Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: LA MULTI ANI ,MAY !!!!!!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
danyhoney
Multi ani traiasca , multi ani traiasca , LA MULTI ANI !!!!

Imagine

Multa sanatate , fericire si dorintele sa ti se implineasca !!!!
Andreea-Rodica
LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa, fericita si plina de noroc! bday.gif
May
Cine sa traiascaaaa, cine sa traiascaaaa LA MULTI ANIIII
May sa traiascaaa, May sa traiascaaaa, La multi aniiii
Sa-i dea Dumnezeu minteeeeeee sha la la la laaaaaa

cow.gif cow.gif cow.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Iti canti singura de ziua ta ?? Mai lipsea sa-ti faci singura subiect despre asta si ... spitalul 9 era al tau tease.gif lol.gif
May
Daca iti spun ca la 2 dimineatza bantuiam pe aici si ma gandeam sa imi deschid singura subiectul si sa imi urez la multi ani.... ma ierti si nu ma mai trimiti la spital? blushing.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif Cum sa-ti deschizi subiect singura ?? Crezi ca nu exista nimeni care sa se gandeasca la tine si sa faca asta ?? : box.gif cuplu.gif bataita.gif
butterfly
Imagine
May
dany, fluturas pupic.gif
Amazoana
Imagine
Imagine

LA MULTI ANI, MAY!!!!!!! Iti doresc tot binele din lume pupic.gif
nusarich
La multi ani, May! Sa ti se implineasca toate dorintele!
honey79
LA MULTI MULTI ANI FERICITI!!!!!! MAY
Fie ca in drumul vietii tale sa gasesti numai impliniri, bucurii, fericire, dragoste si multa veselie.
May
Multumesc give_rose.gif
Amazoana
'seara
May, ce faci? Cum ai petrecut? Astept sa ne povestesti cate ceva. Eu am ajuns acasa, nu ma certa daca ai povestit in alta parte, eu nu am intrat inca pe nicaieri. Te pup, o seara faina! pupic.gif
luchi
La multi ani, May! bday.gif
anca veselie
may LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
iti urez in primul rand sa ramai la fel de tacanita si de dusa cu capu pupic.gif si... numai de bine: sanatate, fericire, bani, multa multa iubire si bafta pupic.gif floare.gif
julyalina
La multi ani , May ! pupic.gif

multi ani traiascaaaaa, multi ani traiascaaaaaaaaa
Laaaaaaaaa muuuuulti aaaaaaaaannniiiiiiiiii!!!!!!!!!1
na, ca sa nu mai iti canti de una singura hug.gif
May
Hai ca facem cor pana la urma )).gif, multumesc fetele pupic.gif

Cum am petrecut? Pai am dormit pana nu am mai putut, apoi am fost prin Carrefour sa mai luam una-alta si apoi m-am ``spurcat`` cu un kebab si o inghetata, ca doar era ziua mea, si ne-am uitat la Harry Potter si Cei 4 fantastici )).gif. Primit telefon de ``la multi ani`` de la cumnata mea draga care efectiv mi-a zis la multi ani si apoi 20 de min a vb despre ea, acelasi lucru si cu soacra decat ca la ``dansa`` i s-a terminat creditul si m-a scutit Dumnezeu de plictiseala dry.gif

Cadourile primite: un mesaj si un tel de la dany pupic.gif, un mesaj de la milka aka anutza noastra pupic.gif , un mesaj de la cea mai buna prietena de-a mea din tara si un telefon lung de la parinti rolleyes.gif
aki
Cam tirziu,dar vreau sa te felcit si eu.Multa fericire sanatate si multa bucurie sa intilnesti in calea vietii.Sa ai parte de o familie mununata si numeroasa.Si ca zimbetul de pe buze sa nu-ti mai dispara niciodata pupic.gif
anaoi
sorry de intarziere....
Imagine

LA MULTI ANI !!!! sa fii sanatoasa (nu la cap, ca e tare plictisitor sa fii sanatos la cap), fericita, norocoasa...si tot ce iti doresti tu.
May
w00t.gif w00t.gif w00t.gif

MULTUMESC
emu
May!!! La multi ani fericiti... frumusete mica pupic.gif
Tzutzi80
pupic.gif
CITAT(danyhoney @ 11-08-2007, 12:21 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Cum sa-ti deschizi subiect singura ?? Crezi ca nu exista nimeni care sa se gandeasca la tine si sa faca asta ?? : box.gif cuplu.gif bataita.gif

hehehe!!!! Si eu vroiam sa imi deschid singura subiect biggrin.gif

La multi ani May!!!! Acum stii de ce ti-am urat cu atata timp inainte LA MULTI ANI!!!! Dupa cate vezi, eu nu nimeresc data niciodata! Ori inainte, ori mai tarziu, ori amandoua, ori ma tragi de atentie: Hei tu!!! Azi e ziua mea, zi-mi la multi ani naughty.gif tease.gif

Sa fii sanatoasa si iubita, fericita si sa iti dea dumnezeu numai de bine!!!! pupic.gif give_rose.gif
axe10
Din motive de lipsa din Bucuresti...cu intarziere...dar sper ca nu prea tarziu..."La multi ani!"..fericire, sanatate si multe bucurii! floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
Sexymom
La multi ani draga mea, in primul rand vreau sa iti scriu ca ma bucur enorm ca imi esti prietena, ca te cunosc, ai un suflet mare si drag, si cate si mai cate.....
Sa ai parte de tot ce este mai bun pe lumea asta, sa fii linistita, la fel de optimista si inteleapta ca si pana acum, (ma gandesc ca eu sunt mai mare ca tine cu 16 ani si nu am reusit sa am intelepciunea ta sad.gif ), sa ne intalnim cat mai des,sa ne bucuram de tot ce mne inconjoara si sa ajungem la 85 de ani impreuna.

LA MULTI ANI SI MULTI BANII
michelle
La multi ani May! cheer.gif
Nu stiu ce sa iti urez ca frumoasa esti, desteapta esti, noroc in dragoste ai )).gif ... Sa ai parte de un viitor minunat alaturi de persoana iubita, sa iti gasesti un job bun, sa va mutati de la socri si sa fii mereu vesela si optimista give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.