Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Blue diary
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 10:55 AM) *

Bine ca te descurci:munca, copii, casa...si facultate pe deasupra. Sper sa-ti fie de folos toata nebunia asta!
salut.gif

Ma descurc cam greu dar merita ca daca am studii superioare mi se dubleaza salariul care ,acum e sub orice critica sad.gif Si te mai astept pe la mine pupic.gif
emu
Sa ai succes in continuare smile.gif
Poza de la avatar e facuta recent?
buretel
CITAT(BLUELIFE @ 04-10-2007, 09:58 PM) *
Promit solemn sa ti-l transmit de cum il primesc! lol.gif

Astept, cu catalogul deschis )).gif )).gif
hug.gif
BLUELIFE
CITAT(emu @ 06-10-2007, 04:56 AM) *

Sa ai succes in continuare smile.gif
Poza de la avatar e facuta recent?

Multumesc.Poza e facuta saptamana asta ,de ce?

CITAT(buretel @ 06-10-2007, 05:44 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 04-10-2007, 09:58 PM) *
Promit solemn sa ti-l transmit de cum il primesc! lol.gif

Astept, cu catalogul deschis )).gif )).gif
hug.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif nu-mi dai note mici,nu? lol.gif
otilici
Blue,mi se pare mie sai ai slabit mult?Arati mult mai slaba decat in poza de la absolvire w00t.gif
Si eu te admir tare mult pt.faptul ca te descurci cu 2 copii,casa,scoala etc.Esti tare harnicuta.Eu am doar un copil si numai sa fac si o scoala nu mi-ar sta capul blushing.gif
emu
CITAT(otilici @ 07-10-2007, 03:35 PM) *

Arati mult mai slaba decat in poza de la absolvire w00t.gif

Otilici, tu imi citesti gandurile? lol.gif
ina_ceva
Intr-adevar, arata mai slaba. Cred ca "tace si face" wink1.gif si apoi ne surprinde cu cate o poza blum.gif
BLUELIFE
Multumesc din suflet ,mi-ati luminat ziua.Stiam eu de ce va iubesc asa de mult.Sincer nu am mai slabit de la absolvire dar roba era larg asi probabil nu ma avantajeaza.M-am si tuns de atunci si noua coafura imi lungeste fata (un pic)si sa nu uitam ca nu mi-am prezentat si solduletele si burtica.(nu mai spuneti la nimeni) )).gif doh.gif Dar asa-i ca (cu toata modestia)par mai slaba in poza asta?Cat despre scoala mie imi place sa am atatea pe cap ca m-am saturat sa am numai de gatit si de facut curatenie iar cand ma duc la cursuri sau la examene impreuna cu sotul meu ,e acea escapada de care are nevoie un cuplu dupa 10 ani de casatorie blum.gif Va pup pe toate si mai treceti pe la mine. pupic.gif
axe10
CITAT(BLUELIFE @ 05-10-2007, 06:48 PM) *

Ma descurc cam greu dar merita ca daca am studii superioare mi se dubleaza salariul care ,acum e sub orice critica sad.gif Si te mai astept pe la mine pupic.gif

Atunci sigur merita....
Unde au vazut fetele poze recente cu tine?
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 09:04 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 05-10-2007, 06:48 PM) *

Atunci sigur merita....
Unde au vazut fetele poze recente cu tine?

Cred ca se refera la poza de la avatar si o compara cu cele din galerie.
axe10
Am inteles acum...dar ai putea totusi sa pui si tu niste poze noi... wink1.gif
BLUELIFE

Am sa-mi cumpar cablu pt camera video si promit ca le descarc. floare.gif

Cele mai recente sunt cele din concediu si inca nu le-am descarcat doh.gif
BLUELIFE
Buna seara
Intru sa va salut si sa ma plang ca nu mai am timp nici sa respir la servici nici nu mai stiu cand am fost pe aici.am sa trec sa va vad si pe ww ce faceti.va pup pe toate si sper sa se calmeze odata situatia si sa pot intra din nou mai des pe aici.va pup pupic.gif si las o cafea pe masa
axe10
S-a cam racit cafeaua de aseara dar ma servesc ca stiu ca faci cafea buna!!
pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 17-10-2007, 08:43 AM) *

S-a cam racit cafeaua de aseara dar ma servesc ca stiu ca faci cafea buna!!
pupic.gif

Esti o scumpa pupic.gif ma faci sa zambesc si asta inseamna mult pentru un om supraincarcat in ultima vreme(si la propriu si la figurat doh.gif ) give_rose.gif
axe10
Da' sa stii ca eu o astept in fiecare zi acuma....ca tare nasol e cand trebuie sa astepti dupa filtru...
O zi minunata..
Sexymom
Ca si tine am niste zile supraincarcate. Dar o iau mai usor, imi fac o lista de prioritati si incerc sa rezolv tot ce scrie pe ea.
Zi frumoasa. pupic.gif
buretel
Ce mai faci Blue? Cum mai merge scoala?
Iti las o cafea pt maine, sa incepi ziua cu forte proaspete pupic.gif
Imagine
axe10
Ai disparut de tot?!

BLUELIFE
pupic.gif Nu ,iubita ,doar ca sunt atat de incarcata in perioada aceasta... )).gif va pup pe toate ,imi sunteti dragi...ma bucur ca imi simtiti lipsa inseamna ca cineva se gandeste la mine... give_rose.gif

CITAT(buretel @ 28-10-2007, 12:27 AM) *

Ce mai faci Blue? Cum mai merge scoala?
Iti las o cafea pt maine, sa incepi ziua cu forte proaspete pupic.gif
Imagine

Daca ai sti ce bine pica... mersi pupic.gif
axe10
Pai eu ma gandesc...vreau sa te "vad" mai des pe aici...ca e mobilizare maxima, poate iti vine vreo idee....
pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 06-11-2007, 09:50 PM) *

Pai eu ma gandesc...vreau sa te "vad" mai des pe aici...ca e mobilizare maxima, poate iti vine vreo idee....
pupic.gif

Nu promit dar am sa intru mai des si daca numai spre seara dar voi fi prezenta pupic.gif
axe10
CITAT(BLUELIFE @ 06-11-2007, 08:38 PM) *

CITAT(axe10 @ 06-11-2007, 09:50 PM) *

pupic.gif

Nu promit dar am sa intru mai des si daca numai spre seara dar voi fi prezenta pupic.gif

Eu astept mesajele la prima ora...adica tu le lasi seara,eu le citesc dimineata...ok?
Si lasa si cate o cafelutza aburinda ca a venit frigul....multam si te pup.
buretel
Bine ai revenit give_rose.gif Chiar ne ingrijoraseram, nu stiam unde ai disparut blum.gif
Cum merge scoala, mi-ai promis orarul lol.gif
hug.gif Te asteptam mai des.
BLUELIFE
CITAT(buretel @ 07-11-2007, 12:34 PM) *

Bine ai revenit give_rose.gif Chiar ne ingrijoraseram, nu stiam unde ai disparut blum.gif
Cum merge scoala, mi-ai promis orarul lol.gif
hug.gif Te asteptam mai des.

Cand cred ca scap un pic iar ma aglomerez doh.gif dar mai intru la sfarsit de saptamana ca atunci am 5 minute libere hug.gif
Sexymom
Si eu ma gandesc la tine sa sti, sper sa ne mobilizam odata si odata , impreuna, sa facem ceva cu grasimea asta inutila.
Besos. pupic.gif
BLUELIFE
NR.CRT. DISCIPLINA TITULAR DE CURS DATA
1 Previziuni economice Vârlan Gheorghe 20/10/2007
21/10/2007
17/11/2007
08/12/2007
2 Marketing global Prof.univ.dr. Klaus Schebes 16/12/2007

3 Consultanță în management Lect.univ.dr. Scholtz Bela 10/11/2007
11/11/2007
13/01/2007
4 Managementul schimbărilor Conf.univ.dr. Pop Radu 03/11/2007
04/11/2007
5 Managementul calității Prof.univ.dr. Ardelean Dorina 09/12/2007
15/12/2007

Bine v-am gasit ! Intr-un moment de respiro am postat orarul pentru tine Buretel care esti total in pas cu noutatile si pregatit ireprosabil de sarbatorile de iarna grin.gif .Am constatat cu stupoare ca nu mi-am reinnoit
ticker-ul de 80 de zile si pe deasupra ca , datele pe care le continea nu s-au schimbat deloc doh.gif tot atatea kg. sad.gif Este doar vina mea ,e clar.Pup fetele.Am vazut ca mi-ati vizitat pozele floare.gif Sexi ar fi cazul sa ne punem pe treaba dar vorba multa nu e decat saracia omului nu si saracia kilogramelor din pacate. lol.gif Asa ca ... degeaba sper eu ca daca ma vaiet voi si slabi ,chiar ar trebui sa ma mobilizez.Mai vorbim.va pup pe toate.
buretel
CITAT(BLUELIFE @ 10-12-2007, 12:44 PM) *

Intr-un moment de respiro am postat orarul pentru tine Buretel care esti total in pas cu noutatile si pregatit ireprosabil de sarbatorile de iarna grin.gif

pupic.gif pupic.gif Blue, chiar zilele astea ma gandeam ce mai faci, si aveam mustrari de constiinta ca din cauza mea nu mai dai pe aici, ca te-am stresat cu orarul devil.gif lol.gif lol.gif
floare.gif

Asta cu Managementul schimbărilor Conf.univ.dr. Pop Radu 03/11/2007 m-a ucis )).gif Astept detalii grin.gif
axe10
Buey, 80 de zile fara schimbare tot e bine!
Adica nu te-ai ingrasat. pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(buretel @ 10-12-2007, 08:05 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 10-12-2007, 12:44 PM) *

Intr-un moment de respiro am postat orarul pentru tine Buretel care esti total in pas cu noutatile si pregatit ireprosabil de sarbatorile de iarna grin.gif

pupic.gif pupic.gif Blue, chiar zilele astea ma gandeam ce mai faci, si aveam mustrari de constiinta ca din cauza mea nu mai dai pe aici, ca te-am stresat cu orarul devil.gif lol.gif lol.gif
floare.gif

Asta cu Managementul schimbărilor Conf.univ.dr. Pop Radu 03/11/2007 m-a ucis )).gif Astept detalii grin.gif

Sincer?si eu... lol.gif

CITAT(axe10 @ 10-12-2007, 08:10 PM) *

Buey, 80 de zile fara schimbare tot e bine!
Adica nu te-ai ingrasat. pupic.gif

Optimisto lol.gif lol.gif lol.gif E si acesta un punct de vedere ,dar totusi... bang.gif bang.gif bang.gif aveam pretentii de la mine...mi-am ales gresit persoana lol.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Buey are dreptate Axe .. e bine ca nici nu te-ai ingrasat ca altii in astea 80 de zile ajung la greutatea de la care au plecat sau chiar o depasesc pupic.gif
axe10
CITAT(BLUELIFE @ 11-12-2007, 11:51 AM) *

Optimisto lol.gif lol.gif lol.gif E si acesta un punct de vedere ,dar totusi... bang.gif bang.gif bang.gif aveam pretentii de la mine...mi-am ales gresit persoana lol.gif

Sunt f optimista de felul meu...nu ca vad tot timpul jumatatea plina a paharului...dar oricum vad ceva in el! grin.gif ...

Eu de ex in ultimele 80 de zile am dat jos cat nu am dat in celelalte 200 de zile ale anului.

wink1.gif
BLUELIFE
http://felicitari.gashca.ro/revelion.php Felicitari pentru voi dragele mele si o urare pentru fiecare:Sa va aduca NOUL AN mai mult timp.....sa iubiti.....pentru ca iubirea este secretul tineretii !.....sa radeti.....pentru ca rasul este muzica sufletului......sa plangeti....pentru ca plansul este emotia unei inimi mari !......sa cititi.....pentru ca cititul este sursa cunoasteri !.....sa ascultati.......pentru ca ascultarea este forta inteligentei!.......sa ganditi......pentru ca gandirea este cheia reusitei.....sa visati....pentru ca visarea este rasuflarea fericirii!......sa va jucati....pentru ca jocul reprezinta prospetimea copilariei........sa aveti timp sa traiti......pentru ca timpul trece repede.....si nu revine NICIODATA !!!......... LA MULTI ANI ! 2008

va doresc multa pace in suflet, dragoste si impliniri in tot ceea ce intreprindeti. Va doresc o multime de fericiri marunte, neasteptate - o invitatie, un cadou, un zambet de la o necunoscut. Va doresc fericirea ideilor, emotia ratiunii, triumful intelegerii, drumul spre o noua descoperire, bucuria creativitatii. Bucuria de avea mereu pe cineva cu care sa imparti totul. Sa aveti o inima iubitoare si o minte agera. Orice. Totul. Mai mult decat orice, printre bucate alese, cozonaci si lumini multicolore, nu uitati niciodata ca traiti minunea unui nou An .Bucurati-va de aceasta minune alaturi de cei dragi! La multi ani!

Tzutzi80
La multi ani!!!! Sa ne vedem sanatoase in nou an pupic.gif

Imagine
Andreea-Rodica
La Multi Ani si buni! hug.gif
bubbles
LA MULTI ANI !!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 31-12-2007, 06:07 PM) *

La multi ani!!!! Sa ne vedem sanatoase in nou an pupic.gif

Imagine

Mersi la fel.Ok ,ok am vazut esti frumoasa ,parul super ,ochi frumosi ,buze sclipitoare...dar rochita?vrem sa o vedem ,nu-i asa fetelor? cheer.gif
Tzutzi80
hahahaha blue! "rochita" e de fapt o bluzita, si in jos eram in pantalonii de pijamale )).gif Eram aranjata asa de poze pe jumate pt freza pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 02-01-2008, 10:52 PM) *

hahahaha blue! "rochita" e de fapt o bluzita, si in jos eram in pantalonii de pijamale )).gif Eram aranjata asa de poze pe jumate pt freza pupic.gif

blum.gif asa esti tu,pusa pe sotii totdeauna...
Dany:M-am lasat de fumat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bubbles
Seara yahoo.gif .Ce mai afci?Mi se pare mie sau ai schimbat fff tare ticker eusa_think.gif blum.gif .felicitari pt renuntatul la tigari cheer.gif
BLUELIFE
Nu... sad.gif bat pasul pe loc.Dar decat sa retrogradez mai bine asa.Acum vreau sa ma apuc de dieta daneza,cred ca de sapt viitoare sau din we ca e mai usor cand sunt acasa. grin.gif ms pentru urari, iti doresc la fel ,numai bine si un An nou fericit. hug.gif Cat despre tigari,asteptam sa se lase sotul meu si el nu prea vroia ,ca eu la capitolul acesta desi,fumam un pachet pe zi ,aveam vointa si ma puteam lasa oricand,doar ca nu puteam sa ma las atata vreme cat el fum alanga mine zilnic:oricum inspiram fumul de tigara,asa ca...Dar acum e ok,s-a lasat si el si ne sustinem reciproc. grin.gif
axe10
wow...felicitari pt renuntarea la fumat...
cheer.gif cheer.gif
dany
CITAT(BLUELIFE @ 09-01-2008, 09:08 PM) *

Dany:M-am lasat de fumat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cheer.gif cheer.gif FELICITARI !!!!!!!!!!! Poate oi reusi sa te urmez si eu candva ....
BLUELIFE
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Degeaba,modestie incoace ,incolo...sunt buna grin.gif grin.gif grin.gif grin.gif grin.gif grin.gif grin.gif grin.gif Sper sa ma urmati si voi hug.gif poate reusesc si sa slabesc si atunci voi chiar multumita naughty.gif
Andreea-Rodica
Felicitari pentru renuntatul la fumat. Eu deocamdata am reusesc sa le raresc, dar e mai bine decat deloc. Cel mai tare mi-e ciuda, ca m-am lasat acum cativa ani, dar nu m-a tinut minunea decat un an si trei luni. Dar cum ziceai si tu e greu cu sotul fumator care nu se lasa si el de fumat.
Oricum, bafta si sa nu-ti mai trebuiasca niciodata tutun! hug.gif
BLUELIFE
Incearca cu nicorete,chiar ca e bun. biggrin.gif Este indicat si celor care nu vor sa se lase de fumat grin.gif
dany
Oare sa le incerc si eu ?!? eusa_think.gif
BLUELIFE
CITAT(danyhoney @ 13-01-2008, 04:35 PM) *

Oare sa le incerc si eu ?!? eusa_think.gif

Categoric ,poti sa le incerci ,eu nu am luat decta 2 pana acum ,adica intr-o saptamana si nu voi lua decat daca voi simti nevoia sa fumez.Dar momentan chiar nu simt. biggrin.gif
Tzutzi80
Bravo Mirela ! Felicitari pentru decizie si sa te tina pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 25-01-2008, 01:30 AM) *

Bravo Mirela ! Felicitari pentru decizie si sa te tina pupic.gif

Eu zic ca o sa ma tina ,mi-am pus deja deoparte banii de pe tigarile din ianuarie si intentionez sa ii pun deoparte in continuare si sa ii cheltuiesc in concediu,la vara. yahoo.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.