Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal de autourmarire
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
ALICE
Da, cred.....nu stiu de ce am devenit asa meteodependenta
ALICE
Mic dejun

Paine alba - 35 grame, 93.1 calorii, 2.7 proteine, 1.2 lipide, 17.7 carbohidrati, 0.8 fibre
Paine de secara - 20 grame, 51.6 calorii, 1.8 proteine, 0.6 lipide, 9.6 carbohidrati, 1.2 fibre
Sunca presata light - 40 grame, 42.8 calorii, 7.2 proteine, 0.7 lipide, 1.4 carbohidrati, 0 fibre
Castraveti - 100 grame, 12 calorii, 0.6 proteine, 0.2 lipide, 2.2 carbohidrati, 0.7 fibre
Ardei verde - 50 grame, 12 calorii, 0.7 proteine, 0 lipide, 2 carbohidrati, 0.8 fibre

Pranz

Piept de pui file, fara piele - 180 grame, 226.8 calorii, 45 proteine, 3.6 lipide, 1.8 carbohidrati, 0 fibre
Salata verde - 200 grame, 34 calorii, 2.4 proteine, 0.6 lipide, 6.6 carbohidrati, 4.2 fibre

Gustare1

Banane - 100 grame, 89 calorii, 1.1 proteine, 0.3 lipide, 22.8 carbohidrati, 2.6 fibre

Gustare 2

Iaurt 0.1% - 150 grame, 49.4 calorii, 5.1 proteine, 0.2 lipide, 6.9 carbohidrati, 0 fibre

Cina

Cod - 150 grame, 160.5 calorii, 36 proteine, 1.5 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Cartofi de vara - 200 grame, 154 calorii, 4 proteine, 0.2 lipide, 35 carbohidrati, 4.4 fibre
Ulei de masline - 10 grame, 82.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 1235 grame, 1007.6 calorii, 106.6 proteine, 19.1 lipide, 106 carbohidrati, 14.7 fibre
ALICE
De azi am net acasa !!!!!!!!!!!!!Yupppppppiii!!!!!!!!!!
Ne auzim si seara, si noapte, cand se poate!!!!
Panda
bravo... sa ne auzim...
tin sa te felicit pt meniul de ieri... arata f frumos.... in afara de painea alba din micul dejun( parerea mea)...
eu nu pot sa-mi fac meniuri asa frumoase.
Mariana
pupic.gif hug.gif
ALICE
CITAT(Panda @ 09-08-2008, 07:33 AM) *

bravo... sa ne auzim...
tin sa te felicit pt meniul de ieri... arata f frumos.... in afara de painea alba din micul dejun( parerea mea)...

Pai le iau de pe net.Imi iau meniuri facute si ma tin de ele.In weekenduri nu prea merge devil.gif , dar asta e
ALICE
Weekendul asta am fost la Tg Mures la strand.E asa fain acolooooooo!!!!
Sambata ne-am balacit de numa numa, si seara am stat la terase.Am plecat de acolo la 3 dimineata de rusine ca eram singurii care mai ramasesera in strand biggrin.gif
Pacat ca duminica vremea a fost urata, si ne-am omorat timpul prin Mall si prin Sighisoara
Panda
CITAT(ALICE @ 11-08-2008, 08:35 AM) *

CITAT(Panda @ 09-08-2008, 07:33 AM) *

bravo... sa ne auzim...

Pai le iau de pe net.Imi iau meniuri facute si ma tin de ele.In weekenduri nu prea merge devil.gif , dar asta e

sunt si meniuri ww pe net?
si cum le gasesti?
eu... naiva... blink.gif

as vrea si eu un strand curat in bucuresti...Briana e inebunita... pe cel din dr taberei l-au stricat... si cel de la carangasi e yaky... f jegos... nu-mi place deloc...l apiscine particulare... ehe.. trebuie sa fii gros la buzunare.
ALICE
Pai nu sunt meniuri WW.Sunt cu 3 mese si 2 gustari si le calculez eu
ALICE
Paine alba - 16 grame, 42.6 calorii, 1.2 proteine, 0.5 lipide, 8.1 carbohidrati, 0.4 fibre
Margarina Delma - 3 grame, 15.4 calorii, 0 proteine, 1.7 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Pepene verde (cu miez rosu) - 500 grame, 150 calorii, 3 proteine, 1 lipide, 38 carbohidrati, 2 fibre
Piersici - 150 grame, 58.5 calorii, 1.4 proteine, 0.5 lipide, 14.3 carbohidrati, 2.3 fibre
Piept de pui file, fara piele - 50 grame, 63 calorii, 12.5 proteine, 1 lipide, 0.5 carbohidrati, 0 fibre
Salata verde - 100 grame, 17 calorii, 1.2 proteine, 0.3 lipide, 3.3 carbohidrati, 2.1 fibre
Rosii - 200 grame, 36 calorii, 1.8 proteine, 0.4 lipide, 7.8 carbohidrati, 2.4 fibre
Branza topita Hochland cu smantana felii - 10 grame, 28.7 calorii, 1.6 proteine, 2.3 lipide, 0.4 carbohidrati, 0 fibre
Ou de gaina - 60 grame, 85.8 calorii, 7.8 proteine, 6 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 1089 grame, 497 calorii, 30.5 proteine, 13.7 lipide, 73 carbohidrati, 9.2 fibre

1+0,5+1+1+0+0+0,5+2=6 puncte
Panda
salut.gif
Sexymom
CITAT(ALICE @ 08-08-2008, 07:18 AM) *

Azi iar ma simt rau............................Sunt lesinata rau, fara putere, fara vlaga................Nu stiu ce sa fac sa ies din starea asta bang.gif
Mi se pare ca ma sufoc, mainile imi sunt lesinate, picioarele la fel.......

Cand ma simteam asa luam niste vitamine si minerale intr-o singura capsula.Uneori si ca,mg,zn, dar medicul a spus sa iau ging-seng ca ma face puternica.Am citit despre el si intradevar este f.f.bun.Numai ca nu l-am luat pana acum.
Si m-a sfatuit sa fac exercitii de respiratie si relaxare, sa trag aer adanc in piept si sa imi tin respiratia 2, 3 secunde , repet de cateva ori.Pe mine m-a ajutat sfatul ei.
ALICE
Pai eu iau 3 pastile de Ca+Mg+D2 zilnic.Sunt naturale, usor asimilabile de corp.Nu sunt romanesti.Mi-e bine cu ele.Dar am si cate o zi in care chiar nu conteaza ce iau.
ALICE
Azi si maine tin post.E taaaare greu.

Pepene verde (cu miez rosu) - 300 grame, 90 calorii, 1.8 proteine, 0.6 lipide, 22.8 carbohidrati, 1.2 fibre
Praz - 150 grame, 91.5 calorii, 2.3 proteine, 0.5 lipide, 21.3 carbohidrati, 2.7 fibre
Ulei de masline - 10 grame, 82.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Masline negre - 35 grame, 81.6 calorii, 0.1 proteine, 7 lipide, 4.7 carbohidrati, 0 fibre
Piersici - 150 grame, 58.5 calorii, 1.4 proteine, 0.5 lipide, 14.3 carbohidrati, 2.3 fibre
TOTAL: 645 grame, 404 calorii, 5.6 proteine, 18.6 lipide, 63.1 carbohidrati, 6.2 fibre

Cam atat am pana ajung acasa.Mai bag deseara o felie de paine cu zacusca, si la nani.Numai ca azi merg si la Pilates, si tre sa bag ceva la ghiozdan, ca sa ma tina
Panda
mult succes in ce ti-ai propus. cheer.gif
cum merge cu pilates?
iti place?
ALICE
Azi e prima sedinta.Va spun maine.Eu sper sa-mi placa.Pana acum am facut aerobic, Tae bo si n-au dat rezultate
ALICE
Ieri am fost la Pilates!Super distractiv.Am fost 3 colege, care mai de care mai umflata.Cred ca jumatate de sedinta am ras, si jumatate am incercat sa facem ceva.Eram ca niste balene esuate.........
Ba cadeam de pe mingi, ba nu ne puteam ridica, a fost foarte funny.Probabil ca instructorul o fi zis ca de aia aratam asa....ca daca pe unde ne-am dus mai mult am ras, nici nu-i de mirare biggrin.gif

Si partea proasta.Aseara m-am simtit foarte rau.Iar au revenit starile de panica, pe care nu le-am mai avut de vreo luna.Nu stiu daca are legatura cu sportul.........
Panda
s-ar putea sa aiba legatura... pt ca organismul nostru nu e invatat cu miscara... si se sperie wacko.gif

eu in prima zi in care am alergat... m-a simtit cumplit... ma dureau toate , dureri de cap ingrozitoare, stare de moleseala si de somn...
zic si eu... dar daca-i asa... dupa urmatorea sedinta de pilates... cred va fii mai bine
hug.gif pupic.gif ...
ALICE
Eu sper ca va trece.........si azi sunt asa de slabita.Si mi-am dorit asa de mult sa ma apuc de sport
Panda
CITAT(ALICE @ 14-08-2008, 09:05 AM) *

Eu sper ca va trece.........si azi sunt asa de slabita.Si mi-am dorit asa de mult sa ma apuc de sport

nu te descuraja... sa nu umva sa renunti... fa o pauza de 2-3 zile... si ai sa vezi ca data viitore nu te vei mai simti asa de rau. smile.gif
ALICE
Pai oricum fac o data pe saptamana luna sta.Dupa aceea din sept vreau sa ma duc de 2 ori
Sexymom
ALICE , toti medicii incurajeaza persoanele care sufera de anxietate sa faca sport, nu are nici o legatura cu faptul ca ai facut miscare, se stie ca sportul te elibereaza de stres, de tensiune si de ingrijorare.
Imi pare rau ca te simti asa, incearca sa gandesti pozitiv Alice, nu te lasa , relaxeaza-te si fa ceva care sa iti distraga gandurile .Trebuie sa treaca si starea asta.
ALICE
Sincera sa fiu asa imi vine sa-mi bag picioarele in toate si sa nu mai fac nimic.Am cate o zi cand simt ca o sa cedez
Sexymom
Hei, ce e gandirea asta Alice, sti ca starile astea trec cu timpul.Fii mai optimista. floare.gif
Ramo
pupic.gif Poate mai trece putin din starea asta pupic.gif
Sexymom
Buna Alice.Cum te simti astazi?
Eu ma simt un pic ametita sad.gif vad ca dorm prost si nu stiu de ce sunt un pic agitata.A trebuit sa inghit o pastila sad.gif

Intrebare: pe tine te ameteste lucratul la calculator? eu stau 6 ore cu ochii beliti in el si am impresia ca din cauza asta obosesc asa de tare.
ALICE
Nu ma oboseste calculatorul.Eu de cand cu atacurile, simt o obosela mai pronuntata.Cica e oboseala psihica.Ma trezesc cateodata ametita si ma tine toata ziua.
E o zi mai buna zi, dar nu extraordinara pentru ca la noi se schimba vremea azi.E cam tot timpul innorat
Grasutza
'Neatza Alisuca pupic.gif
Am tot citit jurnalul tau. Nu sunt avizata in domeniu, vorbesc doar din experienta proprie,dar eu cred ca ceva miscare te ajuta sa mai scapi de starile de anxietate. Stiu ca la inceput este complicat, si trebuie sa tragi de tine efectiv. Dar dupa o vreme, o sa vezi ca o sa iti lipseasca miscarea, ba chiar o sa ai stari de nerabdare sa mergi la sala. Cel putin eu asa am patit. Nu iti povestesc ce scuze inventam la inceput ca sa nu ajung la sala. Ce sa mai spun, ca intr-un final ajungeam la sala (nu de alta dar imi parea rau de banii dati pe abonament doh.gif ) si trageam de mine in primele 10-15 min. ca de un cal mort. Dupa aceea insa eram plina de energie.
Stii cum sunt io? Imi rupi urechile sa ma duci la sala si pe urma imi rupi coada sa ma scoti de acolo wacko.gif
O intrebare as avea. De ce mergi doar o data pe saptamana? Nu vrei sa incerci macar de 2 ori?
ALICE
N-am mai facut sport din martie, cand mergeam la Tae Bo de 2 ori pe saptamana.Am zis sa o iau mai usor, ca din sept vreau sa merg de 2 ori pe saptamana.
Dupa prima sedinta nu m-am simtit prea bine.........sa stii ca m-am cam descurajat, dar nu ma las.M-am ingrasat 6 kg in 4 luni din cauza atacurilor de panica (vitamine, stres, medicamente), si nu mai merge.Ceva trebuie facut
Sexymom
Sa inteleg ca ameteala asta este o stare care apare si la tine? Tu dormi bine? eu ma scol des , din 3 in 3 opre aproape, o sa incerc sa nu mai beau deloc lichide seara inainte de culcare, poate asa nu ma mai scol sa merg la baie.

Alta intrebare: bei cafea vreodata? sau coca -cola?
ALICE
Am renuntat la toate de atunci:cafea, cola,pepsi, excitante in special.Mai beau din cand in cand cate o bere, pentru ca asta contine vitamine si minerale.Vitamina B in special.
Sa stii ca dorm destul de bine.Si asta de cand am atacurile.La mine problema e inainte sa adorm, cand ma pun in pat.Dar daca am reusit sa adorm, nu mai mai trezesc.
Panda
alice... ce mai faci?
n-ai mai intrat pe la mine...cum iti merge?
pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif pupic.gif
ALICE
Ieri nu mi-a fost prea bine deoarece homeopata mi-a injumatatit doza.Si s-a cunoscut.Dar asta e.....trebuie sa-i dai corpului timp sa se obisnuiasca.
In schimb, nu ma voi mai duce la sport din pacate, sau o sa incerc sa merg sambata dimineata, si nu in timpul saptamanii seara.

Paine alba - 50 grame, 133 calorii, 3.8 proteine, 1.7 lipide, 25.3 carbohidrati, 1.2 fibre
Struguri - 100 grame, 69 calorii, 0.7 proteine, 0.2 lipide, 18.1 carbohidrati, 0.9 fibre
Sunca presata light - 20 grame, 21.4 calorii, 3.6 proteine, 0.4 lipide, 0.7 carbohidrati, 0 fibre
Mozzarella - 20 grame, 63.6 calorii, 4.3 proteine, 4.9 lipide, 0.5 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 190 grame, 287 calorii, 12.4 proteine, 7.2 lipide, 44.6 carbohidrati, 2.1 fibre
ALICE
Struguri - 100 grame, 69 calorii, 0.7 proteine, 0.2 lipide, 18.1 carbohidrati, 0.9 fibre
Prune - 200 grame, 119.4 calorii, 1.4 proteine, 0 lipide, 26.2 carbohidrati, 4.2 fibre
Mar, Ionatan - 100 grame, 52 calorii, 0.4 proteine, 0.2 lipide, 13.8 carbohidrati, 2.4 fibre
TOTAL: 400 grame, 240.4 calorii, 2.5 proteine, 0.4 lipide, 58.1 carbohidrati, 7.5 fibre
Ramo
La mic dejun vrei doar fructe sau asa s-a nimerit? pupic.gif
ALICE
Asa as vrea.......dar pe la 9 sunt rupta de foame, numai la mancare ma gandesc

Paine alba - 40 grame, 106.4 calorii, 3 proteine, 1.3 lipide, 20.2 carbohidrati, 1 fibre
Piept de pui file, fara piele - 30 grame, 37.8 calorii, 7.5 proteine, 0.6 lipide, 0.3 carbohidrati, 0 fibre
Maioneza light Knorr - 20 grame, 80.8 calorii, 0.1 proteine, 8.4 lipide, 1.1 carbohidrati, 0 fibre
Cartofi prajiti - 20 grame, 63.8 calorii, 0.8 proteine, 3.4 lipide, 7.6 carbohidrati, 0.8 fibre
Branza topita cu cascaval Fulga - 20 grame, 55.5 calorii, 2.5 proteine, 4.6 lipide, 1.1 carbohidrati, 0 fibre
Ardei capia - 50 grame, 13 calorii, 0.5 proteine, 0.2 lipide, 3 carbohidrati, 1.1 fibre
Sunca presata light - 50 grame, 53.5 calorii, 9 proteine, 0.9 lipide, 1.8 carbohidrati, 0 fibre
Lapte batut Napolact 2%grasime - 350 grame, 154 calorii, 10.9 proteine, 12.6 lipide, 7 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 580 grame, 564.8 calorii, 34.3 proteine, 32 lipide, 42.1 carbohidrati, 2.9 fibre
May
Ti-am salvat jurnalul de pe pagina 2 )).gif dar treci repede la apel ca ai lipsit cam mult, sper ca nu te simti rau blink.gif
Sexymom
Alice sper ca te simti mai bine.
Intrebare : berea fara alcool are aceleasi proprietatii? ma refer la gama vitaminelor B.Si eu as bea o berica dar fara alcool.
ALICE
Sunt aici, in fiecare zi May..........va citesc din umbra.
Da, Sexy, are aceleasi proprietati.
bibi
CITAT(ALICE @ 15-09-2008, 10:39 AM) *

Sunt aici, in fiecare zi May..........va citesc din umbra.
Da, Sexy, are aceleasi proprietati.

Ia zi cum mai merge?

Te simti ok?

O saptamana minunata. give_rose.gif
ALICE
Cum sa fie?Cand bine, cand rau.........
Cand e rau astept sa treaca ziua, pentru ca stiu ca mine va fi mai bine........si tot asa smile.gif
Incerc sa ma lupt cu boala asta nenorocita, ca vreau sa scap de ea.Am renuntat la Ca si Mg, pentru ca nu se poate sa bagi asa artificial in tine cu lopata.Mai fac o pauza, vreau sa incep una cu Spirulina
michelle
Si eu ma gandeam sa incep o cura cu Spirulina. Tu de care iei?
ALICE
Inca nu m-am hotarat.Adevarul e ca oferta e variata.Sa intreb la magazinul naturist, ca doamna de acolo e tare priceputa.
May
Ma bucur ca esti (cat de cat) bine pupic.gif
ALICE
Da , sunt bine.Grasa si frumoasa....... laugh.gif M-am ingrasat 7 kg de cand cu nebunia asta.Daca eram grasa la 65 kg, acum la 72 ce mai zic?
Panda
pupic.gif floare.gif give_rose.gif hug.gif
SARA
buna ALICE si multi pupici.
hai ca ai sa reusesti tu,te sustin si eu! give_rose.gif
Panda
un pupic.gif pt ALICE
May
Galerie cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.