Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: INTALNIRE MARTI 7 AUGUST
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta > Intalnirile OneDen
Pagini: 1, 2, 3
anca veselie
dupa succesul fulminant al intalnirii de marti 31 iulie am hotarat sa ne intalnim si marti pe 7 august, orele aprox 19.
se anunta prezenta:
anca veselie
dylly
noni
lista e deschisa, asteptam doritoare!
anaoi
dAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
axe10
cred ca ajung si eu/dar mai vorbim atunci aproape
anca veselie
ai face bine sa ajungi!
Ama.ro
Wow, ce as veni si eu..sa va vad live. sad.gif Poate cand o creste fata mai mare.
Pe unde e clubul asta?
Anna
Ma bag si eu, daca nu se iveste cine stie ce nebunie atunci blum.gif blum.gif
Ma primiti? biggrin.gif pupic.gif
anca veselie
ama clubul e in regie
anna draga, daca vrei vii, lasi nebunia pe alta data blum.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 02-08-2007, 04:16 PM) *

ama clubul e in regie
anna draga, daca vrei vii, lasi nebunia pe alta data blum.gif

era in ghilimele nebunia, era un sinonim pentru un contract venit la ora 6 dry.gif dry.gif dry.gif
anca veselie
doh.gif nu poti rata intalnirea din cauza serviciului. tu la cat scapi de obicei?
Anna
CITAT(anca veselie @ 02-08-2007, 04:40 PM) *

doh.gif nu poti rata intalnirea din cauza serviciului. tu la cat scapi de obicei?

teoretic sau practic ?biggrin.gif

teoretic la 6
practic mereu cand ma grabesc stau pana la minim 7 dry.gif

Da-i musai sa vin sa va vaz si eu wink1.gif DEMISIONEZ ! laugh.gif grin.gif
anca veselie
eh, eu zic ca poti sa apari si pe la 20 grin.gif
nessie acum am vazut ca am scris succes gresit, poti modifica tu pls? grin.gif
Nessie
CITAT(anca veselie @ 02-08-2007, 05:01 PM) *
nessie acum am vazut ca am scris succes gresit, poti modifica tu pls? grin.gif
Rezolvat!

Vin si eu marti! biggrin.gif

CITAT(anca veselie @ 02-08-2007, 05:01 PM) *

eh, eu zic ca poti sa apari si pe la 20 grin.gif
Daaaaaa, asa e! Marti am stat pana dupa 21.
julyalina
suna bine dar e foarte departe pentru mine sad.gif
ceva mai aproape nu se gaseste ?
ina_ceva
Vin la orice ora wink1.gif hug.gif
anca veselie
alina se ajunge cu metroul. si de mine e cam departe... gandeste-te poate poate reusesti pupic.gif
nessie merci! ma bucur ca vii pupic.gif
inutza stiam eu ca putem conta pe prezenta ta pupic.gif
Trinity
deasemenea as dori sa tineti cont si de prezenta mea!
buna la toata lumea! yahoo.gif
axe10
CITAT(Trinity @ 03-08-2007, 12:13 PM) *

deasemenea as dori sa tineti cont si de prezenta mea!
buna la toata lumea! yahoo.gif

Sa ne recunosti tu....suntem un grup de nebune!
anca veselie
trinity e colega de serviciu cu noni si cu nessie, am cunoscut-o marti.
axe10
CITAT(anca veselie @ 03-08-2007, 02:07 PM) *

trinity e colega de serviciu cu noni si cu nessie, am cunoscut-o marti.

Aha...nu m-ati informat! blum.gif
verona
pupici,am progresat iar ieri iesind afara la miscare,o plimbare frumoasa voua,cine vrea sa ma vada ii spun sa vina mai aproape,deocamdata eu singura nu pot pupic.gif w00t.gif
axe10
Fetele, pot ajunge cu masina in apropiere?...am unde parca?...sau trebuie sa vin cu metroul?
ina_ceva
Aha, deci trinity e Lumi;m-am prins wink1.gif
Axe, ea se integreaza in grupul nostru perfect, nu e nici ea normala blum.gif wink1.gif
anca veselie
axe nu prea stiu cum e cu parcarea, nessie si noni trebuie sa stie.
deci vii, dadada?
_noni_
axe poti veni si cu masina. daca ajungi in jur de ora 7 poti parca undeva intre semanatoarea si club idm si ne intalnim si mergem impreuna la terasa. daca nu poti merge direct acolo, ca au parcare in fata .

}{
axe10
CITAT(_noni_ @ 06-08-2007, 12:35 PM) *

axe poti veni si cu masina. daca ajungi in jur de ora 7 poti parca undeva intre semanatoarea si club idm si ne intalnim si mergem impreuna la terasa. daca nu poti merge direct acolo, ca au parcare in fata .

}{

Merci, cred ca ma descurc acum ca am inteles cam pe unde e terasa....ramane pe maine ca sunt singurica dupa masa asa ca vin sa va vad si pe urma ma duc sa-mi culeg barbatul de la servici....sper ca se fumeaza si inauntru ca prevad o ploaie....
_noni_
cand stateam inauntru, adica nu exista terasa biggrin.gif , se fuma. nu cred sa fie ei asa sfinti sa interzica fumatul, ca si pe mine m-ar durea faza asta lol.gif

ne vedem maine! cheer.gif

}{
Anna
Fetele ati facut rezervare? Ca ma gandesc ca o sa fim cam multe si e cam aglomerat pe acolo blum.gif
Sexymom
Si cu mine cand va intalniti?????
Ca vineri aterizez acasa. cheer.gif
Dumbo
Daca veniti in Timisoara ma intalnesc si eu cu voi... sad.gif
ina_ceva
Sexy, punem de-o intalnire si vineri seara, special pt tine wink1.gif

Daca ajungem la terasa pana in 7, nu e nevoie de rezervare wink1.gif dar poate stam in alta parte, ca sa nimerim la chelneri mai "saritori". In fatza scenei e cel mai bine, sunt si umbrele pt a ne proteja de ploaie si tipa care serveste e super de treaba cool.gif
Lacry
Trec si eu cu Alec prin club, e ala cu acvarii si pasari, nu? Cam scumputz, am auzit,dar nu asta-i problema, ci faptul ca sunt cu copil mik si chitcait si ca va fi vreme rea. Deci, pe la ora 7? rolleyes.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 06-08-2007, 07:55 PM) *

Sexy, punem de-o intalnire si vineri seara, special pt tine wink1.gif

Daca ajungem la terasa pana in 7, nu e nevoie de rezervare wink1.gif dar poate stam in alta parte, ca sa nimerim la chelneri mai "saritori". In fatza scenei e cel mai bine, sunt si umbrele pt a ne proteja de ploaie si tipa care serveste e super de treaba cool.gif

Ah...nu stiam.
Ma bucur ca stii cate ceva despre chelneri si care sunt mai ok.
Ca eu cand am fost vinerea trecuta a trebuit sa ma servesc de la bar de grija celui care servea. sad.gif dry.gif
ina_ceva
Depinde acum de chelneri si , intr-o masura, daca te stiu de client vechi wink1.gif . Sunt vreo 4 care sunt mai vechi si, parca, cu mai mult bun simt decat restul; chiar daca intarzie cu comanda ca e coada la bucatarie, ti-o spun frumos si nu se reped sa te grabeasca cand e sa faci comanda, ca sa scape mai repede de tine.

Apropo, Lacry, sa stii ca nu e scump in Piranha, chiar deloc smile.gif
ina_ceva
Apropo, eu as propune sa facem totusi o rezervare in berarie (partea aia din fatza). Vremea se anuntza cam ploioasa. Rezervarea costa 100 de mii, acolo se ajunge mai repede sa-ti ia comanda. Ce spuneti?
axe10
CITAT(Sexymom @ 06-08-2007, 04:55 PM) *

Si cu mine cand va intalniti?????
Ca vineri aterizez acasa. cheer.gif

Cand ajungi da-ne un semn....

CITAT(ina_ceva @ 06-08-2007, 10:40 PM) *

Apropo, eu as propune sa facem totusi o rezervare in berarie (partea aia din fatza). Vremea se anuntza cam ploioasa. Rezervarea costa 100 de mii, acolo se ajunge mai repede sa-ti ia comanda. Ce spuneti?

Tu, ca si client "vechi" din cate inteleg ar trebui sa iei fraiele in maini si sa bagi un telefon....
Nessie
Pentru ca ploua trebuie sa facem rezervare. dry.gif O sa incercam noi (eu si Noni) sa sunam si vedem unde ne poate rezerva. Sa fie pentru 10 persoana? biggrin.gif

Apropo de chelnari, cei de la scena sunt mult mai atenti, asa este. wink1.gif
julyalina
fetelor, cum ramane cu intalnirea la umbrelutze ? nu de alta dar se pare ca trebuie sa ne luam pelerinele de ploaie si cizmele de cauciuc sad.gif
anaoi
ok...neata...

n-spe mii de scuze, dar dylly nu poate veni. vin nemtii azi la pranz si se anunta zi lunga rau. imi pare rau.
anca veselie
vai dylly imi pare tare rau ca nu vii sad.gif
anaoi
no problem...oricum nu am adus islere, pt ca erau aia in concediu toata luna august
anca veselie
da-le incolo de islere, nu de asta voiam sa vii
julyalina
blink.gif ce-i alea islere ? baby.gif
anaoi
ceva gen doi biscuiti din aluat, lipiti cu crema de cacao, si deasupra cu glazura de cacao. super bun.

CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 09:43 AM) *

da-le incolo de islere, nu de asta voiam sa vii

stiu ca il adori pe dylly, dar chiar nu am cum sa vin.... hug.gif
julyalina
CITAT(anaoi @ 07-08-2007, 09:59 AM) *

ceva gen doi biscuiti din aluat, lipiti cu crema de cacao, si deasupra cu glazura de cacao. super bun.

w00t.gif drool.gif si ziceai ca nu poti sa ajungi ? sad.gif drool.gif
anca veselie
canarule ce pofticios esti )).gif din pacate dylly nu a adus islere. blum.gif
stiu ca nu ai cum sa vii pupic.gif
alina tu te-ai mai gandit?
julyalina
m-am gandit ancutzule pupic.gif , dar daca ploua in halul asta nu stiu ce sa spun sad.gif si daca nu vine sa ma ia si pe mine .... sad.gif mi-e lehamite sa merg de la pirahnia pana acasa prin ploaia asta sad.gif

axe10
CITAT(julyalina @ 07-08-2007, 10:09 AM) *

m-am gandit ancutzule pupic.gif , dar daca ploua in halul asta nu stiu ce sa spun sad.gif si daca nu vine sa ma ia si pe mine .... sad.gif mi-e lehamite sa merg de la pirahnia pana acasa prin ploaia asta sad.gif

De adus acasa te-as aduce eu....daca vin!
julyalina
)).gif deci si tu te gandesti ?
anca veselie
pai hai sa ne gandim f bine DACA ne mai intalnim. vreti sa ne schimbam pe maine?
Anna
CITAT(Nessie @ 07-08-2007, 08:11 AM) *

Pentru ca ploua trebuie sa facem rezervare. dry.gif O sa incercam noi (eu si Noni) sa sunam si vedem unde ne poate rezerva. Sa fie pentru 10 persoana? biggrin.gif

Apropo de chelnari, cei de la scena sunt mult mai atenti, asa este. wink1.gif

Nessie ai sunat?
Ca zicea Ina sa o anunt daca vreti da facem rezervare sa sune ea.

Asa ca daca sunati voi sa ii zic sa nu mai sune si ea. blum.gif

CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 10:39 AM) *

pai hai sa ne gandim f bine DACA ne mai intalnim. vreti sa ne schimbam pe maine?

Nu ne mai vedem azi? blink.gif
Let me know~! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.