Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Didi
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2
Didi
Nu stiu daca asta e primul lucru ce trebuia sa-l fac unsure.gif , dar cred ca asa mi-e cel mai usor sa vorbesc cu voi, deschizandu-mi un jurnal.

Am 26 de ani, 168 cm si, in momentul asta, cam multicele kg (74 de bucati dry.gif ) si vreau sa ajung la 58. Vreau sa tin ww, mi se pare cel mai usor mod de a-mi controla alimentatia. Nu stiu daca socotesc bine toate punctele, dar sunt sigura ca ma voi lamuri aici, impreuna cu voi.

Ar trebui sa mananc 20 de puncte, dar vreau sa imi fac meniuri cam de 18, in eventualitatea ca o sa mai depasesc cu ceva.

Cam de doua ori pe saptamana, merg la sala. Sper sa ajung si mai des decat atat, dar deocamdata asta e ce pot sa fac.

Well, printre tot ce mai am de facut pe la birou, o sa incerc sa citesc cat mai mult despre neuronii ww smile.gif si de prin jurnalele voastre, ca sa va cunosc mai bine. give_rose.gif
axe10
Bine ai venit printre noi!
Desi am trecut momentan pe Montignac o sa incerc si eu sa te ajut alaturi de fete.
O zi buna!
Nessie
Iti urez si in casuta ta bine ai venit! flowers1.gif

Sa pui meniul zilnic aici cu ore, gramaj, puncte ca sa te putem ajuta cu sfaturi. Ce sport faci?
Didi
CITAT(axe10 @ 21-08-2007, 10:37 AM) *

Bine ai venit printre noi!
Desi am trecut momentan pe Montignac o sa incerc si eu sa te ajut alaturi de fete.
O zi buna!

CITAT(Nessie @ 21-08-2007, 10:46 AM) *

Iti urez si in casuta ta bine ai venit! flowers1.gif

Sa pui meniul zilnic aici cu ore, gramaj, puncte ca sa te putem ajuta cu sfaturi. Ce sport faci?

Multumesc pentru primire! give_rose.gif

Meniul pentru astazi, suna cam asa:
- ora 9: 1 sandwish = 2 felii paine (25g, felia) - 2p + branza de vaca degresata (30g) - 0,5p + ardei - 0p
- ora 13: salata = branza de oaie (60g) - 4p + porumb din conserva (80g) - 1p + maioneza (1 lingurita) - 1p + rosii, ardei, ceapa (400g, in total) - 2p
- ora 17: 1 sandwish = 2 felii paine (25g, felia) - 2p + branza de vaca degresata (30g) - 0,5p + ardei - 0p
- intre mese: 2 nectarine (300g, in total) - 1p
- 1p il folosesc pentru 1 capucino baut cu colegii, iar spre seara o sa mai beau o cana de lapte de 2 p (sau mai mananc cateva nectarine)

La legumele ce le-am folosit azi, am o mica nelamurire. Am cam 500g de legume, in total. Eu am pus cate 1p pentru fiecare 100g in plus, fata de cantitatea permisa. La fel m-am gandit si pentru fructe. Voi cum faceti?

La capitolul sport, merg la fitness. Fac cam 40 de minute de exercitii aerobe (bicicleta, stepper, eliptica sau banda) si 20-30 minute de exercitii anaerobe. Din pacate, doar de 2 ori pe saptamana. sorry.gif

Nessie
Tocmai vroiam sa te trag de maneca la legume. blum.gif Se puncteaza in plus o singura data. Indiferent ca mananci 400 sau 600g, pui doar un punct. wink1.gif

Cu sportul e bine! Orice activitate e buna. Ce faci mai intai aerob sau anaerob? Sau le faci in zile dieferite?
butterfly
Imagine

pupic.gif
Didi
CITAT(Nessie @ 21-08-2007, 11:29 AM) *

Tocmai vroiam sa te trag de maneca la legume. blum.gif Se puncteaza in plus o singura data. Indiferent ca mananci 400 sau 600g, pui doar un punct. wink1.gif

Cu sportul e bine! Orice activitate e buna. Ce faci mai intai aerob sau anaerob? Sau le faci in zile dieferite?

M-am luminat cu legumele. salut.gif Am mai avut eu cateva tentative de a socoti puncte, dar cred ca nu punctam cum trebuie, mancam mai putin decat trebuia, imi era foarte foame si sfarseam prin a trisa cu cate ceva, lucru ce ma demoraliza, evident, si ma facea sa renunt...

La sport, prima data fac exercitiile aerobe, desi cred ca ar fi mai bine invers. unsure.gif Am impresia ca, daca le-as inversa, as fi prea obosita, sa fac partea asta la sfarsit. Cred ca o sa incerc, totusi, joi, la urmatoarea sedinta de fitness.

CITAT(butterfly @ 21-08-2007, 12:19 PM) *

Imagine

pupic.gif

Multumesc! pupic.gif
May
Bine ai venit cheer.gif sper sa vedem si ceva mancarica gatita la tine, nu numai sandwich.uri pupic.gif
Nessie
In legatura cu sportul asa ziceam si eu, ca daca fac mai intai forta si apoi alergare o sa fiu lesinata, dar e total invers!

In prima juma' de ora se consuma glicogenul indiferent de felul activitatii si apoi organismul trece la arderea grasimilor. Eu zic sa incerci si o sa vezi diferenta.

Acum eu fac o incalzire scurta ca la scoala de vreo 5-10 minute, cu stretching, fandari, joc de glezne etc. dupa care trec la forta vreo 30-40 de minute. Alerg apoi inca 30 min si la sfarsit bag abdomene. Ieri nu m-as fi oprit dupa cele 30 de minute de alergare, dar mi se terminase pauza de masa si trebuia. grin.gif

Anunta-ne cum iti e!
Didi
CITAT(Maybeline @ 21-08-2007, 01:33 PM) *

Bine ai venit cheer.gif sper sa vedem si ceva mancarica gatita la tine, nu numai sandwich.uri pupic.gif

Da, o sa pap si mancare gatita... desi e asa simplu cu sandwishuri. blushing.gif
Bine, azi am fost la sala, la 7 dimineata grin.gif si tocmai din cauza asta am avut atatea sandwishuri in meniu. Primul l-am mancat cand am ajuns la birou, iar al doilea e programat pentru ora 5. Daca nu era sala, as fi luat micul dejun acasa.

CITAT(Nessie @ 21-08-2007, 01:38 PM) *

In legatura cu sportul asa ziceam si eu, ca daca fac mai intai forta si apoi alergare o sa fiu lesinata, dar e total invers!

In prima juma' de ora se consuma glicogenul indiferent de felul activitatii si apoi organismul trece la arderea grasimilor. Eu zic sa incerci si o sa vezi diferenta.

Joi o sa le inversez, si va povestesc cum a fost. salut.gif
ghighiutza
Didi pupic.gif te voi urmari sint cu ochii pe tine smile.gif
Didi
CITAT(ghighiutza @ 21-08-2007, 04:48 PM) *

Didi pupic.gif te voi urmari sint cu ochii pe tine smile.gif

Stiu, stiu. O sa ma gandesc de doua ori, inainte de fiecare imbucatura. tease.gif
Didi
Buna dimineata! cafea.gif

Moamaaa, ca nu m-as mai fi dat jos din pat, daca ar fi fost dupa mine. Ziua de ieri a fost una buna. Continuam batalia. box.gif

M-am pus ieri seara sa imi fac, pentru pranzul de astazi, niste paste cu legume. Am cantarit eu 80g de paste nefierte si am vazut cat de putine erau... fata de cat mancam eu inainte la o singura masa... blushing.gif

Deci azi papam: (ma astept la niste bataita.gif pentru cele doua sandwishuri de care o sa va spun...)
- sandwish din 2 felii de paine, branza de vaci si ardei - 2+0,5+0=2,5p
- paste (80g nefierte), legume (400g), ulei (2lingurite) - 4+1+2=7
- un sandwish identic cu primul - 2,5p
- 1 iaurt danone 0,1% (150g) - 2,5p, am gasit intr-o lista, dar tind sa cred ca are mai putin
- la cina vreau sa incerc un kilo-kick grin.gif - 1,5p am socotit pentru el
Si imi mai ramane 1 punctulet, pentru un capucino, cu colegii.

Maine, de dimineata, o sa merg la sala. Si, in seara asta ma ocup de doamna celulita. swordfight.gif
luchi
Didi, bine ai venit! Imi place foarte mult nick-ul tau, are cumva legatura cu desenele animate cu Dexter? laugh.gif
Meniurile tale mi se par ok, bine, pentru mine care nu tin ww. Si-mi place ca faci sport, si ca gasesti sala deschisa la 7 dimineata rolleyes.gif . Spor la toate si tin pumnii sa iasa totul cum ti-ai propus. floare.gif
Didi
CITAT(luchi @ 22-08-2007, 11:36 AM) *

Didi, bine ai venit! Imi place foarte mult nick-ul tau, are cumva legatura cu desenele animate cu Dexter? laugh.gif
Meniurile tale mi se par ok, bine, pentru mine care nu tin ww. Si-mi place ca faci sport, si ca gasesti sala deschisa la 7 dimineata rolleyes.gif .

Nu m-am gandit la desenele animate cand l-am ales. Ma cheama Diana, iar Didi e o prescurtare de la apelativul (ca nu-i pot spune nume blushing.gif ) cu care ma alinta mama, cand eram mica.
Desi... m-as fi putut gandi si la desene... uneori nu am mai multa minte decat sora lui Dexter. grin.gif

Meniul, clar ar putea fi mai bine ales decat atat, I'm working on it. Sala, da, e super ca o gasesc deschisa la 7 dimineata (si ca e goala la ora aia, suntem maxim doua persoane). Desi, implica un pic de efort, sa ma trezesc la 6, sa fiu la 7 acolo si la 9 sa fiu la birou. wacko.gif

CITAT(luchi @ 22-08-2007, 11:36 AM) *

Spor la toate si tin pumnii sa iasa totul cum ti-ai propus. floare.gif

Multumesc, la fel si tie. flowers1.gif
ghighiutza
Didi unde este proteina ca nu o gasesc, ma bucur ca papi legume, nu vad o tragedie sandwichurile, as vrea sa vad si eu proteinele alea ca nu le vad.
Pupici si nu te lasa floare.gif
May
Buna floare.gif

Vroiam sa iti spun ca atunci cand iti faci kilo-kick, acesta nu se socoteste la puncte. Tu iti mananci punctele tale normale pe ziua respectiva iar kilo-kick-ul este ceva suplimentar. Iti reamintesc, insa, ca acesta e bine sa ti-l faci numai in conditiile in care au trecut 2 saptamani de cand tii dieta cum trebuie si totusi nu ai slabit fiindca este un soc pt organism care te face sa te urnesti din loc. Cum nu cred ca este cazul tau, te sfatuiesc sa nu apelezi la el si sa il pastrezi pt cand vei avea cu adevarat nevoie floare.gif
Didi
CITAT(ghighiutza @ 22-08-2007, 03:34 PM) *

Didi unde este proteina ca nu o gasesc, ma bucur ca papi legume, nu vad o tragedie sandwichurile, as vrea sa vad si eu proteinele alea ca nu le vad.
Pupici si nu te lasa floare.gif

Hm, o sa incerc sa introduc niste legume din astea, ce au si proteine (ciuperci, fasole, etc), pe langa lactatele mele. Cu carnea nu ma impac deloc. dry.gif

CITAT(Maybeline @ 22-08-2007, 03:57 PM) *

Buna floare.gif

Vroiam sa iti spun ca atunci cand iti faci kilo-kick, acesta nu se socoteste la puncte. Tu iti mananci punctele tale normale pe ziua respectiva iar kilo-kick-ul este ceva suplimentar. Iti reamintesc, insa, ca acesta e bine sa ti-l faci numai in conditiile in care au trecut 2 saptamani de cand tii dieta cum trebuie si totusi nu ai slabit fiindca este un soc pt organism care te face sa te urnesti din loc. Cum nu cred ca este cazul tau, te sfatuiesc sa nu apelezi la el si sa il pastrezi pt cand vei avea cu adevarat nevoie floare.gif

N-am stiut ca asta nu trebuie pus la puncte, eu punctasem branza si albusul. unsure.gif Si nici nu credeam ca e asa un soc pentru organism si ca trebuie folosit doar pentru perioadele de platou. unsure.gif Ma gandeam ca suna destul de yummy combinatia, iar, daca imboldeste cantarul, cu atat mai bine....

Multumesc pentru sfaturi. give_rose.gif

Totusi, poate explica cineva principiul de functionare al acestui amestec? Ca mi se pare ciudat (chiar imposibil) sa provoace o scadere reala in greutate. blink.gif

May
Nu din cauza lui slabesti ci amestecul din el face corpul sa se deblocheze si sa se accelereze arazand din nou caloriile... era explicat pe undeva procesul dar nu mai stiu pe unde. Este o metoda de a iesi din perioada in care faci totul corect dar nu slabesti, de aceea trebuie sa il folosesti doar atunci, ca altfel se obisnuieste corpul cu el si nu mai are efect
ghighiutza
CITAT(Maybeline @ 22-08-2007, 07:20 AM) *

Nu din cauza lui slabesti ci amestecul din el face corpul sa se deblocheze si sa se accelereze arazand din nou caloriile... era explicat pe undeva procesul dar nu mai stiu pe unde. Este o metoda de a iesi din perioada in care faci totul corect dar nu slabesti, de aceea trebuie sa il folosesti doar atunci, ca altfel se obisnuieste corpul cu el si nu mai are efect

Dar spune-mi dupa ce il faci ramin kilogramele alea sau adoua zi cind incepi sa maninci sanatos se depune.
Te rog frumos poti sa imi pui si mie link-ul unde sa mai vorbit, iti multumesc. floare.gif
May
S-a vorbit mult pe idieta despre el asa ca nu iti pot da link, dar il gasesti sigur daca il cauti acolo.

Pt cine nu stie:

Kilo-Kick-ul:
3 linguri de Quarck ( crema de branza de vaci cu 0,5 % grasime ), 1 albush de ou, lamaie si indulcitor .
Albushul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie +indulcitor ( dupa gust).
Se mananca SEARA INAINTE de culcare !!!! Dupa aceea nu mai mancati nimic si nici nu mai beti !!!!!
De recomandat a se face 1 data pe saptamana NU MAI DES !!!

Eu, personal, l-am facut de 2 sau 3 ori in conditiile in care tinem dieta corect ar nu mai slabeam si trecusera 2 saptamani si de fiecare data am avut cu 800 de gr mai putin ca in ziua precedenta, grame care au ramas duse, nu au revenit in momentul in care am mancat

Sper ca am putut fi de ajutor floare.gif

Ah, ca o adaugare: eu, cand l-am facut, nu gaseam quark asa ca l-am inlocuit cu iaurt de fructe cu 0% grasimi. Era chiar delicios amestecul )).gif
ina_ceva
give_rose.gif Spor la dieta , Didi!

In legatura cu dulceatza sau gemul, eu folosesc gem dietetic de la Arovit (il cumpar de la plafar) si are 0.1p / linguritza wink1.gif
aki
Bine ai venit ,Didi.Imi spui si mie cine esti? blushing.gif .Ne cunoastem? tease.gif
Didi
Astazi dispozitia mea e cam asa: sorry.gif

M-am trezit ieri seara cu acea minunata perioada a lunii, pe capul meu dry.gif , nu am mers nici la sala de dimineata, ca abia m-am tarat jos din pat, de rau ce imi era, nu mi-am tratat nici celulita seara trecuta dry.gif , ca, cica nu e indicat sa o fac in zilele cu pricina si am si halit paine cu dulceata aseara (si nu era dietetica) dry.gif , ca aveam impresia ca imi tinde glicemia la minus infinit. (desi, sigur era doar impresia dry.gif )

Meniul seamana cu cel de ieri:
- paine, 4p
- branza de vaci, 1p
- legume (500g), 1p
- paste, 4p
- ulei, 2p
12 puncte, pentru ce mi-am adus cu mine la birou, la cina nu stiu inca ce o sa pap.

CITAT(ina_ceva @ 23-08-2007, 07:35 AM) *

In legatura cu dulceatza sau gemul, eu folosesc gem dietetic de la Arovit (il cumpar de la plafar) si are 0.1p / linguritza wink1.gif

Multumesc! hug.gif

O sa caut si eu gemul asta. Daca mai dau iama in borcane, ca si aseara dry.gif , macar sa fie dietetic. laugh.gif

CITAT(aki @ 23-08-2007, 11:35 AM) *

Bine ai venit ,Didi.Imi spui si mie cine esti? blushing.gif .Ne cunoastem? tease.gif

Moama, da ce mister am creat. grin.gif Le spuneam aseara la fete ca o cunosc pe bpaula, suntem timisorence amandoua grin.gif , dar cred ca nu povesteam noi chiar unde trebuia, eram cam offtopic, asa ca cineva a facut curat printre mesaje. blushing.gif

Deci, nu stiu. Ne cunoastem? tease.gif

aki
CITAT(Didi @ 23-08-2007, 11:45 AM) *

Astazi dispozitia mea e cam asa: sorry.gif

M-am trezit ieri seara cu acea minunata perioada a lunii, pe capul meu dry.gif , nu am mers nici la sala de dimineata, ca abia m-am tarat jos din pat, de rau ce imi era, nu mi-am tratat nici celulita seara trecuta dry.gif , ca, cica nu e indicat sa o fac in zilele cu pricina si am si halit paine cu dulceata aseara (si nu era dietetica) dry.gif , ca aveam impresia ca imi tinde glicemia la minus infinit. (desi, sigur era doar impresia dry.gif )

Meniul seamana cu cel de ieri:
- paine, 4p
- branza de vaci, 1p
- legume (500g), 1p
- paste, 4p
- ulei, 2p
12 puncte, pentru ce mi-am adus cu mine la birou, la cina nu stiu inca ce o sa pap.

CITAT(ina_ceva @ 23-08-2007, 07:35 AM) *

Multumesc! hug.gif

O sa caut si eu gemul asta. Daca mai dau iama in borcane, ca si aseara dry.gif , macar sa fie dietetic. laugh.gif

CITAT(aki @ 23-08-2007, 11:35 AM) *

Moama, da ce mister am creat. grin.gif Le spuneam aseara la fete ca o cunosc pe bpaula, suntem timisorence amandoua grin.gif , dar cred ca nu povesteam noi chiar unde trebuia, eram cam offtopic, asa ca cineva a facut curat printre mesaje. blushing.gif

Deci, nu stiu. Ne cunoastem? tease.gif

Pai nu stiu unsure.gif .Da sau nu ? w00t.gif
Didi
CITAT(aki @ 23-08-2007, 11:49 AM) *

Deci, aici sunt necesare niste investigatii serioase? lol.gif
Esti din Timisoara? w00t.gif
May
Ce inseamna paine de 4 puncte? Cate felii si de care? Pt ca s-ar putea sa mananci prea multa unsure.gif
Nessie
Buna!

Mesajele respective au fost mutate in forumul Off Topic, subiectul De la 'Prietenii nostri necuvantatori' pentru ca erau off topic. smile.gif

Ideea este ca daca cineva intra din intamplare pe forum la subiectul respectiv de ex si nu cunoaste personajele, vrea doar sa vada animalute, o sa fie derutat de discutiile fara sens pentru el/ea.

Incercam pe cat posibil sa pastram discutiile celelalte la subiect. Jurnalele am cazut de acord sa fie personale si deci se discuta liber. wink1.gif

Deci...revenint la problema arzatoare grin.gif Te cunoastem ori ba! Daca ai umblat pe alte forumuri cu alte nume si ai dat de noi pe acolo, ne cunoastem, daca doar ne-ai citit, nu ne cunoastem.
Didi
CITAT(Maybeline @ 23-08-2007, 12:29 PM) *

Ce inseamna paine de 4 puncte? Cate felii si de care? Pt ca s-ar putea sa mananci prea multa unsure.gif

E paine din aceea patratoasa, pentru toast, are cam 25g felia (maxim) si punctez 1p/ felie. E bine? unsure.gif

Bine, oricum e cam multa paine, dar iau 3 mese la birou si cea mai simpla varianta e sa imi pun 2 sandwishuri (pe care le mananc la ora 10 si la ora 17) si o caserola cu ceva, pentru pranzul de la ora 13, 13.30.

Uneori mancam micul dejun acasa, dar ma fortam sa il inghit, pentru ca nu imi era deloc foame, cand ma trezeam. Pe de alta parte, daca asteptam sa iau cina acasa, imi era foarte foame cand ajungeam si nu prea reuseam sa imi pun limite. sad.gif
Asa am tras concluzia ca imi e foarte bine sa mananc la ora 10 (pe la 9 ajung la birou) si la ora 17 (inainte sa plec de la birou)
aki
CITAT(Didi @ 23-08-2007, 12:20 PM) *

Nu, sunt de peste Prut w00t.gif
May
Eu punctez cu 1 punct felia de toast de care zici tu dar e din paine integrala, asa ca te sfatuiesc sa calculezi de pe amabalaj cate puncte are ca s-ar putea sa punctezi gresit. De asemenea, ti-ai dat seama singura ca e cam multa paine si cred ca ce iti pui in sandwich poti sa pui si in caserola si sa mananci de acolo ( branza, rosie, ardei, etc) cu o singura felie de paine. pupic.gif
Didi
CITAT(Nessie @ 23-08-2007, 12:30 PM) *

Buna!

Mesajele respective au fost mutate in forumul Off Topic, subiectul De la 'Prietenii nostri necuvantatori' pentru ca erau off topic. smile.gif

Ideea este ca daca cineva intra din intamplare pe forum la subiectul respectiv de ex si nu cunoaste personajele, vrea doar sa vada animalute, o sa fie derutat de discutiile fara sens pentru el/ea.

Incercam pe cat posibil sa pastram discutiile celelalte la subiect. Jurnalele am cazut de acord sa fie personale si deci se discuta liber. wink1.gif

Deci...revenint la problema arzatoare grin.gif Te cunoastem ori ba! Daca ai umblat pe alte forumuri cu alte nume si ai dat de noi pe acolo, ne cunoastem, daca doar ne-ai citit, nu ne cunoastem.

Am priceput treaba cu mesajele. salut.gif

Iar de cunoscut, nu cred ca ne cunoastem. unsure.gif Eu v-am citit si prin alte parti, dar nu am prea vorbit. Atunci nu tineam dieta, eram la cura de ingrasare, care m-a adus la 70+, cate am acum. dry.gif

Oricum, daca mai e cineva din Timisoara (in afara de Paula pupic.gif ), sa dea un semn, ca trebe neaparat sa ne vedem. haninoroc.gif grin.gif

CITAT(aki @ 23-08-2007, 12:39 PM) *

CITAT(Didi @ 23-08-2007, 12:20 PM) *

Nu, sunt de peste Prut w00t.gif

No, atunci nu ne cunoastem. tease.gif
Dar, oi ajunge eu si pe acolo, intr-o zi. Sa vezi cum ma prezint la tine la usa. naughty.gif
honey79
May, indraznesc sa te contrazic, referitor la punctatul Kilo-Kickului.
Din cate imi aduc aminte, doar am petrecut aproape 2 ani printre WW-iste, se pastreaza puncte, in ziua in care vrei sa faci Kilo-kickul... parca 3p, facea toata afacerea...aici nu mai stiu.
Iar dupa ingurgitarea amestecului, nu se mai mananca sau bea absolut nimic.

Asta e ce imi aduc eu aminte. Poti eventual intreba pe Michelle care este AS-ul WW-ului.
May
Oh, si eu tot de pe aici imi aminteam ca nu se puncta )).gif acum, Dumnezeu o stii care e raspunsul corect, putem sa sunam un prieten? sau intrebam publicul? )).gif In cazul asta e mai bine sa il puncteze, ca sa fie acoperita, ca si asa il face rar floare.gif
Didi
CITAT(Maybeline @ 23-08-2007, 12:44 PM) *

Eu punctez cu 1 punct felia de toast de care zici tu dar e din paine integrala, asa ca te sfatuiesc sa calculezi de pe amabalaj cate puncte are ca s-ar putea sa punctezi gresit. De asemenea, ti-ai dat seama singura ca e cam multa paine si cred ca ce iti pui in sandwich poti sa pui si in caserola si sa mananci de acolo ( branza, rosie, ardei, etc) cu o singura felie de paine. pupic.gif

E paine integrala. O sa ma uit si pe ambalaj, sa vad daca punctez bine.

Treaba cu caserola nu prea merge, sau, cel putin, nu la orele la care mananc eu. Nu pot sa scot caserola cu branza si rosii, cutitul si furculita, cand toti colegii roiesc in jurul meu, cand toata lumea munceste si sefu tot vine sa ma intrebe cate ceva. wacko.gif

O sa incerc sa imi reorgaizez meniul. sorry.gif

CITAT(Maybeline @ 23-08-2007, 12:49 PM) *

Oh, si eu tot de pe aici imi aminteam ca nu se puncta )).gif acum, Dumnezeu o stii care e raspunsul corect, putem sa sunam un prieten? sau intrebam publicul? )).gif In cazul asta e mai bine sa il puncteze, ca sa fie acoperita, ca si asa il face rar floare.gif

Se puncteaza sau nu, eu oricum nu l-am facut, daca ai zis ca nu-i voie. blum.gif
aki
Pai te astept oricind.Mi-a mai zis o fata de pe forum-Dana ca vine la mine si a venit in Chisinau dar la mine nu a venit sorry.gif
May
Poti sa continui cu sandwich.urile daca alta posibilitate nu ai si sa observi daca slabesti, daca slabesti greu sau daca nu slabesti deloc si sa iei masuri atunci floare.gif
dany
Asa e cu kilo-kick-ul ( doar eu am adus reteta pe forum ) : se puncteaza !!!! In functie de cat si ce pui in el - quarck sau iaurt ( daca nu gasesti quarck ).
May
Ne-am luminat si permiteti-mi sa imi dau una peste cap doh.gif )).gif
Didi
CITAT(danyhoney @ 23-08-2007, 12:55 PM) *

Asa e cu kilo-kick-ul ( doar eu am adus reteta pe forum ) : se puncteaza !!!! In functie de cat si ce pui in el - quarck sau iaurt ( daca nu gasesti quarck ).

Asa m-am gandit si eu, la ingrediente, cand am calculat punctajul.
Multumesc. give_rose.gif
aki
Nu prea inteleg ce-i cu kilo-kick-ul doh.gif
ganesha
CITAT(aki @ 23-08-2007, 12:52 PM) *

Voo-doo cu brinza lol.gif, actioneaza intr-un mod misterios si magic.

Cura de ingrasare? Ce experienta vasta ai tu... give_rose.gif Auzi, da' sport ceva faci? Ca tot am citit de sandwichuri, piine, fructe, puncte, nebunii... poate era pe acolo si sportul si mi-a scapat detaliul blushing.gif
aki
CITAT(ganesha @ 23-08-2007, 02:41 PM) *

CITAT(aki @ 23-08-2007, 12:52 PM) *

Voo-doo cu brinza lol.gif, actioneaza intr-un mod misterios si magic.

Cura de ingrasare? Ce experienta vasta ai tu... give_rose.gif Auzi, da' sport ceva faci? Ca tot am citit de sandwichuri, piine, fructe, puncte, nebunii... poate era pe acolo si sportul si mi-a scapat detaliul blushing.gif

E adevarat?Actioneaza intrdevar?
Didi

Cura de ingrasare era o metafora. Vroiam sa zic ca, in perioada aceea, nu ma preocupam de greutatea mea, asa ca, incetisor, am ajus la greutatea de acum... sorry.gif

Legat de sport, merg de doua ori pe saptamana la sala, cam atat imi permite programul meu cel dubios....

ganesha
CITAT(Didi @ 23-08-2007, 03:31 PM) *

Cura de ingrasare era o metafora. Vroiam sa zic ca, in perioada aceea, nu ma preocupam de greutatea mea, asa ca, incetisor, am ajus la greutatea de acum... sorry.gif

Legat de sport, merg de doua ori pe saptamana la sala, cam atat imi permite programul meu cel dubios....

M-am prins eu, glumeam cu experienta vasta, doar ca am omis sa mai pun emoticoanele si italic-urile de rigoare... my bad give_rose.gif De 2 ori pe saptamina e bine, orice e mai bine decit deloc. Vad ca esti pusa pe treaba! yahoo.gif
Didi
CITAT(ganesha @ 23-08-2007, 04:55 PM) *

CITAT(Didi @ 23-08-2007, 03:31 PM) *

M-am prins eu, glumeam cu experienta vasta, doar ca am omis sa mai pun emoticoanele si italic-urile de rigoare... my bad give_rose.gif De 2 ori pe saptamina e bine, orice e mai bine decit deloc. Vad ca esti pusa pe treaba! yahoo.gif

Da, trebuie sa fiu pusa pe treaba. Ca, acum doi ani, aveam 60 de kg. mad.gif
Didi
Hello diary....

Back dupa un weekend petrecut cu prietenul, plin de lucruri interzise, de tot felul. blushing.gif Papat normal (primul weekend fara excese culinare, din acelea pe care ti-e rusine sa le povestesti grin.gif ), dar, totusi, inca nu suficient de bine, ca tot n-am reusit sa numar punctele. dry.gif
A trecut si perioada cu pricina (in proportie de 90%), cantarul sta tot la 73, dar, eu inca sper ca va fi un pic mai dragut, cand va trece perioada cu totul. grin.gif

Astazi papam asa:
- MD : paine - 4p, branza de vaca - 1p, ardei - 0p (am luat micul dejun la ora 11 blink.gif ), cafea
- PR : paste - 4p, ciuperci - 1p, piept de pui - 3p, ulei - 1p, smantana 12% - 2p
- C : nectarine - 1p
Trebuie sa mai muncesc la meniu, dar astazi de dimineata, mi-a fost imposibil sa ma gandesc la altceva...

Fat - 12.8% (15 grams)
Protein - 35.1% (92 grams)
Carbohydrates - 52.1% (136 grams)
dry.gif

Maine dimineata visez sa ajung la sala, azi trebuie sa dooooormmm.
ganesha
CITAT
dar, eu inca sper ca va fi un pic mai dragut, cand va trece perioada cu totul. grin.gif

Si eu astept momentul ala, mai ales ca stiu ca are ce sa-mi arate, i haaaa, parca nu mai trece odata lol.gif tease.gif TU mai ai de asteptat doar 10%, eu mai am vreo 80% si-mi rod unghiile lol.gif lol.gif

Tine o floare.gif!
Didi
'Neata buna! cheer.gif

Azi am inceput ziua cu bine, adica cu o sedinta de fitness, la ora 7 dimineata. blum.gif Am ascultat-o pe Nessie si am inversat exercitiile, adica le-am facut pe cele aerobe la sfarsit. A fost ok, cu exceptia faptului ca nu stiu sa respir cum trebuie, cand alerg. doh.gif
Am vazut ce povesteati voi, ca respirati in 2 sau 3 timpi, dar habar n-am cum se face treaba asta. Cine ma ajuta cu niste lamuriri? give_rose.gif

Meniul pentru azi e urmatorul:
- MD : 2 felii paine, branza de vaca, ardei - 3 + 1+ 0 = 4
- PR : salata : paste + branza + porumb + ardei + castraveti murati + mayoneza - 4 + 4 + 1 + 1 + 1 = 11 blink.gif
- C : iaurt, nectarine - 1+ 1 = 2

Fat - 27.3% (30 grams)
Protein - 14.9% (36 grams)
Carbohydrates - 57.8% (141 grams)
dry.gif

Stiu ca procentele sunt inca destul de aiurea...

Nessie
Buna! pupic.gif

Hai sa inecerc sa explic putin cu respiratia... Eu fac asa:
- trag aer in piept pe nas in 3 inspiratii scurte
- scot aerul pe gura in 3 expiratii scurte
Ina zicea ca ea face in 2 timpi, acum vezi cum iti e mai bine. Eu simt nevoie de cat mai mult oxigen si de asta merg pe 3 timpi. smile.gif

De ce ai pus la socoteala 1 p pentru ardei, castraveti si nectarina? Daca numeri pentru WW alea sunt gratis ca sunt legume. wink1.gif Si chiar daca depasesti gramele permise, trebuie o singura data pe zi sa adaugi un punct, indiferent de cantitatea cu care ai depasit.

Mi se pare ca mananci prea putine proteine... Daca faci forta, ai nevoie de proteine, asa ca poate bagi niste chestii pe acolo.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.