Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Culmea manelistilor
Sa conduci o masina fara numar... fara numar... fara numar..!!
nusarich
Buna dimineata si La Multi Ani Alexandrelor, Alexandrilor, Alexiilor si ... tuturor celorlalti "Alexandri"!
Tulip
Buna dimineata!!!!!

La multi ani tuturor,in special sarbatoritelor noastre!!!!! cheer.gif cheer.gif
michelle
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Alexandru/Alexandra/Alexia!

Deea, Lavinia, pupici printeselor voastre pupic.gif pupic.gif
Tulip

Doi manelisti stateau de vorba: -Auzi ma, da' ce e ala sah? -Ba, sahul e piesele alea care le bagam noi in punga cand jucam table
May
Neatza cheer.gif

La multi ani mogaldetelor! hug.gif

Anna
cheer.gif cheer.gif Helooooo pupic.gif

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE ALEXANDRU/ALEXANDRA !!

hug.gif pt cele doua Alexii pupic.gif
dany
Buna !

La multi ani tuturor cu numele Alexandru( si tatal meu printre ei ) / Alexandra si sa traiasca cele doua Alexii !!!
May
La multi ani tatalui tau, dany floare.gif pupic.gif

Si daca tot am inceput, e si ziua lui frate-meu dar cred ca nici el nu stie )).gif
nusarich
CITAT(Maybeline @ 30-08-2007, 01:04 PM) *

La multi ani tatalui tau, dany floare.gif pupic.gif

Si daca tot am inceput, e si ziua lui frate-meu dar cred ca nici el nu stie )).gif

Am un coleg a carui fiica se cheama Alexandra. Si azi-dimineata, cand i-am facut urarile de rigoare, tipul o suna pe nevasta-sa: "Auzi, azi e ziua lu' fii-ta!". Asta ca sa vedeti unde duce munca in exces...
Anna
Eu am un specimen si mai interesant:

Ana: LA MULTI ANI!!
Alex Alex: ?
Alex Alex: ai apasat gresit pe botoane?
Ana: nu
Ana: nu te chema alex?
Alex Alex: eu sunt nascut iarna...
Alex Alex: ba da
Ana: zi de nume mai
Alex Alex: alexandru ?
Ana: da
Ana: e sf alexandru azi
Ana: smile.gif
Alex Alex: smile.gif
Ana: nu stiai?
Alex Alex: tre' sa ma ascund
Alex Alex: in cazul asta
Alex Alex: nu
Tulip
Alice,cum e masina????? neo.gif
axe10
CITAT(himere2005 @ 29-08-2007, 03:18 PM) *

mai avem un pic si incepe prison break, nu?

Stii cumva cand incepe ca asa auzisem si eu....nu am gasit pe nicaieri sa vad in avans asa ca sunt tare curioasa!?

CITAT(Pisik @ 30-08-2007, 09:21 AM) *

La Multi Ani celor doua Alexii ale noastre, le transmit un pupic mare prin mamicile lor, Deea si Axe.

Pupici si o zi fumoasa!

CITAT(michelle @ 30-08-2007, 10:26 AM) *

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Alexandru/Alexandra/Alexia!

Deea, Lavinia, pupici printeselor voastre pupic.gif pupic.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 30-08-2007, 12:27 PM) *

cheer.gif cheer.gif Helooooo pupic.gif

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE ALEXANDRU/ALEXANDRA !!

hug.gif pt cele doua Alexii pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 30-08-2007, 12:42 PM) *

Buna !

La multi ani tuturor cu numele Alexandru( si tatal meu printre ei ) / Alexandra si sa traiasca cele doua Alexii !!!

Multumesc mult fetelor.

Si eu ii pup si le urez" La multi ani!" Alexandrilor si Alexandrelor si Alexiei pitice....Am doi sarbatoriti ca si barbatul e Alexandru (pe langa Florin), damn it....numai eu ma serbez doar odata in an....sau poate nu naughty.gif !

Deea, fetele noastre putem sa le serbam de 2 ori pt nume, eu inca stau in dubii cand ca in martie pe 17 e Sf. Alexie, mana dreapta a lui Dumnezeu....asa ca ar fi mai aproape de numele lor!...dar mai bine de doua ori, nu?
Deea
Axe sa-ti traiasca Alexia mare smile.gif!

Si eu stiu de Sf. Alexie din martie, eu atunci ma gandeam ca se serbatoresc fetele noastre...dar, inca un prilej de sarbatorit nu strica niciodata smile.gif
Daca stau bine si ma gandeasc Alexia se paote sarbatori de 5 ori pe an...Sf. Alexie, Sf. ALexandru, Sf. Marie mica, Sf. Marie mare si ziua ei de nastere smile.gif .... daca mai adaug Craciun, Paste etc.... primeste cadouri in fiecare luna blum.gif
dany
O pereche sta in cabinetul terapeutului.
Terapeutul:
- Ce pot face pentru Dvs?
Barbatul:
- Sunteti asa de buna sa ne priviti in timp ce facem sex?
Terapeutul se uita mirat la ei, dar isi da acordul. Cind perechea a fost gata, terapeutul face remarca:
- Imi pare rau, dar nu am vazut nimic deosebit la Dvs.. si cere onorariul de 80 de dolari pentru sedinta...
In urmatoarele saptamini se repeta povestea, de doua ori pe saptamina vine perechea... sex... 80 de dolari...
Peste citeve saptamani intreaba terapeutul:
- Ma scuzati de intrebare, dar ce incercati dvs sa descoperiti?
Barbatul:
- Nimic! Dar ea este casatorita, la ea nu putem. Eu sunt casatorit, nici la mine nu putem. In Holliday Inn vor 150 dolari pentru o zi, in Radisson 360 dolari, pe cind daca venim aici, avem un alibi, costa numai 80 de dolari si mai primim de la asigurarea medicala 67,50 dolari inapoi...
Deea
lol.gif lol.gif lol.gif Super tare bancu Dany!

Ce mai faci tu?... ceva noutati?
axe10
CITAT(Deea @ 30-08-2007, 02:18 PM) *

Axe sa-ti traiasca Alexia mare smile.gif!

Si eu stiu de Sf. Alexie din martie, eu atunci ma gandeam ca se serbatoresc fetele noastre...dar, inca un prilej de sarbatorit nu strica niciodata smile.gif
Daca stau bine si ma gandeasc Alexia se paote sarbatori de 5 ori pe an...Sf. Alexie, Sf. ALexandru, Sf. Marie mica, Sf. Marie mare si ziua ei de nastere smile.gif .... daca mai adaug Craciun, Paste etc.... primeste cadouri in fiecare luna blum.gif

A mea nu are decat un nume....ca si asa injur eu de cand m-am maritat ca sciu pana imi vine rau numele si prenumele meu (mentionez ca am trecut de la un nume de 4 litere la unul de 10!!!! plus 2 prenume inca 13)...daca mai am de scris si numele tatalui.....imi vine rau!

CITAT(danyhoney @ 30-08-2007, 02:32 PM) *

O pereche sta in cabinetul terapeutului.
Terapeutul:
- Ce pot face pentru Dvs?
Barbatul:
- Sunteti asa de buna sa ne priviti in timp ce facem sex?
Terapeutul se uita mirat la ei, dar isi da acordul. Cind perechea a fost gata, terapeutul face remarca:
- Imi pare rau, dar nu am vazut nimic deosebit la Dvs.. si cere onorariul de 80 de dolari pentru sedinta...
In urmatoarele saptamini se repeta povestea, de doua ori pe saptamina vine perechea... sex... 80 de dolari...
Peste citeve saptamani intreaba terapeutul:
- Ma scuzati de intrebare, dar ce incercati dvs sa descoperiti?
Barbatul:
- Nimic! Dar ea este casatorita, la ea nu putem. Eu sunt casatorit, nici la mine nu putem. In Holliday Inn vor 150 dolari pentru o zi, in Radisson 360 dolari, pe cind daca venim aici, avem un alibi, costa numai 80 de dolari si mai primim de la asigurarea medicala 67,50 dolari inapoi...

Buna idee w00t.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif !
dany
CITAT(Deea @ 30-08-2007, 01:39 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Super tare bancu Dany!

Ce mai faci tu?... ceva noutati?

hug.gif Nimic nou , Deea .....Eu sunt bine , suparata ca ploua ...
otilici
Fetele,stiti careva cum se puncteaza carnea de miel? E valabila varianta cu 4p la 80g? Am facut-o la cuptor,fara sa adaug nimic decat condimente.
Anna
Rob Thomas lyrics - Little Wonders

Rob Thomas

let it go,
let it roll right off your shoulder
don't you know
the hardest part is over
let it in,
let your clarity define you
in the end
we will only just remember how it feels

our lives are made
in these small hours
these little wonders,
these twists & turns of fate
time falls away,
but these small hours,
these small hours still remain

let it slide,
let your troubles fall behind you
let it shine
until you feel it all around you
and i don't mind
if it's me you need to turn to
we?ll get by,
it's the heart that really matters in the end

our lives are made
in these small hours
these little wonders,
time falls away,
but these small hours,
these small hours still remain

all of my regret
will wash away some how
but i can not forget
the way i feel right now

in these small hours
these little wonders
time falls away but these small hours
these small hours, still remain,
still remain
these little wonders
time falls away
but these small hours
these little wonders still remain
ALICE
CITAT(Tulip @ 30-08-2007, 01:59 PM) *

Alice,cum e masina????? neo.gif

Nu e nicicum.Sta in curte la ei ca n-are numere rosii deocamdata sad.gif
honey79
Deea...... ai uitat de 1 Iunie!!!!!!

Pupicei.
emu
Buna dimineata gagici blum.gif

O nota rapida: trebuie sa spun ca am amutit cand am vazut urarile de la multi ani. Este prima oara (in viata mea de copil nestiutor) cand aud de Sf Alexandru si Sf Alexie w00t.gif
dany
Oti , uite aici :
- carne de miel ( file), negatita , 125 gr = 3 p
- cotlet de miel , negatit , 80 gr = 4 p
bubbles
Cateva poze cu mine de la nunta facute cu tel.Scuzati ca nu se vede bine sorry.gif
http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1
Deea
CITAT(bubbles @ 30-08-2007, 05:53 PM) *

Cateva poze cu mine de la nunta facute cu tel.Scuzati ca nu se vede bine sorry.gif
http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1

Casa de piatra!

Imi place cum iti statea parul, foarte frumos si natural!
michelle
Bubule, ai fost o miresica simpla, naturala si frumoasa foc giggle.gif pupic.gif give_rose.gif Asteptam si restul pozelor naughty.gif
bubbles
Multumesc fetelor.Deea pupic.gif in cap am avut numai 7 clame care au tinut voalul ca in rest a stat parul singur asa (l`am avut pe bigudiuri) .Miha Mereu am zis ca aa voi fi .. cat mai naturala wink1.gif Bine ca mi`a iesit.
Tulip
Bubbles, w00t.gif ,wow,ce mireasa frumoasa ai fost!!!!!

Asteptam inca poze multe-multe-multe blum.gif
dany
Chiar ca ai fost naturala , Andreea ! Frumoase poze !
bubbles
Multumesc mult fetelor blush.gif
Sexymom
Salutare fete frumoase, acum am ajuns acasa, sunt moarta de somn si teribil de agitata.
Prima poza cu niste fete superbe ( Monica, Deea, Ina,Alina si Eu).
Imagine
Am fost super fericita ca m-am vazut cu ele, si are Deea o fetita minunata si cuminte. pupic.gif

Imagine
peach
Casa de Piatra Bubbles! Sa fiti fericiti si sa va iubiti pina la adinci batraneti!

Sexymom
Ina cu printesa Deei
Imagine

Si mamica cea fericita cu Alexia
Imagine
Deea
Sexy pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Asteptam cu mare interes pozele....multumesc mult de tot. Stiu ca esti obosita dar aptul ca ti-ai facut timp sa descarci cateva poze ma face f. fericita. Te pup si pup si fetele... frumoase, cuminti si educate impecabil, am ramas foarte impresioanata de cum se purta Bianca cu Alexia (sper ca nu incurc numele fetelor...daca le-am incurcat imi cer mii de scuze)

Dany ce frumoasa e poza de la avatar!
Tulip
Wow,ce frumoase sunteti!!!!toate-toate give_rose.gif give_rose.gif

Deea,e minunata Alexia cheer.gif Ce inalta e smile.gif
Deea
CITAT(Tulip @ 30-08-2007, 08:04 PM) *

Multumesc Tulip. E inalta...are cu cine sa semene smile.gif...sper sa nu creasca totusi mai mult decat mine!
Mandra ta ce face? Incepe gradinita din toamna?
otilici
Wow fetelor,ce frumoase sunteti!!! Super pozele,dar vrem mai multe! blum.gif Sincer,mie mi-au dat lacrimile instantaneu cand v-am vazut...atat de rau imi pare ca sunteti asa departe de noi smile.gif
Dany ce frumoasa poza ti-ai pus la avatar!Mai mult de 16ani nu-ti dau si pace wink1.gif Bucura-te macar ca iti dau 16 ani naughty.gif tease.gif

Doamne Deea ca fata frumoasa ai!Ma minunez de fiecare data de frumusetea ei si sunt mai mult decat sigura ca e si cumintica,se vede din poze smile.gif Doar are o mamica pe masura pupic.gif
ganesha
CITAT(otilici @ 30-08-2007, 08:57 PM) *

Wow fetelor,ce frumoase sunteti!!! Super pozele,dar vrem mai multe! blum.gif Sincer,mie mi-au dat lacrimile instantaneu cand v-am vazut...atat de rau imi pare ca sunteti asa departe de noi smile.gif

Da' tu unde stai?
Deea
CITAT(otilici @ 30-08-2007, 09:57 PM) *

Doamne Deea ca fata frumoasa ai!Ma minunez de fiecare data de frumusetea ei si sunt mai mult decat sigura ca e si cumintica,se vede din poze smile.gif Doar are o mamica pe masura pupic.gif

Ma faceti sa rosesc...be bune! Normal ca ma bucur ca Alexia vi se pare frumoasa dar toate aveti copii frumosi si minunati...stiti si voi asta! Hmm...despre cat de cuminte e.... tocmai s-a zmucit de la bunica-sa din mana si e julita pe juma de fata, cu arcada umflata....asta dupa ce si-a prins mana intr-un sertar, a spart o farfurie....activitati intense.

Ganesha, Oti sta tot in Romania dar nu in Bucuresti....acum am un lapsus dar stiu sigur ca undeva pe langa granita cu Ungaria
otilici
Sunt tocmai in Baia Mare...deci mai rar cu plimbarile prin Bucuresti tease.gif )).gif
Sexymom
Inca o poza frumoasa cu fetele, sunt tare fotogenice pupic.gif
Imagine
axe10
In sfarsit am vazut fetili la intalnire, asa rau mi-a parut ca nu am fost....dar asta e.Data viitoare sigur nu o ratez!
Dany, chiar ca e misto poza! Unde erai si ce faceai?

Deea, bombonika Alexia ta! baby.gif pupic.gif
Sexymom
Mentionez ca Alexia a baut tot laptele din biberon )).gif
axe10
Sexy, multumim de poze!

CITAT(Sexymom @ 30-08-2007, 10:08 PM) *

Mentionez ca Alexia a baut tot laptele din biberon )).gif

Mi se pare normal la cat am inteles ca a alergat!
otilici
Stai linistita Deea,si la noi sunt activitati intense,mai ales asta cu prinsul degetului la sertar e la ordinea zilei )).gif .Mai nou cotrobaie si scoate totul din sertare si din dulapioarele de la nivelul lui,deci toata ziua nu fac decat sa strang dupa el.Pana strang intr-un loc,imprastie in altul si tot asa mad.gif lol.gif .
La noi este o vorba:cine a mai vazut copii cuminti si babe frumoase? lol.gif lol.gif
axe10
CITAT(otilici @ 30-08-2007, 10:12 PM) *

Stai linistita Deea,si la noi sunt activitati intense,mai ales asta cu prinsul degetului la sertar e la ordinea zilei )).gif .Mai nou cotrobaie si scoate totul din sertare si din dulapioarele de la nivelul lui,deci toata ziua nu fac decat sa strang dupa el.Pana strang intr-un loc,imprastie in altul si tot asa mad.gif lol.gif .
La noi este o vorba:cine a mai vazut copii cuminti si babe frumoase? lol.gif lol.gif

Lipeste sertarele cu "scoci" pana la vreo 5 ani....daca are "boala" asta....nu ai ce-i face. A mea nu a cotrobait prin sertare dar le-a avut pe ale ei....azi tocmai mi-a zis ca ea e f cuminte ca nu a scris niciodata pe pereti....deci urmeaza partea a doua....fara pixuro la indemana!
Tulip
CITAT(Deea @ 30-08-2007, 09:42 PM) *

CITAT(Tulip @ 30-08-2007, 08:04 PM) *

Multumesc Tulip. E inalta...are cu cine sa semene smile.gif...sper sa nu creasca totusi mai mult decat mine!
Mandra ta ce face? Incepe gradinita din toamna?

cred ca o las cu soacra....e prea mica inca,parca vad ca o sa fie tot timpul racita.....eventual o mai iau cu mine la gradi,nu stiu inca ce si cum,sa vedem dupa 17 sept,cand vor veni copiii

Alexia si timea au carucioare identice.....sau cel putin asa se pare wink1.gif
Pisik
Bubbles, ai fost superba! Abia astept toate pozele!

Fetele, sunteti dulcele foc, dar tot Alexia e cea mai cea blum.gif Data viitoare sper sa nu va mai ratez
nusarich
CITAT(axe10 @ 30-08-2007, 10:22 PM) *

CITAT(otilici @ 30-08-2007, 10:12 PM) *

Lipeste sertarele cu "scoci" pana la vreo 5 ani....daca are "boala" asta....nu ai ce-i face. A mea nu a cotrobait prin sertare dar le-a avut pe ale ei....azi tocmai mi-a zis ca ea e f cuminte ca nu a scris niciodata pe pereti....deci urmeaza partea a doua....fara pixuro la indemana!

Axe, eu zic sa nu ai la indemana nimic cu care se poate "scrie", nu numai pixuri. Eu de exemplu scriam cu oja, si mama zugravea saraca in fiecare anotimp...

Fetelor, sunteti superbe!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.