Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ajutor pentru o tanara mamica
OneDen.com > Relatia cu familia > Familia ta > Mamici si tatici
Nessie
Am primit un mesaj personal de la o membra noua, de la Denicris si m-am gandit ca a dorit sa il scrie pe forum, dar s-a incurcat in butoane fiind mai noua. Ii pun eu mesajul aici:

CITAT(denicris)
Buna ziua. Sunt o tanara mamica si din cauza problemelor financiare pe care le intampina familia mea as avea mare nevoie de haine pentru mine si fetita mea de un an si cinci luni. E jenant dar asta e situatia, cu siguranta multe mamici stiu ce inseamna sa nu-ti mai vina nimic din hainele de dinainte de sarcina si sa nu ai posibiliatatea de ati cumpara. Am 65 kg si 1,67, daca credeti ca hainele pe care nu le mai purtati mi-ar veni va rog sa-mi scrieti. Va multumesc!
Ama.ro
De unde esti, Denicris?
ionut_v2007
da-mi adresa
julyalina
adresa, te rog
Trinity
As vrea sa te ajut Denicris dar nu ne potrivim la marime. cry.gif
Sper ca mesajul tau sa fie citit de toata lumea si sa te putem ajuta! hug.gif
denicris
Va multumesc din suflet tututor celor care mi-au scris, am trimis adresa. Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Ama.ro
Mie nu mi-ai trimis-o...te rog trimite-mi si mie pm cu adresa. pupic.gif
Deea
Denicris da-mi si mie te rog adresa ta si spune-mi si inaltimea si greutatea micutei tale. Si eu am o fetita, e mai mica decat a ta (1 an si 2 saptamani) dar e inalta...ca deh, eu am 1.78 si sotul 1.98...pot sa iti trimit de la ea hainute daca ii vin.
pupic.gif
denicris
Iti multumesc mult Ama, ti-am scris.
Deea sa-ti traiasca fetita sa creasca mare si sanatoasa!
Sexymom
DEnicris lasa-mi si mie adresa ca noi ne potrivim si la masuri.
Sexymom
Am notat adresa, imediat ce scap de probleme voi lua leg cu tine.
Deea
CITAT(denicris @ 13-08-2007, 09:07 PM) *

Iti multumesc mult Ama, ti-am scris.
Deea sa-ti traiasca fetita sa creasca mare si sanatoasa!

Multumesc de urari Denicris la fel si tie!

am primit mesajul
denicris
Va multumesc tututor, sunteti oameni deosebiti! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.