Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal de autourmarire
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
ALICE
Da,am citit-o.Dar acum ma uit pe alte sit-uri si mai vad retete Monti,sau adaptate.Si tot apare cate ceva nou.
Nu ma certati,ca sunt la inceput inca
ALICE
De exemplu pui cu susan pot face? Ca susanul are IG=35
Nessie
Ce e pana in 35 inclusiv poti combina cu lipide. Ce e pana la 50 inclusiv poti manca separat, iar ce depaseste e interzis.

De ce nu folosesti linkul pe care ti l-am dat? Ai acolo pe culori ce merge cu orice (e verde), ce merge doar cu glucide (e portocaliu) si ce e interzis (e rosu).
ALICE
Inca ceva.Eu mananc ciocolata amaruie in fiecare zi cate un patratel.Dar pot manca in orice moment?sau numai la masa lipidica?
axe10
CITAT(ALICE @ 28-08-2007, 03:04 PM) *

Axe nu ma descurc deloc.Nu stiu care-s glucide, cum sa le combin.Ca daca au indice mai mic decat 35 nu stiu ce trebuie sa fac,daca e mai mare iar nu stiu ce trebuie sa fac.Parca vad ca o dau in bara

Ma, trebuia sa citesti cartea...pana la sfarsitul ei erai as!
Eu la inceput mi-am facut un tabel, in el am pus numai alimentele care pot fi consumate oricum si in orice combinatie. Alea interzise nu le-am trecut acolo...nu era in tabel , nu exista!

Glucidele sunt multe:fructele(care sper ca acum stii cum sa le consumi!), fainoase (daca pot sa le spun asa) paste integrale, paine integrala, orez integral,gris integral(la noi nu am gasit dar e in lista), lactate degresate(branza, lapte, iaurt cu cel mult 0.1% grasime) si nu in ultimul rand legumele. Dintre legume trebuie sa fii precauta numai cu:fasolea, mazarea(numai cea congelata se consuma in combinatie cu lipide) si cartofii care sunt total interzisi!

Asta e cea mai scurta lista....sigur am mai omis cate ceva dar daca te orientezi in felul asta sigur reusesti!
Iti recomand sa nu pui gura pe:zahar, fainuri albe, orez normal, cartofi si alcool! Astea sunt TOTAL interzise!

Ai incercat sa mergi la un plafar sa cumperi faina integrala si sa faci pt diversitate clatite pt dimineata, cu albush de ou, lapte degresat si apa minerala?...sunt excelente cu dulceata dietetica si mai schimbi meniul ca sa nu te p[lictisesti....sau seara sa mananci tot glucide(asa e recomandat)...orez integral facut cu lapte degresat si fructoza, vanilie....iese bun...

Cu ciocolata amaruie pot sa-ti spun ca trebuie mancata la mese lipidice si nu in fiecare zi....e abatere in faza 1!!
ALICE
Mi-am luat faiana integrala,dar n-am gasit tarate.Ca vreau sa fac clatite.
Atunci renunt la ciocolata.Adica nu renunt,mananc o data la 3 zile.
axe10
CITAT(ALICE @ 29-08-2007, 11:02 AM) *

Mi-am luat faiana integrala,dar n-am gasit tarate.Ca vreau sa fac clatite.
Atunci renunt la ciocolata.Adica nu renunt,mananc o data la 3 zile.

Pai ce au taratele, clatitele le poti face si fara tarate!
ALICE
Pai asa am o reteta, si cu tarate.
Meniu azi

MD-lapte degresat cu fulgi de cereale si wassa cu dulceata
P-peste prajit in putin ulei masline,salata vinete si o rosie si un castravete
ALICE
Mi-am facut clatite!!!!!!!!!!!Buneeeeeeeeeeeeee

Meniu azi

MD-2 clatite integrale,una cu miere si una cu branza+lapte cu fulgi cereale
P-ou fiert+2 felii sunca pui+vinete+legume crude
ALICE
Si inca ceva.Am citit ieri si Montignac-Les femmes.Acum sper ca o sa ma mai descurc
Andreea-Rodica
Mierea nu e Monti. Poti incerca un gem dietetic.
axe10
Vad ca deja ti-a zis Andreea ca mierea nu e Monti asa ca nu ma repet....e o chestie care nu am inteles-o nici eu de la el....avand in vedere ca e un produs natural 100%....ca un fel de fructoza din fructe e zahar din flori....se pare ca creste insulina(?!) prea tare.....

ALICE
Am pus numai un pic sa aiba gust ca am ramas fara dulceata.
ALICE
Am citit pe un forum ca in ultima carte a lui Monti, mierea este indicata
ALICE
Neata!

MD-clatite integrale cu branza, o rosie si o cana cu lapte degresat
P-salata vinete, sunca,ou fiert,2 carnaciori prajiti
Tulip
Buna,Aice!!!

Cand ai zi de cantar?S-a miscat ceva cantarul saptamana asta? smile.gif
ALICE
Nu s-a prea miscat,ca am cam dat-o pe alaturi in weekend .Dar macar sunt sigura ca s-a dus 1 kg.
ALICE
Am o intrebare.In carte spune ca la micul dejun protido-lipidic sarat ai voie si lapte degresat.E ok?
Nessie
unsure.gif Ma mir de combinatia aia... Laptele (care e glucido-lipidic) dupa degresare ramane doar glucidic pentru ca i se scot toate grasimile. Deci nu ar avea ce sa caute la o masa cu grasimi...Unde ai citit? In ce carte?
axe10
CITAT(ALICE @ 31-08-2007, 03:48 PM) *

Am o intrebare.In carte spune ca la micul dejun protido-lipidic sarat ai voie si lapte degresat.E ok?

Nici eu nu stiu de chestia asta!
Mai bine fara pana la lamuriri precise....trebuie sa caut...si acum nu am unde ca sunt in deplasare putin...la Danyhoney )).gif )).gif )).gif .....

Poti manca insa cu alte glucide:rosii, castraveti...legume in general, cu branza,cascaval, mezel,oua...ca presupun ca asta vrei sa mananci.
ALICE
Am citit in Les Fammes.
ALICE
Azi mi-e foame tare.Trebuie sa ma obisnuiesc sa mananc mai tarziu pranzul, ca sa incerc seara numai fructe.
axe10
CITAT(ALICE @ 03-09-2007, 01:28 PM) *

Azi mi-e foame tare.Trebuie sa ma obisnuiesc sa mananc mai tarziu pranzul, ca sa incerc seara numai fructe.

Ia zi ce ai mancat dimineata ca-ti zic eu de ce ti-a fost foame.....!
Poti manca si de 5 ori pe zi (glumeam, desigur) daca iti permite timpul si daca nu alternezi mesele glucidice cu cele lipidice(unde pauza trebuie sa fie mai mare)....asa ca cine se scoala de dimineata....departe ajunge...
Foamea seara potoleste-o cu mancare nu fructe ca o iei de la inceput...
Pup fata si spor!
ALICE
Pai dimineata meniul e acelasi:o cana cu lapte degresat ,paine integrala, dulceata
axe10
Ori mananci mai mult, ori incearca sa mananci cereale 'cartoane' ca tin mai bine de foame...cerealele le gasesti la Plafar sau la supermarket. Eu asa faceam cand tineam acum 2 ani si uneori nu-mi era foame nici la pranz....uitam de masa....dar retine:mananca suficient de mult. Nu conteaza ca mananci mai multa paine....doar sa te saturi.
ALICE
Da, trebuie sa mananc mai mult.Sa-mi fac mancare gatita.Mi-am luat tot ce trebuie,si de acum la lupta.
ALICE

MD-paine integrala cu dulceata si lapte
P-aripioare pui la punga magica si legume
michelle
Alice, felicitari pentru perseverenta!
Acus vedem prefixul cu 5.. grin.gif
ALICE
Doamne da!
De mult nu l-am mai vazut
bubbles
Neata yahoo.gif si felicitari pt kilogram hug.gif si bafta la alungat cat mai multe pupic.gif .La fel ca tine .. astept si eu prefixul cu 5 tata.gif
ALICE
Apai ma sucesc pe langa 60 de vreo 3 ani.Nu sunt foarte optimista.Vad ca merge, dar greu.E bine si asa.Macar vad ca merg in jos.
ALICE
Aseara am avut prima sedinta de masaj.Interesant!!!!!Vreau sa fac 10 sedinte.Ca sa nu fac vergeturi si celulita,ca parca de ce slabesc, de ce se vede mai tare.
MD-nelipsitul lapte cu paine integrala cu dulceata
P-telemea cu ceva piept pui afumat cu sunca
In seara asta sper sa ajung sa gatesc
ALICE
AZI
MD-lapte cu 2 clatite cu dulceata
P-piftele cu branza telemea
C-supa

Daca n-as ciuguli intre mese, ar fi si mai bine.Dar asa ma mananca undeva sa ma rod cate o seminta
bubbles
Neata yahoo.gif .Eu sunt aici sa te supraveghez grin.gif .Nu mananci cam putin blink.gif ? Si pe mine ma mananca sa rod cate ceva tare .. dar mai iau cate o bomboana ceva sa imi treaca pofta blum.gif
ALICE
Nu mananc putin.Cantitatile sunt maricele, crede-ma.Mananc sa ma satur
bubbles
Tu esti cu MOnti acum nu?NU cred ac as mai putea sa o iau la capat cu alta dieta decat WW doh.gif
ALICE
E mai simplu decat credeam.Bine ca nu ma limiteaza la cantitati.Ca la mine asta e problema.La Monti singurul lucru care ma deranjeaza e ca nu pot ciuguli intre mese.Oricum asta ar trebui sa fie o regula pentru toata viata si pentru toate dietele
bubbles
Si eu sunt cu ciugulitul maia les cand sunt nervoasa.Ori imi rod unghiile blush.gif ori rontai ceva bang.gif .
axe10
CITAT(michelle @ 05-09-2007, 08:26 AM) *

Alice, felicitari pentru perseverenta!
Acus vedem prefixul cu 5.. grin.gif

Wow, bravo fata!
Vezi ca se poate?....sa nu te aud ca te plangi ca te pun cu fundul in sus pe genunchi si-ti trag palme la popou.
Mergi inainte ca e de bine!
Pupici.
ALICE
Weekendul asta a fost cam nasol.Asta e.Nu stiu cum o sa scap printre atatea nunti.Am gafat-o cu ceva suc si alune, prajituri nu,in rest am mancat ok.
Acum plec la Bucuresti pana vineri, asa ca net nu stiu cum prind.
michelle
CITAT(ALICE @ 10-09-2007, 08:45 AM) *

Weekendul asta a fost cam nasol.Asta e.Nu stiu cum o sa scap printre atatea nunti.Am gafat-o cu ceva suc si alune, prajituri nu,in rest am mancat ok.
Acum plec la Bucuresti pana vineri, asa ca net nu stiu cum prind.

La cat mai putine abateri! O saptamana usoara wink1.gif
axe10
CITAT(ALICE @ 07-09-2007, 08:46 AM) *

AZI
MD-lapte cu 2 clatite cu dulceata
P-piftele cu branza telemea
C-supa

Daca n-as ciuguli intre mese, ar fi si mai bine.Dar asa ma mananca undeva sa ma rod cate o seminta

Cand iti vine de rontaiala mai bine rontai un morcov (nu vorbesc porcos sa stii... naughty.gif )...decat seminte sau alune....ca alea sunt ca laptele glucido-lipidice....
Si nu e un sfat rau....sex...cand ti-e foame seara!!!!!

Sunt tare, nu?
amalia0701
CITAT(axe10 @ 13-09-2007, 11:49 AM) *

[
Cand iti vine de rontaiala mai bine rontai un morcov (nu vorbesc porcos sa stii... naughty.gif )...decat seminte sau alune....ca alea sunt ca laptele glucido-lipidice....

Sunt tare, nu?

lol.gif lol.gif lol.gif
Ambele idei foarte bune si cu morcovul si cu sexul salut.gif
axe10
lol.gif lol.gif
CITAT(amalia0701 @ 13-09-2007, 12:14 PM) *

CITAT(axe10 @ 13-09-2007, 11:49 AM) *

[

Sunt tare, nu?

lol.gif lol.gif lol.gif
Ambele idei foarte bune si cu morcovul si cu sexul salut.gif

Stiam....ca e reteta testata....!!!! lol.gif lol.gif lol.gif
Nush ce am...cred ca din cauza de departare imi arde de "morcov" mai des....l-am speriat pe barbatul meu....
ALICE
M-am intors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cu Montignac stau prost, dar de azi ma mobilizez.N-am mancat foarte mult saptamana asta,dar se vede ca m-am cam lasat pe tanjeala
axe10
CITAT(ALICE @ 17-09-2007, 08:35 AM) *

M-am intors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cu Montignac stau prost, dar de azi ma mobilizez.N-am mancat foarte mult saptamana asta,dar se vede ca m-am cam lasat pe tanjeala

Ai stat pe loc, nu?
michelle
Bine ai revenit!
Cum sta sora ta cu pregatirile? We viitor are loc marele eveniment, nu?
ALICE
Axe, n-am curaj sa ma pun pe cantar.Dar nu cred sa fi stat pe loc. mad.gif
Michelle, deja e ca la nebuni.Acum in ultima saptamana se ivesc tot mai multe probleme:ba ca ei nu vor cozonac, si ai mei vor, ba ca unu' nu mai stiu ce nu vrea, si ei vor.Dar o sa treaca si asta.Rochia e superba.Recunosc ca m-am cam indoit, la cat a umblat dupa ea.Dar a meritat.
ALICE
Meniu:

o para
MD-lapte degresat cu fulgi
P-putin cascaval,ou fiert,sunca
axe10
CITAT(ALICE @ 18-09-2007, 08:23 AM) *

Meniu:

o para
MD-lapte degresat cu fulgi
P-putin cascaval,ou fiert,sunca

Doar putin cascaval?...de ce?....si legumele?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.