Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: smile baby! smile!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
julyalina
hello turnicutzule pupic.gif
nu ai sa ca la bicla? blink.gif
ganesha
Ahaaa, eu credeam ca la bicicleta te referi de o feminizezi la denumire. Ca am mai intilnit citeodata denumirea de... bicicleta eliptica si de'... La de ala ma refeream si eu, pe de ala mai e cum mai e, eu pe de asta cu shinele lungi nu pot, mor cu el de git si tot nu-mi iese lol.gif lol.gif
butterfly
music :yves larock- rise up
stare : casc de nu mai pot )).gif vecinii fac reparatii...adio somnul meu

neatza fetele!Imagine

amy....pfaaai imi place cum arata ala, desi nu am facut nicioadata pe unu' dry.gif dar..cand oi fi la casa mea poate o sa imi cumpar o nebunie din aia

julyalina nu,nu am sa...pe bicicleta mea se sta in picioare smile.gif

Ma intalnesc cu colege si colegi prin oras care imi zic ca am mai slabit yahoo.gif cheer.gif pfaaai ce stare buna imi dau...asa ca tot inainte sa le sperii si pe astea 12 naughty.gif

zbor prin jurnale

va pup! pupic.gif hug.gif si

Imagine
ganesha
Mai bine te duci la o sala, ca nebuniile alea is cumplit de scumpe, nu stiu cine si le permite ca... animal de companie lol.gif lol.gif lol.gif

Weekend cu sclipici iti doresc!!! Pe unde o sa te poarte aripioarele de w/e, fluturel?
butterfly
pfaaai...scumpe zici?la asta nu m-am gandit lol.gif

azi petrecere in pijamale la mine cu fetele smile.gif ai mei is plecati;))

nu mai am pepene...si as manca o felie...d'oh mere si gref..ce mai e pe acolo

Imagine

Imagine
Ama.ro
Fluturash, tu ce cura tii?Ca nu prea iti vad meniurile...le-am tot cautat prin jurnalul tau..
butterfly
mananc cu bun simt...o sa incep sa scriu meniuri cand o sa am probleme cu tinutul dietei smile.gif
ganesha
CITAT(butterfly @ 11-08-2007, 06:25 AM) *

mananc cu bun simt...o sa incep sa scriu meniuri cand o sa am probleme cu tinutul dietei smile.gif

lol.gif da, si eu tot in momente de astea scriu ce maninc, cind vad ca sar calul lol.gif si sa vezi cind tre' sa socotesc si pentru al meu EL... ca el ma pune pe mine doh.gif

Parintii plecati si faci petrecere... cu fetele? naughty.gif Hm... ingerasule tease.gif
lliliana
Salutari de la Lilish...pup. pupic.gif
May
Azi nu dai cu prezentul? unsure.gif
butterfly
music: vita de vie- praf de stele
stare : happy happy joy joy

buna fetele!
lliliana pup si eu hug.gif pupic.gif

Maybeline pana acum am fost on p forum dar faceam ture prin casa cu treaba smile.gif

Imagine

weekendul a trecut cu bine smile.gif desi au dormit fetele la mine si a fost casa plina de bunatati m-am abtinut
iar azi incepe o noua saptamana asa ca tot inainte cheer.gif cheer.gif

am fost la plafar si mi-am luat supliform ca tre sa ii vin de hac si celulitei wink1.gif wink1.gif chiar 4 tuburi...sa tot am grin.gif
sport am facut si ieri ...tot 30 min;))
am papat si o salata de rosii cu ton...o sa umflu burta cu apa si ceai si gata;))

va pup! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
cheer.gif a aparut stapana cheer.gif

Eu nu stiu cum poti sa mananci salata cu ton wacko.gif dar gusturile nu se discuta blum.gif

Cat mai e supliformul? Ca si eu mai am 3 tuburi si ceva din al 4-lea si trebuie sa imi fac provizii cand vin in tara naughty.gif
aki
pupic.gif Salut fluturas.O saptamina linstita iti doresc
butterfly
CITAT(Maybeline @ 13-08-2007, 04:51 PM) *

cheer.gif a aparut stapana cheer.gif

Eu nu stiu cum poti sa mananci salata cu ton wacko.gif dar gusturile nu se discuta blum.gif

Cat mai e supliformul? Ca si eu mai am 3 tuburi si ceva din al 4-lea si trebuie sa imi fac provizii cand vin in tara naughty.gif

Maybeline pupic.gif
tonul e bun wink1.gif....mancarea mea preferata e cu ton : spaghete integrale cu ton si sos de rosii

supliforumul..eu am dat pe el la farmacia din cartier 70 000 si la plafar 60 000 , la o alta farmacie l-am gasit la 74 000...depinde de loc smile.gif

aki pup si eu pupic.gif

pfaai...ar trebui sa fug la sport ...in juma de ora
May
Ooooo daaa, tonul e bun... dar cu salata... wacko.gif

Spor! pupic.gif
ganesha
CITAT
weekendul a trecut cu bine smile.gif desi au dormit fetele la mine

Chiar ati si dormit? lol.gif
Cum fu sportul? hug.gif
butterfly
am dormit de la 7 dim la 12 ziua:))

sportul fu fain...desi chef nu am avut deloc ..daca trebuie trebuie cheer.gif

pup amy! pupic.gif
lliliana
Salut iubita. hug.gif O noua zi...o noua provocare biggrin.gif La luptaaaaa... yahoo.gif Sa ai o zi de mare valoare hug.gif
May
Trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
butterfly
music :eagle eye cherry - save tonight
stare : adormita blink.gif

neatza fetele!

liliana pup si eu pupic.gif
maybeline gata gata is treaza naughty.gif grin.gif

Imagine

nu prea am dormit azi noapte... sorry.gif sorry.gif sad.gif si acum is cheauna cum ar zice mama )).gif si ce ma enerveaza ca sis doarme bine merci desi tipa copiii pe alee ca nebunii doh.gif

mi-a adus mama de la tara branza nesarata facuta de mamaia cheer.gif si curcan - din care eu am oprit pieptul cheer.gif

maine ies cu rolele cu o prietena ...eu am role de un an si de 2 ori m-am plimbat cu ele : o data am cazut in fund si o data abia am reusit sa ajung in parc...tre sa invat si eu sa merg calumea pe ele..ca doar nu degeaba le-am cumparat grin.gif

va pup pupic.gif
May
Eu m-am dat pe role vreo 5 ani si acum mi-e mila de ele ca stau singure acasa pe balcon... mi-as cumpar unele sa ma dau pe aici dar nu am cu cine dry.gif
butterfly
Innebunesc aci cu ai mei in casa! )).gif Cat timp a fost mama plecata era curat , a venit si a inceput distractia...mutat mobila,cumparat alta mobila..haine aruncate pe paturi ..va zic ca e ca la nebuni!Si daca nu ar tipa atata la mine si la sis ca nu o ajutam ar fi genial..dar nu; si de draci i-am zis ca fac eu curatenie in baie&bucatarie (IAR!) si apoi sa trec la sportul meu si baia cu sare de mare :x Ca la nebuni va zic grin.gif )).gif in fine trecem si peste asta...un sut in fund (sau poate doua) si la curatenie
intrebarea e : cand oare mai ies eu afara )).gif
aki
Salut domnita pupic.gif .A trecut Sergiu pe la mine si mi-a mai ridicat putin moralul.Ce as face fara el. sorry.gif
ganesha
Ei, fluturas, am trait s-o aud si pe asta lol.gif cica :cit era mama plecata era curat lol.gif lol.gif lol.gif Pe ce lume traiesti tu, fata frumoasa, ca in viata reala e taman invers lol.gif Numai ciudatenii la tine aici! Apropo, tre' sa-mi sterg si eu rolele de praaaf wink1.gif
butterfly
pai vezi tu amy..am vrut sa ii fac o surpriza sa fie casa curata wink1.gif) si nu aveam eu habar atunci ca se muta mobila prin casa si ca se cumpara alta asa ca am facut curat )).gif )).gif naughty.gif

gata curatenia...gata sportul ...gata baia ( vai dar ce ma pisca zonele cu celulita de la sarea aia de mare anticelulitica - din care nu mai am ...arrr nervi )).gif ca deh e luata de la bucuresti si sanse sa mai ajung pe acolo in urmatoarele saptamani nu-s ..eh asta e ...mai cautam aici...cine stie la ce magazinas dau de ea naughty.gif )

azi iesit afara cu a mea prietena la plimbare - eu ma plictiseam in casa, ea se plictisea- asa ca afara cu noi,
si am vazut un hanorac-bolero marimea S - strigator la cer as zice..dar vai ce imi place de el asa si era si la reduceri naughty.gif )).gif pana ajung eu in marimea S mai dureaza...ceva vreme dubioasa

pfaaai si maine treziiiit fffft devreme pt role )).gif nu-s sanatoasa va zic..dar invat eu sa merg...mai bine decat merg acum )).gif )).gif

Nessie
Sare de mare anticelulitica? huh.gif Asta ce mai e? N-am mai auzit. Poti sa dezvolti putin subiectul? grin.gif
butterfly
sare de mare anticelulitica - cu extracte de alge si minerale din Marea Moarta ; adaugi un capac la baie si freci energic cu o lufa zonele afectate cam 5-10 min.Dupa baie se face un dus mai rece

doar ca nu mai dau de ea pe nicaieri ..nici pe net nimic
butterfly
music : tom jones feat chicane - stoned in love

stare :mi-e foaaaameeee )).gif )).gif )).gif )).gif

neatza fetele!!!
Imagine

cred ca v-am innebunit cu imaginile astea zapacite )).gif

abia ce m-am trezit si imi iau micul de jun - ceai de capsuni si fragi cu paine graham prajita si branza slaba de la mamaia naughty.gif grin.gif

Imagine
Imagine

dupa asta ies la o plimbare cu o prietena pe care nu am mai vazut-o de mult..chiar ieri citeam in horoscop ca ar fi bine sa iau legatura cu cineva cu care nu am mai vb demult si inainte sa citesc ii trimisesem ei mesaj ..ce potrivire )).gif smile.gif biggrin.gif

azi iar sport...o sa fac pana la sfarsitul saptamanii 30 min( doar ca o sa ridic un pic intensitatea ) si de luni incerc sa ridic la 45 de min... cheer.gif

la pranz probabil o sa am o vanata coapta ( is intreaga la minte daca mananc asta ? )).gif ) cu rosii si ton si seara mai vedem...poate nu mai mananc cum fac de obicei la 12 noaptea ( ca deh ma culc la 2 ) dar tre sa schimb si asta...culcat devreme..mancat pana in 8 ( nu de alta dar sport fac de la 6 la 7 si apoi cina la 8 ca doar nu e recomandat sa sar peste ea smile.gif )

uof gata cu vorbaria ca deja e prea mult ! va pup pe toate pupic.gif
Nessie
Fluturas, te admir tare mult pentru preocuparile tale nutritionale. grin.gif Cand imi amintesc eu ca la varsta ta m-am stricat, mi-e rau! crying.gif Eram prostuta si indragostita, aveam 56-58 kg si vroiam 53 si am dat cu daneza, cu supa de varza, cu disociat, cu "rabdari prajite" si in iarna, in clasa a 12-a aveam minunata greutate de 65 kg. doh.gif

Tu de ce te duci asa tarziu la sala? Nu ti-ar fi mai usor sa te duci pana in 12? E si mai liber, lucrezi si mai bine, iar la unele sali e mai ieftini de dimineata. wink1.gif
butterfly
staaai nu ma admira ca si pe mine ma mai izbeste cand am vreun majorat sa fac o cura de " nu mananc 5 zile decat fructe si legume "
am si zile in care mananc putin ..am si zile in care mananc cum trebuie..acum ce sa fac...profit ca e vara si nu mai intra asa mult ca iarna..la toamna om vedea smile.gif

sport fac acasa..asa m-am obs la ora aia si imi e bine pentru ca de MD momentan mananc la ora 12 ziua, de pranz la 4 cam asa iar cina la 8 si o gustare la 12 ( noroc ca nu ma lasa inima sa ma infing in te miri ce branza topita sau prajeli din frigider ci duc mana la branza si ardei - eu sunt obsedata cu branza sorry.gif )

o sa trebuiasca sa ma trezesc de luni mai devreme ..o sa incerc inca de saptamana asta smile.gif si o sa mut orele de masa la 8 dim, la 11 gustare, la 2-3 pranzul si la 6 cina ( sa fie ore apropiate celor de scoala - na copil tembel aci )).gif ) si sportul il voi muta..pe la 4 biggrin.gif suna convenabil asa

ganesha
Am gasit eu sare de la Marea Moarta pe net )).gif , Salt Works. Ma rog, sint sigura ca nu-i aceeasi, da' probabil principiu' e identic, nu?

Tocmai mi-am dat seama ca azi n-am salutat deloc fluturelu' give_rose.gif Te hug.gif si te pupic.gif , si-ti zic de spor!
butterfly
music :switchfoot - you
stare : pe alta lume...prea repede m-am trezit )).gif

neatza fetele!Imagine

amy pupic.gif pupic.gif

dimineata asta este nebuna rau )).gif imi pun ceasul sa sune pentru ca la 9 jumate ma vad cu o prietenna ( cu care ma vad pana la urma la 10) si il aud..nu-l bag in seama...sis tipa la mine sa il inchid eu puneam mana pe telecomanda...si tot asa cateva min de dim )).gif

m-am trezit sa ma duc plina de elan sa imi pun de ceai...nu curge apa dry.gif mad.gif prajesc painea, o mananc cu branza si fara ceai...imi sta pe gat doh.gif doh.gif termin de mancat ii zic mamei ca nu curge apa la care ea : o ba da curge...apa a venit dupa ce am terminat eu de mancat blink.gif )).gif )).gif

ieri 30 min de bicicleta biggrin.gif si plimbare mai toata ziua naughty.gif

am bagat divort de cantar pana pe 27 august...nush cum o sa fac dar sper sa pot ( nu de alta dar daca nu bag divort relatia devine bolnavicioasa si avem de suferit- si eu ( smuls par de pe cap si draci ) si el ( trantit de la etaj drept pe alee ) asa ca o mica separare va face taman bine )).gif )).gif

la pranz cred ca iar pap vinete cu ardei si rosii ( toate coapte ) si ton, diseara vesnica branza cu ardei si rosii iar intre mese mere si pepene ( mi-a adus mama de la tara niste merisoare ft bune )si cred ca mai strecor un fibrobar... sorry.gif asa de pofta de dulce wink1.gif)

na dracie...iar nu mai e apa...de 5 min de cand scriu eu aici a venit si s-a si oprit )).gif

va pup !
lliliana
Salut fluturas frumos shi dragalash... pupic.gif Ai grija de tine iubire sa nu rabzi de foame ca dai dintr-una-ntr-alta. Ca yoyo e la panda. Shi sa nu-tzi dereglezi delikatul organism, care e frumos foc. Imi place cum faci tu toata ziulica fal-fal din aripioare. hug.gif O zi plina de bucurie itzi doresc. hug.gif
May
Neatza, sa ai o zi fara julituri si vanatai cheer.gif pupic.gif
butterfly
pfaai...cresc preturile cu pana la 50 % ...in ritmul asta ce mancare ...nimic:))

am facut si sport...am papat bine ( am luat niste nectarine de la supermarket aseara tocmai cum imi plac mie naughty.gif )

deci sa va zic ce ascult eu acum : se scumpesc toate...fructele si legumele cu 30%,oua cu 30 % , conserve cu 30-40% , painea cu 50 % dar ministrul economiei nu e de acord!!hopaaaa!

macar hainele sunt din ce in ce mai ieftine... )).gif )).gif

clar..acum iar fug afara ( alta miscare ca nu imi sta bine toata ziua pe scaunul asta devil.gif )

shalallaalaaa si avem musafiri- prieteni de-ai parintilor si se gateste masiv in casa..si interzis ( snitele, cartofi prajiti, prajituri... doh.gif doh.gif vad eu cum fac sa fiu plecata mai tot timpul )).gif )

va pup tare de tot pe toate!

liliana ..multumesc de grija floare.gif pupic.gif
maybelline ..fara fara wink1.gif pupic.gif
ganesha
CITAT
am bagat divort de cantar pana pe 27 august...

Ma ofer voluntar sa te ajut cu partaju' lol.gif

pupic.gif
butterfly
partajul il aman...cum se spune : speranta moare ultima )).gif

inca mai sper intr-o impacare daca va respecta anumite conditii cum ar fi sa nu imi faca cu ochiul decat o data pe saptamana )).gif )).gif
butterfly
music: placebo- every me and every you ( am revazut de curant Cruel Intentions naughty.gif )

stare : home alone...so happy )).gif

Imagine

neatza fetele!

ieri mi s-a parut mie ca am mancat ceva cam mult (tot dietetic dar cu piticii nu te pui )).gif ) asa ca am iesit la plimbare cu sis si inca o prietena...mers alert cam o ora si urcat scari smile.gif eh...m-am simtit minunat!

tot am scapat pe la 11 noaptea la pui la cuptor (scapat vine vorba ca era seara si deja mancasem pe ziua aia destul ) doh.gif doh.gif sorry.gif sorry.gif

va pup!

julyalina
'neatza fluturasule pupic.gif
May
Neatza cheer.gif

Hai inveseleste-te ca a fost pui la cuptor nu cartofi prajiti, nu e dezastrul atat de mare pupic.gif
aki
Fluturas,pup aripioarele mici si rosii pupic.gif

Nu te dor aripioarele?Fil in colo,fil incoace w00t.gif
mirela
Butterfly pe unde esti?
ganesha
Fluturila, pe unde te distrezi matale acum de ai omis sa ne zici ce faci? floare.gif
lliliana
Sal Fluturash dragalash. pupic.gif

)).gif Iaca am venit in zbor
De bine sa-ti urez shi spor
La treburi mari shi treburi mici
Mai lasa-le shi treci pe-aici )).gif

Eeeee, eeee? Cum eeee? naughty.gif
butterfly
music : kelis feat nas - let's get it on in public
stare : obosita )).gif

neatza fetele!

Imagine

liliana ,amy,mirela,aki,maybeline,julyalina
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

ieri trezit la 7 se plecat cu ai mei din oras )).gif asta a durat pana la 4 ( si am mers un orasel intreg pe jos) , venit acasa hotarat sa am o zi de pauza ( prima dupa 4 sapt jumate ) si mi-am facut de cap cu putin snitel si piure, o lingurita de nutella si 100g de inghetata ...si aaah da cu 1/3 covrig smile.gif sorry.gif naughty.gif )).gif

aseara mers cu fetele in club,plimbare prin oras cred ca o ora si dansat inca o ora smile.gif deci se compenseaza ziua de ieri ca nu am fct sport )).gif

pe acolo pe unde am fost am gasit si paste integraaaale yahoo.gif cheer.gif luat 2 pungi...astea or sa imi ajunga o vreme indelungata biggrin.gif

gata cu povestirile ...

va pup!

Imagine
butterfly
a auzit careva de filmul to be fat like me ?
am dat de siteul asta pe net si mi-a atras atentia doar ca nu gasesc pe nicaieri sa il downloadez :-<...daca stiti de el sau daca dati de el cumva ...va rog... smile.gif pupic.gif
May
M-am interesat si eu de film si l-am rugat pe fratello sa se ocupe sa imi faca rost de el si mi-a zis ca se pare ca nu e pe nicaieri ( asta in conditiile in care l-a cautat mai peste tot, inclusiv pe niste site-uri private de torrenturi) dar o sa fie cu ochii in 4 ca poate apare.

Sa iti clatesti ochii To be fat like me
butterfly
maybelline pupic.gif
am vazut si eu pe youtube ...asa am devenit din ce in ce mai interesata de el , mai ales ca sunt adolescenta si sunt overweight si sunt si la liceu( desi lumea la mine in liceu nu e rea ..cel putin nu pe fata )).gif smile.gif
ganesha
Fluturel, azi pe unde te poarta aripioarele? Un maare pupic.gif de la mine!
amalia0701
Servus Fluturas pupic.gif
Ma bucur sa te vad aici hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.