Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Blue diary
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3
buretel
CITAT(danyhoney @ 11-01-2008, 10:08 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 09-01-2008, 09:08 PM) *

Dany:M-am lasat de fumat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cheer.gif cheer.gif FELICITARI !!!!!!!!!!! Poate oi reusi sa te urmez si eu candva ....

Si eu, si eu m-am lasat de fumat de 2 luni cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sunt mega extra super mandra de mine grin.gif grin.gif Acum chiar ma deranjeaza sa stau intre fumatori, ma trezesc cu capul mare si senzatia ca as fi fumat eu wacko.gif
pupic.gif Blue, nu te mai intreb nimic de scoala lol.gif lol.gif
BLUELIFE
CITAT(buretel @ 03-02-2008, 01:22 PM) *

CITAT(danyhoney @ 11-01-2008, 10:08 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 09-01-2008, 09:08 PM) *

Dany:M-am lasat de fumat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cheer.gif cheer.gif FELICITARI !!!!!!!!!!! Poate oi reusi sa te urmez si eu candva ....

Si eu, si eu m-am lasat de fumat de 2 luni cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sunt mega extra super mandra de mine grin.gif grin.gif Acum chiar ma deranjeaza sa stau intre fumatori, ma trezesc cu capul mare si senzatia ca as fi fumat eu wacko.gif
pupic.gif Blue, nu te mai intreb nimic de scoala lol.gif lol.gif

hug.gif hug.gif hug.gif Felicitari!!!!!!Cat despre scoala...bine,bine:am dat 2 examene :8 si 10 pana acum la marketing glogal si managementul calitatii totale.Cat despre fumat ,da mai nou patesc si eu la fel dar numa manifest ca si pe mine ma enervau cei care ziceau ca ii deranjeaza fumul. sorry.gif
crissy
Felicitari pentru lasatul de fumat. Si eu, ca si cumatra mea (Andreea) am avut cativa ani buni cat nu am fumat, dar m-am reapucat (indata se implineste un an doh.gif ). Si stau de vreo luna cu gumele nicorette in dulap si numai nu indraznesc sa le folosesc (cica sunt rele la gust si exista sansa sa ti se faca rau). Tu ce ai folosit: plasturi sau gume?
BLUELIFE
CITAT(crissy @ 04-02-2008, 11:14 PM) *

Felicitari pentru lasatul de fumat. Si eu, ca si cumatra mea (Andreea) am avut cativa ani buni cat nu am fumat, dar m-am reapucat (indata se implineste un an doh.gif ). Si stau de vreo luna cu gumele nicorette in dulap si numai nu indraznesc sa le folosesc (cica sunt rele la gust si exista sansa sa ti se faca rau). Tu ce ai folosit: plasturi sau gume?

Gume (daca se pune ca am folosit doar 2 si din astea 1 de curiozitate si una cand mi s-a facut de fumat)dar am renuntat fara.Si nu sunt chiar asa rele ,ai senzatia ca mesteci guma si fumezi.Oricum daca nu esti hotarata ca vrei sa renunti nu te ajuta nimic.Totul vine de la autodisciplina.Iti impui si nu te lasi.Ar trebui sa tin cont si eu de asta cand vine vb de mancare si mai ales de dulciuri.Doamnee usor e sa dai sfaturi doh.gif pupic.gif
amalia0701
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Felicitari dragelor.
Io am fumat 18 ani, le mancam, cel putin un pachet pe zi.
In 10 ianuarie am facut 3 ani de cand m-am eliberat de tutun.
La inceput imi era rau de le el, a fost tare greu.
Unii prieteni imi spuneau ca erm mai dragutza ca fumatoare.
Acum daca merg la petreceri, sau la vreun bar ma ustura ochii si a doua zi dimienatza ma trezesc cu gustul ala nasol in gura.
De vreo 4-5 ori, la petreceri( dupa ce bauserm) mi-a fost pofta sa trag si io o tzigara, noroc ca am rezistat.
Succes iubititel, e greu dar se poate.
pupic.gif
BLUELIFE
Da ,e greu dar se poate daca vrei.tentatii exista dar cu ambitie reusesti.Eu am luat vreo doua trei gume de mestecat Nicorette dar mai mult ca autosugestie ,desi recunosc ca iti da senzatia de "fumez si mestec guma".Oricum am o luna si ceva de cand m-am lasat si adevarul este ca incepe si ma deranjeaza mirosul de tigara mai ales cand este vorba de tigari mai ieftine,nemaivorbind de mirosul pe care il au cei care fumeaza.Ii respect insa si nu i-as jigni niciodata cu vreo remarca de genul "de ce nu te lasi"caci stiu ce inseamna sa fumezi si fiecare face ce vrea.Eu tocmai am terminat sesiunea si ca sa fie treba treaba ,pe langa sesiune mi se acumulase si de lucru cu carul .Sper ca macar acum sa urmeze o perioada de respiro.
Si acum trecand la un alt subiect care intereseaza ,nu inteleg de ce nu ne putem lasa si de alimentele tabu cum ne lasam de fumat .Am gasit un regim pe CSID care suna cam asa:

Principiile de baza
Smith asigura ca rezultatele programului incep sa se vada dupa noua zile. Pentru inceputul programului sau de slabit, acesta recomanda celor care ii urmeaza dieta sa-si detoxifice organismul. Detoxifierea se va face cu ajutorul fructelor si legumelor, iar persoanele care vor sa slabeasca trebuie sa aiba patru sau cinci mese pe zi. Toate acestea sunt insotite de un program intens de exercitii fizice, care se vor desfasura pe intreaga durata a regimului. Mai mult de jumatate din cartea sa prezinta retete si alegerile care trebuie facute in materie de alimente.

Cum functioneaza?
Regimul propus de Ian K. Smith este compus din patru faze, pentru fiecare dintre acestea existand o lista cu alimente permise si alimente interzise. In prima faza, cea de detoxifiere a organismului ar trebui sa mananci numai fructe si legume. Carnea, painea, branza, cafeau si alcoolul sunt interzise. In aceasta prima faza de detoxifiere mai este recomandat un program de 30 de minute de exercitii fizice de cinci ori pe saptamana.

In faza de baza, care dureaza trei saptamani, in lista alimentelor permise apar mai multe alimente decat in prima faza, iar exercitiile fizice cresc cu pana 10-15% fata de exercitiile din prima faza. Urmeaza apoi o etapa de patru saptamani in care exercitiile se intensifica cu 25% si sunt permise cateva mici scapari in ceea ce priveste alimentele interzise. Dupa ce persoanele care au urmat dieta si-au atins scopul de a slabi, Ian K. Smith considera ca acestea si-au format deja obisnuinta de a manca sanatos pe durata celor 90 de zile.

Ce poti manca?
In prima etapa, cea de detoxifiere a organismului, ai voie sa mananci numai legume si fructe. Perioada de baza, care dureaza si cel mai mult, promoveaza consumul de cereale, supe, salate, dar si carne de pui si peste cu continut redus de grasime. Ca orice alta dieta sanatoasa si dieta Fat Smash recomanda alimente precum cerealele integrale, produsele proaspete, fructele, legumele, carnea slaba, pestele si grasimile sanatoase.

Mancatul in oras
Aproape imposibil in prima faza, cea de detoxifiere, dar in cele trei faze urmatoare poti manca in oras pentru ca restrictiile nu mai sunt atat de severe.

Cofeina
Ceaiul este permis, dar cafeau este interzisa pana in faza a treia, cand poti bea o ceasca pe zi.

Alcoolul
Nu este permis in primele trei etape ale regimului.

Durata
Detoxifierea dureaza nou zile, etapa a doua dureaza trei saptamani, cea de-a patra dureaza patru saptamani, iar ultima etapa, cea de mentinere, ar trebui urmata intreaga viata.

Rog pe cei care au detalii sa ne informeze .Daca cunoasteti vreun caz de reusita sau retete de ale lui spuneti-ne si noua sa vedem ce iese pana la urma. doh.gif cat despre cealalta dieta ce s-a postat pe neuronii ww"super dieta" se mai aude ceva?a tinut-o cineva?E drept ca eu nu prea am intrat si chiar daca ati scris nu sunt la curent cu noutatile ,dar poate ma ajutati si imi scrieti pe scurt aici daca a tinut-o cineva si care sunt rezultatele. Va pup pe toate.O saptamana placuta. pupic.gif
buretel
Eu nu mai am rabdare de diete deloc sad.gif
Am ajuns la 63, n-am fost niciodata asa dry.gif
Oricum, marea realizare pe anul asta, pana acum, este ca, in continuare, nu mai fumez wink1.gif
Eu nu iau nici Nicorette, nici altceva. Pur si simplu m-am trezit intr-o dimineata si mi-am propus sa nu mai fumez. Nu ma chinui deloc, nu am substituit tutnul cu altceva, decat cu...mancare lol.gif Dar asta la pachet cu stresul din ultima vreme doh.gif

Felicitari pt examene cheer.gif Ai terminat sesiunea? pupic.gif

BLUELIFE
CITAT(buretel @ 20-02-2008, 01:31 AM) *

Eu nu mai am rabdare de diete deloc sad.gif
Am ajuns la 63, n-am fost niciodata asa dry.gif
Oricum, marea realizare pe anul asta, pana acum, este ca, in continuare, nu mai fumez wink1.gif
Eu nu iau nici Nicorette, nici altceva. Pur si simplu m-am trezit intr-o dimineata si mi-am propus sa nu mai fumez. Nu ma chinui deloc, nu am substituit tutnul cu altceva, decat cu...mancare lol.gif Dar asta la pachet cu stresul din ultima vreme doh.gif

Felicitari pt examene cheer.gif Ai terminat sesiunea? pupic.gif

Da ,am terminat si cea mai mica nota a fost 8 naughty.gif dar asta nu conteaza ,bine ca am terminat si nu am restante. pupic.gif

M-ai intrebat de "Managementul schimbarii"...poi e o chestie chiar faina,vorbeste despre schimbari ca necesitate si reactii la scimbari ,pro si contra.E o materie super.Si ,din partea ta ?noutati?Tot nu m-ati lamurit ce e cu acea dieta super?
buretel
CITAT(BLUELIFE @ 20-02-2008, 09:02 AM) *

Da ,am terminat si cea mai mica nota a fost 8 naughty.gif dar asta nu conteaza ,bine ca am terminat si nu am restante. pupic.gif

M-ai intrebat de "Managementul schimbarii"...poi e o chestie chiar faina,vorbeste despre schimbari ca necesitate si reactii la scimbari ,pro si contra.E o materie super.Si ,din partea ta ?noutati?Tot nu m-ati lamurit ce e cu acea dieta super?

cheer.gif Felicitari integralistei pupic.gif Suna bine materia, ma bucur ca inveti cu placere.

Eu n-am nici o noutate, decat kg multe, stres imens la servici, si ganduri de viitor care nu stiu daca se vor materializa doh.gif

Nu stiu care e dieta super, ca eu nu mai tin niciuna laugh.gif
BLUELIFE
CITAT(buretel @ 21-02-2008, 12:49 PM) *

cheer.gif Felicitari integralistei pupic.gif Suna bine materia, ma bucur ca inveti cu placere.

Eu n-am nici o noutate, decat kg multe, stres imens la servici, si ganduri de viitor care nu stiu daca se vor materializa doh.gif

Ganduri de viitor?Suna bine.Si anume?detalii va rog... naughty.gif biggrin.gif
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
emu
Ce mai faci? Cum merge cu renuntatul la fumat?
Sexymom
Un salut si de la mine si toate cele bune pupic.gif
BLUELIFE
Bine v-am gasit pe toate si pup dulce pe voi care mai intrati pe la mine hug.gif Deci in linii mari activitatea mea a fost de alergare de colo-colo caci urmeaza concursul pentru ocuparea postului de director si am ajutat la facut de dosare pana mi-au sarit capacele ,in plus am implementat elevii care au implinit 18 ani pentru a putea beneficia de alocatia de stat.Cu fumatul stau minunat,nu imi mai doresc sa fumez deloc si m-am ingrasat 5 kg pe care le-am si dat jos cu un regim putin restrictiv ,dar nu pot sa spun drastic.Acum vreau sa reiau dieta daneza caci data trecut aa functionat de minune :am dat jos 7 kg si in urmatoarea perioada am mai slabit 8 kg adica in total :15 kg .Sper sa reusesc si de data asta.Important e ca fata de anul trecut nu am nimic in plus pe cantar.Voi ca ma i faceti,noutati?Cu ce va mai laudati?Of,nu mai vrea sa vina si primavara asta,ploua in continuu,dimineata mi-e inghetat parbrizul si acum in luna martie,dar pe de alta parte...probabil asteapta si soarele si caldurica sa mai dau jos din kg ca sa ma pot etala cu mandrie doh.gif )).gif Va pup si astept sa mai intrati pe la mine. floare.gif give_rose.gif wink1.gif
camvalmy
give_rose.gif Buna am intrat si eu pe la tine. Tu esti cumva functionar public ca eu de asta ma pregatesc, mai am un an si termin.Pup si bafta cu diata daneza ca eu nu am reusit sa o tin. auzi dar tu cum ai mai slabit pe urma? curioasa ca de obicei )).gif . pupic.gif si cheer.gif pt urmatoarele 13 zile
BLUELIFE
CITAT(camvalmy @ 24-03-2008, 08:20 PM) *

give_rose.gif Buna am intrat si eu pe la tine. Tu esti cumva functionar public ca eu de asta ma pregatesc, mai am un an si termin.Pup si bafta cu diata daneza ca eu nu am reusit sa o tin. auzi dar tu cum ai mai slabit pe urma? curioasa ca de obicei )).gif . pupic.gif si cheer.gif pt urmatoarele 13 zile

Bine ai venit give_rose.gif Dupa daneza am tinut o saptamana disociat:o zi carne,una fructe ,una legume,una paste,e dieta aceea de 90 de zile, dupa care nu am mai tinut nimic.Acum am tinut una cu paine prajita cu unt dimineata,la amiaza carne fiarta cu salata sau sunca presata,oua etc.si seara un iaurt +2 biscuiti cu tarate,Korpovit.in 2 saptamani 6 kg. blum.gif Nu sunt functionar public,lucrez la o scoala ca responsabil Centru de Comunicare dar am, terminat facultatea de Administratie Publica anul trecut si acum fac master in MBA(managementul administrarii afacerilor).Te astept sa mai vb si multumesc pentru ca imi esti alaturi cu dieta.Iar daca ai bani poti sa slabesti pana in 20 de kg in 2 luni cu Aloe vera.Dar cum eu nu prea am ...e buna si faza cu dietele. doh.gif biggrin.gif
camvalmy
yahoo.gif 20 de kg in 2 luni? blink.gif cum cu aloe vera? explica ca nu cred ca sunt doar eu intersata biggrin.gif .
pupic.gif
Nessie
CITAT(camvalmy @ 25-03-2008, 12:41 PM) *

yahoo.gif 20 de kg in 2 luni? blink.gif cum cu aloe vera? explica ca nu cred ca sunt doar eu intersata biggrin.gif .
pupic.gif
doh.gif Mai bine nu intreba! N-ai auzit de "minunatele" prafuri? Nu mai mananci mancare, doar niste prafuri dizolvate timp de 2 luni. doh.gif Mai bine grasa decat asa! La noi problema tocmai asta e, ca nu ne putem abtine sa nu mancam anumite lucruri. Oare cum ar fi sa nu mai mananci nimic? bang.gif

Te rog scuza-ma, Blulife, dar eu vad Aloe Vera, Herbalife si altele la fel doar ca pe o plasa de bani data ca sa iti spuna unul sa nu mai mananci si in schimb iti da niste prafuri sa nu cazi din picioare.

Pe langa asta, cand incepi sa mananci iar, bineinteles ca ti-e dor si de aia, si de aia, si de ailalalta si uite asa se aduna la loc kilele pierdute. wacko.gif
camvalmy
Fetelor eu v-am zis ca-mi place sa mananc si prin incercarile mele de a tine o dieta mi-am facut supa de varza, stiti voi miraculoasa supa de varza. Sa va spun ceva, e orice numai miraculoasa sau de mancat nu e. asa ca prefer sa mananc decat sa vomit de fiecare data cand gust asa bunatati bad.gif .
BLUELIFE
CITAT(Nessie @ 25-03-2008, 03:26 PM) *

CITAT(camvalmy @ 25-03-2008, 12:41 PM) *

pupic.gif
doh.gif Mai bine nu intreba! N-ai auzit de "minunatele" prafuri? Nu mai mananci mancare, doar niste prafuri dizolvate timp de 2 luni. doh.gif Mai bine grasa decat asa! La noi problema tocmai asta e, ca nu ne putem abtine sa nu mancam anumite lucruri. Oare cum ar fi sa nu mai mananci nimic? bang.gif

Te rog scuza-ma, Blulife, dar eu vad Aloe Vera, Herbalife si altele la fel doar ca pe o plasa de bani data ca sa iti spuna unul sa nu mai mananci si in schimb iti da niste prafuri sa nu cazi din picioare.

Pe langa asta, cand incepi sa mananci iar, bineinteles ca ti-e dor si de aia, si de aia, si de ailalalta si uite asa se aduna la loc kilele pierdute. wacko.gif

Aici ,cu parere de rau te contrazic.In programul aloe vera ai substituitori de masa intr-adevar dar se si mananca zilnic in anumite limite si poti sa mananci orice:chiar si mititei si snitele,conteaza sa nu depasesti numarul de calorii dat.prafurile contin multivitamine si proteine pentru a nu dezechilibra organismul si a nu produce carente de tot felul,iar medicamentele sunt pe baza de polen si extract de aloe.Pe de alta parte aloe vera este un produs natural utilizat si pentru numeroase boli ,inclusiv noduli la sani sau first-ul pentru ranile de pe uter.Si stiu nu o persoana care a scapat de operatie cu ajutorul acestei plante.Nu sunt distribuitor si nu am nici un interes sa fac propaganda dar este o planta miraculoasa spre deosebire de herbalife care intr-adevar costa si nu da rezultate decat pe moment dupa care te ingrasi la loc. smile.gif
BLUELIFE
Salutare tuturor! yahoo.gif Fost la padure ,mancat gratare,mici,frigarui,cartofi pai si pulpe,facut o febra de nu mai pot sta nici cum si acum trecut la mancat de mere,ca nu mai vreau sa vad nimic in fata mea lol.gif Si mi-am cumparat 6 capatane de salata si imi fac o oala imensa de supa cu care am sa ma delectez dupa ravagiile de 1 Mai. doh.gif Noutati?Voi ce mai faceti? hug.gif
BuFy
BLULIFE ... te apreciez ..tot respectul din partea mea..kg multe eu sad.gif abea pot da unu doua sad.gif cu greu cu greu ...abea ma pot abtine de la dulciuri ...i-a zim cum e treaba cu aloe vera..de unde se poate cumpara...am citit tot jurnalul tau pupic.gif si mi-a placut enorm de mult...poop male!! :hugs: si floare.gif ca sa nu vin chiar cu mana goala!!
BLUELIFE
Bine te-am gasit.Ai aici tot ce vrei sa stii despre aloe vera si crede-ma chiar functioneaza,doar ca e scump.Cunosc persoane care au slabit enorm cu aloe vera (programul complet de slabire )si nu s-au mai ingrasat.http://www.aloevera-forever.eu/Nu e chimical si are o mie si una de beneficii.Ma gandesc sa incerc si eu numai sa imi adun niste bani.
buretel
CITAT(BLUELIFE @ 03-03-2008, 05:50 PM) *

CITAT(buretel @ 21-02-2008, 12:49 PM) *

Ganduri de viitor?Suna bine.Si anume?detalii va rog... naughty.gif biggrin.gif

Am renuntat sad.gif Dar ma canalizez pe altele smile.gif
pupic.gif si bine ai revenit. Cu scoala cum merge? lol.gif Stiai ca te intreb, nu? )).gif
BLUELIFE
Salutareeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Am slabit 7 kg cu aloe vera si ma simt super bineeeeeeeeeeee,intentionez sa tin dieta in continuare pentru ca e un life style care mi se pare cel mai sanatos din toate dietele si nu te priveaza de absolut nimic grin.gif ma duc sa imi schimb " cantitatile". doh.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif Blue plecaciune.gif plecaciune.gif te rooooog da-mi si mie reteta aia de slabeala ca mie nu-mi place sa numar give_rose.gif
BLUELIFE
E un pachet de produse pentru slabit si costa destul de mult dar daca te intereseaza trimite-mi un PM si vorbim.Oricum am inceput de o luna si ceva si continui sa slabesc .Mi se pare foarte ok si sanatos. floare.gif

La urma urmei totul se rezuma la cat mananci ,indiferent din ce. biggrin.gif
bubbles
Bravo Blue cheer.gif cheer.gif si spor in continuare la alungat kg pupic.gif
BLUELIFE
Hellooo!!!! pupic.gif si multumesc la fel yahoo.gif
Panda
cum mai merge cu aloe vera?

si eu cunosc pe cineva care a tinut rgim de la aloe vera.... dar a pus la loc.... dar nu stiu cat a dat si cat a pus...
si e cam scump
BLUELIFE
CITAT(lilianatutza @ 10-07-2008, 09:57 AM) *

cum mai merge cu aloe vera?

si eu cunosc pe cineva care a tinut rgim de la aloe vera.... dar a pus la loc.... dar nu stiu cat a dat si cat a pus...
si e cam scump

Da,este intr-adevar scump,dar iti impune un nou stil de viata ,cat despre pus la loc sper sa nu fie cazul ca la urma urmei eu sunt convinsa ca totul depinde de ceea ce faci dupa.am tinut anul trecut dieta daneza si am slabit 7 kg plus in perioada imediat urmatoare inca 8 si nu le-am pus inapoi in conditiile in care toata lumea ma stresa ca e prea drastic regimul si ca ma voi ingrasa dublu.Si m-am lasat si de fumat intre timp si am reusit sa ma mentin pana acum cand am tinut o noua dieta.Sper sa am puterea sa ma mentin si de acum incolo.Prietena mea a terminat-o de aprox. 4 luni si nu a pus pe ea de loc. w00t.gif Sper sa fiu la fel de cuminte. doh.gif

Sa-ti traiasca printesele!!!!! floare.gif
Panda
maaaammaaaa ce mult ai slabit cu daneza.

vezi de aia se zice ca nu exista boala ci bolnav.... asa e si cu dietele, fiecare reactioneaza diferit la o anumita dieta.

te felicit ca ai gasit reteta personala de slabit.
BLUELIFE
Da ,asa e intr-adevar,iti ia o vreme pana depistezi o dieta care sa functioneze si la tine.dar cu putina perseverenta , se poate w00t.gif
BLUELIFE
Sunt epuizata...pur si simplu azi dimineata am dormit pana la 8.30 cand m-a trezit ciocanul din peretele vecinului care ,la fel ca noi renoveaza apartamentul. doh.gif In concluzie am intarziat de la servici,ca norocul ca nu e mult de lucru in perioada asta. doh.gif acasa...praf...praf...si iar praf. sad.gif dar ce conteaza asteptam cu nerabdare rezultatul,adica :pereti mai drepti ,mobila noua...am sa pun poze cu inainte si dupa. biggrin.gif Buretel daca sunt in vacanta,ai dezertat,ha?
bubbles
CITAT(BLUELIFE @ 30-07-2008, 11:03 AM) *

Sunt epuizata...pur si simplu azi dimineata am dormit pana la 8.30 cand m-a trezit ciocanul din peretele vecinului care ,la fel ca noi renoveaza apartamentul. doh.gif In concluzie am intarziat de la servici,ca norocul ca nu e mult de lucru in perioada asta. doh.gif acasa...praf...praf...si iar praf. sad.gif dar ce conteaza asteptam cu nerabdare rezultatul,adica :pereti mai drepti ,mobila noua...am sa pun poze cu inainte si dupa. biggrin.gif Buretel daca sunt in vacanta,ai dezertat,ha?

Bafta la renovat si multa putere la facut curat cheer.gif cheer.gif Buretel iar ne-a tras teapa...cum apare asa dispare lol.gif
nusarich
Spor la lucrari, Blue! Sa terminati repede si bine ce-ati inceput!
BLUELIFE
CITAT(nusarich @ 30-07-2008, 01:39 PM) *

Spor la lucrari, Blue! Sa terminati repede si bine ce-ati inceput!

Multumesc draga mea,am nevoie ca mai nou ma culc la 2 noaptea dupa ce termin de adunat molozul din bucatarie. doh.gif
nusarich
CITAT(BLUELIFE @ 31-07-2008, 08:06 AM) *

Multumesc draga mea,am nevoie ca mai nou ma culc la 2 noaptea dupa ce termin de adunat molozul din bucatarie. doh.gif

Am trecut si eu prin asta in februarie, asa ca ... am cunostinte, ca sa zic asa ... eh, dar va trece si asta si cine va avea casuta noua?????
Nessie
Si tu tot cu moloz te ocupi? hug.gif Si eu sunt in renovari totale, dar sunt multumita ca se misca foarte repede baietii. In 2 saptamani au darmat tot, au schimbat instalatia electrica, au izolat peretii si plafonul, au gletuit, au pus faianta in bucatarie... si pe deasupra au reparata la 2 vecini ce stricasera. lol.gif

Tu in ce stadiu esti? te-ai hotarat la mobila?
BLUELIFE
CITAT(Nessie @ 31-07-2008, 11:08 AM) *

Si tu tot cu moloz te ocupi? hug.gif Si eu sunt in renovari totale, dar sunt multumita ca se misca foarte repede baietii. In 2 saptamani au darmat tot, au schimbat instalatia electrica, au izolat peretii si plafonul, au gletuit, au pus faianta in bucatarie... si pe deasupra au reparata la 2 vecini ce stricasera. lol.gif

Tu in ce stadiu esti? te-ai hotarat la mobila?

Maaamaa,mor de invidie.Eu stau de 2 saptamani si astept sa se termine o data toata chestia,nu am reusit sa mai contactam echipa ,ca ,bineinteles toti sunt ocupati pana in toamna,asa ca incetul cu incetul ,azi 2 ore maine trei ore am reusit sa faiantam si sa schimbam si noi curentul in bucatarie.E gletuit si urmeaza zugraveala,cu putin noroc azi.Si pe hol e gata,mai trebuie sa pun tapet in spatele dressingului care va veni pe hol naughty.gif si mobila mi-o fac la comanda.E mai bine de jumatate gata.Si sper ca pe sambata viitoare sa fie totul pus la loc ca din 11 .... naughty.gif naughty.gif yahoo.gif plec in concediu yahoo.gif Asa ca ...dragi tovarasi de suferinta : la treaba! salut.gif grin.gif

Apropo,tu ce faci la capitolul mobila? baby.gif
buretel
Si tu renovezi? smile.gif
Mai ai putin pana la concediu, asa ca-ti urez Vacanta Placuta de pe acum hug.gif
BLUELIFE
Salutareeee hug.gif am crezut ca nu mai vii pe la mine sorry.gif da,asa este ,renovez si sunt in criza de timp dar ideea de concediu le sterge pe toate.Tu ce mai faci?
BLUELIFE
Am revenit!!!!!!! yahoo.gif Bronzata si plina de energie dupa 3 saptamani de concediu(nu dati cu parul grin.gif ) mobila de bucatarie inca nu e gata ,dar nici mult nu mai are si pun poze.voi cum stati? pupic.gif
dany
Bine ai revenit !!!! give_rose.gif

Ne faci in ciuda cu bronzul , da ? devil.gif
Asteptam pozele ....
bubbles
Bun venit inapoi pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.