Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Wii Fit
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Ora de sport
alex25
Nu stiu daca l-ati vazut pana acum... Wii Fit e un joc creat de Nintendo destul de inteligent... ideea e sa faci gimnastica si sa ai si un raspuns in timp real daca faci ceva gresit.

Aici un link: Wii Fit (sa nu pierzi video-ul din josul paginii)

Mie mi se pare super. Noi avem la birou un altfel de Wii pe care jucam tenis (ca asta: Wii normal). Numai ca in loc de rachete sunt niste dispozitive in care poti simti vibratia cand lovesti si care detecteaza in ce parte duci mana: stanga, dreapta, inainte, inapoi, sus, jos samd. Plus in functie de viteza cu care il manevrezi in aer e forta cu care lovesti.

Oricum, Wii Fit pare a avea mult mai mult sens.
Deea
Habar nu aveam de el dar mi se pare super ideea si cred ca are mare priza la public. Oare la noi se gaseste?

Multumim Alex pt. informatie!
alex25
Wii Fit nu a aparut inca nici in State, dar Wii normal se gaseste si costa cam 1.000 RON (10 milioane lei vechi).
Deea
CITAT(alex25 @ 21-08-2007, 02:05 PM) *

Wii Fit nu a aparut inca nici in State, dar Wii normal se gaseste si costa cam 1.000 RON (10 milioane lei vechi).

am inteles, multumesc de informatie
emu
Wii Sports e supeeeeeer!!! O metoda de destresare (cel putin) si chiar de workout, in cazul meu. Preferatul meu e boxul, mai ales ca nu doar stau si dau din maini, ci ma misc de colo, sar de nebuna, fac genofelxiuni si ma indoiesc in toate partile cand e vorba sa ma feresc de pumnii oponentului )).gif Distractie la maxim plus workout mai mult decat bine venit la miezul noptii. Restul le fac mai mult pt diversificare si incalzire/relaxare.

Se merita pt 30 minute - 1 ora pe zi, pt zilele in care chiar nu se gaseste timp pt sala sau activitati in aer liber.

E si un link care iti da estimativ caloriile arse in functie de sportul ales si greutate www.wiihealthy.com.
alex25
Suna interesant. Cred ca as putea face mult mai multe cu el decat tenisul pe care il jucam la birou. Poate o sa-mi iau si eu unul. Dar mai intai sa-mi iau TV LCD sau plasma ca pe TV normal parca pur si simplu nu-si are rostul.
dany
CITAT(emu @ 22-08-2007, 09:05 PM) *

Wii Sports e supeeeeeer!!! O metoda de destresare (cel putin) si chiar de workout, in cazul meu.

Se merita pt 30 minute - 1 ora pe zi, pt zilele in care chiar nu se gaseste timp pt sala sau activitati in aer liber.

E si un link care iti da estimativ caloriile arse in functie de sportul ales si greutate www.wiihealthy.com.

Subscriu la WII Sports !!!!! E bestial !!! Il avem de la Craciun si ne distram / miscam de cate ori avem ocazia ! Imi place tare mult bowling-ul si tenis-ul ( n-am incercat box-ul dar urmeaza ) .Imi place si CD-ul cu Jocurile Olimpice 2008 ( la alergarea pe 100 m dai din maini de-ti vine rau si tot ultima ajungi - in cazul meu lol.gif ) .

Mersi pentru link-ul dat , Emi ! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.