Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: smile baby! smile!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Nessie
Eu am vorbit ieri cu instructorul si m-a cam speriat... Zicea la ultimele 3 examene nu i-a trecut niciun elev traseul si chiar stiau.. Sunt foarte ofticati examinatorii ca cica nu mai merge cu spaga si nu le mai iese nimic de nicaieri. Pica fara motive clare si te alearga mult. sorry.gif
Amazoana
CITAT(butterfly @ 26-02-2008, 04:39 PM) *

la traseu emotii mari ( am fct niste chestiute pe care in mod normal nu le-as fi facut, am urat pietonii care ba traversau ba nu )).gif , m-a enervat unu ca a iesit dintr-o parcare desi eu veneam in spatele lui , in fine totul s-a terminat cu bn cand a zis ca l-am luat smile.gif biggrin.gif )

Eu mai dau marunt din buze si acum )).gif

CITAT(Nessie @ 26-02-2008, 04:50 PM) *

Eu am vorbit ieri cu instructorul si m-a cam speriat... Zicea la ultimele 3 examene nu i-a trecut niciun elev traseul si chiar stiau.. Sunt foarte ofticati examinatorii ca cica nu mai merge cu spaga si nu le mai iese nimic de nicaieri. Pica fara motive clare si te alearga mult. sorry.gif

Nu te descuraja draga mea!!!!! Tu esti inteligenta si vei lua in mod cert. Stii ce-ti trebuie? Putin noroc. Si noi d'aia suntem aici, sa-ti tinem pumnii!!!!
butterfly
nu te descuraja nessie! depinde de examinator si de starea lui smile.gif
sfatul meu e ca tu , chiar daca mai faci greseli, trebuie sa iti revii si sa vb cu el.
Eu i-am zis ca am emotii mari si ca vreau sa iasa totul bine si de asta mai fac si greseli micute

pana una alta azi am mancat asa : trigon visine si un irinel pe la scoala , acum acasa o salataa mare din multe idiotenii : cartof fiert,pui,castravecior murat,ciuperci, salata verde,rosie,ridiche,branza:)) e o mare nebunie (crd ca pap din ea jumate si jumate seara) ahh da si o cafea cu lapte si o sticla fanta:)) zic eu ca e bn fata de zilele trecute )).gif
maine bag tare:))
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 26-02-2008, 03:02 PM) *
Nu te descuraja draga mea!!!!! Tu esti inteligenta si vei lua in mod cert. Stii ce-ti trebuie? Putin noroc. Si noi d'aia suntem aici, sa-ti tinem pumnii!!!!
Sarumana mult! pupic.gif Asa imi zicea si instructorul, ca in mod normal nu am motiv sa pic, pentru ca ma descurc foarte bine. Doar sa nu am ghinion, de pietontzi sau examinatori devil.gif . doh.gif
Amazoana
Si eu i-am spus tontului aluia de politist ca am emotii mari si de aceea mai fac greseli. I-am spus asta cu vocea tremuranda, aproape ma balbaiam )).gif
Curaaaaaj!!!! cheer.gif floare.gif
PS: pe mine m-a lasat cu traume tampul' ala de politist. Acum cand trec pe langa o masina de politie pe strada, tremur toata si ma pierd.
bubbles
CITAT(butterfly @ 26-02-2008, 05:56 PM) *

nu te descuraja nessie! depinde de examinator si de starea lui smile.gif
sfatul meu e ca tu , chiar daca mai faci greseli, trebuie sa iti revii si sa vb cu el.
Eu i-am zis ca am emotii mari si ca vreau sa iasa totul bine si de asta mai fac si greseli micute

pana una alta azi am mancat asa : trigon visine si un irinel pe la scoala , acum acasa o salataa mare din multe idiotenii : cartof fiert,pui,castravecior murat,ciuperci, salata verde,rosie,ridiche,branza:)) e o mare nebunie (crd ca pap din ea jumate si jumate seara) ahh da si o cafea cu lapte si o sticla fanta:)) zic eu ca e bn fata de zilele trecute )).gif
maine bag tare:))

Pe cine ai mancat tu la scoala?Ha.....? lol.gif lol.gif lol.gif
butterfly
un irinel )).gif stii tu prajiturica cu ciocolata )).gif e :x
bubbles
Nu am stiut ca exista prajitura cu numele lui Columbeanu lol.gif lol.gif
butterfly
e un fel de fursec ( gen paleuri) doar ca e mai maricel )).gif
Cherie
pupic.gif

Imagine
lucy
Fluturel pe unde umbli? give_rose.gif
butterfly
hei fetelor!!
pup cherie si lucy si pe toate care ma citesc

eu is ft busy si doar va citesc wink1.gif)noutati nu am

pupic.gifpupic.gif
Sexymom
Fluturas frumos, ce mai faci? ai iesit cu bine din examene?
sa ai grija de tine, succes in continuare la dieta. pupic.gif
butterfly
Din seria "Ce mai face fluturel..."

Cu ce sa incep? cu vesti bune sau vesti rele?

Le iau pe rand:)) tin post, am reusit sa slabesc 3 kg smile.gif prin metode ortodoxe si nu prea (am avut cateva zile nebune nebune rau si abia mancam un mar sau niste legume cu mamaliga wink1.gif) dar 3 sunt duse zdravan;))
Am facut si o saptamana de sport ( doar una ...rusine mieeee! doh.gif doh.gif ) si a trecut si aia

si acuuum....de 3 zile...de.3 zile...pap...tampenii gen cartofi prajiti )).gif partea buna : ma mentin partea rea: tre sa mai dau jos minim 10 kg )).gif asa ca...si nu se duc papand cartofi:))

am zis ca de maine trec iar la treaba )).gif sa vedem dc ma tine:)) macar sa mai dau jos inca 3 kg in ultimele 3 sapt de post si is o fericita )).gif )).gif

Va pup pe toooaaaate! pupic.gif pupic.gif hug.gif
Ramo
Vestea cea buna e f buna. Felicitari!
Vestea rea...iti revii tu pupic.gif
ganesha
Ooo, nu da fluturasu' pe aici cit nu da, da' si cind da! Bravo tie! Si poate mai povestesti mai des tease.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif give_rose.gif UN Trandafir pentru un fluturash
butterfly
Buna fetelor ! pupic.gifpupic.gifpupic.gif pup pe toate pupic.gif

ramo, amy si lucy pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Azi e o zi asa faina :x :x si ce cald e :x

Am fost la piata si am cumparat rosii,castraveti,ciuperci,orez integral,suc de rosii, taitei integrali,patrunjel,stevie putina si putina loboda )).gif ce mai!

Dupa ce v-am povestit mai sus ca toata saptamana am mancat cartofi prajiti...ei bine am facut asta pana ieri :-s
azi dimineata m-am hotarat sa nu mai fac:)) asa ca o sa imi fac o supa de legume in care inca nu stiu dc o sa pun si mai sus numitii taitei si un orez integral cu legume si suc de rosii si...usturoi )).gif

In rest..stau prost la hranit sanatos, stau prost la baut apa, stau prost la sport :-s dar am mai dat jos 500g )).gif de la stresul invatatului crd )).gif

Totusi sper ca de azi sa fac imbunatatiri wink1.gif)

Va pup pe toate pupic.gif
Sexymom
Buna Fluturel pupic.gif .
Intrebare:cine face supa de legume? tu sau mami )).gif
Si cat mai ai pana scapi de toate examenele???
Cherie
pupic.gif missy! Tii post?
butterfly
sexy,cherie pupic.gif pupic.gif

Eu fac supa )).gif m-am specializat in supe pentru dieta si tot felul de combinatii )).gif

Supa a fost asa :
-o ceapa intreaga fiarta la inceput
-un morcov, jumatate de dovlecel si un cartof mic rase si puse la fiert
- suc de rosii dupa tot la fiert
-taiat feliute o mana de salata verde,una de loboda si cateva frunze de stevie ..puse si ele la fiert
-pus 50g de taitei integrali si inca putin suc de rosii ( mi se parea ca nu are suficient:)) )
-jumatate de lingurita de ulei )).gif
-niste vegeta ( da stiu ca nu e bun daar am ramas fara condimente:-s si a fost la indemana:)) )
-niste piper si helas( nu aveam lamai in casa)

acum vreau sa fac si un orez integral cu legume ( ce oi mai gasi prin frigider )).gif crd ca stevia si loboda ramasa,sucul de rosii,niste ciuperci si poate am noroc si gasesc si o vanata la magazin )).gif )...eu gatesc in combinatii ...ciudate )).gif

Sexy...pana pe la sf lui iulie mai am:)) asa e in clasa terminala )).gif
cherie..da tin postul smile.gif alternez saptamanile de cartofi prajiti cu ketchup cu cele cu supe si orez )).gif

Sexymom
Schimba cartofii prajiti cu kechup, fa cartofoi copti cu margarina vegetala, sunt criminali de buni. pupic.gif
Mult succes in continuare la invatat.
Si bravo cheer.gif esti o buna gospodina, imi notez si eu reteta de supa )).gif
butterfly
In postul asta am mancat de toate:))

cartofi in folie de aluminiu cu margarina sunt :x .apoi legume mexicane tot in folia aia cu ketchup si cartofi
mamaliga (putina) cu o portie de legume mexicane fierte si cu ketchup picant ( oh well is cam dependenta:-s )

sexy mrc wink1.gif) pupic.gif

sa va zic ca am gasit la supermarket spanac ? wink1.gif) acum il spal )).gif adica am spalat..acum mai spala si EL )).gif

pe asta il fac ca saptamana trecuta : spanac facut normal pt familie ( doar cu putin ulei cat calesc ceapa ) si iau putin din el si amestec cu orez integral ( pe care l-am facut cu un morocv si putin ardei si ceapa ) apoi amestec totul si pun suc de rosii, ciuperci, porumb si usturoi si las la fiert wink1.gif) e buun;)) sapt trecuta l-am mancat cu bete wink1.gif) m-am cam chinuit )).gif

sper ca saptamana asta sa nu mai dau iama in cartofi )).gif prima zi -adica azi duminica- am rezistat )).gif I-am facut LUI si eu nu am gustat )).gif si i-am facut si mamei si nici atunci nu am gustat )).gif
butterfly
Buna dimineata fetelor!

a inceput a3a zi fara cartofi prajiti )).gif

ieri am mancat :
Md- 2 linguri de orez cu 2 de spanac(la 8)
P- o portie de supa, un cartof mic fiert cu o rosie si 2 linguri de spanac(la2)
pe la 4 am mancat 2 feliute de paine prajita cu spanac si 1 corn jumatate ( dap...corn...cornurile is rele stiu :-s )
iar seara pe la 9 am mancat 2 linguri de vinete si 2 de orez smile.gif

Ieri am facut vinete cu suc de rosii :
ceapa calita in putin ( ft putin uleI), apoi suc de rosii apoi vinete din borcan, lasate putin pe foc si voila )).gif

azi dimineata am mancat : 2 linguri de spanac,1 de orez,2 de vinete si putin paine graham (asta la 7 jumate) iar acum la 10 jumata 2 felii graham cu pate vegetal si rosii smile.gif
Cherie
Iubita, tu semeni cu frati-miu cu ketchup-ul. Manca o data pe langa mancare ketchup si rosie )).gif
Mie una, nu-mi place ketchup-ul. Mai e si plin de chimicale si porcarii!

O zi buna pupic.gif
bubbles
Neata fluturel pupic.gif
butterfly
mi-am pus si eu un ticker )).gif sa ma remotiveze;))
butterfly
Buna fetelor!

azi am mancat putiiin :-< :

Md-2 linguri de orez cu 2 linguri de vinete
P-la fel doar ca dublata portia

Ca tot mi s-a terminat mancarea de post..si eu pate vegetal si paine graham nu cumpar ca deh...dau iama in ele ..o sa fac o supa de rosii si o mancarica din amestec congelat si suc de rosii ( nah asta am eu in frigider :legume congelate si 1l suc de rosii -sper sa imi mai ramana si un pahar de baut ca tare imi place cu sare si piper si sa fie rece ..yummy )).gif )

Btw..azi e a2a zi de sport : 40 min la bicicleta eliptica biggrin.gif
nella
Saracut meniul....la mine e tot mai barosan )).gif
Te felicit pt tiker asta da realizare pupic.gif pupic.gif BRAVO cheer.gif cheer.gif
Am inteles ca numeri caloriile...mai da si tu niste retete ca eu iar sunt in pana de idei pupic.gif pupic.gif pupic.gif multumesc anticipat pupic.gif
butterfly
retete )).gif

1.supa : o jumatate de punga de legume pt supa congelate se arunca intr-o oala ,se lasa sa fiarbA,se adauga 500ml suc de rosii si loboda tocata marunt, se lasa sa fiarba iar si patrunjel si voila : pt 4 portii -200 cal -> 50 cal/portie ( de asta iubesc eu supele )).gif )

2.mancarica de legume : se pun la fiert 1/4 punga amestec de vara+1/4 punga amestec mexican +1/4 punga amestec cu orez (fiecare cam 100g) ,se lasa sa fiarba si se pune spre sfarsit sucul de rosii, se lasa sa fiarba iar putin si apoi se adauga malai am 50g cat sa se lege + ierburi aromatica ->400 cal pt 2 portii-> 200 cal/portie
ironmissy
wow, fluturel, felicitari pentru rezultate!!!

da o poza cu tine nu pui? ca nu te-am mai vazut de mult give_rose.gif

te hug.gif !!!
butterfly
Mrc ironmissy wink1.gif)

meniul nu a ramas asa : o portie de supa + una de mancare de legume seara

apoi am iesit la o plimbare si am papat o nectarina si cand am venit acasa am venit cu tofu )).gif asa ca am papat o rosie cu o frunza de salata cu o maslina si o feliutza de tofu:))
dany
Ce de-a retete rapide )).gif

CITAT(ironmissy @ 17-04-2008, 10:53 PM) *

da o poza cu tine nu pui?

De acord !! Asa te vad si eu ....
ganesha
Daaaaaa, pozaaaaa! Aveai tu o poza faina de tot la care-mi placea mie sa ma uit, da' nu mai am acuma unde sa ma uit mad.gif Si oricum, de-acum nu mai e de actualitate, nu? )).gif Tre' sa pui, nu ne lasa asa )).gif

Cochetam si eu cu ideea sa pun ticker... dar am asa o greutate fluctuanta (ori e cintarul prost?) ca n-as sti ce sa scriu pe el, as zapaci serverele tot umblind sa-l schimb lol.gif

Spor la toate! pupic.gif
nella
meris mult de ideeile de retete...poate am sa apelez si la ele pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Si eu vreau poza w00t.gif
lucy
PASTE FERICIT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
butterfly
Paste Fericit tuturor!
din pacate am avut niste zile agitate si nu am avut cum sa va zic la fiecare in jurnal asa ca va zic aici pupic.gifpupic.gif

Imagine
ganesha
pupic.gif

Imagine
bubbles
Neata fluturel pupic.gif Cum a fost bacu`?
butterfly
buna fetele!

de saptamana viitoare ma reapuc de dieta biggrin.gif am 70 :-s

am terminat cu bacul ..a fost bn si acum sunt studenta la drept biggrin.gif
bubbles
Bravo clap.gif .felicitari cheer.gif
ganesha
CITAT(butterfly @ 26-07-2008, 03:29 PM) *

buna fetele!

de saptamana viitoare ma reapuc de dieta biggrin.gif am 70 :-s

am terminat cu bacul ..a fost bn si acum sunt studenta la drept biggrin.gif

Bravooooo! pupic.gif cheer.gif clap.gif party.gif

Spor la dieta si la ce mai vrei tu! pupic.gif
Ramo
Felicitari, nu e o facultate usoara dar mie mi-a placut f mult si mi s-a parut destul de usoara. Bafta multa si cu dieta.
Panda
cheer.gif
felicitari
Andreea-Rodica
Felicitari! O studentie frumoasa si plina de invataminte iti urez. floare.gif
dany
CITAT(butterfly @ 26-07-2008, 03:29 PM) *

acum sunt studenta la drept biggrin.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif FELICITARI !!!!!!!!!
LadyEowin
buna,

Felicitari pentru BAC si cheer.gif admitere yahoo.gif ....

planuri de vacanta ceva?

poate mai intri pe aici sa mai povestesti.

pup

butterfly
buna lady!

nu prea am noutati. Am inceput sa mananc mai putin si am ajuns fix la 70 ( aveam 70, ceva =)) ) dar parca nu imi vine sa ma apuc de dieta desi mi-am propus pana la 1 octombrie sa dau jos 8-10 kg ( stiu ca pot, vreau..dar parca nu am spor)

multumesc fetele pentru urari!

ramo stiu ca nu e usoara dar asta e ceea ce mi-am dorit si stiu ca o sa fie totul bn ( pe mn nu facultatea in sine ma sperie ci mutatul la bucuresti,alti colegi,statul cu alte persoane pe care le cunosc doar ca prieteni nu ca si colegi de camera,bucurestiul cu traficul si ratburile alea..si senzatia aia de inceput ca o sa ma pierd mai mereu prin aglomeratie..in fine nu-s nici prima nici ultima si o sa ma descurc biggrin.gif )

v-am pupat!
Sexymom
Felicitari , ma bucur mult pt.tine. cheer.gif
Sa nu te intimideze Bucurestiul, incetul cu incetul o sa te obisnuiesti cu el si nu o sa mai vrei sa te intorci acasa, spun asta pt. ca am f.f. multi prieteni si cunoscuti care au venit la facultate in Bucuresti si s-au stabilit aici. Capitala iti ofera multe posibilitati sa sti, deschide multe usi, totul depinde de tine. Si cum te stiu eu ambitioasa sigur vei reusi sa iti faci o cariera frumoasa aici. floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.