Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: smile baby! smile!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
butterfly
music: three doors down- story of a girl
stare : vesela...tralalala smile.gif

buna fetele:)

unele dintre voi ma mai tineti minte de pe celalat forum- tourni-sper eu ca v-am ramas in cap:)) ) iar pentru cele care nu ma stiu...
Sunt Fluturel (asa mi se mai spune p forumuri )).gif giggle.gif ) ,am cam 18 ani fara 3 luni jumate:)) si niste kilograme minunate carora le vin de hac .
Dieta am inceput-o acum 3 saptamani...mancat mai sanatos...cand prea putin...cand ok smile.gif Ideea e ca e totul ok pe planul asta.Chiar am slabit intr-un ritm alert in astea 3 saptamani dar acum incep sa dau mai greu.:)Mai vreau sa dau cam inca 12 kg jos ca sa ajung cum eram acum 2 veri:)

deci...sport!asta e problema mea cea maaaaareee!nu ma pot apuca bang.gif mad.gif sad.gif azi am vrut sa ma apuc daaar...aventuri )).gif azi noapte furtuna mare...monitorul meu ars azi dimineata...no calculator..no net..asa ca bine ai venit curatenie.Sportul meu pe ziua asta a fost frecat gresie ,faianta,pardoseala,dat cu aspiratorul,spalat rufe (masina..dar eu le-am intins..se pune?)).gif ma rog..toate cele necesare pentru a face casa luna:)

poate maine ma apuc...trebuie!!!

maine alta poveste : vine trupa de fete la mine acasa partytime2.gif ( si la sis de fapt..am si o sora...care ma ajuta enorm cu dieta: ma cearta cand pap prea mult sau prea putin:) ) si facem biscuiti de casa ( asta e planul desi nu avem reteta...are cineva reteta? chef.gif si sa vezi atunci proba de foc:)) ...dar trec si de ziua asta nepapand interzise ...asa cum si la mare am stat o sapt cu dieta biggrin.gif

am vb cam multicel asa ca prim mesaj....asa sunt eu..spun vrute si nevrute:)

p.s : poate maine nu mai ploua ...ma termina ploaia asta..asa in august ( desi sunt fan ploaie...dar cand e prea mult strica sad.gif )

va pup pe toate pupic.gif si va huguieeeesc hug.gif
ganesha
Flutureeeeeeeeeeel hug.gif pupic.gif Vesela sa-ti ramina starea! Iti aduc acusi o mina de floricele de la mine din gradina, sa ai pe ce te odihni hug.gif

Imagine
butterfly
multumesc de flori amy!superbeeee;)) pupic.gif
dany
Tourni ....iti urez si eu ( inca o data - ti-am urat deja pe un alt jurnal ) BINE AI VENIT !!!!! give_rose.gif Sper sa te simti bine aici !!!

Banuiesc ca nu stii cine sunt ...dar eu stiu ( macar un pic ) cine esti blum.gif

De BUN VENIT iti ofer si eu prima frezie rasarita in gradina mea ( plantata de mine ....e inca mica )
Imagine
julyalina
bine ai venit turni hug.gif
pe mine s-ar putea sa ma tii minte de pe forumul celalalt biggrin.gif acolo eram alina.p , daca nu, o sa ne vedem pe aici )).gif

apropo... nu mai stiu si nu gasesc ... de unde esti?
axe10
Bine ai venit fluturash....
Eu am aceiasi problema cu sportul!
Amazoana
Bine ai venit pentru noi floare.gif give_rose.gif pupic.gif
Nessie
pupic.gif Fluturel, bine te-am gasit si la tine in casuta! flowers1.gif Care mai e viata ta? Treci acum in clasa a 12-a sau deja ai trecut hopul?

Distractie placuta la party! wink1.gif
May
Bine ai revenit printre noi yeah.gif
butterfly
music : goo goo dolls -iris

neatza fetele:*

va tin minte pe majoritatea;)) totusi idieta a fost forumul meu drag un an si ceva deci...lucrurile placute nu se uita asa usor:)

danyhoney
multumesc pentru frezie ...e minunata! pupic.gif hug.gif

julyalinacum sa nu te tin minte?te tin naughty.gif pupic.gif hug.gif

axe10 il dovedim noi cumva;)) (doar ca la mine nici azi.... cry.gif )

dulcikatty pupic.gif

Nessie acum trec clasa a12a...oi oi oi;)) dar o trec si pe aia:)

Nu a mai plouat in asa hal aseara asa ca am avut un somn bun yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif dar m-a tras curentul asta naravas ...eu am patul langa fereastra si si...cateodata intra al meu curent naravas pe geam si ma supara...eh,nu-i bai...nu ma misc prea mult si prea tare azi...o baie calda si trece..doar ca iar "am gasit" motiv sa nu fac sport...involuntar blushing.gif mad.gif

si am o canoaie de ceai de capsuni si fragi pe masa...si imi pot incepe dimineata cafea.gif
canoaia mea reprezinta o cana de 300 ml..cu taz man_in_love.gif

Imagine

CITAT(Maybeline @ 08-08-2007, 11:04 AM) *

Bine ai revenit printre noi yeah.gif

bine v-am regasit pupic.gif
May
Si eu am cana cu tazzzz cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 08-08-2007, 11:09 AM) *

Si eu am cana cu tazzzz cheer.gif cheer.gif cheer.gif

No, nu poa' sa zica fata ca are o cana cas hop si tu tease.gif
butterfly
canile cu taz rulz )).gif yahoo.gif
May
Pai daca am si eu si nu are cine sa ma laude, ma laud singura. Trebuie sa recunosc ca e cana lui Remy, a mea e cu Tweety grin.gif
butterfly
tweety....taz....toate rulz....desi..desi...tot taz e wub.gif
Amazoana
Eu am cana cu un caine cu urechile....fluffy. Counts? tease.gif
butterfly
biggrin.gif naughty.gif merge merge;)) canile vesele sunt de vis

am scotocit prin frigider si mai am o pulpa de pui si un iaurt degresat...si fructe:: tre sa umplu stomacelul pana vin fetele ca sa nu fiu tentata:)eh;))
axe10
Buey, beti ceaiul ala odata din cana....
Lacry
Bine ai venit...cu intarziere smile.gif
Ticker nu ai,sau... nu ai nevoie? )).gif
butterfly
CITAT(Lacry @ 08-08-2007, 12:23 PM) *

stiam de forum de mai mult timp...cred ca de anu' trecut...citeam in umbra:)
am am;)) am zis la inceput ca am de dat jos cam 12 kg smile.gif

CITAT(axe10 @ 08-08-2007, 12:19 PM) *

Buey, beti ceaiul ala odata din cana....

baut:d....deja altul pe foc:)
Nessie
Off topic. Tourni, vad ca folosesti des emoticonurile tin taste si nu ies. grin.gif Lasa un spatiu inainte si dupa semn ca sa apara fatzuca wink1.gif .
Lacry
CITAT(butterfly @ 08-08-2007, 12:30 PM) *

CITAT(Lacry @ 08-08-2007, 12:23 PM) *

am am;)) am zis la inceput ca am de dat jos cam 12 kg smile.gif

Pai atunci hai sadam niste kilos jos )).gif
Cred ca pana la urma raman la WW,de azi reincep si eu dieta...eram pana adineauri intr-o confuzie totala, nu mai stiam cu ce sa incep,si Monti imi suradea.... insa maia cu lesin de la foame,asa ca, m-am hotarat sa numar si eu blum.gif
aki
Salut draguta Tourni pupic.gif .Ce inseamna cana cu taz blink.gif ?
butterfly
CITAT(aki @ 08-08-2007, 12:54 PM) *

Salut draguta Tourni pupic.gif .Ce inseamna cana cu taz blink.gif ?

buna pupic.gif smile.gif

cana cu taz ...e o cana alba cu personajul din desene animate taz imprimat pe ea
aki
Aha
La noi taz inseamna un vas in care speli doh.gif grin.gif
butterfly
CITAT(Lacry @ 08-08-2007, 12:32 PM) *

, m-am hotarat sa numar si eu blum.gif

la numarat cu tine sa alungi kg astea cheer.gif wink1.gif) )).gif pupic.gif
ganesha
Am venit sa zic hello hello la fluturel drag. Eu mi-s verde de suparare. De fapt nu verde, ca verdele imi place. Cacaniu atunci. Taz ruleaza! Dar eu am cana cu Tweety (de fapt crocodilu', ca a mea cana de ceai e zen biggrin.gif ).
Ce chef de vorba ai, poate ma molipsesti si pe mine yahoo.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 08-08-2007, 02:17 PM) *

Am venit sa zic hello hello la fluturel drag. Eu mi-s verde de suparare. De fapt nu verde, ca verdele imi place. Cacaniu atunci. Taz ruleaza! Dar eu am cana cu Tweety (de fapt crocodilu', ca a mea cana de ceai e zen biggrin.gif ).

De ce esti cacanie? Cine te-a suparat?
axe10
CITAT(Lacry @ 08-08-2007, 12:32 PM) *

Pai atunci hai sadam niste kilos jos )).gif
Cred ca pana la urma raman la WW,de azi reincep si eu dieta...eram pana adineauri intr-o confuzie totala, nu mai stiam cu ce sa incep,si Monti imi suradea.... insa maia cu lesin de la foame,asa ca, m-am hotarat sa numar si eu blum.gif

Pai faci mai foame la ww decat la Monti....parerea mea!
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 08-08-2007, 03:19 AM) *

CITAT(ganesha @ 08-08-2007, 02:17 PM) *

De ce esti cacanie? Cine te-a suparat?

Am povestit pe larg la mine in jurnal... i haaa, au furat bicicleta lu' cupilu'-crocodilu' meu. am povestit acolo ce si cum. sorry.gif
anca veselie
salutare tourni si bine ai venit la scapat de kg!
eu zic mai bine sa faceti altceva decat biscuiti, ceva mai diet grin.gif
cum e in vacanta?
butterfly
buna anca veselie pupic.gif hug.gif

vacanta e minunata:) ca orice vacanta : dormit pana la 12 , iesit in fiecare zi afara, terase..sucuri,cluburi...mers la mare :x

pana la urma a trecut si dupa amiaza asta cu biscuiti )).gif Am facut...si i-am si ars un picut unsure.gif dar...important e ca nu am mancat:) Am mancat in schimb un mar copt cu scortisoara si cateva cani de ceai iar acum un fibrobar ( stiu ca nu e bun dar nu am mai mancat unul de haubau si imi era...pofta? ahh..pofta )).gif )

bubbles
Neata si sa ai spor la pierdut kg yahoo.gif .Si eu as vrea cam 10 kg sa mai dau jos rolleyes.gif dar cred ca ma reapuc de regim dupa nunta doh.gif ca pana atunci numai chef de numarat puncte nu mai am sorry.gif
aki
CITAT(bubbles @ 09-08-2007, 08:34 AM) *

Neata si sa ai spor la pierdut kg yahoo.gif .Si eu as vrea cam 10 kg sa mai dau jos rolleyes.gif dar cred ca ma reapuc de regim dupa nunta doh.gif ca pana atunci numai chef de numarat puncte nu mai am sorry.gif

Inca 10?Ce-i cu tine?Nu e prea mult?
butterfly salut si o zi frumoasa iti doresc pupic.gif
butterfly
music :youth group-forever young
stare: adormita , cu "chef" de facut supa de legume si cu ceai pe foc )).gif

neatza fetele!Imagine

gata cu ploaia...in sfarsit a rasarit soarele smile.gif yahoo.gif cheer.gif yahoo.gif cheer.gif

aki buna si tie ! hug.gif pupic.gif
bubbles ...buna si spor la pierdut kg!special pentru tine :Imagine

acum revenim la oile noastre Imagine

aseara m-am chinuit sa nu mai mananc la 12 noaptea ( mereu sunt treaza si pe net pana pe la 2-3 asa ca niciodata nu m-am gandit ca nu ar trebui sa mananc...pana intr-o noapte in care efectiv am mancat ce era prin frigider- branza cu salata de vinete si ardei - in cantitati mici dar..am mancat...ei bine o sa incerc sa nu mai mananc la ore asa tarzii)

in rest...biscuitii sunt inca pe masa si mie mi-a trecut pofta smile.gif yahoo.gif yahoo.gif iar eu de azi ma apuc de sport!serios!nu mai am durere de spate yahoo.gif asa ca nimic nu ma impiedica:) de azi...iar ma urc pe magaoaia2 ( porecla data de sis bicicletei )

va pup! pupic.gif hug.gif

May
Spor la sport cheer.gif e mai greu pana te urci, dar dupa ce te-ai urcat merge singura )).gif. Eu ador senzatia de dupa, cand stau sub dus si simt cu imi pulseaza ``muschii`` yahoo.gif

Ah, si stii cat de diferit arati sa slabesti 10 kg cu dieta sau sa slabesti 10 kg cu sport si dieta.... e o diferenta de la cer la pamant floare.gif
butterfly
stiu cum e sa faci sport si stiu cum slabesti cand tii dieta si faci si sport...e absolut demential
la mine dureaza o saptamana pana ma obisnuiesc si nu mai imi gasesc singura motive sa nu fac grin.gif
May
Pai tocmai, ziceam ca stii, ca daca te intrebam puneam semnul intrebarii... iti reaminteam )).gif hug.gif
butterfly
e bine sa mi se reaminteasca si sa fiu certata daca nu fac!! contez pe tine pentru certat? grin.gif
May
Nuuu pt certat, doar pt reamintit pupic.gif
ganesha
E mortala oaia aia!!!

Am venit sa pupic.gif si sa hug.gif tare fluturelu'!
butterfly
pup amy pupic.gif hug.gif

raportez : 30 min de eliptica azi cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif ! nu e mult dar pentru prima zi e bine...abia astept sa ajung sa pot face o ora smile.gif
Ama.ro
Buna fluturash!
Imagine

N-am vazut nicaieri coordonatele: inaltime, greutate..alea-alea. )).gif
Cum ti-ai propus sa slabesti?
pupic.gif
butterfly
music:frou frou- must be dreaming
stare : dupa o noapte alba mad.gif

neatza fetele! Imagine
ama.ro buna si tie!

Eu am 1,64 ca inaltime...si ca kg...71 . Am avut si mai mult - 82 kg- iar acum vreau sa slabesc cam 12 smile.gif Mi-am propus sa le slabesc cu dieta si sport..ca toata lumea:) Cu dieta merge bine,adev e ca aici in jurnal vreau sa vorbesc despre sport Imagine
si starile mele zilnice legate de dieta..cu mancarea nu am probleme de genul nu ma pot abtine sau cat am mancat azinoapte:)

Ieri mi-a venit...cu 3 zile mai devreme blink.gif asa ca nu aveam nici o pastila pentru durere...hop tzop la ora 11 jumate noaptea tarat prietenul cu mine la farmacia nonstop (care nu e chiar asa aproape) si tot din aceasta cauza nu am putut sa dorm wacko.gif mad.gif dry.gif

Ieri,in timp ce faceam sport, m-am uitat la ugly betty - fainutz serialul smile.gif am tras sezonul 1 de pe net si cand biciclesc ma uit la el smile.gif

mi-a placut ce-si spunea in primul episod cand era inconjurata de toate tipele alea bine imbracate parca coborate de pe podium : "esti o femeie de afaceri atractiva, plina de incredere , inteligenta "

va pup si ma duc sa dau o tura prin jurnale hug.gif pupic.gif

ganesha
30 de minute pe eliptic??? Din prima? Ce esti tu, iron woman??? cheer.gif Eu in visele cele mai bune nu pot face mai mult de 20 de minute de eliptic... ma rog, am si o mare problema de destabilizare care cre'ca tine de vederea periferica, oricum, ametesc cumplit de tare. Dar daca vreau sa fac ski cross country la iarna ar tb sa ma apuc si eu biggrin.gif Eu mi-s cu alergatul si (citeodata, dar doar citeodata) cu bicicleta. Eliptica... i can look but i cannot touch.

Daca vrei sa te arunci la o ora (desi ai rezultate mai bune daca mai variezi si cu alte chestii) sa nu uiti sa schimbi intensitatile, ca daca stai la aceeasi dai de plafon.

Te hug.gif si te pupic.gif si urez de spor si veselie!!!
aki
Fluturas ,salut si pupici pupic.gif .Cam ocupata azi si trec doar asa repede sa te salut hug.gif
crissy
salut.gif
butterfly, ai grija cum si cat mananci. Nu te infometa. Nu am citit tot jurnalul pentru ca efectiv nu am timp, poate am inteles eu gresit. Dar crede-ma, mancand putin iti strici metabolismul si cand mai adaugi cativa ani o sa-ti fie mult mai greu sa scapi de kg. floare.gif . Asta de la baba cetire, ca am patit-o pe pielea mea.
butterfly
asa sunt eu cu alergatul..nu rezist nici 10 min sad.gif wacko.gif dar eliptica e iubirea mea cheer.gif
momentan ma obs cu ea..o sa schimb si intensitatile cand o sa simt ca pot smile.gif mai am si un stepper ( spre rusinea mea l-am dat unei prietene si nu l-am folosit...o sa il cer inapoi smile.gif )

pup amy pupic.gif

pup aki pupic.gif

crissy am grija smile.gif multumesc de grija pupic.gif
ganesha
Stai asa, ca elipticUL e la masculin )).gif , tu la ce te referi cind zici elipticA, poate de fapt nu vorbim de acelasi lucru blum.gif Arunca si tu un link spre o poza explicativa. Planuri de w/e, ceva ceva?
butterfly

Imagine

o treaba din asta doar ca roata e in fatza la mn grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.