neatza fetele!!!!
stoned in love- tom jones feat chicane 
m-am trezit asa devreme intr-o zi de sambata ca sa invat
).gif)
am si conducere mai incolo;))
deci am papat pana acum 1kiwi si jumatate de minola( era acrisoara si nu mi-a placut), acum beau o cafea ( sa fiu treaza foc cand ma voi sui la volan:)) ) si mi-am pus la fiert ceva legume mexicane si 2 cremwursti (ok,da stiu..nu is buni dar nu am mai mancat de o vesnicie si bruuusc am avut un chef de a ii manca
).gif)
) ,l
la pranz voi manca legume mexicane cu ton si muuult piper (oh da am o boala cu legumele astea )
diseara inca nush..cred ca pui cu fasole verde

Saptamana trecuta ,in sfarsiiit, am trecut de un prag

me happy happy joy joy

) dupa o saptamana de dieta sunt inca unde eram luni daaar tre sa imi vina asa ca nu disper ...trece perioada si tust la cantar
acum sa va zic ce dieta tin (cu riscul de a imi da in cap
).gif)
)
ceva asemanator cu supa de varza doar ca supa e o supa groasa de multe legume,inclusiv cartofi,si cu o lingurita de ulei ( ft buna zic eu), am grija sa mananc in fiecare zi 1000 cal (ieri m-am rasfatat cu ton si pui iar alaltaieri cu banane si iaurt si branza slaba si telemea-putina daar..prea imi place:)) pana si 2 feliute de cascaval)
mie imi place dieta asta si am adaptat-o
).gif)
asa cum si dieta daneza imi place doar ca si pe aia o adaptez ca doar cu ce e acolo capiez ( in rest imi plac si ouale cu spanac, si branza cu ou si morcov,pana si carnea de vita pe care o mananc cu salata varza sau legume mexicane )
in rest rezist cu putere prajiturilor ,chipsurilor si altor minuni
).gif)
doar vreau ca pana incepe postul sa am cu 5 kg mai putin ( numarand si saptamana trecuta) ...un scop realizabil,asa-i?
in rest toate bune

am o dispozitie de zile mari desi am destul de invatat daaar afara a nins si eu iubeeesc zapada :x

pup toate fetele!
p.s va citesc pe toate doar ca nu am mai scris..o sa incep sa fiu mai activa