Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Stie cineva daca sambata lucreaza posta?
nusarich
CITAT(michelle @ 05-10-2007, 12:54 PM) *

Stie cineva daca sambata lucreaza posta?

Miha, unele oficii postale lucreaza sambata, dar nu e valabil pentru toate. Stiu din experienta proprie, ca cel mai apropiat oficiu postal nu lucreaza sambata, in schimb alte doua, la distanta de cateva statii de tramvai, da. Vezi ca unele au si program pana pe la 7-8 seara, nu stiu sigur. Intra pe www.posta-romana.ro si iti da mau multe detalii, eventual suni si intrebi de program.
michelle
Multumesc, Nusa!
Invitatiile sunt pe drum! cheer.gif
michelle
Din capitolul vise de mirese stresate lol.gif
dany
Vazut pozele , May ! Frumoase rau !!!!!! hug.gif
axe10
Va ziceam ca ieri am facut fileuri de cod: 2 bucati pe "pat" de spanac, alte doua in folie uns cu smantana amestecata cu mustar....dar am uitat sa va zic cea mai tare faza- cele 4 fileuri au fost 855g la 17 ron kg inghetate...stiti cat mi-a ramas dupa dezghetz?...550g. blink.gif blink.gif Deci am cumparat apa la pretul de 17 ron...misto, nu?
Proaspat era vreo 35 ron...dar nu mi-a placut culoarea...e, am ajuns tot pe acolo ca pret!
bang.gif bang.gif
axe10
In sfarsit am reusit sa vad pozele lui May!!
May, cam pustiu in hotelul ala....si credeam ca nu o sa va vad si pe amandoi intr-o poza, dar spre sfarsit ati aparut!
Frumos, sa va fie de bine!!
dany
doh.gif Am uitat sa te felicit pentru inel , May !!! Sa fie intr-un ceas bun ! hug.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 11:41 AM) *

Am vazut ca te-ai pus cu burta pe WW . Bafta muuuulta !!! Voi incerca si eu o revenire de saptamana viitoare .

hai!! bate vintul pe aici la pierdut kg

Miha am pus si rosii in omleta si parca nu a mai iesit asa gretoasa..mie mi se face rau de la mirosul de ou pot sa-l maninc fiert dar prajit doar cu multe legume in el.
axe10
CITAT(peach @ 05-10-2007, 02:18 PM) *

CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 11:41 AM) *

Am vazut ca te-ai pus cu burta pe WW . Bafta muuuulta !!! Voi incerca si eu o revenire de saptamana viitoare .

hai!! bate vintul pe aici la pierdut kg

Miha am pus si rosii in omleta si parca nu a mai iesit asa gretoasa..mie mi se face rau de la mirosul de ou pot sa-l maninc fiert dar prajit doar cu multe legume in el.

Vad ca s-a miscat tikerul....
peach
CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 01:23 PM) *

Vad ca s-a miscat tikerul....

pai se misca daca nu bag prostii..dar vine weekendul sad.gif si am musafiri
May
dany pupic.gif

axe pustiu? blink.gif Nu mai era nicio camera libera )).gif
dany
CITAT(peach @ 05-10-2007, 01:30 PM) *

Stai ca nu pricep ... in cat timp ai scapat de 1,6 kg ? Tu esti Speedy Gonzales )).gif )).gif Bravo !!!
peach
CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 01:39 PM) *

CITAT(peach @ 05-10-2007, 01:30 PM) *

Stai ca nu pricep ... in cat timp ai scapat de 1,6 kg ? Tu esti Speedy Gonzales )).gif )).gif Bravo !!!

a pai nu se pune 1 kg ca aveam rusii in vizita..de la inceputul saptamanii
axe10
CITAT(Maybeline @ 05-10-2007, 02:32 PM) *

dany pupic.gif

axe pustiu? blink.gif Nu mai era nicio camera libera )).gif

Inseamna ca ai facut poze la pranz cand era lumea la somnic....doar pe plaja am vazut mai multa lume.La masa ...e lumea satula....

Peach s-a apucat de treaba!!!

We asta , desi sunt libera ...sunt ocupata: 2 aniversati maine..soacra si fiul unei bune prietene. Sambata la petrecere de pitici, duminica petrecere de boshorogi ....deci sa ma tin tare!!!
dany
CITAT(peach @ 05-10-2007, 01:41 PM) *

a pai nu se pune 1 kg ca aveam rusii in vizita..de la inceputul saptamanii

Aha , atunci aplauze pentru 600 gr duse !!!

Pus cateva poze cu mine AICI . Restul mai tarziu ... sau maine .

Pe mai tarziu .
michelle
Multumim pentru poze, Dany! Esti atat de bronzata! Eu iar sunt alba ca branza..
Imi plac pozele, arati tare bine, te prinde fain noul look.. Abia le astept si pe restul hug.gif
peach
si cele cu piramidele unde sunt?
daconst
Salutare fetili!!! cheer.gif
Mai dau si eu un ochi pe aici,ca in ultima vreme nu prea misc in front din cauza lui fi-miu.Dinstii astia si raceala luata de la ma-sa ne da batai de cap.Dar scapam noi,ca suntem baieti mari deja. wink1.gif

Dany,bine ai venit! pupic.gif
Ce-mi place avataru tau!!!Super bronzata si legata asa la cap,te potrivesti la fix intre piramide.Abia astept povestirile!
Vroiam sa te intreb daca v-a afectat cumva Ramadanul?

Axe,m-a distrat fi-ta cu baletul. lol.gif
Ma gindesc oare cite toane o sa aibe si al meu...ca deja ma gindesc la sporturi extreme pentru el. lol.gif

May,foarte frumos inelul.Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc! give_rose.gif

Sorina,bravo pentru cantar! cheer.gif
Si la mine s-a miscat de cind nu dorm bine noaptea. doh.gif

Miha,eu stiu ca lucreaza posta sambata,doar ca maine e sor-mea libera. lol.gif
dany
CITAT(peach @ 05-10-2007, 03:41 PM) *

si cele cu piramidele unde sunt?

Piramidele le vom vedea data viitoare . De data asta n-a mers , din pacate , pentru ca toate piramidele sunt in Cairo si de unde am fost noi pana acolo erau cam 16 ore de mers cu autocarul ( dus-intors ) . Dar am vazut Valea Regilor , mormintele lui Ramses I , al-III -lea , al - XI -lea , mormantul lui Tut Ankhamon ( unde n-a fost prea mult de vazut ) , Templul de la Karnak , Templul lui Hatshepsut , Colosul Memmnon....

Poze cu piramidele au facut cele 2 familii de prieteni care au plecat cu 1 saptamana inaintea noastra . Cand vom aduna pozele , veti vedea si piramide . Si noi am fii vrut sa le vedem dar ... mai e timp .

CITAT(daconst @ 05-10-2007, 05:10 PM) *

Dany,bine ai venit! pupic.gif
Ce-mi place avataru tau!!!Super bronzata si legata asa la cap,te potrivesti la fix intre piramide.Abia astept povestirile!
Vroiam sa te intreb daca v-a afectat cumva Ramadanul?

Nu ne-a afectat deloc !! Singura chestie care ne amintea ca ei au Ramadan-ul a fost ca seara erau toti muuuuult mai bine dispusi - dupa ce mancau . Nu stiu cum rezista la asa ceva !!! Pe caldurile alea infernale sa nu bei nici macar o picatura de apa timp de 12 ore ! Dar asta e credinta lor si sunt tare mandri de asta .
dany
Doi soti fac 50 de ani de casatorie si se duc sa serbeze la hotelul unde
si-au petrecut luna de miere.
Ajunsi acolo povestesc ocazia si sunt tratati regeste, cu sampanie si caviar din partea hotelului.
Dimineata cei doi se treazesc si sotia incepe sa-si sufle nasul pe cearsaf.
- Ce faci, draga?
Cum poti sa faci asa ceva dupa ce am fost tinuti in puf de hotel?
- Auzi barbate, acum 50 ani te-ai taiat la deget ca sa imi salvezi onoarea... acum e randul meu .
May
lol.gif lol.gif lol.gif

dana mersi si sper sa treaca repede raceala si sa iasa dintisorii pupic.gif
dany
Dupa ce a examinat-o
temeinic pe domnisoara, ginecologul spune:
- Deci, cand va vedeti sotul
asta-seara ...

- Nu sunt maritata domnule
doctor!

- Atunci, cand va vedeti
logodnicul ....

- Nu sunt nici
logodita...

- Sa zicem atunci, prietenul
...

- Nu am nici un prieten si,
pana acum, nu am avut nimic cu vreun barbat!

Ganditor, doctorul se duce
la geam si priveste in zare.
Saturandu-se sa stea cu
picioarele in sus, duduia intreaba:
- La ce priviti atat de
atent domnule doctor?

- Astept un pic! Ultima data
cand s-a intamplat ceva asemanator, a aparut la rasarit o
stea!
emu
Hei! Bine v-am gasit smile.gif Vad ca aveti chef de citit povesti... va pun si eu textul meu, si astept aprecieri pt efort lol.gif Stiu ca nu-i veste de dat in sat, dar mie mi se pare toata povestea super amuzanta, acum la cateva zile dupa ce-am trecut de soc.

In ultimele 2 saptamanii am trecut de la extaz la agonie si inapoi la bucuria de a fi smile.gif Am inceput prin a afla ca sunt insarcinata si intr-o saptamana ca de fapt e miscariage, cel putin asa credeam judecand dupa durerile de abdomen de sambata si duminica. Ca mai apoi sa aflu luni la pranz ca de fapt e sarcina ectopica (1caz la 90 de gravide)... si ca de fapt, dupa un ultrasound vaginal, sarcina nu e doar ectopica, ci ovariana (1 la 300), embrionul meu s-a prins de ovar si acolo a ramas - lenesul.

Asa am invatat si cum se face laparoscopia - in aceeasi zi, la 2 ore dupa examenul de la cabinet - cu 3 incizii si pompare aer in abdomen ca la broaste lol.gif , daca totul merge perfect - ca in cazul meu (4 daca e nevoie de o "sapare" mai adanca); ce simt bolnav al umorului am; ce sot extraordinar am (nu ca nu as fi stiut deja); ce soacra dusa cu pluta am (in sensul bun al cuvantului) si ce efect au painkillerele asupra creierului meu... si nu in ultimul rand, cat de mare e diferenta intre personalul spitalului de aici fata de cei din spitalele din romania, cu care am avut de-a face inainte. Ahh si ca bonus, nu-i nimic in neregula cu ovarele, trompele sau uterul meu; totul arata impecabil fara nici o rana/zgarietura si functioneaza bine, acum vedem la urmatoarea sarcina ce-o sa se intample.

Viata merge inainte, inca o experienta adaugata si inca 3 cicatrice pe abdomen la celelalte 2 existente )).gif

Trecand la lucruri normale, de zi cu zi:
Marti - am iesit din spital; nici o sansa sa merg la sala in ziua aia )).gif
Miercuri - treadmill 25 minute la super viteza de TaaNaaa 1mile/hr; ahh si controlul de 6 luni la dentist (distractie in cabinet cu socrelina - care s-a nimerit sa aiba appointment cu 1hr inaintea mea - si stafful - pe seama statusului meu de high la momentul respectiv )).gif)
Joi - treadmill 30 min la viteza 1.8mph si bicicleta recumbenta 15 min la 30-46 rpm; s-a mai redus din ameteala simtita de-a lungul zilei;
Vineri - in sfarsit m-am trezit odihnita; azi noapte am reusit sa dorm si pe-o parte, nu numai pe spate smile.gif Cred ca o sa merg mai rapid la treadmill (incerc 2.5mph si sa nu mai stau cocosata)
Sambata si Duminica - o sa fac tot posibilul sa maresc viteza, chiar daca o sa fie doar la nivelul 0.

O zi placuta in continuare va urez... e timpul sa ma ocup si de treburile importante, pe care le-am neglijat in ultimul timp. O sa revin sa va citesc smile.gif
dany
Doamne , Emi , prin ce ai trecut sad.gif Insanatosire grabnica !

Si sa se faca bine cicatricele alea .
axe10
Emu...bine ca nu ti-au extirpat aia si simtul umorului. wink1.gif ...hai sa fii sanatoasa ca daca nu sunt urmari e ok.
Da-le naiba de cicatrici ca doar nu stai in pielea goala pe strada...trec ele in ceva timp!
hug.gif
daconst
Emu,te felicit ca ai ramas optimista dupa toata experienta asta neplacuta. give_rose.gif
Pup fata curajoasa si te asteptam cu vesti bune cit de curand. pupic.gif
Monic
Emu, ma bucur ca ai ramas optimista si te asteptam cat de curand cu vesti gen Noni hug.gif
dany
Pentru ca nu toata lumea intra pe jurnalul meu ( habar nu am de ce ) scriu si aici ca sa vada lumea . Daca aveti intrebari ....raspund cu placere ! Inca mai sunt in faza de " 50% in Germania si 50% in Egipt ....Asa ca ( inca ) nu realizez tot ce am vazut si tot ce am auzit despre egipteni !! Aaaaa , egipteni NU inseamna arabi !!!!! Fiecare e cu treaba lor !

Hai sa va povestesc cate ceva :

In dimineata plecarii aici erau 6°C ( brrrrrr ) ....Am ajuns in Hurghada pe la ora 17 si in momentul in care am iesit din avion am zis ca mi-a dat cineva un pumn in gura :m-a dat pe spate valul de caldura care m-a intampinat . Toate bune , platit viza , reprezentantul agentiei de turism la care am luat biletele ne-a dus pana la mini-bus-ul care ne-a dus la hotel( inainte ni s-au impartit sticle cu apa plata ) . Pe drum soc total : era deja ora 18 , se intunecase ( acolo se intuneca mai devreme ) siiiiiiiiiiii soferul megea cu luminile stinse doh.gif doh.gif . La ei e ceva obisnuit sa se circule cu luminile stinse , sa se depaseasca care cum vrea si sa se claxoneze din minut in minut )).gif .

Hotelul a fost curat , mancarea buna , personalul prietenos si saritor de cate ori aveai nevoie de ceva .

Am iesit intr-o zi cu vaporul in larg si am oprit la 3 recifuri de corali casa facem snorkeling . Super frumos !!!!!!!!

Intr-o zi am fost in Hurghada ( la 30 km de hotel ) unde am facut un tur al orasului , am fost la Acvariu , am fost la o moschee ( doar pe dinafara am vazut-o ) , la o biserica ortodoxa si apoi la bazar la cumparaturi .

Am iesit cu vapor cu fundul de sticla in larg sa admiram pestii si coralii in liniste si am prins si apusul de soare . Superb !!

In alta zi am plecat la Luxor cu autocarul ( 8 ore dus-intors ) . Nu am fost asa de capul nostru cu autocarul .... nuuuuu . Pana acolo s-a format convoi ( cam 70 autocare la dus si vreo 90 la intors ) cu politie in fata si in spatele ultimului autocar . Acolo am fost lasati cu ghizii si la ora stabilita iar s-au intalnit toate autocarele si am plecat inapoi spre hotel . A fost o aventura "placuta " . Luxor-ul e un oras tare murdar , case daramate dar in care se locuieste , blocuri murdare si care parca stau sa cada , mizerie pe starzi ....
Am vazut Valea Regilor , mormintele lui Ramses I , al-III -lea , al - XI -lea , mormantul lui Tut Ankhamon ( unde n-a fost prea mult de vazut ) , Templul de la Karnak , Templul lui Hatshepsut , Colosul Memmnon....
Am mancat pe malul Nil-ului , apoi am vizitat si muzeul de papirus .

Piramidele le vom vedea data viitoare . De data asta n-a mers , din pacate , pentru ca toate piramidele sunt in Cairo si de unde am fost noi pana acolo erau cam 16 ore de mers cu autocarul ( dus-intors ) .

Offfff , imi facusem idei cam ce sa va scriu si .... parca am uitat totul doh.gif doh.gif Cand imi mai aduc aminte de ceva , continui
May
emu... esti super tare daca inca mai poti sa zambesti dupa asta... eu nu stiu daca as pute sa trec peste asta.... Multa sanatate pupic.gif
dany
Emi face parte din categoria femeilor tari !!!!! Recunosc ca si eu sunt slaba .... de aceea iti apreciez felul tau de a fii , Emi !!!!
emu
Dany lol.gif Mi-a placut partea cu "pumnul in gura" )).gif mi-a adus aminte de socul pe care l-am avut vara trecuta cand am ajuns aici (neobisnuita cu caldura si umiditatea crescuta) )).gif

De ce se facuse sir de autocare?

Ok, inapoi la mine, centrul lumii, buricul pamantului )).gif (glumesc)
- vesti bune o sa va dau peste vreo 3-4 luni, ca mi s-a recomandat ca 2 saptamani sa stau cuminte blushing.gif si 2 luni cel putin sa nu raman insarcinata;
- toate sunt la locul lor si n-am nici o problema cu cicatricile, din contra fac loc de mai multe povesti in viitor wink1.gif
Sper ca nu v-a ingrozit mesajul meu (prea tare:P), nu asta era intentia smile.gif... vroiam doar sa mai impartasesc cuiva, ca nu pot sa tac pana ajung in Romania sa le spun alor mei (v-ati prins, nu le zic de-acum ca stiu sigur ca or sa-si faca griji degeaba) smile.gif Si va multumesc pt cuvintele frumoase pupic.gif

May zambesc din diferite motive, principalul fiind ca am descoperit la timp si apoi ca operatia a fost facuta cu succes; ca ma vindec si repede, deja marti dimineata incepuse sa ma manance cusatura din dreapta (iar vorbesc stiintific blum.gif) si ca am un doctor super (de fapt e o ea).

Azi am mancat de 19 puncte pana acum; toata saptamana a fost oricum data peste cap si nu cred ca am mancat suficient zilele trecute (asa ca recuperez )).gif) Am fost si la sala si am stat pe treadmill 30 minute la viteza 2.3mph si inca 5 min la 2.5mph. Poate in tura a doua azi o sa reusesc sa merg mai mult la 2.5mph Imagine
May
Super women cheer.gif
emu
Woman Power!
Imagine blum.gif lol.gif
emu
M-am intors de la sala... si acum, binenteles ca... MANANC )).gif Am ajuns la 22 puncte azi si am mai facut 30 de min pe treadmill la viteza de 2.6mph Traiasca Melcu'!

Noapte buna... mai bantui pe-aici vreo ora - doua si la somn cu mine...
Ella79

Emi, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si te felicit pentru felul in care treci peste asta. BRAVO TIE!! Norocul tau ca esti acolo si ca ai incaput pe mana unui medic bun. In Romania sigur iti propuneau sa-ti extirpe vreo 2 - 3 organe. Ca asa e pe la noi.. doh.gif

Dany, poze din Luxor ai? ca pe mine ma fascineaza la maxim.

Eu cred ca in curand o sa imi reinstalez tiker-ul. Deocamdata tin secret. wink1.gif
Ella79
Neata Ramo! pupic.gif Te vad on line, ce faci? Cum iti mai merge?
May
Neatza biggrin.gif

ella de abia astept tickerul wink1.gif
daconst
Buna fetili!
Vreau sa ma laud ca l noi au intrat lucrurile in normal si bb doarme iar cum o facea si pina acum.Am primit primul cadou de aniversare.Da,astazi facem 6 ani de casnicie,ca de relatie avem vreo 18. lol.gif
Asa ca azi sigur o sa pap la chinezesc,deci punctajul meu nu se pune. blushing.gif

Dany,ce povesti spui tu acolo...dar sa stii ca ma faci mai curioasa,adica vreau si poze. naughty.gif
ca sa vezi ce dusa sunt,am visat azi-noapte numai poze cu Egipt si cu voi.Adica eu am vazut pozele voastre deja in vis si acum vreau sa le vad in realitate. lol.gif

Emu,bine faci ca nu le spui la ai tai,adica nici eu n-as spune nimic pina nu am vesti bune,ca ei acolo se sperie si sunt tentati sa creada ca e mult mai rau decit e. sad.gif
michelle
Emu, curajoasa mica give_rose.gif Imi place umorul tau hug.gif Refacere rapida!

Dany, si eu mor de curiozitate sa vad pozele. Ai facut poze si in muzee? Nu ti-ai cumparat narghilea? grin.gif
otilici
Buna fetele!Ce soare frumos e afara,n-ai zice ca peste 1-2saptamani va fi frig tare si urat si la noi,ca asa am auzit,ajung temperaturile pana la -10grade sad.gif
De luni ma reapuc si eu ff serios de WW,cu notat in carnetel fiecare imbucatura,ca iar mi-am luat pauza de vreo 2saptamani sorry.gif .De azi ma apuc si de biciclit,ca in sfarsit m-au lasat si pe mine durerile de babe grin.gif dupa o tona de antiinflamatoare doh.gif
Dana,ce bine ca s-a linistit Lucas,acum iti mai revii si tu un pic.Nici noi nu prea avem probleme noaptea.Cati dintisori are Lucas acum?La Norbi acum sta sa iasa al doilea de sus,si jos are 2 mai maricei.
Emu,dar stiu ca ai o tarie de caracter...sincer te invidiez! give_rose.gif Iti doresc sanatate multa si cat de curand un bebe care sa joace fotbal la mami in burtica wink1.gif
Dany,si eu tot astept pozele alea...tare nerabdatoare mai suntem blum.gif
Peach,tu tii WW sau doar mananci sanatos?Daca esti tot cu WW,atunci primeste-ma alaturi de tine de luni,te rog frumooos give_rose.gif
Tulip n-a mai intrat de multa vreme pe aici...Sa nu mai zic nimic de Soranutza unsure.gif ...mai stie cineva ceva de ele?
dany
Salutari !

EGIPT - primele 240 poze

EGIPT - urmatoarele poze

Ella , in Luxor am facut poze doar la ce am vizitat . In oras am fost tot timpul in autocar .

Danutza , MULTI ANI inainte impreuna cu al tau babuin !!

Emi , convoiul de autocare s-a facut din motive de securitate in cazul unui accident sau a defectarii unui autocar . Au fost si 3 autocare goale . In caz de defectiune turistii ar fii fost mutati in alt autocar iar cel defect ar fii ramas pe loc in desert cu o masina de politie pana ar fii venit ajutor.

Miha , normal ca mi-am luat narghilea naughty.gif . Dar uitasem cum ii zice pe romana doh.gif
ina_ceva
Distractie placuta WE asta Axe! Sa ai grija ce papi pupic.gif

Emu clap.gif pentru simtzul umorului! Peste 6 luni te asteptam cu vesti bune wink1.gif pupic.gif

Dana, cat mai multi ani impreuna si multa fericire!
Tulip
Otilici,eu sunt prin zona,va citesc doar ca nu prea am scris.....incerc sa ma apuc de numarat,numai ca nu-mi prea iese doh.gif

Lucrez,o iau cu mine si pe Timea,fug acasa,mancare,curatenie,etc.....nici nu ma gandeam ca va fi atat de obositor....vreau vacantaaaaaaaaaaaaa!!! tease.gif
crissy
CITAT(Tulip @ 06-10-2007, 02:16 PM) *

Lucrez,o iau cu mine si pe Timea,fug acasa,mancare,curatenie,etc.....nici nu ma gandeam ca va fi atat de obositor....vreau vacantaaaaaaaaaaaaa!!! tease.gif

)).gif Asa si eu. La partea cu vacanta, ca eu nu o pot lua pe Elise cu mine sad.gif .
ina_ceva
Dany-dulce, toate pozele sunt superbe; 89 si 101 din al doilea album mi-au placut f mult.
dany
din nou EGIPT

WE placut !
May
dana mama, 18 ani de cand sunteti impreuna? w00t.gif v-ati luat din gradinita voi? )).gif La cat mai multi ani de casnicie pupic.gif

Am uitat sa va spun ca am fumat si eu narghilea, posesorul fiind frate-meu... sincer nu mi-a placut, am fumat pepene galben tease.gif
Ella79

Daconst, la multi multi ani impreuna.

Danyhoney, foarte frumoase pozele. Astfintitul ala iti taie respiratia... E uluitor.
ina_ceva
May, eu am incercat de mar verde si mi-a placut grin.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.