Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: smile baby! smile!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
aki
Buna dimineata fluturel.Am trecut sa-ti las un pup pupic.gif
Amazoana
Si eu unul pupic.gif
butterfly
music :damien saez - sexe
stare : sa-mi dau palme!!!

neatza fetele!

Imagine

stiti ziua aia de pauza de care va ziceam mai sus?s-a transformat in 3 zile de pauza ( d'oooh!).Din acest mic mi mic motiv nu imi plac mie zilele de pauza; pentru ca inca nu reusesc sa ma opresc la un mic dulce ( nah..daca mancam o felie de paine cu nutella si atat eram happy..dar nu..a trebuit sa manac 3, si gem si unt -!!!!- si pizza ( e drept am mancat o feliuta..cea mai mica ) si napolitane ( nu toata PUNGA doar cateva- napolitanele alea mici si denumite joe is moartea mea ) si vinete si un cockteil ( alcoolul are calorii goooaaaaaleeee mai fetitza mica si tu stii asta!...dar a fost bun )).gif ) si cascaval si sunca ( nu de praga , nu de pui ci din aia cu grasime ) si vedeam ca nu e bine dar sa bagam si cascaval doh.gif doh.gif

eh asta a fost weekendul meu + magnifica zi de luni
acum incerc sa imi bag apa pe gat ( na...dupa ce am gustat suc si alte minunatii alcoolice nu mai intra apa doh.gif doh.gif o bagam cu fortza si merge )).gif )).gif )

partea SI mai proasta a acestui dezmat a fost ca nici sport nu am facut doh.gif doh.gif doh.gif inca 3 palme ca merit )).gif

dar...dar nu sariti prea tare : am facut si un lucru bun acest weekend : am downloadat pilates si am 5 filmulete de 20 min pe care o sa le fac cu cele 30 min de bicicleta zilnic smile.gif
am unul pentru fund si coapse, unul pentru abdomen, unu advanced si unu 20min workout ..si am mai luat ceva de la billy blanks dar la ala inca nu ma bag )).gif

planuri mari aici la mine dupa weekend...vine scoala ...si eu am zis ca intr-o luna sa am cu 4-5 kg mai putin ..realizabil? eu zic ca da:)( nu de alta dar ma intalnesc cu colegi care imi zic ca am slabit si sa fie si mai maaaare surpriza cand ma vor vedea grin.gif )

amelie , amy pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif

butterfly
CITAT(dulcikatty @ 21-08-2007, 11:59 AM) *

Si eu unul pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
Hai ca merge, la atac! cheer.gif
butterfly
mrc de incurajare pupic.gif

azi ma doare stomacul sad.gif Incep cu mancat sanatos ( mai incolo bag pui si rosii si paine de secara) si de maine si sport cheer.gif

p.s mi-e frica sa ma sui pe cantar ...sunt balonata si e naspa si ma plang pe aici lol.gif )).gif dry.gif
May
Nu te mai urca pe cantar caci inca nu ai eliminat prostioarele din WE si o sa te demoralizezi, cantareste-te la sfarsitul saptamanii pupic.gif
ganesha
Stomacul ala de ce doare? Du-te si te cauta, ca-i pacat!

Bea un ceiut caldut tare si trece balonatul. Eventual bea unul de galbenele si trece si stomacul si omori 2 iepuri dintr-o data.

Pup fluturasul, si uita de unt+gem, cocteil si joe - ce-a fost a fost, nu te mai gindi lol.gif Pizza nu-i chiar asa de rea, atita timp cit nu-i cu salam. Sincera sa fiu, eu apelez destul de des la o felie de pizza (cu legume, ce-i drept, si de obicei din faina integrala), pentru ca-i o masa destul de completa, si satioasa, si cu calorii destul de putine si rapoarte destul de onorabile.

Te hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Ce mai faci puiutz?
butterfly
am venit sa sterg praful si sa va salut din zbor pupic.gifpupic.gif mare pt toate!
Nessie
pupic.gif Ce mai faci, fluturel? Nu ai mai venit de multisor! grin.gif
ganesha
Ai aparut, fluturel? Chiar ma intrebam pe unde mai dai din aripioare... ca tare incepusei in forta. Cum mai bate vintul pe la tine? pupic.gif
Amazoana
Bine ai revenit! pupic.gif Unde ne-ai umblat atata vreme?
butterfly
eu am fost pe aici..am citit tot:)

ce sa fac?uite ..de azi is majora )).gif va dau la toate tort si sampanie;))

cu dieta bat pasul pe loc, am mai pus 2 kg in ultimele 2 luni..de la stres..scoala asta ma ucideeee...in fine trece si clasa a12a smile.gif

in rest nimic interesant..
Nessie
cheer.gif Sa traiasca fluturasul!!!! La multi ani si sa fie un an cu noroc mare! yahoo.gif

Ai grija la kilele alea 2, ca si eu am inceput sa ma obezesc din cauza stresului din clasa a 12-a. Am pus pe mine 10 kg intr-un an! doh.gif
bubbles
La Multi ani fluturas !!! hug.gif Sa cresti mare si frumoasa si bafta la Bac hug.gif
ganesha
Cum adicatelea, azi e ziua ta???? Si eu de ce n-am stiut??? (ca-s cascata, de aia, stiu give_rose.gif ). La Multi Ani, iti urez din tot sufletul, sa ramii tinara la suflet si la minte, sa fii sanatoasa si sa se tina toate cele bune scai de tine! floare.gif floare.gif floare.gif
Amazoana
LA MULTI ANI, Fluturas! Sa fii vesela si vioaie ca acum toata viata, sa-ti mearga anul din plin si sa ai multa sanatate!
luchi
La multi ani! floare.gif
butterfly
va multumesc de urari!va pup pe toaaate tare taaaree taaaareee de tooooooooooooooot pupic.gifpupic.gifpupic.gif
May
La multi ani! pupic.gif
butterfly
hey girls!

ce mai faceti?sper ca bine:) pupic.gifpupic.gif

update:
ma mentin desi mananc destul si sunt in permanenta stresata smile.gif
sunt racita :-s si nu pot inghiti nimic :-<

asta e nou smile.gif

puuup!
Nessie
Sanatate multa si kile putine! )).gif (dar nu de la raceala) Pup! pupic.gif
ganesha
Sanatate la fluturel, sa zboare frumos, cum ii shade ei mai bine! hug.gif
butterfly
fetelooooor! de cand nu am mai scris si eu cate ceva..

incep cu inceputul: sa aveti un an nou minunat!sa vi se implineasca toate dorintele, sa fiti sanatoase ,frumoase si bune la suflet! va pup pe toAte!

Imagine

cat despre mine...in ultimele doua saptamani de scoala am slabit 2 kg..de la stres nici eu nu stiu..desi am mancat prostii..asa ca in vacanta m-am apucat de dieta ( am mancat de craciun cate ceva in cantitaTI mici)
azi am mancat la pranz salata boeuf( fara maioneza ..cam 2 linguri-3) si o cutie de ton; diseara imi propun sa mananc pui si ceva legume( deh..petrecere...ma adaptez)

de maine ma apuc si de sport! am cautat dvdul, am sters bicicleta de praf, am scos greutatile de sub birou:d
sa incep anul cum trebuie:)

va pup pe toate si sa stiti ca va citesc pe tooooate chiar daca nu (prea) mai scriu

hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif
butterfly
pe mine m-ati uitat....

eu scriu in continuare ce si cum:))

a trecut si revul..am fost cuminte:d..am si racit putin si trebuie sa ma apuc de invatat....inca putin si incepe scoala mellow.gif

am iesit putin la cumparaturi afara si am paralizat...e un frig neeebuuun mellow.gif..totusi cica o sa ninga biggrin.gif abia astept wink1.gif) sa ninga asa de tare sa nu pot ajunge luni la scoala )).gif

pup!
ganesha
CITAT(butterfly @ 02-01-2008, 11:43 AM) *

pe mine m-ati uitat....

Nu te-a uitat nimeni, fluturel pupic.gif Sa ninga, sa ninga cheer.gif eu fac galerie! Spor la invatat sa ai! Ce ai facut de rev, cum te-ai distrat?
butterfly
buna amy!;))

la rev..certat impacat dansat distrat )).gif

a nins..am fost la un suc si e afara..un frig nebun si zapada...poate pana maine :x cine stie wink1.gif)

t pup tare pupic.gif

cum am zis mai sus..am fost la suc..am baut un ceai ( si nici nu aveam plicurile alea de zahar :x ..cred ca v-am mai zis -colectionez plicuri de zahar ) si un pepsi light ( oh! da..stiu ca nu e bun..dar altceva mai dulce zau ca nu mananc..si am la chestiute in ciocolata in casa..pfaai..in 2 zile se termina si alea ..si renunt si eu la al meu pepsi light)..iar restul clatite:))

azi dupa amiaza a venit sis acasa ( a fost plecata de rev) si povestit alea alea si pana la urma ea somn..eu somn )).gif si am dormit cateva ore..asa ca acum..p net cu mine:))..

am televizorul pe otv( iar au inceput astia cu senzationalul lor) si tre sa schimb canalul..ia telecomanda de unde nu-i )).gif ...{caut}...{inca mai caut}..{uraaa..am gasit-o} ...{si mai ura il inchid si dau drumu la muzica biggrin.gif} ..{un jason mraz e perfect pe vremea asta biggrin.gif...lalalala life is wonderful }

butterfly
ok..chiar ma simt uitata...nu am scris de ceva vreme pe aici..doar am citit si pt asta nu ma mai vizitati?..sad.gif

in fine..nu va oblig sa ma vizitati
ganesha
'ai ma c-au trecut 22 de minute intre postarile tale, da-ne timp, da-ne tiiiiiimp give_rose.gif Eu am taiat ciupe pin'acuma, si-am pus si de supita, asta ca sa mai stau in picioare, ca mi-a luat posterioru' forma de la scaun de cita treaba am avut la calc azi. Bleah! vreau la servici lol.gif
butterfly
ciuperci:x nu imi aminti de ele..ca am uitat sa cumpar..si afara e ger amar cumplit..asa ca raman cu pofta:))
ce supitza?de care?wink1.gif)

tu vrei la servici..eu vreau sa nu mai vina bacul:)) ce nebunie..
ganesha
CITAT(butterfly @ 02-01-2008, 11:13 PM) *

ciuperci:x nu imi aminti de ele..ca am uitat sa cumpar..si afara e ger amar cumplit..asa ca raman cu pofta:))
ce supitza?de care?wink1.gif)

tu vrei la servici..eu vreau sa nu mai vina bacul:)) ce nebunie..

De rosii wink1.gif In care am sa strecor citiva taitei in farfurie. Ciupele cu smintina. La noi au fost -16 azi cu feels like -21. Asa ca... hai la mine la ciupe lol.gif
butterfly
acum vin )).gif ma teleportez...gata..is langa tine..ma vezi>asa-i ( si iti clipesc dragutz;)) )
julyalina
hello fluturas pupic.gif
ai vazut ce-i afara ? noroc de tine ca esti in vacanta . eu a trebuit sa vin la serviciu sad.gif
Andreea-Rodica
Un An Nou minunat cu rezultate exceptionale! (bac, facultate, si altele)
Din pacate acus se termina vacanta si trebuie sa trecem iar cu burtile pe carte (mai mult voi, elevii, mai putin noi, profesorii). Succes! hug.gif
butterfly
music: plain white t's -let me take you there

buna dimineata feteloooor!

Imagine

azi noapte nu am putut sa dorm mad.gif din cauza vantului ce batea prea tare...in fine, am adormit eu pe la 2 jumate asa..si azi diminteaza hop acum in picioare ..ma uit pe geam si vaaad zapada :x yahoo.gif cheer.gif clar trebuie cautate fesul, manusile si bluzele mai groase( va vine sa credeti ca desi e ianuarie hainele mele de iarna stau intr-o punga intr-un dulap? )).gif...bine, cu cateva exceptii )

Imagine

sunt putin ingrijorata...ma uit la stiri si vad aeroporturi inchise, drumuri blocate..am o prietena care azi venea in tara..si .. wacko.gif unsure.gif

jullyana..am vazut biggrin.gif..dar eu inca mai sper pana luni sa fie drumurile blocate si sa nu ajung la scoala:))
andreea-rodica..multumesc mult pt urari!asa sa fie!

va pup!
hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
butterfly
Brrr...am venit de afara ..am fost la un ceai ( la un local aproape de casa si de supermarket:)) ) si apoi sa cumpar apa ( nu au bidoane de 5l- durereee), iaurt ( nici un fel de iaurt!!), ton in apa ( nici atat..aveau in ulei..am luat asa si l-am scurs si l-am papat cu branza )).gif ) ,smantana -vrea mama sa faca nush ce cu ea...nu aveau...e clar..)).gif

in rest frig nebun, viscoleste, zapada e faina..poate maine se opreste vantul asta nebun si ma bucur si eu de ea

v-am pupat!
julyalina
frig da' ce frumoasa e zapada smile.gif
pupic.gif
butterfly
music: travis- love will come through

Buna fetele! pupic.gif pupic.gif

Imagine

am facut ochi azi la 9 biggrin.gif..si am asteptat 2 ore sa se trezeasca sis ca sa ma apuc de invatat )).gif in fine..acum am facut o pauza si dau raportul pe aici si ma duc la supermarket sa vad dc au aduc smantana, apa si alte alea )).gif dc iar raman fara...innebunesc )).gif ( ei nici chiar asa)

e asa frumooos afara..zapada si soaaare wub.gif

in rest programul pe ziua de azi invatat pana spre seara si apoi la o prietena smile.gif

cantarul meu crd ca a ramas fara baterie )).gif cert e ca azi dimineata aveam cu 400g mai mult ca acum 3 zile...una din doua: m-am ingrasat )).gif ( nu crd, ca is cuminte) saaaau am retinut apa ( am papat muraturi si sunca de curcan...si alea au sare..hmm:)) in fine, nu ma panichez...sa vad cu bateria noua cum ii merge..oricum imi arata aceeasi greutate si dc beau 1l de apa..)).gif bateria e de vina ( face bine la moral sa cred asta )).gif

ieri am scos din sacul cu haine de vara pantalonii mei negri in care incap cam pe la greutatea la care sunt acum ( acum vin stramti stramti..) asa ca primul tel e sa imi vina astia larguti wink1.gif)

in rest..nu m-am apucat de sport sorry.gif cry.gif bataita.gif
motivele :
a fost luata apa si nu am avut cum sa fac dush,
azi invat si ma duc in vizita,
maine sper sa pot )).gif

adica...maine sigur pot?)).gif

Imagine

ma apuc de biciclit si in cateva luni sa ajung si eu asa slabutza ( ca parul il am deja lung )).gif

v-am pupat!
butterfly
ajutooor ..mama face placinta cu branza! )).gif

am fost la prietena...mandra va zic ca am baut un ceai smile.gif fara ciocolata, fara placinta ( si acolo tot cu branza )).gif ), fara bomboane biggrin.gif
Tzutzi80
CITAT(butterfly @ 04-01-2008, 08:18 PM) *

ajutooor ..mama face placinta cu branza! )).gif

Trimite-o la mine!!!! promit sa te scap de ea pupic.gif de placinta, nu de mama naughty.gif lol.gif
julyalina
si la mine poti sa arunci 2 bucatele blum.gif una eu , una EL
si asa, incet incet o sa scapi de ea )).gif de placinta ,nu de mama vorba tzutzicai )).gif

butterfly
va arunc! va arunc;))

Imagine
julyalina
drool.gif
Tzutzi80
ok....ok.....deci eu salivez pe tastatura!!!! Si e NOUUUUAAAAA blum.gif
butterfly
sa va inchipuiti cum salivez eu )).gif cu ea in casa )).gif in fine se mananca si asta ...sper cat mai repede )).gif

(placinta de mai sus e de pe net culeasa..eu nu am acumulatori sa va pozez..dar seamana izbitor cu aia de la mn din bucatarie )).gif )
Tzutzi80
blink.gif naughty.gif Eu salivez oricum.....o si simt mirosind deja huh.gif

cred ca vinul ala fiert e de vina dry.gif
butterfly
psst..nu mai zice de vin fiert..ca nu beau alcool ca cica is la dieta mellow.gif
Tzutzi80
Punei gelatina si il treci la capitolul desert devil.gif
Tzutzi80
De ciuda....mi-am facut pateuri cu branza dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.