Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ce dieta sa aleg?
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
MEDEEA
devil.gif Efectiv sunt disperata mad.gif Am inceput mereu dieta,dar nu am reusit sa duc nimic pana la capat devil.gif Voi fetelor ce dieta ma sfatuiti sa aleg avand in vedere ca am de dat 40 de kg jos wacko.gif
Va multumesc! give_rose.gif
Nessie
Bine ai venit, Medeea! :flower:

Zici ca mereu ai inceput diete, dar nu ai putut sa le duci pana la capat. Asa se intampla de obiciei cand te apuci de diete drastice, care promit marea cu sarea, cu restrictii la alimentul X si Y. Daca asta este si cazul tau, incearca o dieta pe o periada lunga, fara restrictii mari (doar la bunul simtit asa smile.gif ), nu te astetpa sa scapi de cele 40 kg intr-o luna sau doua. Cel mai bine ar di chiar sa nu iti propui un target. E perfect daca mergi in jos, indiferente cu ce viteza. wink1.gif

Eu ti-as propune un regim echilibrat in care sa iti faci tu meniurile, dar la inceput o sa fie mai greu. Citeste dieta Weight Watchers (expertele noastre le gasesti la Neuronii WW) sau dieta Michel Montignac .
MEDEEA
CITAT(Nessie @ 13-08-2007, 10:19 AM) *

Bine ai venit, Medeea! :flower:

Zici ca mereu ai inceput diete, dar nu ai putut sa le duci pana la capat. Asa se intampla de obiciei cand te apuci de diete drastice, care promit marea cu sarea, cu restrictii la alimentul X si Y. Daca asta este si cazul tau, incearca o dieta pe o periada lunga, fara restrictii mari (doar la bunul simtit asa smile.gif ), nu te astetpa sa scapi de cele 40 kg intr-o luna sau doua. Cel mai bine ar di chiar sa nu iti propui un target. E perfect daca mergi in jos, indiferente cu ce viteza. wink1.gif

Eu ti-as propune un regim echilibrat in care sa iti faci tu meniurile, dar la inceput o sa fie mai greu. Citeste dieta Weight Watchers (expertele noastre le gasesti la Neuronii WW) sau dieta Michel Montignac .

Mutumesc de raspuns give_rose.gif
Tu ce dieta ti? blushing.gif
May
Bine ai venit si spor la dieta, te asteptam la neuroni cheer.gif
Nessie
Eu nu tin o dieta anume, doar incerc sa mananca "cu cap". )).gif Nu-mi iese mereu,dar cand o dau in bara o dau cu buna stiinta. Acum 2 ani cand am inceput cu dietele am inceput cu Monti, dar apoi treptat am trecut prin mai multe, nu toate bune. wacko.gif

Jurnalul meu in care spun ce mananc si ce sport fac este La mai mic!
May
Sa nu uiti sa faci sport wink1.gif
MEDEEA
CITAT(Maybeline @ 13-08-2007, 11:57 AM) *

Sa nu uiti sa faci sport wink1.gif

Incerc sa pedalez zilnic...pe un steper si pe o bicla de camera! blum.gif
Eu de azi imi numar kaloriile..o fi bine?
Am zis sa pap 1000 de kal pe zi... wacko.gif
Ce ziceti fetelor ?
Andreea-Rodica
Uite aici ceva folositor.
Succes si noi suntem aici sa te ajutam, cu o vorba buna, cu un sfat (doar daca-l ceri). hug.gif
MEDEEA
CITAT(Andreea-Rodica @ 13-08-2007, 01:17 PM) *

Succes si noi suntem aici sa te ajutam, cu o vorba buna, cu un sfat (doar daca-l ceri). hug.gif
Va multumesc de sustinere fetelor! hug.gif floare.gif
POate ma ajuti sa-mi calculez si eu ..nu inteleg cum se face blushing.gif
Ella79
Medeea, mie 1000 de calorii mi se par putine. Depinde si ce inaltime si greutate ai, precum si cat efort fizic faci pe zi.
Nu te infometa!! Pt ca asa de repede cum vor zbura kilogramele, la fel de repede le vei pune la loc. Cel mai bine e sa slabesti incet dar sigur, chiar daca uneori ti se pare frustrant..
MULT SUCCES!!

PS. Me mine ma gasesti tot la neuroni. wink1.gif
Andreea-Rodica
CITAT(MEDEEA @ 13-08-2007, 01:37 PM) *

Scrie repejor cate kg ai, cati cm (in inaltime) si cate primaveri ai prins in buchetul vietii )).gif si calculam. Apoi in functie de cat de actica esti inmultesti cu coeficientul respectiv.
Nu-mi dau seama ce nu ai inteles, dar se rezolva! floare.gif
MEDEEA
CITAT(Andreea-Rodica @ 13-08-2007, 10:06 PM) *

CITAT(MEDEEA @ 13-08-2007, 01:37 PM) *

Scrie repejor cate kg ai, cati cm (in inaltime) si cate primaveri ai prins in buchetul vietii )).gif si calculam. Apoi in functie de cat de actica esti inmultesti cu coeficientul respectiv.
Nu-mi dau seama ce nu ai inteles, dar se rezolva! floare.gif

Acum am ajuns acasica....
Am 30 de ani,1,64-103 kg si am o activitate foarte usoara mad.gif
Si va rog dati-mi si mie lincul cu neuronii ..eu nu stiu sa-l caut!
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
May
Neuronii WW

Calculul BMR:

655 + (9.6 x weight in kilos) + (1.8 x height in centimetres) - (4.7 x age in yrs)

deci, cum tu ai 103 kg, 164 cm si 30 de ani

655 + (9.6 x 103) + (1.8 x 164) - (4.7 x 30) =
655 + 988.8 + 295.2 - 141 = 1798
Nessie
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 12:59 AM) *

Neuronii WW

Calculul BMR:

655 + (9.6 x weight in kilos) + (1.8 x height in centimetres) - (4.7 x age in yrs)

deci, cum tu ai 103 kg, 164 cm si 30 de ani

655 + (9.6 x 103) + (1.8 x 164) - (4.7 x 30) =
655 + 988.8 + 295.2 - 141 = 1798

Si pentru ca esti sedentara, inmultesti rezultatul de mai sus cu 1,2.

1798*1.2=2157

Asta e numarul de calorii pe care trebuie sa il mananci zilnic pentru a te mentine. Daca vrei sa slabesti, scade din el vreo 700 calorii. wink1.gif
May
Mersi pt completare hug.gif
MEDEEA
[b] hug.gif Va multumesc din suflet! pupic.gif floare.gif floare.gif floare.gif
ganesha
CITAT
Asta e numarul de calorii pe care trebuie sa il mananci zilnic pentru a te mentine. Daca vrei sa slabesti, scade din el vreo 700 calorii

Minusul ala de vreo 700 de calorii trebuie sa includa si sportul, deci daca intr-o zi X consumi sa zicem 200 calorii cu sport, atunci tb doar 500 in minus din mincare. Ca daca nu, atunci 700 + 200 (din exemplu) ar face 900, de unde rezulta o dieta hipocalorica... si de aici complicatiile de rigoare floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.