Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnire cu Sexymom
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta > Intalnirile OneDen
Pagini: 1, 2
Nessie
Hello! Tocmai am vorbit cu ea la telefon si ar dori sa va vada pe cat mai multe in weekendul acesta. Vineri sau sambata seara zicea ca ar fi cel mai bine pentru ea, dar nu are preferinte de locatie.

Va roaga sa propuneti voi aici si apoi o sa o anuntam cumva si pe ea ca nu are net.
ina_ceva
As propune sambata, de locatie n-am idee...
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 22-08-2007, 10:37 PM) *

As propune sambata, de locatie n-am idee...

Intalneala super va doresc, frumoaselor! Noi plecam la Mediterana, sa scormonim in nisipul de acolo.

Sexymom, ne pare tare rau ca nu te vom cunoaste sad.gif
amalia0701
Io vreau sa ma intalnesc cu Sexi cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Propun sa ne vedem la Craiova, nu de alta caci io nu pot pleca de aici.
Amazoana
In cazul acesta eu propun: CONSTANTAAAAAAAAAAAAA )).gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Si eu vreau s-o vad pe doamna cea Sexi!
axe10
sad.gif Eu nu sunt in Bucuresti in we, ma duc la tara s-o vad pe Alexia....ce rau imi pare. Pupati-o din partea mea neaparat!
Nessie
Nici eu nu sunt in weekend... Se pare ca mai multe suntem ocupate weekendul asta. Sexy pleaca joi parca din tara. O sa o intreb daca nu ne putem vedea intr-o seara saptamana viitoare.
Ce ziceti? Asa v-ar conveni?
Tzutzi80
eu propun sa ne vedem in rhodos, ca eu pe acolo voi fi )).gif pupic.gif Lasand gluma la o parte.....va pup pe toate cheer.gif give_rose.gif
axe10
CITAT(Nessie @ 23-08-2007, 12:18 PM) *

Nici eu nu sunt in weekend... Se pare ca mai multe suntem ocupate weekendul asta. Sexy pleaca joi parca din tara. O sa o intreb daca nu ne putem vedea intr-o seara saptamana viitoare.
Ce ziceti? Asa v-ar conveni?

Da, e perfect!

Astept vesti.
Sexymom
Fete dragi, eu raman aici pana duminica dimineata, dupa care plec la Alexandria sa imi iau fetitele in Bucuresti. Revin marti, deci ne putem intalnii si marti seara si miercuri seara.
De asemenea sunt aici si maine seara ( vineri) si sambata seara.Daca va hotarati va rog mult sa ma sunati si pe mine.Pupici la toate.
Nessie
Pai hai atunci sa stabilim pentru marti, ce ziceti?

Sexy, daca tot te-am prins fixeaza tu o locatie mai in centru sa ajunga toata lumea, ca daca ma pui pe mine, eu zic Pirahna sau Pub 18. lol.gif
ina_ceva
Votez pt marti w00t.gif
Deea
Marti e perfect si pentru mine.

Vad ca nu se inghesuie nimeni la prpuneri asa ca incep eu:

Cafeneau actorilor din Tineretului....pe malul lacului, racoare, frumos....noi ca fetele blum.gif Ce spuneti?
Nessie
Eu ma gandeam la ceva mai in centru gen Cafeneau Actorilor de la TNB sau Motoare sau Lipscani. biggrin.gif

Daca totusi ramane pe Tineretului, dupa 8 apar si eu. floare.gif
axe10
Mie mi-e indiferent unde vreti....in centru e ok ca sa vina mai de peste tot...acum depinde si cine vrea sa vina....sa nu ne deplasam la mama naibii in capatul celalalt al Bucurestiului si cele de acolo sa nu vina!

Mie Cafeneaua Actorilor mi s-a parut total aiurea cand m-am intalnit in iarna cu fetele, sigur pe seara e full....asa ca sa gasim altceva!

O terasa cel mai bine!

Sexy tu unde stai mami in Buc?
julyalina
io vin , dar hotarati unde pupic.gif
Deea
Axe eu am zis cafeneaua actorilor din tineretului care are ditamai terasa pe malul lacului si in timpul saptamanii nu e full. Nu e bine acolo?
Sexymom
E ok marti, unde vreti voi vin si eu. pupic.gif
Sexymom
Eu locuiesc in Berceni la mama, dar ajung oriunde.
Am si net pana luni, deci putem tine legatura.
Eu nu pot propune nimic pt. ca nu sunt la curent cu nimic in Bucuresti.
_noni_
w00t.gif si eu vin marti!!!

}{

Sexymom
Super Noni cheer.gif , sa ma sunati si pe mine inainte si poate mergem impreuna la Terasa Actorilor, sau unde o fii, are Nessie nr. meu de tel. pupic.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 26-08-2007, 09:27 AM) *

Super Noni cheer.gif , sa ma sunati si pe mine inainte si poate mergem impreuna la Terasa Actorilor, sau unde o fii, are Nessie nr. meu de tel. pupic.gif

Pai atunci daca stai in Berceni, suntem vecine. Si Deea sta in zona, Ina la fel, Noni nu e departe...numai Nessie e cam departe din Militari....
Deci e ok Cafeneaua...eu nu stiu unde e dar ne spun fetele!
julyalina
si io stau la sura mare so... suntem vecine de cartier blum.gif

Cafeneaua actorilor / sau mai bine spus terasa actorilor este cea de pe malul lacului in parcul Tineretului
lasi masina la Polivalenta si mergi nici 10 minute pe jos prin parc
axe10
CITAT(julyalina @ 26-08-2007, 02:25 PM) *

si io stau la sura mare so... suntem vecine de cartier blum.gif

Cafeneaua actorilor / sau mai bine spus terasa actorilor este cea de pe malul lacului in parcul Tineretului
lasi masina la Polivalenta si mergi nici 10 minute pe jos prin parc

Nici nu e nevoie de masina ca doar traversez parcul....cand ajung la polivalenta trec podul?...sau o iau pe dedesupt pe malul lacului?
ina_ceva
O iei pe malul lacului inspre iesirea din parc wink1.gif
Deea
Axe daca mergi pe malul lacului o vezi sigur, e singura terasa mare si parca e galbena....

Facem rezervare sau mergem asa...pe la ce ora?
ina_ceva
Daca mergem pe la 6.30, 7 nu cred ca va fi nevoie de rezervare. Depinde acum si de cate persoane suntem...
Sexymom
Ok, deci ramane 18,30 - 19 ?
Deea
Da e ok pe la 19 pentru mine. hug.gif
Sexymom
Pe maine atunci, la ora 19 voi fii si eu acolo pupic.gif
Andreea-Rodica
Distractie placuta! Asteptam poze!
Deea
Neata!

Am fost aseara la Cafenea, erau f. putine mese ocupate. Problema e unde stam.... ca pe acolo...la cate mese sunt si cum sunt impartite s-ar putea sa nu ne vedem.
Lasati si voi PM cu nr. voastre de tel sa putem vorbi.
_noni_
am si eu o intrebare: a fost cineva la "Micul Paris", - zona de food&bar de deasupra Unirii Shopping
Center?

Imagine

eu n-am fost, dar am auzit ca ar fi tare frumos acolo. daca a fost cineva, poate ne zice si noua cum e si poate mergem acolo, daca e convenabil pentru toata lumea.

voi ce ziceti?

}{
Nessie
Indiferent cum e, mie imi convine ca e in centru. )).gif Nu am fost, dar m-ar tenta. grin.gif
axe10
Din pacate sotul meu a invitat musafiri...niste prieteni care revin in state peste o saptamana, asa ca nu pot veni!
Imi pare rau, pupati fata din partea mea si sunt curioasa de poze!
Deea
Mergem unde vreti....doar sa stiu si eu pana pe la 5 ca sa ma organizez smile.gif

deci pana la urma cine vine?
Nessie, Noni, Sexy, Eu, Ina si cam atat ..... ????
Nessie
Si JulyAlina
Amazoana
Question: Dylly nu vine???????? dry.gif sau nu e in oras????????
aki
Petrecere placuta fetelor. hug.gif
Deea
Dylly nu a zis nimic....a vorbit cineva cu ea?

deci pana la urma la Unirea????
Nessie
Unirea la 7! grin.gif unii (eu blum.gif ) or sa ajunga pe la 7:30. Le sun eu pe Noni, JulyAlina si Sexy sa le spun. Poate cineva sa anunte si restul fetelor?

Multumim, Aki! pupic.gif
Amazoana
CITAT(Deea @ 28-08-2007, 02:10 PM) *

Dylly nu a zis nimic....a vorbit cineva cu ea?

deci pana la urma la Unirea????

Eu nu cred ca stie, avand in vedere ca este prinsa cu nemtii ei.... dry.gif

PS: petrecere frumoasa si din partea mea si sa stiti ca va mega invidiez pt intalnire sorry.gif
Deea
Cand ajung acasa o sun eu Dylly, ca n-am tel la mine, poate reuseste sa vina....nu are nimeni tel ei sa o anunte.

Nessie....ceva mai multe detalii despre locul intalnirii pls. E la ulitmul etaj la unirea sau unde?

ce nervi am ca n-am tel cu nr. de connex la mine si nu pot sa vb. cu nimeni.

Eu vin dinspre Brancoveanu, vrea careva sa o iau in drum spre unirea?
Nessie
S-a anulat schimbarea! Sexy nu poate schimba locul pentru ca nu stiu cu cine a mai vorbit si nu are cum sa anunte ca s-a schimbat....asa ca ramane tot in Tineretului la 7.

Scuze pentru agitatie!
Deea
Ok....deci la 7 la tineretului.....smile.gif

si ramane pe data viitoare la unirea ...da? smile.gif
ina_ceva
Eu plec in 10 min spre terasa, incerc sa ocup o masa in capatul dinspre pod (sala polivalenta). Mi se pare mai k acolo. Daca e sa nu placa, ne mutam:)
May
Astept poze cheer.gif
ina_ceva
Poze au facut Sexysi Alina wink1.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 29-08-2007, 08:25 AM) *

Poze au facut Sexysi Alina wink1.gif

Vreau pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anaoi
dylly stia si ii pare rau ca nu a putut sa vina, dar nu a putut deloc sa se dea peste cap in acest sens.
mda...desi e exceptie ca dylly nu s-a intalnit cu voi. asta e. ramane pe data viitoare. poate.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.