Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Masina de spalat
OneDen.com > Relatia cu familia > Casa si gradina
Anna
Buna fetelor!

Cum vechea masina a decedat e musai sa iau alta. cheer.gif
M-am uitat ce m-am uitat si m-am decis, peste cateva zile ma duc sa o cumpar

ASTA ESTE

Ce parere aveti? Mai are careva?
uka
este exact masina la care m-am uitat si eu in carrefour ieri, k trebuie sa ne luam si noi la brasov, ca nu mai avem. mie mi-a placut k are si afisaj
Anna
CITAT(uka @ 07-08-2007, 09:15 PM) *

este exact masina la care m-am uitat si eu in carrefour ieri, k trebuie sa ne luam si noi la brasov, ca nu mai avem. mie mi-a placut k are si afisaj

a da? giggle.gif
Si acolo cat era?
Mie mi s-a parut cea mai ok la banii astia.
Ce nu imi place la ea este ca are cuva din duraprop ( habar nu am ce e ala) si tamburul din inox.
Nessie
e super la caracteristici si programe. Nu imi dau seama din poza daca e slim sau nu. unsure.gif Parerea mea e ca ar trebui sa fie, ca daca nu iti ocupa jum'de casa! doh.gif
Anna
CITAT(Nessie @ 07-08-2007, 09:20 PM) *

e super la caracteristici si programe. Nu imi dau seama din poza daca e slim sau nu. unsure.gif Parerea mea e ca ar trebui sa fie, ca daca nu iti ocupa jum'de casa! doh.gif

aaa..nu stiu exact la ce te referi cand zici daca e slim sau nu.
e..normala )).gif Dimensiuni (IxLxA) cm 85x59.5x54
Oricum am loc pe hol langa baie exact pt ea..in locul celei vechi. grin.gif
Ama.ro
Anna, eu am parere buna despre masinile whirpool, si a mea tot cu cuva duraprop e...dupa ce am luat-o am auzit tot felul de chestii, cum ca daca nu e din inox crapa in cativa ani.Nush ce sa-ti zic..eu o am de 5 ani si n-a crapat cuva.Masinile Ardo au ..parca..cuva din inox.
Nessie
CITAT(annaiss_derrian @ 07-08-2007, 09:27 PM) *
aaa..nu stiu exact la ce te referi cand zici daca e slim sau nu.
e..normala )).gif Dimensiuni (IxLxA) cm 85x59.5x54
Oricum am loc pe hol langa baie exact pt ea..in locul celei vechi. grin.gif
Daca ai locul aranjat deja e bine. Eu o vroiam in baie, dar o masina normala nu intra pe usa de la baia asa ca am fost nevoita acum 3 ani sa dau niste bani in plus si sa iau una subtirica.
Anna
CITAT(Ama.ro @ 07-08-2007, 09:55 PM) *

Anna, eu am parere buna despre masinile whirpool, si a mea tot cu cuva duraprop e...dupa ce am luat-o am auzit tot felul de chestii, cum ca daca nu e din inox crapa in cativa ani.Nush ce sa-ti zic..eu o am de 5 ani si n-a crapat cuva.Masinile Ardo au ..parca..cuva din inox.

Ama
Yupii cheer.gif
Oricum din ce am inteles toate modelele de acum de la Whirpool au cuva din duraprop.

Nessie la mine are casutza ei deja biggrin.gif
axe10
Mie mi se pare ok...oricum ai garantie...si nu o tii o viata. E misto si ca are clasa A+ ca altfel se invarte contorul, mama-mama....
Amazoana
Fata, masina mea este identica si la fel. O am de 2 ani si functioneaza foarte bine. Este silentioasa si consuma putin. Cumpar-o cu incredere! pupic.gif
May
Cel mai important lucru la masina asta este ca iti da Ariel gratis lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 08-08-2007, 10:49 AM) *

Cel mai important lucru la masina asta este ca iti da Ariel gratis lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif duuuaaammnneee....am murit de ras,
cand i-am zis lu Raducu de masina asta a zis ca de aia o cumpar biggrin.gif ca imi da Ariel gratis.
Ti-l trimit tie blum.gif..Arielu biggrin.gif

CITAT(dulcikatty @ 08-08-2007, 09:53 AM) *

Fata, masina mea este identica si la fel. O am de 2 ani si functioneaza foarte bine. Este silentioasa si consuma putin. Cumpar-o cu incredere! pupic.gif

cheer.gif Zuper. Ms pupic.gif Dulci

CITAT(axe10 @ 08-08-2007, 08:58 AM) *

Mie mi se pare ok...oricum ai garantie...si nu o tii o viata. E misto si ca are clasa A+ ca altfel se invarte contorul, mama-mama....

Dap are 2 ani garantie.
Ce mai! Maine ma duc s-o iau...sa vad cand are tata timp )).gif
May
Apoi astept Arielul ala naughty.gif mie imi place tot ce e gratis lol.gif. Am ajuns ca o babuta d-aia cu toate cupoanele de reducere posibile lol.gif. La urmatoarea tura de Ariel cumparata am reducere 2 euro cheer.gif ce sa fac daca l-am gasit in ultima cutie de Ariel cumparata? NU-i pacat de cupon sa nu il folosesti? )).gif. Si am mai castigat si inscriere gratuita pt 3 luni la o revista dar mi-a fost sila sa merg la posta sa trimit ``cuponul`` )).gif... si prin Carrefour trebuie sa imi fac o reducere de vreo 3 euro ca i-am castigat la un cupon d-ala ``razuibil``... sunt o legenda vie lol.gif
sunshine
Si masina mea de spalat este tot aceeasi marca, Whirpool, dar este cu incarcare verticala...ce pot spune, e ca e o marca f buna, nu am avut nici o problema cu ea de 4 ani de cand o am....
Iar cea pe care ai ales-o are o gramada de functii, mi se pare f faina, cred ca vei face o investitie buna.
Anna
CITAT(sunshine @ 09-08-2007, 02:36 PM) *

Si masina mea de spalat este tot aceeasi marca, Whirpool, dar este cu incarcare verticala...ce pot spune, e ca e o marca f buna, nu am avut nici o problema cu ea de 4 ani de cand o am....
Iar cea pe care ai ales-o are o gramada de functii, mi se pare f faina, cred ca vei face o investitie buna.

Ms Sushine pupic.gif , ma bucur sa aud asta,
Am spalat aseara cu ea, de fapt ai mei au spalat wink1.gif si le-a placut super mult!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.