Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cum scapam de furnici
OneDen.com > Relatia cu familia > Casa si gradina
Nessie
Stau la etajul 4 intr-un bloc mai vechi si azi dimineata am vazut in baie, pe langa vasul WC-ului siruri de furnici. blink.gif wacko.gif bang.gif . Pe moment nu am avut nimic la indemana asa ca le-am carbonizat (bad!, stiu nono.gif ) cu o bricheta si un spray.

Acum sunt si mai multe. crying.gif .Au intrat inclusiv in vasul WC-ului si sunt cateva sute. Nu imi dau seama de unde vin, ca nu am vazut oricat m-am uitat. Daca stiti o metoda sa scap de ele, va rog ajutati un om terorizat floare.gif
danyhoney
Nessie , da cu praf de copt . Si noi avem afara furnici si soacra-mea m-a invatat sa dau cu praf de copt pe unde au ele drumul de plimbare . Stratul de praf sa fie un pic mai grosutz ....Daca nu rezolvi din prima , mai dai 1 data . Cum spuneam : noi le avem afara . Nu stiu cum de au ajuns la tine si in baie dar te cred ca e enervant.

Multa bafta !
Nessie
Multumesc frumos pentru sfat. pupic.gif Acum am cumparat un spray de gandaci (ca de furnici nu am gasit dry.gif ), dar maine o sa iau si praf de copt. Sigur o sa visez la noapte cum dau navala in dormitor. doh.gif
verona
Si la mine veneau inainte de pe geam chiar daca stateam la etaj mai sus dar venisera putine si am scapat de ele poate cu spraiul de gindaci sau ca au fugit ele ca era prea frig.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.