Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: INTALNIRE MARTI 7 AUGUST
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta > Intalnirile OneDen
Pagini: 1, 2, 3
Nessie
Si eu ma gandeam ca fetele care vin de departe or sa se gandeasca de 2-3 ori daca sa mai vina. wacko.gif

Ce ziceti, nu o lasam pe maine sau joi cand se indreapta vremea si atunci poate vine si Dylly?
anca veselie
eu votez cu maine
axe10
Si eu votez pentru alta zi...nu vineri ca plec la tara...dar daca nu se poate...asta e...va ratez!
anca veselie
am vb cu ina si e de acord cu alta zi, cand nu ploua torential!
axe10
ok atunci...
julyalina
si io - o zi in care nu ploua smile.gif

ina, daca tot nu ne vedem in Piranhia , hai la sala biggrin.gif vine si anca blum.gif

julyalina
feteleeeeee, nu mai ploua naughty.gif
cum ramane ?
am uitat dar eu maine nu pot sa vin decat dupa 8:30 sad.gif ca mi-am facut programare la masaj biggrin.gif
anca veselie
eu m-am setat pe sala acum....
anaoi
JOI , pls
julyalina
joi e ok si pt mine smile.gif
Anna
deci..ramane pe joi? Maine sau joi e ok pt mine.

Eu vineri nu pot....ca daca e ok timpu plec la Omu blum.gif
axe10
Mai bine
Nessie
Ramane joi atunci si speram ca stam la terasa! biggrin.gif Are cineva nr lui Lacry? unsure.gif Poate nu a vazut ca am amanat si vine cu bb.
Lacry
CITAT(Nessie @ 07-08-2007, 02:22 PM) *

Ramane joi atunci si speram ca stam la terasa! biggrin.gif Are cineva nr lui Lacry? unsure.gif Poate nu a vazut ca am amanat si vine cu bb.

Am vazut acum,multumesc ca te-ai gandit la mine. give_rose.gif Pentru noi nu e mare lucru, caci stam langa Politehnica, teoretic pot sa trec ZILNIC pe la clubul respectiv )).gif
Cand va hotarati venim si noi, eu si Moaca. Daca e obraznic, il chem pe husband sa-l ia si sa-l plimbe iar eu raman cu voi wink1.gif
_noni_
atunci ramane pe joi! smile.gif sa speram ca nu o sa ploua, ca mie iar mi-e dor de voi!!!!!!!! hug.gif

}{
anca veselie
va anunt cu regret ca daca plec la mare vineri - si speeer sa plec - nu o sa am cum sa vin joi.
poate mai organizam pe sapt viitoare
Anna
CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 02:44 PM) *

va anunt cu regret ca daca plec la mare vineri - si speeer sa plec - nu o sa am cum sa vin joi.
poate mai organizam pe sapt viitoare

dar maine ? Poate nvdm maine....
E cineva care nu poate maine?
anca veselie
maine ar fi ok pt mine
axe10
Si pt mine
ina_ceva
Si pt mine:-p, dar va fi cam inghesuiala si trebuie sa facem rezervare din timp pt ca maine e meci tease.gif
Nessie
Haideti ca am facut un sondaj, ca m-am ametit de tot cu zilele astea. doh.gif

Va rog sa votati doar cele care veniti la intalnire, sa fie relevant. Ina, ziceai ca faci tu rezervarea? E ok daca asteptam rezultatul voturilor pana maine la 12 si suni apoi?
ina_ceva
Cred ca e k wink1.gif
Lacry
Noi venim. Au voie baieti la intalnire? Ma refer, fireste, la Mai Marele Imashului baby.gif
Nessie
Mai Marele Imasului e de'al casei! biggrin.gif

Daca va anuntati venirea, va rog sa si votati sa stim cand facem rezervarea. give_rose.gif
Anna
Si daca imi e ok si miercuri si joi mai votez? blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif

Eu vin in oricare din zile, bifati-ma pe lista wink1.gif give_rose.gif
ina_ceva
Si eu vin oricand, de aceea nu spun nimic tease.gif

Dylly, axe?
Lacry
venim oricand. Ina, avem un loc langa tine, nu-i asa? Ca doar trebuie sa-l cunosti pe Razacila pe care l-ai pupic.gif virtual de atatea ori ( si el pe tine) )).gif
dany
Daca votez si eu tineti un loc si pentru mine ?????? Chiar daca va ramane gol sad.gif(...Va imaginati ca sunt acolo, langa voi ...Merge ??? )).gif

Intalnire super-placuta si ...plssssssss macar cateva poze pentru amaratele astea de noi care nu putem fii acolo sad.gif(

Am gasit solutia : eu ma bag langa Razacila !!!!!!! Asa am o ocupatie si voi ma puteti adauga pe lista ca fiind " baby.sitter " )).gif )).gif
julyalina
votat joi biggrin.gif
axe10
Votat !
Lacry
joi suntem motz la Pirahna )).gif
Nessie
Cred ca e clar acum! Inaaaaaaaaa, faci tu rezervare pentru joi seara?
ina_ceva
Am sa sun si sa fac rezervare.

Vremea se anunta frumoasa, deci fac rezervare afara, da?
julyalina
la ce ora a ramas pentru azi ?
Anna
Fetelor...veste proasta.
Nu dati cu rosii tomato.gif tomato.gif
Nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca azi merg sa cumpar masina de spalat si tata nu poate decat dupa 6, azi fiind ultima lui zi de concediu sad.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif batista.gif
Nessie
CITAT(annaiss_derrian @ 09-08-2007, 10:38 AM) *

Fetelor...veste proasta.
Nu dati cu rosii tomato.gif tomato.gif
Nu mai pot ajunge la intalnire, pentru ca azi merg sa cumpar masina de spalat si tata nu poate decat dupa 6, azi fiind ultima lui zi de concediu sad.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif batista.gif
sad.gif Data viitoare esti trecuta pe lista din oficiu, nu scapi. blum.gif Spor la cumparaturi! wink1.gif

Ina, ai facut rezervare? Spune-ne si noua la ce ora sa ne teleportam pe terasa! grin.gif
Nessie
Mi-a dat Ina mesaj ca rezervarea e pe numele ei, la ora 7. Noi probabil o sa ajungem pe la 7:10.
anaoi
deeeeeeeeeeeeci, dylly nu stie cum sa ajunga singur...
dylly da o tura prin carrefour orhideea si pe urma vine incolo....
indicatii pretioase asteapta dylly
axe10
CITAT(anaoi @ 09-08-2007, 01:29 PM) *

deeeeeeeeeeeeci, dylly nu stie cum sa ajunga singur...
dylly da o tura prin carrefour orhideea si pe urma vine incolo....
indicatii pretioase asteapta dylly

Dar unde ti-a fost capul data trecuta....?>
De la Orhideea o iei pe cheiul Dambovitei spre Semanatoarea...pe langa IDM gasesti tu intrarea....nici eu nu stiu exact cand apar...dar apar!
julyalina
dilly are telefoanele noastre?
ca sa o descurcam in caz de ceva... by the way... nu are leg cu IDM -
pe cheiul dambovitei, spre semanatoarea, pe partea stanga
sau dinspre semenatoarea spre grozavesti- pe partea dreapta strada... nu stiu cum o cheama sad.gif poate ne descurca fetele care mai vin cu masina sorry.gif
anaoi
nu am retinut intrarea atata tot...dinspre grozavesti e pe partea stanga stiu asta...dar mai departe...las ca ma salveaza fetele pupic.gif

si da ioana are telefoanele voastre, de dylly nu sunt sigura.

noniiiiiiiiiiiiiiiii....vii si tu?
axe10
CITAT(julyalina @ 09-08-2007, 01:46 PM) *

dilly are telefoanele noastre?
ca sa o descurcam in caz de ceva... by the way... nu are leg cu IDM -
pe cheiul dambovitei, spre semanatoarea, pe partea stanga
sau dinspre semenatoarea spre grozavesti- pe partea dreapta strada... nu stiu cum o cheama sad.gif poate ne descurca fetele care mai vin cu masina sorry.gif

nu vorbeam de ala de la Basarab....e unul mic acolo cu sala..de sport
julyalina
CITAT(axe10 @ 09-08-2007, 01:51 PM) *

nu vorbeam de ala de la Basarab....e unul mic acolo cu sala..de sport

doh.gif scuzeeeeeee axe, am inteles gresit blushing.gif
Nessie
Intrarea e exact in dreptul podului de la Maxx. Aleea e una amarata, neasfaltata, cu balti, dar are doar 20m pana la terasa. De o parte si de alta a ei e parcul Politehnicii si un chiosc.
anaoi
ok...inteles..daca nu va gasesc sun. oricum dylly intai carrefour si pe urma vedem
Lacry
CITAT(Nessie @ 09-08-2007, 11:44 AM) *

Mi-a dat Ina mesaj ca rezervarea e pe numele ei, la ora 7. Noi probabil o sa ajungem pe la 7:10.

sper sa va gasesc pentru ca nu stiu numele complet al Inei blink.gif
anaoi
lacry ai pm
Nessie
CITAT(Lacry @ 09-08-2007, 05:24 PM) *

CITAT(Nessie @ 09-08-2007, 11:44 AM) *

sper sa va gasesc pentru ca nu stiu numele complet al Inei blink.gif

Rezervarea e pe numele "Ina" si atat. blum.gif
axe10
Multumesc fetelor pt o seara plina de ranjete!
julyalina
POZE
cateva poze de aseara pupic.gif nu am timp acum le bibilesc dar cdaca vrea cineva sa faca comentarii la ele , este binevenit pupic.gif
am fugit la munca ca ma alearga seful biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.