Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mobila in Bucuresti
OneDen.com > Relatia cu familia > Casa si gradina
alex25
Imi puteti da si mie sfaturi de unde pot lua niste mobila de calitate? Care sa aiba si preturi ok... Ma intereseaza mobila de bucatarie in primul rand si mobila de dormitor.

Multumesc!
Eu.
http://www.vreaumobila.ro/products.php?subcat=MCBUC

eu imi fac la comanda la un tip, dar daca mi-as fi putut lua gata facuta, de la ei as fi luat.
mai e si pe str Valea Cascadelor pe partea stanga cum mergi dinspre Iuliu Maniu, un complex (am uitat numele doh.gif ) unde la etaj (in capat pe dreapta) au mobila si fac si la comanda. la ei am vazut un dormitor cu pat, etajere desupra capului, sifonier pe colt si noptiere la 1750 RON
Nessie
Eu stiu 2 depozite mari, adica niste foste fabrici comuniste cu 3-4 etaje, in Ghencea, inainte de ultima statie a lui 41, chiar pe colt se vad cladirile. Tot in zona aia, putin mai spre Ghencea sunt inca 2 magazine de mobile. Unui din ele e Home Deco, pe celalalt l-am uitat.
alex25
CITAT(Eu. @ 10-08-2007, 03:56 PM) *

eu imi fac la comanda la un tip, dar daca mi-as fi putut lua gata facuta, de la ei as fi luat.

Da, chiar sunt faine. Imi plac mai multe. Multumesc.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.