Hei! Bine v-am gasit

Vad ca aveti chef de citit povesti... va pun si eu textul meu, si astept aprecieri pt efort

Stiu ca nu-i veste de dat in sat, dar mie mi se pare toata povestea super amuzanta, acum la cateva zile dupa ce-am trecut de soc.
In ultimele 2 saptamanii am trecut de la extaz la agonie si inapoi la bucuria de a fi

Am inceput prin a afla ca sunt insarcinata si intr-o saptamana ca de fapt e miscariage, cel putin asa credeam judecand dupa durerile de abdomen de sambata si duminica. Ca mai apoi sa aflu luni la pranz ca de fapt e sarcina ectopica (1caz la 90 de gravide)... si ca de fapt, dupa un ultrasound vaginal, sarcina nu e doar ectopica, ci ovariana (1 la 300), embrionul meu s-a prins de ovar si acolo a ramas - lenesul.
Asa am invatat si cum se face laparoscopia - in aceeasi zi, la 2 ore dupa examenul de la cabinet - cu 3 incizii si pompare aer in abdomen ca la broaste

, daca totul merge perfect - ca in cazul meu (4 daca e nevoie de o "sapare" mai adanca); ce simt bolnav al umorului am; ce sot extraordinar am (nu ca nu as fi stiut deja); ce soacra dusa cu pluta am (in sensul bun al cuvantului) si ce efect au painkillerele asupra creierului meu... si nu in ultimul rand, cat de mare e diferenta intre personalul spitalului de aici fata de cei din spitalele din romania, cu care am avut de-a face inainte. Ahh si ca bonus, nu-i nimic in neregula cu ovarele, trompele sau uterul meu; totul arata impecabil fara nici o rana/zgarietura si functioneaza bine, acum vedem la urmatoarea sarcina ce-o sa se intample.
Viata merge inainte, inca o experienta adaugata si inca 3 cicatrice pe abdomen la celelalte 2 existente
Trecand la lucruri normale, de zi cu zi:
Marti - am iesit din spital; nici o sansa sa merg la sala in ziua aia
Miercuri - treadmill 25 minute la super viteza de TaaNaaa 1mile/hr; ahh si controlul de 6 luni la dentist (distractie in cabinet cu socrelina - care s-a nimerit sa aiba appointment cu 1hr inaintea mea - si stafful - pe seama statusului meu de high la momentul respectiv
).gif)
)
Joi - treadmill 30 min la viteza 1.8mph si bicicleta recumbenta 15 min la 30-46 rpm; s-a mai redus din ameteala simtita de-a lungul zilei;
Vineri - in sfarsit m-am trezit odihnita; azi noapte am reusit sa dorm si pe-o parte, nu numai pe spate

Cred ca o sa merg mai rapid la treadmill (incerc 2.5mph si sa nu mai stau cocosata)
Sambata si Duminica - o sa fac tot posibilul sa maresc viteza, chiar daca o sa fie doar la nivelul 0.
O zi placuta in continuare va urez... e timpul sa ma ocup si de treburile importante, pe care le-am neglijat in ultimul timp. O sa revin sa va citesc