Uochei, il prezint pe Costel. Costel nu e
pet in adevaratul sens al cuvintului, dar e o forma de viata ce populeaza imprejurarile. S-a aciuiat
aicishaia la noi in curte inca din prima zi cind ne-am mutat in casa goala si i-am intins cu prietenie cotorul de la marul pe care tocmai il terminasem eu de mincat.
Intre timp au aparut si alte specimene, dar Costel e Costel si e cel mai prietenos. Formele de viata totalizeaza 8 veverite diferite, niscaiva pasaruici si alte chestii care trec intimplator (sconcsi, in cel mai rau caz). Trebuie sa mentionez ca sus-numitul Costel are o nevasta pe nume
Tantza, cu care obisnuia sa se intilneasca romantic la noi in curte, pe sub scaune. In pauzele de romantism furau burete din scaune, iar in pauzele de furat burete din scaune treceau la romantism. Din acest romantism prelungit a rezultat progenitura
Icsulesc - pui de Tantza si Costel, care va fi exemplificat si el in imagini la o data ulterioara.
So,
aventurile lui Costel povestite chiar de el:
Testind terenul:

Santinela:

Daca nu are mincare pe prag se zgiieste in casa si bate cu capul in usa

Face mofturi la mar, stie ca avem nuci/alune in casa ca adevarati vegetarieni care ne respectam:
Happy chewing la migdale

Revin cu dovezi despre furat burete, Icsulescu (cu romantism in desfasurare n-am

), cu cuibul lor capitonat cu burete, si alte benzi desenate.