Buna fluturash!
Am revenit iar deoarece nu mai vreau sa fac ca ieri..
Iar mi-au venit nervii asa ca ma descarc si eu aici.
Ma suna soacra(acum 10 min) printre altele sa vada ce fac, sa se imprumute de la noi de bani, etc, etc..
Ea toti banii ii freaca pe una, alta si apoi apeleaza la noi.Ultima oara am pus cruce la vreo 150 ron...n-are nimic, e mama lui doar..problema e ca-mi tine contul si la bani..
Ma intreaba ce fac azi, eu ii zic ca nu pot trece pe la ea deoarece acum fata doarme, apoi ma duc sa-i cumpar banane si lapte iar apoi ne intalnim cu al meu sot sa mergem printr-un magazin sa caut o bluzita.(maine se marita mama si..imi trebuie o bluza mai draguta)La care ea intreaba :"si pe unde va duceti, prin bazar?"Eu ii zic ca prin bazar n-am gasit nimic dragut si finut asa ca merg intr-un magazin mai mare.. la care ea zice :"mama , da' voi vreti sa spargeti toti banii?"Ma abtin cu greu..
Ma intreaba "pana la urma ii dati si mie bani sau nu..ca sa stiu?", eu ii zic ca am vb cu fiul ei drag si scump si ca a zis ca-i da bani..doar ca trebuie sa ii scoata din banca(din descoperire) si sa-i puna pe card..doar el poate face asta, nu eu.La care ea imi zice ca nu vrea sa ne imprumutam pt ea, ca ce...noi n-avem leafa?Nu putem sa-i dam din leafa?Ii explic femeii ca leafa lui s-a dus..a trebuit sa lasam pe card deoarece intrasem in bani rau de tot la mare(cand apropos...am platit noi la final campingul ca ea ramasese fara bani..da' asta nu i-am trantit-o, am zis sa am bun simt).Apoi...ma intreaba pe cat iau eu banii..
Ma abtin cu greu si ii zic ca pe 11..
Acum tot ea e nervoasa, a acceptat cu greu sa ne imprumutam noi pt ea dar e ff suparata ca mai cheltuim si noi..ca suntem tineri, deh..
Am vb cu al meu sot apoi si mi-a zis ca "asa e mama", a imbatranit dar..nu e femeie rea, ne vrea binele..
Acum ma duc sa-mi iau cola light.Deja am mancat md+gustare de vreo 400 kcal.Nu mai mananc!!!!!!
Fetele, ocoliti postarea..nu vreau sa intristez pe nimeni, vreau doar sa ma descarc.
Hai sa ma descarc pan' la capat de fapt..
I-am zis mamei mele ca o sa ii dau 10 mil la operatie, ii mai da si sor'mea plus ca acum, daca se marita..benef de asigurarile sotului si deci..nu mai costa operatia.(doar spaga la dr)
La care soacra mea imi zice :"da' de ce tre' sa-i dai 10 mil?Spaga nu-i mai mult de 5"
EU ca sa-i inchid gura i-am zis ca o sa dea la dr cat se da si ca eu atat ii dau ca..atat vreau sa-i dau.Binenteles ca n-a lasat subiectul asa si l-a mai descis de vreo 2 ori..ca a vb ea cu nu stiu cine si ca i-a zis ca sigur mama n-are nimic malign.Ii explic eu femeii ca la biopsie au iesit si celule maligne la care ea tot imi zicea ca sigur nu-i asa..(adica mama minte, nu?), ca ar fi fost sanul nu stiu ce culoare si nu ar mai fi fost nodului localizat..(ieri mi-a zis chestiile astea)
Nu mai pot!!Mi s-a acrit de tot!