Buna seara, fetele!HAi sa dau si eu raportul
1 banana.........................................................................................1p
4 linguri linte(am terminat-o..ca sa nu ma mai gandesc la ea)..............5p
1 felie paine(50 gr) cu gem diet.........................................................2p
4 linguri orez, cateva buchetele brocoli si 2 morcovi...fierti...................2p
pepene(2 felii)am depasit 200 gr........................................................1p
30 gr sticksuri..................................................................................2p(de nervi..am asteptat pe cineva 1 h la metrou

)
total(pana acum)..............................................................................13p
Acum ma simt cam plina, tot balonata, inca n-am cedat nervos sa ma duc sa-mi iau ceai diuretic.
Daca mai mi-o fi foame pana ma culc mai am o portie de orez cu legume.Pana la urma am fiert orezul cu putina sare si am adaugat ghimbir ras(cica e bun la grupa 0 si in plus e un aliment yangasa ca...sa nu radeti de mine

) si legumele separat deoarece n-am avut timp de piata, am avut o mie si una de

azi, a plouat de a rupt toata ziua si am stat si ca papagalu' mai bine de 1h la metrou.Acum ma apuc de sport, 50 min aerobic, nu mai aman.
Ganesha, in Romania produsele din soia sunt o nenorocire.N-am nici unul in casa ca sa-ti scriu toate E-urile dar..crede-ma pe cuvant.Acum ceva timp m-am incumetat sa-mi fac mancare din soia..boabe.Nu pot sa-ti zic cat de rau mi-a fost.Pe mine ma baloneaza fasolea, lintea, soia, mazarea, painea si altele.Cred ca m-am dezobisnuit sa le consum..de un an de zile dieta mea de baza e: lactate light cu cereale integrale sau tarate(sau cu paine integrala..in cazul branzei de
veci..degresata), gratar de pui cu salata, fructe(mai putin banane, pere si struguri), legume fierte(in afara de cartof, fasole uscata si mazare), peste..cam atat.
De cand am trecut la WW, de fapt de cand mi-am dat seama ca excluderea unor alimente din alimentatie nu se poate face ca mod de viata deoarece poate produce dezechilibre..atat de nat fizica cat si psihica, am inceput sa consum mai multe.Si..nu-mi fac bine deloc.
Azi dim mi-am indulcit cafeaua(decof) cu 1 lgta miere..trebuie sa-mi infrang frica si in privinta mierii.
Acum catva timp mi-am facut lapte de soia in casa....o idee cat se poate de tampita.Nu pot sa va zic ce mi-a iesit.Si..chiar in beam.
).gif)
(pt proteine..eram in postul Craciunului..cred)
Cred totusi ca branza de soia e safe.O sa cercetez etichetele.
Ganesha, nivelul colesterolului rau se scade cu peste si ulei de masline.
Dulci, stiu cum e.Eu una am o gramada de complexe.Dantura o am cam...naspa(dinti strambi..carii sau alte probleme n-am, doar ca sunt strambi), sani n-am, sa vezi cand aveam 76 kg..Nici nu-mi mai venea sa-mi cumpar de imbracat.
Dar eu zic ca trebuie sa incercam sa ne punem in valoare calitatile.Am inceput sa ma uit la fetele slabe de pe strada si sa le vad cu alti ochi.Pana la urma in spatele aspectului lor se afla multa munca la sala, multe sacrificii..pana la urma te gandesti daca se merita.Plus ca si daca slabesti...sub o anumita greutate nu mai ai cum sa scazi decat prin infometare si...n-ai cum s-o mentii.