Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal de autourmarire
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
ALICE
E ceva strain, dar e unt vegetal.
michelle
Un soi de margarina?
ALICE
Un soi de margarina, dar cu 40% grasime si mai gustos
ALICE
Iuhuuuuuuuuuuuuuuuu inca o zi trecuta cu 16 puncte! wink1.gif
Azi nu ma simt prea bine.Am schimbat medicamentele, si vad ca nu-mi priesc.N-am prea dormit aseara
Ieri am smotruit pe la apartament toata dupa amiaza cu ai mei.Parca incepe sa prinda contur

aleonzuza
Alice, am citit un pic in jurnalul tau... Te admir pt atatea incercari! Nu m-am lamurit, insa..daca ai si slabit de cand ai jurnalul?? Sau ai slabit si ai pus iar???
Tratamentul psihiatric e absolut necesar??? Ce iei?? Nu merge altceva in loc?? sad.gif
ALICE
Pai am cam slabit cand m-am tinut de treaba.Nu a mers Montignac, a mers WW, disociat.
M-am ingrasat de cand iau antidepresive si MagneB6.Astea au cam pus ceva slanini pe mine.
Cu psihiatru, sincera sa fiu, n-am stiut ce sa fac.Ma simteam asa de rau, asa ca am incercat sa vad ce zice.Medicamentele au fost usoare, dar am renuntat la ele.Acum merg pe ceva naturist.Nu e ok, dar mergem inainte.
Azi am programare la homeopat care e si psihiatru, sa-mi faca un tratament
aleonzuza
Imi pare rau pt problemele tale!!! Ai trecut inainte(de psihiatru) si pe la un psiholog bun????
ALICE
Nu.Tipa la care ma duc azi, face si psihoterapie.Sa vad ce zice.Poate in paralel medicamentele, o sa fac si sedinte de psihoterapie
aleonzuza
Eu sunt psiholog..Poate din cauza asta pun eu pret pe modificarea cognitiilor care au dus la problema. Nu pe "amortirea" intensitatii disconfortului prin medicamente. Multa bafta azi!!!
ALICE
Pai de asta am renuntat la antidepresive.Ca sa fac fata singura!Sincera sa fiu de 2 luni, nu mai sunt om.Si fara medicamentele astea naturiste sunt ca o leguma lesinata
aleonzuza
Cum a fost ieri la medic??? Tu esti din Sibiu??? Acolo am facut si eu facultatea... smile.gif
ALICE
A fost ok.Mi-a pus 1001 de intrebari, de cand m-am nascut si pana acum.40 minute a durat.
Mi-a zis ca medicamentele ce le-am luat de la psihiatru doar astupa siptomele si nu vindeca, cauzele.Si ca mie-mi trebuie un tratament de fond.
Mi-a dat ceva sticlute cu remedii homeopate si a zis ca ne auzim intr-o luna daca e totul ok.

Da, sunt din Sibiu wink1.gif
Ramo
Azi nu vedem meniul de ieri? pupic.gif
aleonzuza
Da, stiu cum e interviul pt administrarea tratamentului homeopat. Am incercat si eu acum cativa ani. Nu stiu ce sa zic..Poate nu am avut eu rabdare...
Sper sa iti fie bine!!!!
ALICE
Eu o sa am.Sunt foarte ambitoasa sa reusesc eu, fara sa ma droghez.E crunt, dar mergem inainte.
buretel
Alice, dar pt ce urmezi tratament? sad.gif Din cauza atacurilor de panica de mai demult? Daca sunt indiscreta, nu trebuie sa-mi raspunzi pupic.gif
Multa sanatate!
ALICE
Da, pentru atacurile de panica de acum 2 luni.Nici pana acum n-am scapat de ele.Cu ajutorul medicamantelor, nu am mai facut nici unul.Dar nu ma simt bine.Simt ca in orice moment ar putea reincepe.
buretel
Sper sa te ajute tratamentul pupic.gif
Eu nici acum n-am inteles ce mi s-a intamplat atunci, am scris parca undeva cand ai povestit si tu.
Doctorul, un incompetent mad.gif Nu m-a trimis sa fac absolut nici o analiza suplimentara, am facut doar EKGul standard, mi-a zis ca e ok si m-a trimis acasa. Aproape ca m-a facut paranoica dry.gif
Iar eu eram ca o leguma wacko.gif
ALICE
Ai grija, ca eu asa am inceput acum doi ani.Si nu le-am bagat in seama.Si acum uite ca nu-mi mai revin
buretel
Mi-ai dat de gandit... sad.gif
ALICE
Da , sorry. sad.gif Daca stiam si eu dinainte, nu ma mai stresam asa cu apartamentul.
A trecut si weekendul, am fost 2 zile la o cabana, am mai iesit din stresul asta de zi cu zi.
Dar n-am venit bine acasa, si m-am certat cu babu.Si mi-am propus sa nu mai vorbesc cu el cateva zile. cuplu.gif
buretel
Neata! E bine ca ai avut timp de relas in weekend, eu am zacut acasa si atat )).gif

Il pedepsesti? lol.gif Cate zile? blum.gif
ALICE
Nu-mi iasa de obicei decat o zi.Dar de data asta is hotarata.Macar 3 zile.
Mai nasol e ca avem treaba la apartament.Si mai trebuie una alta, trebuie sa ma mai intrebe cate ceva....... si nu stiu cum facem.Ca sigur ma suna in curand.
Azi dimineata n-am scos un sunet.Mi-a zis:eu plec, paaaa!
Eu, nimic nana.gif
buretel
lol.gif lol.gif
Eu zic sa comunicati prin semne, sau in scris )).gif
aleonzuza
Atacuri de panica??? Scumpelor, se rezolva..cu un terapeut bun..Nu e deloc complicat. Terapia cognitiv-comportamentala ajuta mult!!!! Nu stiu daca la Sibiu e cineva pe stilul asta. Incerc sa ma interesez. Vrei??

Iar cu sotul...impaca-te!! In sensul sa vorbesti cu el...Dar fii ferma cu pusul la punct...Alege o pedeapsa si...tine-te de ea!! Barbatii nu inteleg multe din tacerile noastre..decat ca avem toane...
ALICE
CITAT(aleonzuza @ 02-06-2008, 01:42 PM) *

Iar cu sotul...impaca-te!! In sensul sa vorbesti cu el...Dar fii ferma cu pusul la punct...Alege o pedeapsa si...tine-te de ea!! Barbatii nu inteleg multe din tacerile noastre..decat ca avem toane...

Asa e lol.gif Macar de as rezolva ceva.
Daca discut cu el, nu pricepe.Sau zice ca mine, si a doua oara face la fel.Dar nici nu pot sa o las asa.Aplic alta strategie
aleonzuza
Ma bucur ca te amuza..Uneori/de multe ori ma dispera barbatii astia.. naughty.gif
ALICE
PS: si el joaca tare.Ca n-a sunat pana acum lol.gif

CITAT(aleonzuza @ 02-06-2008, 02:18 PM) *

Ma bucur ca te amuza..Uneori/de multe ori ma dispera barbatii astia.. naughty.gif

Pai de aia facem noi fel de fel de boli de la stres.Ca ei n-au nici o jena. )).gif
buretel

Atacuri de panica??? Scumpelor, se rezolva..cu un terapeut bun..Nu e deloc complicat. Terapia cognitiv-comportamentala ajuta mult!!!! Nu stiu daca la Sibiu e cineva pe stilul asta. Incerc sa ma interesez. Vrei??

Multumim de sfat, dar sincer, eu nu cred ca as rezolva problema. Asta pt ca nu stiu sigur daca simptomele au fost de atacuri de panica, si daca au fost, nu stiu ce le-a generat dry.gif

Alice, cate ore au trecut de cand nu va vorbiti? lol.gif
ALICE
36 ore.......si mai dureaza laugh.gif

Tipa asta la care am fost face si psihoterapie.Sa vedem cum merge cu tratamentul ce mi l-a dat.Ca daca nu, in paralel cu tratamentul o sa fac si terapie
buretel
laugh.gif Dar ce perseverenta esti. Nu-l ierti nici azi? rolleyes.gif
ALICE
Nu, nu-l iert.Si daca sta asa fara sa faca nici un pas, o sa dureze si mai mult
buretel
CITAT(ALICE @ 03-06-2008, 11:24 AM) *

Nu, nu-l iert.Si daca sta asa fara sa faca nici un pas, o sa dureze si mai mult

laugh.gif laugh.gif
ALICE
L-am sunat, ca trebuia sa-l sun. blush.gif sa intreb ceva de apartament.Am zis asa:"sa consideri ca n-am vorbit azi!" lol.gif Oricum tot asa ne-am certat si la telefon, asa ca n-am rezolvat nimic.
Mariana
pupic.gif hug.gif
Eu nu pot rezista sa nu vorbesc cu sotul meu atat de mult, cedez si dupa catva timp se repeta povestea.
pupic.gif
ALICE
Stiu povestea.Asa e si la mine.Aseara ne-a impacat maica-mea.Ca eram la apartament si faceam curatenie, si ne-a vazut moacele.Si zicea:"Ma pai de acum ati inceput"
EL:"Ai auzit Alice?"
Ea:"Vezi sa n-o superi ca si asa e bolnava"
Eu:"Ai auzit Antoniu?" lol.gif
Si aseara l-am intrebat ce face sa-l iert, si mi-a zis ca-mi monteaza clantele la usa.
Ce romantic wub.gif
buretel
lol.gif lol.gif Hai maaa, chiar e romantic, doar e pt voi wub.gif
Bine ca v-ati impacat salut.gif
Neata pupic.gif
ALICE
Apai n-a durat mult......... lol.gif Numai ce am luat-o de la capat.Abia astept sa gat cu apart asta.Ca din cauza lui mi se intampla toate.Ca ne certam pentru fiecare porcarie sorry.gif
ALICE
Aseara iar m-am simtit naspa.Abia am adormit.Azi nu mi-e bine, dar va trece si ziua asta.

Meniul meu pana la ora 17:00

Ou de gaina - 60 grame, 85.8 calorii, 7.8 proteine, 6 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Cartofi de iarna - 120 grame, 105.6 calorii, 2.4 proteine, 0.2 lipide, 24 carbohidrati, 2.4 fibre
Rosii - 100 grame, 18 calorii, 0.9 proteine, 0.2 lipide, 3.9 carbohidrati, 1.2 fibre
Castraveti - 100 grame, 12 calorii, 0.6 proteine, 0.2 lipide, 2.2 carbohidrati, 0.7 fibre
Dulceata de prune, natur - 10 grame, 23.1 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 5.4 carbohidrati, 0.2 fibre
Fulgi de grau - 20 grame, 67.8 calorii, 2 proteine, 0.2 lipide, 16.6 carbohidrati, 2.4 fibre
Iaurt Zuzu 0,1% - 100 grame, 30 calorii, 3.2 proteine, 0.1 lipide, 4.5 carbohidrati, 0 fibre
Covrigi - 40 grame, 128 calorii, 4.4 proteine, 0.4 lipide, 28.4 carbohidrati, 1.4 fibre
Branza perle cu smantana Dorna 2% - 200 grame, 148 calorii, 26 proteine, 4 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 750 grame, 618.3 calorii, 47.4 proteine, 11.3 lipide, 85.6 carbohidrati, 8.3 fibre
buretel
Ai mers la homeopat, parca spuneai ceva despre asta...
Ce tratament iei acum? pupic.gif

Ce meniu cuminte ai blum.gif
ALICE
Iau granule de Passiflora, dar doar cand ma simt rau, nelinistita.
Marti si vineri iau Sulfur de 2 ori pe zi.Asta e tratamentul meu de baza.
Aconit iau daca se declanseaza atacul de panica.
buretel
pupic.gif Multumesc de informatii.
Am citit despre Passiflora. Ma documentez smile.gif
ALICE
LUNI

Nectarine - 100 grame, 47 calorii, 0.4 proteine, 0 lipide, 11.4 carbohidrati, 2 fibre
Lapte de vaca 0,1% - 150 grame, 53.6 calorii, 5.1 proteine, 0.2 lipide, 8 carbohidrati, 0 fibre
Fulgi de secara - 10 grame, 32.2 calorii, 0.9 proteine, 0.2 lipide, 6.6 carbohidrati, 1.5 fibre
Pui, pulpe fara piele - 100 grame, 209 calorii, 26 proteine, 11 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Lipie graham - 53 grame, 141 calorii, 5.3 proteine, 1.6 lipide, 29.2 carbohidrati, 3.7 fibre
Maioneza light - 20 grame, 66.8 calorii, 0.2 proteine, 6.6 lipide, 1.8 carbohidrati, 0 fibre
Bomboane de ciocolata - 10 grame, 53.5 calorii, 0.8 proteine, 3 lipide, 5.9 carbohidrati, 0 fibre
Pateu de ficat - 20 grame, 64.8 calorii, 3.2 proteine, 5.5 lipide, 0.1 carbohidrati, 0 fibre
Paine alba - 20 grame, 53.2 calorii, 1.5 proteine, 0.7 lipide, 10.1 carbohidrati, 0.5 fibre
Paine alba - 30 grame, 79.8 calorii, 2.3 proteine, 1 lipide, 15.2 carbohidrati, 0.7 fibre
Compot de pere - 150 grame, 148.5 calorii, 0.5 proteine, 0 lipide, 35.6 carbohidrati, 2.6 fibre
Banane - 120 grame, 106.8 calorii, 1.3 proteine, 0.4 lipide, 27.4 carbohidrati, 3.1 fibre
Seminte de floarea soarelui - 80 grame, 466.4 calorii, 17.8 proteine, 40 lipide, 15.5 carbohidrati, 4.5 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 863 grame, 1522.6 calorii, 65.3 proteine, 70.2 lipide, 166.8 carbohidrati, 18.6 fibre

MARTI

Lipie graham - 53 grame, 141 calorii, 5.3 proteine, 1.6 lipide, 29.2 carbohidrati, 3.7 fibre
Ton, conserva in suc propriu - 130 grame, 150.8 calorii, 33.8 proteine, 1.3 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ou de gaina - 70 grame, 100.1 calorii, 9.1 proteine, 7 lipide, 0.7 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 150 grame, 27 calorii, 1.4 proteine, 0.3 lipide, 5.9 carbohidrati, 1.8 fibre
Iaurt Brenac Vital 1% - 150 grame, 81 calorii, 7.5 proteine, 1.5 lipide, 9 carbohidrati, 0 fibre
Fulgi de secara - 10 grame, 32.2 calorii, 0.9 proteine, 0.2 lipide, 6.6 carbohidrati, 1.5 fibre
Dulceata de prune, natur - 10 grame, 23.1 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 5.4 carbohidrati, 0.2 fibre
Piersici - 100 grame, 39 calorii, 0.9 proteine, 0.3 lipide, 9.5 carbohidrati, 1.5 fibre
TOTAL: 673 grame, 594.2 calorii, 59 proteine, 12.2 lipide, 66.3 carbohidrati, 8.7 fibre
ALICE
Maioneza light - 10 grame, 33.4 calorii, 0.1 proteine, 3.3 lipide, 0.9 carbohidrati, 0 fibre
Seminte de floarea soarelui - 10 grame, 58.3 calorii, 2.2 proteine, 5 lipide, 1.9 carbohidrati, 0.6 fibre
TOTAL: 20 grame, 91.7 calorii, 2.3 proteine, 8.3 lipide, 2.8 carbohidrati, 0.6 fibre
May
Care-i faza cu semintele? huh.gif Banuiesc ca sunt si d-alea normale, adica prajite... calorii goale sad.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 10-06-2008, 02:02 PM) *

Care-i faza cu semintele? huh.gif Banuiesc ca sunt si d-alea normale, adica prajite... calorii goale sad.gif

Iti spun eu care e, adica banui: luni a fost meci, daaa? Romania )).gif

Alice, eu pap in fiecare seara un mix de alune+seminte, dar crude: 40-50gr in total, 10gr din fiecare, alternez fistic, seminte de fl soarelui, de dovleac, alune de padure, migdale. Incearca asa, daca-ti plac, sunt excelente pt energie, au grasimi bune, sunt f satioase (pt mine). Asta inseamna cina mea )).gif
ALICE
Sunt din alea goale.Ca mi-e pofta.Ca mananca multi langa mine........................Incerc cu altceva dry.gif
buretel
CITAT(ALICE @ 10-06-2008, 03:33 PM) *

Sunt din alea goale.Ca mi-e pofta.Ca mananca multi langa mine........................Incerc cu altceva dry.gif

Goale? Adica prajite si sarate?
michelle
CITAT(ALICE @ 10-06-2008, 03:33 PM) *

Eu am sarit pe langa cu juma de bere si cateva maini de popcorn ieri la meci blushing.gif
May
CITAT(buretel @ 10-06-2008, 02:31 PM) *

Iti spun eu care e, adica banui: luni a fost meci, daaa? Romania )).gif

Aproape in fiecare zi mananca seminte ... de asta intreb care e faza. unsure.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.