Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Prietenii nostri necuvantatori
OneDen.com > Relatia cu familia > Pasari, insecte, mamifere, reptile si alte sufletele
Pagini: 1, 2
Nessie
CITAT(viky @ 11-11-2007, 04:42 PM) *

eu am un pechinez si o broscuta

Pune poze cu ei sa le vedem. biggrin.gif
viky
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

uitati-le!
nicoleta
am sh yo 1 animalutz q kare m mandresc taaaareeee raaaauuuuu! mai am sh 2 matze da nam poze q ele.....
alezza
...ce ne am face noi fara aceste animalutze?!.... laugh.gif ne iubesc atat de mult si cer putina atentie... si am multe animalutze dar am poze doar cu catelusul meu preferat si cei doi papagali zapaciti care nu tac deloc... ii iubesc foarte mult...toate animalele imi sunt dragi. hug.gif
Cory
cam pustiu topicul cu prietenii nostri necuvantatori. Hai mai fetelor, chiar nu aveti povesti funny cu ei?

Eu am un canishe, de 2,5 ani, care e super alintat si pupacios, si doarme cu noi in pat, si o femela de ciobanesc carpatin de 1 an si 2 luni, care e la fel de alintata, dar din fericire doarme pe hol.

si pozele de rigoare )).gif

Alfie tunsulica, in Herastrau
Imagine

Tavaleala in vama vara trecuta
Imagine

Alfie cu par, dormind cu mingea
Imagine

Zana acum 2 saptamani
Imagine

Zana cand a castigat prima cupa, la campionatul de ciobanesti romanesti
Imagine
Nessie
Foarte frumosi copiii tai! give_rose.gif Felicitari pentru Zana campiona! cheer.gif
Cory
Multam fain give_rose.gif .
Acum 2 saptamani a devenit Romania Junior Champion, suntem f mandri de ea.
ganesha
CITAT(Cory @ 13-05-2008, 11:50 AM) *

cam pustiu topicul cu prietenii nostri necuvantatori. Hai mai fetelor, chiar nu aveti povesti funny cu ei?

Povesti aaaaam, doar ca le spun la mine in jurnal, chiar ieri am pus poze proaspete tare (fuse ziua lui - 1 an, iar al meu copil a considerat foarte necesar sa sufle catelu' in luminare lol.gif ). Mi se pare ca topicul nu prea prezinta interes, de aceea m-am limitat la a zice povesti si a pune poze in jurnal.

Felicitari pentru campioana ta! Parintii dihanelului meu sint amindoi campioni (maica-sa e top Canada, campioana in ficare an de cind era pui, taica-su e campion in State). Din pacate noi nu am avut resurse (temporale in special) sa ne ocupam de al nostru, si-mi pare tare tare tare rau... Dar asta e, nu le putem avea pe toate in viata )).gif

Bindy
Mi-au placut animaluzele voastre. Ce ma bucur cand vad oameni care iubesc animalele. rolleyes.gif Ganesa, eu am trait fiecare poveste in parte, fiecare animalutz cu personalitatea lui, de ce zici ca nu prezinta interes? Interesul apare cu fiecare poveste spusa.
Sa-mi prezint si eu surioara, ca sa nu fiu off topic. biggrin.gif
Ea este Raisa si locuieste cu parintii mei. Eu am plecat la facultate, dar ea a ramas cu ai mei acasa, de asta spun ca e surioara mea. tease.gif
Aici are doar cateva luni, nu mai stiu cate, dar acum e mare, are 4 ani deja. E ca argintul viu si mereu dornica sa iasa la plimbare si la joaca in parculetz.
Imagine
ganesha
CITAT(Bindy @ 13-05-2008, 10:11 PM) *

Ganesa, eu am trait fiecare poveste in parte, fiecare animalutz cu personalitatea lui, de ce zici ca nu prezinta interes?

N-am zis transant ca NU prezinta interes, am zis doar ca mi se pare. smile.gif

CITAT(Bindy @ 13-05-2008, 10:11 PM) *

Interesul apare cu fiecare poveste spusa.

Da, aici ai cumplit de multa dreptate... dar stii cum e, atita timp cit scriu in jurnal aproape in fiecare zi, iar animalurile mele is asa o mare parte din viata mea, scriu acolo ca ma ia valul, nu mai stau sa iau fragmentele de ici de colo, sa le pun impreuna si sa le rescriu aici. Si apoi... tot timpul; pozez bietul ciine lol.gif as innebuni lumea de cap daca as pune cite poze imi vine mie sa pun lol.gif lol.gif

Si ca sa fiu foarte foarte on-topic:

De ziua lui lol.gif (la insistentele copilului, a avut luminare de suflat in):

Imagine

Si la joaca, acum vreo saptamina:

Imagine

Volei lol.gif

Imagine
aki
Am crezut ca mor de ris lol.gif .Mai nu am cazut pe sub birou )).gif
Ce bravo e Dihanel.O sa fie campion yahoo.gif
Cory
o intamplare in poze, care fac cat o mie de cuvinte )).gif

Imagine

Imagine
Nessie
laugh.gif Vai, ce Rica-Murdarica! Ce a facut sa ajunga asa?
Cory
pai cum sa faca... simplu... s-a tavalit in toate baltile si noroaiele de prin Herastrau, impreuna cu mama lui care l-a facut )).gif . pe vremea aia nu aveam masina, asa ca l-am luat frumos de lesa, si am calatorit in starea lui care este pe toata linia lui 41 )).gif . apoi a stat la baita de nici nu s-a miscat.... stia derbedeul ce facuse.
ganesha
CITAT(Nessie @ 14-05-2008, 10:22 AM) *

laugh.gif Vai, ce Rica-Murdarica! Ce a facut sa ajunga asa?

Off-topic: vaaai, Ness, si tu ai avut Rica-Murdarica in vremuri de copilarie timpurie? Ce bine, ce bine, cheer.gif yahoo.gif pina acum n-am mai gasit pe nimeni (inafara de familia mea apropiata )).gif ) care sa stie de Rica-Murdarica )).gif

Si ca sa fiu on-topic: asta e tatal lui Mikey.
Sexymom
Ea este fetita mea preferata, o cheama Lisa, are 3 ani, e tare docila , iubareata, mananca prost de tot, de asta este asa de slaba. O avem de la perera -hinghieri .Ma bucura cand ii vad ochisorii si vine la mine in brate, e ca un copil dragalas si dulce.

Imagine
Imagine

Sotul meu a spus ca daca se urca in pat o da afara din casa, si EL este cel care s-a trezit intr-o dimineata si a vazut-o pe Lisa in pat, el a facut pozeñle astea 2. lol.gif
Imagine
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.