Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal de autourmarire
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
ALICE
CITAT(lliliana @ 14-08-2007, 08:18 AM) *

Salut iubita. O zi maxim vesela, maxim benefica, maxim folosita biggrin.gif hug.gif pupic.gif

Mersi,dar a inceput prost.Am o masina super veche si naspa.Si merg cu ea la serv,dar pe un drum necirculat prea mult.Se construieste pe acolo.Azi erau niste noroaie cum a plouat tare si au trecut pe acolo tractoarele sorry.gif Au facut niste gropi uriase si n-am putut trece.Asa ca am parcat-o undeva,puteam sa o las pe camp de nervi,si am luat-o incet inapoi,sa ajung ladrum sa iau un taxi.

Nu pot tine Monti,poti sa ma omori.Sa mananc la 5 ore sau la 3 ore,sa nu ciugulesc nimic,e ingrozitor.De o saptamana tot aici ma invart

lapte degresat-200ml-1p
cereale-1,5p
peste-3p

axe10
CITAT(ALICE @ 14-08-2007, 08:59 AM) *

CITAT(lliliana @ 14-08-2007, 08:18 AM) *

Salut iubita. O zi maxim vesela, maxim benefica, maxim folosita biggrin.gif hug.gif pupic.gif

Mersi,dar a inceput prost.Am o masina super veche si naspa.Si merg cu ea la serv,dar pe un drum necirculat prea mult.Se construieste pe acolo.Azi erau niste noroaie cum a plouat tare si au trecut pe acolo tractoarele sorry.gif Au facut niste gropi uriase si n-am putut trece.Asa ca am parcat-o undeva,puteam sa o las pe camp de nervi,si am luat-o incet inapoi,sa ajung ladrum sa iau un taxi.

Nu pot tine Monti,poti sa ma omori.Sa mananc la 5 ore sau la 3 ore,sa nu ciugulesc nimic,e ingrozitor.De o saptamana tot aici ma invart

lapte degresat-200ml-1p
cereale-1,5p
peste-3p

Pai ce cereale mananci?...sper ca niste cartoane din alea...ca altfel bataie. Hai sa-ti zic de ce ti-e foame: nu mananci suficient. Tu incerci si sa numeri si sa mananci combinatii corecte....nu merge asa...trebuie sa mananci ca sa te saturi la Monti...mie nu mi-e niciodata foame...doar pofta. Dar cand i-au masa de pranz mananc suficient ca sa ma satur. Cu orele trebuie sa tii seama daca mananci fructe intre mese...dar altfel nu vad de ce nu mananci pranzul la 3- 3,5 ore dupa MD daca ti-e foame (si daca ai mancat lapte cu cereale). Mananca dimineata pe langa lapte si niste paine integrala cu dulceata, sau br. degresata amestecata cu un pic de iaurt si marar si ceva legume...de ce nu incerci?...daca esti la servici si ai frigider iti poti tine dulceata acolo si sa o consumi in mai multe zile.

La pranz si seara cand mananci lipide satura-te!...nu mai numara ca nu ajungi nicaieri...
Si nu incheia seara cu fructe...eu am observat ca daca mananc fructe seara mi-e mai foame dimineata.

Cereale de 1.5p cred ca sunt 30g...nu?...cum naiba sa te saturi cu atat?!
lliliana
Lasa lamentarile shi organizeaza-te...las ca trece faza cu mashina. Io te pup dulcik sa treaca nervu'...stau pe langa tine ca sa te sustzin, Muuua. pupic.gif
ALICE
Da, cerealele sunt cartoane.Le las in lapte si se umfla un pic.
Pai daca imi vine sa rontai ceva,ce fac?Pana sa ajung acasa e ok.Dupa aceea,uit tot.Nu ma mai pot tine de nimic.
ALICE
E destul de greu.Nu stiu cum sa impart mesele.

Daca mananc la 7.30 dimineata masa glucidica ,la 12 cand am pauza de masa o pot manca pe cea lipidica.Dupa aia numai la 5 mai pot manca tot masa lipidica,ca mi-e foame nu gluma.Si dupa aia salut.Ce masa sa mai iau la 10 seara?Rabd pana a doua zi

May
wacko.gif wacko.gif wacko.gif
ALICE
lol.gif Ti-am zis eu ca e greu
Nessie
CITAT(ALICE @ 14-08-2007, 10:56 AM) *
Daca mananc la 7.30 dimineata masa glucidica ,la 12 cand am pauza de masa o pot manca pe cea lipidica.Dupa aia numai la 5 mai pot manca tot masa lipidica,ca mi-e foame nu gluma.
Dar de ce asa? blink.gif

Trebuie pauza de 5 ore daca dupa o masa lipidica iei una GLUCIDICA. Daca mananci tot lipide, poti sa mananci cat vrei, cand vrei. rolleyes.gif

Diferentele astea de 3 si 5 ore sunt cand de la o masa glucidica treci la una lipidica si invers. Daca 2 mese consecutive sunt de acelasi fel, nu trebuie sa mai tii cont de orele astea.
ALICE
CITAT(Nessie @ 14-08-2007, 12:15 PM) *

Trebuie pauza de 5 ore daca dupa o masa lipidica iei una GLUCIDICA. Daca mananci tot lipide, poti sa mananci cat vrei, cand vrei. rolleyes.gif

Diferentele astea de 3 si 5 ore sunt cand de la o masa glucidica treci la una lipidica si invers. Daca 2 mese consecutive sunt de acelasi fel, nu trebuie sa mai tii cont de orele astea.

Pe bune?N-am stiut.Eu n-am inteles asa.De aia n-am inteles cum naiba sa mananci mese dese
May
Eu raman la parerea ca: wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Pisik
Alice, spor in noua casuta si spor la alungat kg!
Eu sunt de parere cu May wacko.gif , de aia nu o sa ma apuc in veci de Monti, nu e de mine, sunt prea blonda blum.gif

Pupici hug.gif
May
Pisik o fi din cauza ca suntem blonde? )).gif
lliliana
Mai....daca tzii Monti tre sa fii cel putzin Eistein...sau macar Fermi...scrie mic la subsol )).gif Si io-s blonda cand e vorba de asta...pot shi eu veni in club? Pooooot? biggrin.gif
ALICE
Axeeeeeeeeeeeeee vino sa vezi ce-mi fac fumeile astea
May
Ia vezi, poti? Hai incoa` soro ca facem trioul blondelor care nu s-au nascut Einstein cheer.gif ... de ce toata lumea cere lucruri imposibile de la noi? nu ne vad ca suntem blonde? )).gif
lliliana
CITAT(ALICE @ 14-08-2007, 02:37 PM) *

Io n-am dat....ea a dat...io-s cuminte...io nu dau biggrin.gif Io pup. biggrin.gif pupic.gif
axe10
CITAT(ALICE @ 14-08-2007, 10:56 AM) *

E destul de greu.Nu stiu cum sa impart mesele.

Daca mananc la 7.30 dimineata masa glucidica ,la 12 cand am pauza de masa o pot manca pe cea lipidica.Dupa aia numai la 5 mai pot manca tot masa lipidica,ca mi-e foame nu gluma.Si dupa aia salut.Ce masa sa mai iau la 10 seara?Rabd pana a doua zi

CITAT(ALICE @ 14-08-2007, 02:37 PM) *

Ba, si eu sunt blonda vopsita ca voi....
Lasati fata in pace, nu o descurajati.
Are dreptate Nessie...sa-ti zic cum mananc eu:incep ziua cu cafea fara cofeina si indulcitor, asta pe la 7.30, pa la 9.30 mananc masa glucidica(poate si mai devreme)...pe urma daca ma duc la cantina(pe la 12-12.30) mananc lipidica...daca nu mi-e foame bag 2 fructe(daca nu le-am mancat inainte de MD) si apoi mai mananc acasa pe la 18...si gata...dar retine-MANANC SA MA SATUR!
ALICE
Si intre mese cand ti-e foame ce mananci?
axe10
CITAT(ALICE @ 14-08-2007, 03:23 PM) *

Si intre mese cand ti-e foame ce mananci?

Nu mie foame...daca se intampla totusi consum un cub-doua de br. topita "la vache kiri"...aia o recomanda...si beau apa!

O zi cu spor!
ALICE
Mai am intrebari sa nu te superi.Daca mananc masa lipidica pot manaca salam sau sunca ?
Andreea-Rodica
Si salamul si sunca sunt lipidice. Ai totusi grija la salam, ca de obicei contine zahar si multe alte lucruri nocive. Dar din cand in cand, merge!
Scuze ca m-am bagat, dar imi aduc aminte cat de greu imi era la inceput cu Monti, noroc cu fetele de pe aici, ca altfel ma lasam pagubasa repede. hug.gif
May
alice cum esti azi? asa wacko.gif sau asa cool.gif ? )).gif pupic.gif
ALICE
Tot ca ieri May.Nu imi dau seama cam ce trebuie sa fac.Oricum pana trece ziua de azi cu sarbatoriti,nu pot sa ma tin de treaba.Dar de maine gata
axe10
CITAT(ALICE @ 15-08-2007, 11:13 AM) *

Mai am intrebari sa nu te superi.Daca mananc masa lipidica pot manaca salam sau sunca ?

Are dreptate Andreea...cand cumperi de la supermarket mezeluri(recomand intregi ca sa citesti eticheta) vezi sa nu cumperi cele care au in compozitie zahar(aruri) sau amidon....

Incearca salam uscat(crud-uscat)..sau cele care contin mai putina grasime:muschi file, piept de pui...
ALICE
De maine o sa postez meniuri.Te rog sa fii cu ochii pe mine.Sa vezi daca fac vreo magarie
axe10
CITAT(ALICE @ 15-08-2007, 02:39 PM) *

De maine o sa postez meniuri.Te rog sa fii cu ochii pe mine.Sa vezi daca fac vreo magarie

ok...ma uit oricum

Azi am mancat putin dimineata si uite ca mi s-a facut foame...
2 piersici
3 feliute de paine cu tarate cu 3/4 cana de iaurt degresat(atata mi-a ramas de ieri)

De pranz nu am avut timp...asa ca am mancat niste coacaze uscate...dar mananc ceva eu in oras ca ma intalnesc cu Dylly pt o treaba...

axe10
Am mancat pana la urma o salata la Spring si cu ceva orez cu alune printre....abatere dar nu am avut incotro...dar diseara...daca am chef (ca acum sunt dupa dush si transpir in continuare) poate trantesc cateva clatite monti!
ALICE
Prima zi pe bune 16 august 07

2 piersicute
iaurt degresat cu cereale
o felie paine integrala cu branza de vaci degresata
ceva legume

peste la gratar
branza
ou
legume

deseara vad eu
axe10
Eu de abia acum am apucat sa mananc de dimineata. Asta in afara de 2 piersici acum 3 ore. Am mancat 2 clatite, ca am facut pana la urma aseara, cu dulceata de coacaze negre de diabetici...

Spor!
ALICE
Clatite din faina integrala?Cum zmeu' au iesit?
axe10
CITAT(ALICE @ 16-08-2007, 12:01 PM) *

Clatite din faina integrala?Cum zmeu' au iesit?

Le-am facut chiar saracacioase ca nu aveam lapte degresat in casa- doar un albush de ou, apa minerala si faina...si 1/2 lingurita de fructoza.
Le-am facut in tigaia de teflon, fara ulei evident....mai bune erau aseara calde...dar deh, merge si asa!
ALICE
Dar merge ou cu faina?

Am mancat ce mi-am planificat.Peste cateva ore pot manca o salata cu tot felul de legume si cu sos cu iaurt,(dressing) peste?
axe10
CITAT(ALICE @ 16-08-2007, 01:08 PM) *

Dar merge ou cu faina?

Am mancat ce mi-am planificat.Peste cateva ore pot manca o salata cu tot felul de legume si cu sos cu iaurt,(dressing) peste?

Numai albushul...toata grasimea din ou se gaseste in galbenush!

Sigur ca poti...dresingul e facut de tine, sau cumparat? Daca e cumparat citeste sa nu aiba zahar!
Nessie
CITAT(ALICE @ 16-08-2007, 01:08 PM) *

Dar merge ou cu faina?

Doar albusul merge. wink1.gif E neutru la IG din cate imi amintesc si merge la orice masa.

Pestele poti sa-l mananci cu legumele, dar nu stiu ce contine sosul de iaurt. Daca e din comert, de obicei are zahar. Verifca-l!

Inca o chestie de care mi-am amintit... Lactatele stiam ca ar fi bine sa le eviti daca nu sunt cu 0% grasime, pentru ca sunt glucido-lipidice. Zerul continut este glucida, iar grasimea lipida. wacko.gif
ALICE
Ce fel de branza de vaci dietetica gasiti voi?Ca eu n-am gasit decat cu 5% grasime.Atat.
Sosul e de la restaurantul de unde ne mai comandam mancare
Albusul merge la orice masa??????????????????? cheer.gif
Pestele l-am mancat cu un ou si branza si o rosie
Nessie
CITAT(ALICE @ 16-08-2007, 01:22 PM) *

Ce fel de branza de vaci dietetica gasiti voi?Ca eu n-am gasit decat cu 5% grasime.Atat.
Sosul e de la restaurantul de unde ne mai comandam mancare
Albusul merge la orice masa??????????????????? cheer.gif
Pestele l-am mancat cu un ou si branza si o rosie
Eu asa tineam mine. Albusul de ou contine 1% grasime si 1% glucide, restul fiind proteine. Sa vedem ce mai zic si fetele care tin/au tinut Monti.

Branza de veci cu 0% grasime gaseam la galetusa de 1 kg in Carrefour. Cred ca era de la Prodlacta eusa_think.gif . Are un gust groaznic, inexistent chiar, laugh.gif , dar faceam o crema cu sare, piper, verdeata si o mancam cu rosii si paine.
May
Faceai Almette din ea laugh.gif

alice pupic.gif
Nessie
CITAT(Maybeline @ 16-08-2007, 01:59 PM) *

Faceai Almette din ea laugh.gif
No way! Almette are grasime vreo 20-30% )).gif . In vremurile de nedieta, mananc Almette cu lingurita, doh.gif iar branza asta trebuie sa o inping cu ceva pe gat ca nu aluneca deloc. tease.gif
ALICE
Poti sa stii ca mai bine o amestec cu ceva.Sa aiba gust mai bun
May
Eu nu am mancat niciodata Almette dar imi ploua in gura cand vad reclama drool.gif
ALICE
Gata am mancat asa
MD-iaurt cu cereale-2p
-paine cu branza vaci-1,5p

P -peste-2p
-branza-1p
-ou-2p

G-salata cu rosii castraveti branza cubulete si sos=2p
Aaaaaaaaaaaa si un patratel de cioco amaruie=1p

Deocamdata=12p

Sa vad daca mai mi-e foame mananc,daca nu,nu

Nessie
CITAT(Maybeline @ 16-08-2007, 04:11 PM) *

Eu nu am mancat niciodata Almette dar imi ploua in gura cand vad reclama drool.gif

Mai bine asa, ca e ca drogul. )).gif Si oricum nu face decat sa te ingrase. bad.gif
axe10
Da, albush poti manca oricand vrei...si din branza aia care nu aluneca poti face si budinca-ori dulce, cu paste integrale sau orez integral fiert, fructoza, albushuri, vanilie....sau sarata cu dovlecei de ex., albushuri, sare, piper, verdeata. Trebuiesc coapte in yena ca nu ungi tava...

Pupici...bravo pt azi.
Eu am mancat clatitele de care ti-am zis pe la 11 si pe la 16 am mancat 4 carnaciori prajiti in tigaie cu br. de bivolita(nu multa-o felie) si o salata de rosii...
Acum beau un ceai verde cu iasomie, cu indulcitor si lamaie ca sunt cam balonata.
O seara si o dimineata maine buna...daca nu mai apari

Eu luam br de la selgros pe care scria 0% grasime...parca prodlacta...la 500 g.
ALICE
Bunnnnnnnnnnn......
AZI

2 felii paine integrala=2p
branza vaci cu rosii=0,5p

omleta cu piept pui afumat(2,5p)+ulei masline(1p)=3,5 p
axe10
Sper ca omleta e pt pranz....
ALICE
Da, e pt pranz.Si mi-am luat si o salata cu de toate legumele cu sos de iaurt
ALICE
Salata n-am mancat-o.O mananc peste vreo 2 ore.Pana sa ajung acasa am cam 6p+2p=8p
E bine.Vad eu acasa ce mai bag
Trebuie sa caut cand am timp retete Monti sa fac si mancare gatita
axe10
CITAT(ALICE @ 17-08-2007, 01:30 PM) *

Salata n-am mancat-o.O mananc peste vreo 2 ore.Pana sa ajung acasa am cam 6p+2p=8p
E bine.Vad eu acasa ce mai bag
Trebuie sa caut cand am timp retete Monti sa fac si mancare gatita

E f simplu sa faci mancare gatita...daca eviti cartofii in rest cam toate legumele sunt permise in combinatie cu carne....sorry si fara fasole, mazare...
Si nu pune faina la sos!
ALICE
Am ceva intrebari:
1.Vinete cu maioneza am voie?
2.Seminte floarea soarelui?
axe10
CITAT(ALICE @ 20-08-2007, 08:22 AM) *

Am ceva intrebari:
1.Vinete cu maioneza am voie?
2.Seminte floarea soarelui?

Vinete da, maioneza da...dar facuta in casa, nu cumparata ca e cu zahar...dar nu in prima faza ca nu e voie..asa ca mai bine doar cu ulei si ceapa. Si le mananci goale, nu cu paine!

Nu, seminte de floare nu ai voie ca sunt glucido-lipidice (ca si laptele integral)...nu manca!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.