif
Mda..lasa ca va zic maine meniul.
Am reusit si eu azi sa dorm vreo 2 ore la pranz.Minune!!!
Am probleme cu somnul, se pare ca nu mai pot dormi noaptea.Cateodata mai iau cate un calmant pe baza de plante dar ma feresc sa iau prea des..
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.