Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: smile baby! smile!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ganesha
CITAT(Tzutzi80 @ 05-01-2008, 12:50 AM) *

De ciuda....mi-am facut pateuri cu branza dry.gif

La 1 fara 10 noaptea ??? w00t.gif

Flutureeeel, cum era cu fetita aia cu par lung si bicicleta din poza de mai sus (mai sus de placinta, SIC)? Ia lasa placinta tease.gif
butterfly
CITAT(Tzutzi80 @ 05-01-2008, 02:50 AM) *

De ciuda....mi-am facut pateuri cu branza dry.gif

au...nu mai zic nimic de placinte pe aci..gata...:-s

amy
inca am in minte fetita cu par lung )).gif nu m-am atins de ea biggrin.gif si azi dimineatza cantarul m-a rasplatit cu cateva sute de grame in jos biggrin.gif
Tzutzi80
huh.gif Mda, la ora aia faceam pateuri! Daaaaarrrrr.....am facut doar 5! Ca daca faceam o tava, pe toate le mancam dry.gif
butterfly
music :faith hill - there you'll be (pearl harbor soundtrack)

deci asta e unul din filmele mele preferata :x sa ma uit la el iar cand o sa scap de teze (cum sar de la una la alta..am la teze si lucrari saptamanile astea..abia astept vacanta cealalta )).gif )

buna feteeele! vin sa sterg praful p aci;))

(intre timp caut o imagine dragutza..si parca au intrat in pamant imaginile draguteee )).gif )

Imagine

gata..am gasit una )).gif am gasit mai multe )).gif rabdarea e cheia )).gif

noutati nu prea am, am tinut dieta corect si m-am si apucat de sport ( ieri a fost ziua cea mare )).gif mi-am facut si un CD cu muzica si parca am nimerit melodiile..nici una nu ma lasa sa lenevesc biggrin.gif )
deci 30 min de bicicleta saptamana asta iar de saptamana viitoare sper sa pot trece la alta durata:) mai mare desigur )).gif

azi m-am "certat" cu o vanzatoara ! deci cat urasc vanzatoarele d la supermarketul de la mn din zona ..ghinionul meu ca tre sa le suport ca din alta parte nu am de unde sa cumpar doh.gif dry.gif

ieri seara, dupa cina, am iesit la plimbare cu fetele si am aterizat intr-o pizzerie , am baut un ceai ( doamne ce ceai rau!ce ceai raaau! acolo mereu il aveau bun..si zau era bun ca eu mereu l-am baut neindulcit...ei bine ieri era.. groaznic mad.gif )

in rest frigul la cote maxime, inghetat, zapada faina )).gif iubesc mirosul de noapte si zapada wub.gif
dar nu iubesc mocirla mellow.gif ...eh nu le pot avea pe toate?asa-i? )).gif)

next topic )).gif am un cizmar aproape de casa care inchide dupa amiaza...si acum o mituiesc pe sis sa se duca ea cand deschide omu' ca eu fac sport si tre sa invat putin pt o meditatie...incep cu pranzul )).gif

analogie la mine in cap -cizme- bootz-puss in boots- sherk the halls ..e prea tare..il recomand pentru o portie zdravana de ras desi a trecut Craciunul

Imagine

acestea fiind zise v-am pupat!:*pupic.gifpupic.gif
Nessie
la multi ani pe anul asta, Fluturel! hug.gif

Mi-a placut tare mult Shrek. biggrin.gif Si motanul cu pricina! Cica pregateste un film separat motanul, cu viata inainte de Shrek. )).gif Si nu e gluma, e pe bune. wink1.gif

Te felicit pentru cele 30 de minute de pedalat! cheer.gif Bravo!! Eu pedalez cat ma uit la un episod dintr-un serial...ce vrei tu, important e sa iti placa si sa te tina captiva. Trece mai repede timpul. blum.gif
butterfly
sunt atat de suparata :-<
azi dupa 17 min de biciclit..eliptica mea a cedat:-< s-a rupt..a facut poc si eu m-am speriat ca [*****] sad.gif( s-a rupt un fel de surub care lega pedala de bicicleta...sper sa poata fi reparata

asa ca dupa ce am vazut traznaia..mi-a tras blugii pe mine si m-am dus sa caut surub...nimic!nu am gasit nimic!

astept sa vina cineva care poate mi=o repara ..:-<

vai ce suparata sunt mellow.gif

asa ca..de suparare..beau pepsi light..vroiam ceva dulce..si am ales asta )).gif halal dulce )).gif in fine..stiu ca e nocivb..dar beau rar smile.gif

nessie ..zau asa ..puss in boots intr-un film numai al lui :x aww..c frumooos :x te pup! pupic.gif
butterfly
music :reamonn -supergirl

neatza fetele !

Imagine

mi-am revenit din dracii de ieri )).gif sunt ft optimista -se repara cheer.gif )).gif )).gif

azi se anunta o zi nebuna : teme si invatat )).gif mult invatat )).gif si asa sport pauza ..asa ca pe cai...la invatat )).gif

aseara mama facea ceva de mancare si ...i-am furat pieptul de curca tease.gif )).gif asa ca diseara asta mananc +legume mexicane;)) la pranz inca nush...o omleta cu chestiute aruncate in ea probabil )).gif

va pup pe toate care ma cititi pupic.gif pupic.gif

julyalina
pupic.gif fluturasule, buna omleta drool.gif mi-ai facut si mie pofta smile.gif
spor la invatat ! hug.gif

ganesha
A venit surubul? E sanatoasa eliptica? hug.gif
Amazoana
La multi ani, Fluturas! pupic.gif
butterfly
La multi ani dulci!pupic.gif
amy inca stau si astept..dar se repara ea;))

zilele astea mi-am amintit de animeurile copilariei mele

1. mila superstar

Imagine

mila superstar opening

l-am vazut acum 8-10 ani..nu mai tin minte wink1.gif)
dar imi amintesc ca ma trezeam dimineata sambata si duminica si ma uitam p prima tv

2. sailor moon

Imagine

sailor moon italian opening

pe asta l-am vazut pe rai uno ...vAI CE o mai iubeam pe sailor marte wink1.gif)
si eram mica;)) mica;))

3. candy candy
Imagine

candy candy italian opening

pe asta nu il mai tin minte deloc..doar ca ii luam rochiile mamei sa fie lungi si imi puneam palarii si ma jucam cu sis wink1.gif)

aahhh si mai erau si strumfii wink1.gif)

strumfii wink1.gif)

Imagine

Dumbo
Uf, fluturash, ce amintiri. Si eu ma uitam, desi eram cam mare pentru asa ceva. lol.gif
ganesha
Mai astepti, mai astepti? unsure.gif

Eu am copilarit cu Disney si Piff, da' eu-s mai baba lol.gif Ah, si Mihaela aia cu picioarele ca doi butuci albi, si Miaunel si Balanel (da' astia pe plan extra secundar - de-a dreptul... secular). lol.gif

Strumfii ruleaza!

Am savurat mereu desenele animate, indiferent de virsta... tare fain, daca as fi stiut rusa m-as fi dus la facultatea de desene animate, da' aia era doar la mama Rusie, ca la noi la RO nu era atunci. Acu' nu mai stiu, da' oricum nu-mi mai trebuie grin.gif

pupic.gif
butterfly
music :the shirells -baby it's you

melodia...reclama...vremurile acelea :x reclamele de la peroni sunt adorabile
reclama peroni -la dolce vita

dumbo pupic.gif pupic.gif amintiri ..amintiri..chiar ieri vorbeam cu o colega de copilarie..
Imi amintesc cum eram ditamai cardul de fete cucuiete si ne jucam cu papusile la geamul unei vecine care nu suporta galagia si intr-o zi ne-a udat ca sa plecam )).gif
sau cum speriam o scara intreaga cand faceam "spectacole" -noi si vocile de copii nebuni zbierand "lasa-ma papa la mare" la o coarda pe post de microfon
si mai faceam casute pentru omuletii kinder fix pe terenul de baschet al "celor mari si tari" ...veneau sarAcii sa se joace si ne gaseau pe noi facand gauri in pamant si insiruind pietre )).gif

de sticluta cu otrava, elasticul,coarda, ascunsea, leapsa nu mai vorbesc..astea erau clasice :x...ahh ce chef as mai avea sa ma prostesc fara sa se uite lumea bizar la mine

amy pupic.gif pupic.gif bicicleta mea e gata reparata :x , din pacate saptamana asta sunt foarte in teze si teste si nu am timp (fiecare zi e o nebunie) deja in noaptea asta nu dorm (baut cafea, pierdut vremea putin pe forum si imediat iau cartea in brate )
astept cu nerabdare saptamana viitoare sa am timp pentru mine wink1.gif)
deja visez la o zi numai pentru mine cu creme si masti si baie lunga..vine el sfarsitul de semestru )).gif si o zi de liniste tot am )).gif

duminica a fost mai agitata din punct de vedere alimentar wink1.gif) imp e ca azi din nou pe cai cheer.gif )).gif )).gif

va pup pe toate!!!
Sexymom
Hola Fluturas. pupic.gif
Sa ai spor la invatat. pupic.gif
butterfly
music : mar verde - nu (melodia asta e chiar faaaina :x :x :x)

Buna fetele!!!

multumesc sexi !

doh.gif doh.gif inca putin si se termina si saptamana cea neagra desi mi-a si venit..mai neagra de atat nu poate fi : si la scoala stresant, si dieta pe butuci ( oh da..de 4 zile sunt in...pom :-<) si stop...tre sa imi revin..si m-am mai suit si pe cantar ( ce nebuna sunt!) si seara si in perioada asta mellow.gif

am dormit azi dupa amiaza ca nebuna..si inca imi mai e somn
...invat la noate )).gif

in rest...sper si eu la zile mai bune wink1.gif)

mi-am luat o bluzita verde :x adorabila..prima mea bluza verde (mi-am luat-o ca am un minus de kg ..desi arata cantarul azi muult mai mult )).gif urmatoarea achizitie cand oi avea cu -5 kg:d )
mai trebuie sa imi duc la modificat un sacou-hainutza... maine smile.gif

pentru maine fetelor ... pentru toate :

Imagine
ganesha
CITAT(butterfly @ 17-01-2008, 07:54 PM) *

mi-am luat o bluzita verde :x adorabila..prima mea bluza verde

Ahhh, bluza verde.... si la mine a existat o data demult prima-bluza-verde. Acum am ajuns la aproape-toate-bluzele-sint-verzi. lol.gif

pupic.gif
bubbles
Fluturas sa porti cu placere bluzita. hug.gif Tu cate kg ai?
butterfly
mrc fetele! pupic.gifpupic.gif

amy wink1.gif) crd ca si la mine vor mai fi ca tare imi place wink1.gif)
bubbles ..destule..inca nu zic mellow.gif
bubbles
Eu cand am inceput clasa a12a aveam tot vreo 70 kg iar la sfarsit - dupa ce m-am apucat de invatat serios - aveam 57 swoon.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 17-01-2008, 08:42 PM) *

CITAT(butterfly @ 17-01-2008, 07:54 PM) *

mi-am luat o bluzita verde :x adorabila..prima mea bluza verde

Ahhh, bluza verde.... si la mine a existat o data demult prima-bluza-verde. Acum am ajuns la aproape-toate-bluzele-sint-verzi. lol.gif

pupic.gif

Inca o asemanare intre noi, io daca ceva e verde si ma incape e luat. )).gif

CITAT(bubbles @ 17-01-2008, 09:06 PM) *

Eu cand am inceput clasa a12a aveam tot vreo 70 kg iar la sfarsit - dupa ce m-am apucat de invatat serios - aveam 57 swoon.gif

Tu daca mai slabesti un pic o sa ma enervezi si nu o sa mai vb cu tine pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pup fluturasul!
Spor la invatzat.
Atunci cand ti-e somn TREBUIE sa dormi. Asculta organismul, stie mai bine ca tine pupic.gif
butterfly
asta si vreau..sa ajung la 57 la sfarsit )).gif

amelie pup!;))
Sexymom
Besos fluturel, eu am inceput cu bluze verzi si acum toata garderoba mea e kaki. )).gif Cum merge cu invatatul? o saptamana minunata sa ai, sa fii din ce in ce mai isteata. pupic.gif Poate ia si Bianca mea exemplu de la tine.
butterfly
music :dust in the wind- transfonica orkestra

buna fetele! in miez de noapte ,intre o tema la mate si una la gramatica, va salut si eu !:*pupic.gif

Imagine

Imagine

am trecut de saptamana neagra )).gif dar la dieta inca nu ma incumet mellow.gif zici ca is nebuna..numai ciocolata amara vad peste tot..ahh da...si fanta :-s lol.gif sorry.gif oh well ,intr-o zi o sa ma izbeasca tot ceea ce stiu despre suc si o sa il arunc..dar ziua asta inca nu a venit )).gif
hai bine..duminica e ziua cea mare,pana atunci mananc mai putin..am redus cantitatile )).gif sper ca luna viitoare ,cand imi vine, sa nu mai fie asa dezastru ( am zis ca a fost combinatia mortala de stop+saptamana stresanta la sc de am clacat )).gif ..ce de scuze imi mai gasesc..is experta la asta )).gif) merit medalie sorry.gif )

va pup pe toata care ma cititi si imi mai scrieti pupic.gifpupic.gif hug.gif hug.gif
butterfly
music: mariana elali- one last cry
am venit de la scoala mai devreme..vai ce imi place sfarsitul de semestru:))

Imagine

zambesc ca e soare afara :x desi am o groooaaaza de facut azi
butterfly
music: manic monday- the bangles

neatzaaa feteleee! pupic.gif

Imagine

De azi incep sa fac sport:) e vacanta=> am timp )).gif

m-am apucat si de dieta

in rest nimic nou

va pup pupic.gif
ironmissy
ne bucuram ca esti ok! pupic.gif

sa ai o vacanta exact asa cum iti doresti si cum meriti! floare.gif
bubbles
Neata fluturas .Cum te simti in vacanta? grin.gif
butterfly
neatza fetele!!!!

stoned in love- tom jones feat chicane

Imagine

m-am trezit asa devreme intr-o zi de sambata ca sa invat )).gif am si conducere mai incolo;))

deci am papat pana acum 1kiwi si jumatate de minola( era acrisoara si nu mi-a placut), acum beau o cafea ( sa fiu treaza foc cand ma voi sui la volan:)) ) si mi-am pus la fiert ceva legume mexicane si 2 cremwursti (ok,da stiu..nu is buni dar nu am mai mancat de o vesnicie si bruuusc am avut un chef de a ii manca )).gif ) ,l
la pranz voi manca legume mexicane cu ton si muuult piper (oh da am o boala cu legumele astea )
diseara inca nush..cred ca pui cu fasole verde smile.gif

Saptamana trecuta ,in sfarsiiit, am trecut de un prag biggrin.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif me happy happy joy joy wink1.gif) dupa o saptamana de dieta sunt inca unde eram luni daaar tre sa imi vina asa ca nu disper ...trece perioada si tust la cantar )).gif

acum sa va zic ce dieta tin (cu riscul de a imi da in cap )).gif )

ceva asemanator cu supa de varza doar ca supa e o supa groasa de multe legume,inclusiv cartofi,si cu o lingurita de ulei ( ft buna zic eu), am grija sa mananc in fiecare zi 1000 cal (ieri m-am rasfatat cu ton si pui iar alaltaieri cu banane si iaurt si branza slaba si telemea-putina daar..prea imi place:)) pana si 2 feliute de cascaval)

mie imi place dieta asta si am adaptat-o )).gif asa cum si dieta daneza imi place doar ca si pe aia o adaptez ca doar cu ce e acolo capiez ( in rest imi plac si ouale cu spanac, si branza cu ou si morcov,pana si carnea de vita pe care o mananc cu salata varza sau legume mexicane )

in rest rezist cu putere prajiturilor ,chipsurilor si altor minuni )).gif doar vreau ca pana incepe postul sa am cu 5 kg mai putin ( numarand si saptamana trecuta) ...un scop realizabil,asa-i?

in rest toate bune smile.gif am o dispozitie de zile mari desi am destul de invatat daaar afara a nins si eu iubeeesc zapada :x

Imagine Imagine

pup toate fetele!

p.s va citesc pe toate doar ca nu am mai scris..o sa incep sa fiu mai activa

amalia0701
bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Las-o in colo de cura tampita.
Io am facut depresie de la o astfel de cura.
Acu o sa citez pe dr. meu:
DE CE FACI TOT CE ITI TRECE PRIN CAP SA SLABESTI SI NU FACI CEEA CE TREBUIE?
Nu este nici o cura minune, nici o pastila, nici o operatie ( decat daca vrei sa fii materialul didactic al dr.), NIMIC
Ceea ce TREBUIE facut e un regim de viatza corect:
- 3 mese, 2 gustari la aceleasi ore;
- odihna destula;
- apa cat de multa;
- miscare zilnic si sport de 3-5 ori pe saptamana;
- calorii cu 300-500 mai putin decat necesarul caloric normal pentru greutatea ta.
APOI MENTINEREA FOR EVER A ACESTUI REGIM SANATOS =CUMPATARE + SPORT

Sa stii ca mi-am repetat si mie )).gif
butterfly
amelie stiu si eu teoria ..mrc ca mi-ai reamintit-o pupic.gif pupic.gif doar ca pur si simplu dc incep sa mananc 3 mese si 2 gustari clachez in 2 zile..ca vreau si aia si aialalta :-< ..o sa mai incerc sa ma obisnuiesc asa
amalia0701
Ar trebui sa te rasfeti zil,lnic la gustarea de la 17 cu ceva bun, maxim 200 calorii.
Face bine la psihic si iti faci si pofetele, singura abatere pe zi.
pupic.gif
Sau daca te abatzi la o masa sa stii ca nimeni nu se ingrasa la o masa, ci la celelete aiurea care umreaza dupa ea.
pupic.gif
Spor la invatzat.
butterfly
din pacate eu clachez nu cu ceva bun )).gif ci cu telemea sau paine de secara )).gif na dracie!!

daca am in casa una din ele pana gust e totul bn dar dc iau o bucatica e prapad:-s
Nessie
CITAT(butterfly @ 16-02-2008, 06:27 PM) *

din pacate eu clachez nu cu ceva bun )).gif ci cu telemea sau paine de secara )).gif na dracie!!

daca am in casa una din ele pana gust e totul bn dar dc iau o bucatica e prapad:-s

Pai iti propun sa le scoti din casa si sa nu le mai cuperi. devil.gif

Daca mori de pofta, iti mai propun ceva: fa de la inceput pachetele cu cat ar fi ok sa mananci. Ai o paine de secara, feliaz-o si pune separat fiecare bucata. Cand incepi sa mananci iei doar o bucata si pleci de acolo. Asa nu mai esti tentata sa mai iei inca una.
butterfly
nessie merci de sfaturi pupic.gif pupic.gif
am incercat...durere si teroare si asa )).gif o sa mai incerc )).gif intr-un timp cumparam doar o chifla mai maricica graham si o taiam in 3 si stiam ca acolo am cate o felie pt fiecare dimineata )).gif in fine, a mers smecheria timp de cateva zile apoi am cedat :-< cat despre telemea...nu's singura in casa si mai mananca si altii:)

in alta ordine de idei ..mi-a venit ieri..asa ca ieri si azi am dat-o rau in bara cu mancarea...maine tre sa imi revin :-s
ganesha
CITAT(butterfly @ 18-02-2008, 04:27 PM) *

...maine tre sa imi revin :-s

Hai si-ti revina! Sau ti-ai revenit deja? Eu te hug.gif cald de tot si-ti tin pumnii!
amalia0701
CITAT(ganesha @ 19-02-2008, 03:54 AM) *

CITAT(butterfly @ 18-02-2008, 04:27 PM) *

...maine tre sa imi revin :-s

Hai si-ti revina! Sau ti-ai revenit deja? Eu te hug.gif cald de tot si-ti tin pumnii!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pentru reveneala.
Oricat de rau o dai in bara intr-o zi, daca a doua revii la NORMAL=CUMPATARE e totul OK.
pupic.gif
butterfly
buna fetele...

inca nu mi-am revenit..recunosc cu capul plecat ca-s o nebuna
astept o zi mai buna ( de fapt in seara asta ma duc la supermarket sa cumpar ceva de dieta-fructe ca vreau maine fructe )).gif si maine o sa ma duc sa cumpar toata lista pt dieta : fructe,apa,ton,iaurt degresat etc etc,poate in seara asta fac si o supa de legume

fetele...chiar dc nu ma aprobati la dieta..macar ma sustineti moral cu cate o vorba buna? wink1.gif)

poate reusesc sa strecor si sportul ala faain..sa imi fac un program cu de la ora cutare la ora cutare biciclesc iar dupa mine pototpul (adica las balta cartile 45 min-60min pe zi:)) )

in rest zile agitate..scoala,legislatie,meditatii ..eu vreau somn )).gif zau asa

va pup pe toate si fug prin jurnale! pupic.gif pupic.gif
Nessie
Fluturica...spui ca nu te poti abtine de la branza... eusa_think.gif de ce nu incerci tu o dieta low-carb? Poate ti s-ar potrivi mai bine.

Si hai cu sportul ala! cheer.gif
butterfly
O sa incerc !pe cuvant de cercetas )).gif
dar dupa ce trece postul
am mai incercat ceva low-carb..morala a fost: dupa 3 zile de papat albusuri,ton,pui,iaurt si legume congelate dadeam iama in...in mere&kiwi )).gif eu is o ciudata )).gif

pana una alta cand am deschis azi dimineata frigiderul am vazut...era acolo...o branza telemea...buna rau mellow.gif pfaaai am mancat azi din ea 3 felii...maine am zis ca gata numai fructe ...e dracie..ma face pe mn o branza )).gif ?

acum crd ca tre sa va pup tare de tot si sa fug pe usa in lumea mare ( a se citit la carti..grea viata de scolar:)) )

pupic.gifpupic.gifpupic.gif
butterfly
hello girls :wink1.gif)

noutati :

-
mancat aiurea, nedormita, sport nici atat

+
motivul fiind ca am dat de carnet iar de azi sunt in randul soferitzelor:d

Imagine

de baut pentru toata lumeaa!
ramonavlas
FELICITARI!!! yahoo.gif
Cherie
CITAT(butterfly @ 25-02-2008, 02:32 PM) *

hello girls :wink1.gif)

noutati :

-
mancat aiurea, nedormita, sport nici atat

+
motivul fiind ca am dat de carnet iar de azi sunt in randul soferitzelor:d

Imagine

de baut pentru toata lumeaa!

Pai atunci e rost de partytime2.gif
Felicitari!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sa-l stapanesti sanatoasa si sa ai mare grija cum conduci! flowers1.gif
Amazoana
FELICITARI!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sa-l stapanesti sanatoasa si fara evenimente rutiere! pupic.gif
ganesha
Felicitaaaaaaari, fluturel! cheer.gif floare.gif floare.gif
butterfly
multumesc fetelooor! va pup pe toate !!!

acum ca am bifat si asta ma apuc de slabeala, parca mai vreau inca 5 kg smile.gif va zic de maine dc imi reuseste sau nu:)
ironmissy
CITAT(butterfly @ 25-02-2008, 03:27 PM) *

multumesc fetelooor! va pup pe toate !!!

acum ca am bifat si asta ma apuc de slabeala, parca mai vreau inca 5 kg smile.gif va zic de maine dc imi reuseste sau nu:)

felicitari si din partea mea!!! cheer.gif cheer.gif
facem galerie si pentru slabeala. pupic.gif
Nessie
Felicitari! cheer.gif Cum a fost? Ne povesteti putin? Mai ales ca suntem inca 2 aspirante la titlul de soferite si avem examen la inceputul lui martie.
Sexymom
Felicitari Fluturas cheer.gif
butterfly
multumesc nessie, sexy si missy pupic.gifpupic.gifpupic.gif

nessie...pai la sala nu a fost asa greu:)) ma rog eu m-am apucat de invatat cu 3 zile inainte si nu prea am dormit )).gif

la traseu emotii mari ( am fct niste chestiute pe care in mod normal nu le-as fi facut, am urat pietonii care ba traversau ba nu )).gif , m-a enervat unu ca a iesit dintr-o parcare desi eu veneam in spatele lui , in fine totul s-a terminat cu bn cand a zis ca l-am luat smile.gif biggrin.gif )

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.