music: three doors down- story of a girl
stare : vesela...tralalala

buna fetele:)
unele dintre voi ma mai tineti minte de pe celalat forum- tourni-sper eu ca v-am ramas in cap:)) ) iar pentru cele care nu ma stiu...
Sunt Fluturel (asa mi se mai spune p forumuri

) ,am cam 18 ani fara 3 luni jumate:)) si niste kilograme minunate carora le vin de hac .
Dieta am inceput-o acum 3 saptamani...mancat mai sanatos...cand prea putin...cand ok

Ideea e ca e totul ok pe planul asta.Chiar am slabit intr-un ritm alert in astea 3 saptamani dar acum incep sa dau mai greu.:)Mai vreau sa dau cam inca 12 kg jos ca sa ajung cum eram acum 2 veri:)
deci...sport!asta e problema mea cea maaaaareee!nu ma pot apuca

azi am vrut sa ma apuc daaar...aventuri
).gif)
azi noapte furtuna mare...monitorul meu ars azi dimineata...no calculator..no net..asa ca bine ai venit curatenie.Sportul meu pe ziua asta a fost frecat gresie ,faianta,pardoseala,dat cu aspiratorul,spalat rufe (masina..dar eu le-am intins..se pune?
).gif)
ma rog..toate cele necesare pentru a face casa luna:)
poate maine ma apuc...trebuie!!!
maine alta poveste : vine trupa de fete la mine acasa

( si la sis de fapt..am si o sora...care ma ajuta enorm cu dieta: ma cearta cand pap prea mult sau prea putin:) ) si facem biscuiti de casa ( asta e planul desi nu avem reteta...are cineva reteta?

si sa vezi atunci proba de foc:)) ...dar trec si de ziua asta nepapand interzise ...asa cum si la mare am stat o sapt cu dieta
am vb cam multicel asa ca prim mesaj....asa sunt eu..spun vrute si nevrute:)
p.s : poate maine nu mai ploua ...ma termina ploaia asta..asa in august ( desi sunt fan ploaie...dar cand e prea mult strica

)
va pup pe toate

si va huguieeeesc