Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Dany,May,Ella,Ina,multumesc de urari! pupic.gif

May,nu chiar de la gradinita,dar m-am indragostit de el din clasa a2a si impreuna am fost din clasa a8a. grin.gif

Dany,o sa ma uit la poze mai pe seara ca vreau sa le studiez pe toateee. blum.gif

Otilici,noi suntem dintzoshi tare...eu il strig domnule castor,ca si musca de numa.Are 8 dinti,4 sus si 4 jos. naughty.gif
Ce frumoasa e poza din avatar.Il pup pe scumpicul de Norbi. pupic.gif

Tulip,chiar mi-e dor si mie de tine,dar te inteleg cu serviciul. sad.gif

Fetili pe Protv e concurs de slabit! cheer.gif
Sexymom
Deea vreau sa vb cu tine, as vrea sa fac un pachet pt. Denicris, sa il duca sotul meu in tara ( ca are drum in Bucuresti), numai ca nu stiu unde sa o sun si sa ii spun cine sunt. Ai tu un tel? sau adresa? te rog sa imi scri un privat.
Am vrut sa iti scriu privat dar nu te gasesc sad.gif
dany
Ella , am uitat sa-ti spun ca de pe la poza 86 vezi Luxor-ul . Tot ce nu e statuie sau mormant ... e Luxor . Asfintitul a fost superb ... in cateva secunde a disparut soarele ... nu mi-a venit sa cred !! Aaaaa , am uitat sa va spun ca intr-o seara am vazut Calea Lactee !!!!!!!!!!!!
Scuze dar mi-a fost lene sa pun comentariu la fiecare poza doh.gif . O voi face maine , cred.

Si noi tot tutun de mar verde ne-am cumparat , Ina . Sunt curioasa cum e ... n-am fumat niciodata narghilea .

INTREBARE : voi puteti vedea fiecare poza marita ??? Eu dau click pe o poza si daca vreau sa merg mai departe nu ma lasa . Oare am facut eu ceva gresit pe acolo ?
Tulip
smile.gif Dany,ff frumoase pozele....

La mine se vede ok....pot mari fiecare poza
dany
Ok , mersi , Tulip , inseamna ca la mine e ceva ....o fii doar pe laptop ??? Habar nu am ....vad eu maine .

Fetelor ,ma bucur ca v-au placut pozele .... Cand aveti ocazia FACETI UN CONCEDIU in Egipt !!!! Merita !!! Veti fii surprinse cat de prietenosi sunt egiptenii ! Cel mai perfect ar fii sa aveti si Cairo in itinerar .
Deea
pupic.gif Fetele

Dany frumoasa vacanta! te invidiez smile.gif

Danuta multi, multi ani inaite!

Emu imi pare rau pentru pierderea sarcinii! Ma bucur in schimb ca ai trecut peste si ca esti otpimista!

Am fost azi la Axe si m-am intalnit cu viitoarea bona a Alexiei; o doamna tare draguta si blanda, sper sa se inteleaga bine cu mandra mea si sa nu avem probleme. Mi-a placut tare mult atmosfera de la Lavinia; foarte draguti toti trei si nu va spun ca nici n-am stiut ca am copil cat am stat acolo; sotul ei a fost bona pt. Alexia mea smile.gif .... Lavinia tare bine ii statea cu Alexia mea....poate ii vine cheful de inca un bebe blum.gif Promit ca il botez eu! smile.gif give_rose.gif

Eu inca sunt cu casa vraiste; sper ca maine sa termin "grosul" si luni sa ducem ultimele lucruri...de marti vine tanti sa stea cu Alexia si sper sa n-o tinem cu casa vraiste.

AM plecat la nani ca am muncit in ultimele saptamani de mi-au iesit ochii....sunt obosita de nu mai stiu de mine.

Noapte buna! hug.gif

dany
Sorina , ne uitam acum la " wetten , dass... " la TV si emisiunea e facuta in Elvetia , Basel . Bai , fata , mi se impelticeste limba daca incerc sa vorbesc ca ei doh.gif . De inteles nici atat .....Ce limba grea vorbesti tu acolo !!!!! Mama , mama !!! Noroc ca in emisiune vorbesc fff putin in elvetiana ( ce dialect aiurit sad.gif ).
Cand vei reusi sa vorbesti perfect limba asta meriti premiul Nobel !!!!!! Pe bune !!!!!!

Sper ca postarea mea nu te deranjeaza !

CITAT(Deea @ 06-10-2007, 09:13 PM) *

Eu inca sunt cu casa vraiste; sper ca maine sa termin "grosul" si luni sa ducem ultimele lucruri...de marti vine tanti sa stea cu Alexia si sper sa n-o tinem cu casa vraiste.

Am pierdut ceva ? V-ati mutat ? Ati renovat ?

Multa bafta cu bona !!!!
otilici
Am pus si eu niste poze noi,aici a fost week-endul trecut Sarbatoarea Castanelor,a fost tare frumos.M-am mutat pe Picasa pt.ca pe Flickr nu-mi da voie sa-mi fac un nou album wacko.gif mad.gif .Cica am voie doar 3 albume,eu deja aveam vreo 10 )).gif
dany
Oti , mi se pare mie sau ai slabit mult ???? Arati tare bine in poze !!!!! Ce mi-a placut poza asta !!!! Al tau bb e mai sportiv decat mama ??? lol.gif

P.S.pe shutterfly ai voie la mai multe albume .
otilici
Dany,la kile nu ma prea pot lauda...dar din burtica am dat destul de mult,asta se simte pe haine smile.gif Fac multa miscare,scot copilul cel putin odata pe zi si nu stau in parc cu el,fac kilometri prin oras smile.gif
Si daaa,al meu bebelici e tare sportiv,cum scapa dimineata din pat,direct la explorat bicicleta se grabeste )).gif ,face asta de vreo 3 luni si inca nu s-a plictisit lol.gif
Nu ma mai bag acum si la Shutterfly,ca si asa imi prinsesem urechile la Picasa,dar vad ca acum ma descurc smile.gif
dany
lol.gif Pai ....cand merge bb la bicicleta il poti lua in brate si dati amandoi la pedale lol.gif Deci nu m-am inselat cand am spus ca ai mai slabit !!!!!!!! smile.gif

Pus ceva impresii in legatura cu Egipt-ul , oamenii de acolo in jurnalul meu naughty.gif
otilici
Merci pt.compliment give_rose.gif .Eu una ma vad la fel ca inainte,enorma,tot zic ca degeaba tin regim,tot grasa is doh.gif ,dar barbatu-meu ma cearta mereu sa tac din gura si sa ma masor din cand in cand grin.gif ,ca el ma vede ca slabesc naughty.gif Sa nu mai zic ca imi aduce acasa mancare dietetica,numai sa ma ajute la regim,e un dragut smile.gif
dany
TRAIASCA SOTUL LUI OTI !!!!!! lol.gif
Deea

Neata! hug.gif

Wow Oti ce mult ai slabit! Felicitari! Si ce baita mare ai deja, nu-mi vine sa cred ca repede a trecut timpul!

Dany ne-am mutat cu chirie, nu ne-am cumparat casa ....inca. Nu ti-a scapat nimic pt. ca n-am mai spus smile.gif
Tulip
Buna dimineata!!!!

In sfarsit o duminica in care lenevim,stam acasa toti 3 cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Tulip
Otti,sunteti niste frumosi toti 3! floare.gif Ina cel mai ce e Norbi! tease.gif
BLUELIFE
Revenit,bine v-am gasit.Otilici felicitari!Eu nu prea am timp acum sa stau pe forum ca a inceput scoala si la servici sunt asediata cu situatii ,sedinte si deplasari,dar de cum se linistesc lucrurile nu mai scapati de mine. blum.gif

Danny ce bine arati!Si ce bronzata esti w00t.gif
Ella79

Ce va invidiez pe toate care azi stati acasa si leneviti. Ca pe vremea asta.... n-as fi iesit din casa nici moarta!
Dar trebuie sa ma duc diseara la o nunta. blink.gif

Stie cineva ce inseamna cand visezi ca iti cade par. Am visat azi noapte ca ma spalam pe cap si imi cazuse un smoc de par. unsure.gif E de rau?

M-am edificat:
"A visa ca pierdeti par in unele regiuni inseamna ca generozitatea dumneavoastra va va cauza pierderi si neliniste."

Deci sa ma fac mai chitroasa, nu? lol.gif lol.gif lol.gif

Pisik
CITAT(Ella79 @ 07-10-2007, 04:09 PM) *

Ce va invidiez pe toate care azi stati acasa si leneviti. Ca pe vremea asta.... n-as fi iesit din casa nici moarta!
Dar trebuie sa ma duc diseara la o nunta. blink.gif

Stie cineva ce inseamna cand visezi ca iti cade par. Am visat azi noapte ca ma spalam pe cap si imi cazuse un smoc de par. unsure.gif E de rau?

M-am edificat:
"A visa ca pierdeti par in unele regiuni inseamna ca generozitatea dumneavoastra va va cauza pierderi si neliniste."

Deci sa ma fac mai chitroasa, nu? lol.gif lol.gif lol.gif

Daca te consoleaza cu ceva, eu imi vad casa dimineata o ora de cand ma trezesc si pana plec si seara o ora de cand in acasa si pana ajung impleticindu-ma spre pat. Asta cand nu plec la 4 dimineata de aici cum a fost marti sau la 10-11 seara ca miercuri si joi. Pe sot nu il mai vad deloc saracul.... sorry.gif
Si sambata si duminica si in fiecare zi. Si stau non-stop intr-un vacarm pe care nu vi-l puteti imagina....

Petrecere frumoasa la nunta! Eu nu am inteles mare lucru din nunta de aseara, din cauza oboselii.
Din pacate, am inceput sa fumez din nou pe fond de stres si am ajuns de la o cafea dimineata la 3-4 cafele si 2-3 redbull pe zi, eu care nu puneam gura pe asa ceva. Stiu, e f rau, dar alta solutie sa pot articula cuvinte si sa ma pot misca nu prea am....

Alaltaieri am avut si o supriza de proportii (nu pozitiva, nu negativa, pur si simplu...) : m-am intalnit aici cu fostul meu (unele stiti povestea, a fost o iubire intensa, o dragoste cu nabadai care s-a terminat f urat) si, in ciuda tuturor scenariilor pe care mi le facusem in toti cei 5 ani care au trecut, a fost o intalnire mai mult decat normala, fireasca, poate mult prea fireasca pt modul in care s-a terminat relatia noastra....A, si apropos de vise, cu o noapte inainte l-am visat si in ziua cu pricina m-am gandit f intens la el si am fost sigura ca ne vom intalni....in ziua aia trebuia sa plec la sase, dar s-au tot intamplat lucruri care m-au impiedicat si pana la urma am ramas ultima in stand si asa ne-am intalnit....

Am zis la mine in jurnal, dupa 5 ani de par lung, ieri cand am fost sa ma coafez pt nunta am luat decizia brusca de a ma tunde. M-am tuns bob cu varfuri mai lungi in fata. Ma simt f bine, mai ales ca toata lumea imi spune ca imi sta superb )).gif Incerc sa va pun poze, dar habar nu am cand reusesc.

Pupici pupic.gif

Sexymom
Danacost am vazut pozele, sunt superbe.La multi ani alaturi de familia ta frumoasa, sa aveti o aniversare de vis.
Mai am si eu putine zile si fac 12 ani de casnicie, din pacate o sa fiu singurica in Spania, sotul meu si fetele merg in tara la ortodont timp de 5 zile, eu nu ma duc, si ma gandesc sa plec singura intr-un oras de aici, poate Sevilla ori Granada.
Otilici am vazut si pozele tale , sunt si ele la fel de frumoase.Ai un baietel scump rau de tot.Si sotul tau e si mai scump ca te sprijina, al meu ma ia mereu la misto si de multe ori simt asa o nevoie sa ii trag un p.......upic dupa ceafa. )).gif
Danyhoney superbe poze, peisaje si sotz blum.gif si tu pari relaxata si ffffffff bronzata.
Ella ce inseamna a lenevi??? la mine in dictionar nu gasesc cuvantul.Eu am de ieri o fetita in casa, o prietena de-a Biancai, si am forfotit toata ziua cu ele, am iesit in parc, am pus masa, am strans, ne-am jucat, am mers pe bicicleta, iar la ora 18 plec din nou in parc (ahhaaaaaaaa intre timp am studiat si la cunostinte despre mediu)

Ella ce dor imi e de o nunta, eu asociez nunta departe de casa si copii acasa. lol.gif numai ca nu se intampla niciodata, cand e vreun eveniment sunt lipiti de mine.O prietena mi-a spus ca saptamana viitoare iesim la o cina ( fara copii) dupa care mergem la teatru. Bineinteles ca eu nu pot merge, ca nu am unde plasa copii.
emu
Am vazut pozele.
Oti, fa in continuare ce faci si acum si o sa fi supermodel smile.gif Ce ochi frumosi are Norbi.

Dany, ce de poze w00t.gif Nu glumeai cand spuneai ca sunt enorm de multe )).gif Imi plac cele in larg nespus de mult. Atat de linistitor.

Dana la cati ani mai multi si frumosi de casnicie smile.gif Cum se numeste concursul ala de slabit, de pe Protv?

Ieri am umblat toata ziua si n-am mai ajuns la sala. Dar imi iau revansa azi, iar ca melcul, binenteles )).gif

Apropo de narghilea, si mie tot cea de mar verde imi place.

Pisik, astept si eu poze smile.gif Cred ca-ti sta bine, oricum.

Bluelife spor la treaba/treburi smile.gif

Sa aveti in continuare o zi de duminica placuta; distractie placuta la nunta Ella... si o saptamana viitoare cat mai lejera tuturor hug.gif
otilici
Multumim fetelor pt.complimente give_rose.gif ,sunteti tare dragute smile.gif hug.gif
Azi am avut o zi super agitata,cu miscare din belsug si ma bucur ca am facut fata cu brio,iar acum ca a venit seara parca nu mi se mai termina energia smile.gif .Sunt suuper incantata ca sunt iarasi eu,in sfarsit pe drumul cel bun.De maine iar la bicicleta si of,iar la dieta sorry.gif blum.gif

Deea,pustoaica ta mai saliveaza tot asa mult?Oare pana ies toti dintii fac asa,ca al meu si la plimbare il tin mai nou numai cu bavetica la gat,asa mult ii curge din gurita,sa nu mai zic acasa,schimb macar 7-8 bavetele intr-o zi... doh.gif
Pisik
Am promis doar nu? Oricat m-as simti de rau, trebuia sa ma tin de cuvant

Eu la biserica:

Imagine

La restaurant

Imagine

Cu mireasa

Imagine

In splendoarea burtilor si a altor sunci (asta am pus-o ca sa ma rusinez de cat am bagat asta seara in mine, ca tot ma laud ca de o sapt sunt cuminte blushing.gif
Imagine

Si inca una mai adormita spre dimineata

Imagine

honey79
Esti o frumoasa,frumoasa Pisikut. Iar tunsoarea e super....iti sta foarte foarte bine.
Pup dulce dulce.
emu
Aiii ce-mi place tunsoarea! Iti sta foarte bine. Mhm poate ma tund )).gif (da' mi-e ca plang dupa parul lung dupa, ca asa mi-s sucita cateodata rolleyes.gif )
ina_ceva
CITAT(emu @ 07-10-2007, 07:21 PM) *

Cum se numeste concursul ala de slabit, de pe Protv?

Cred ca se refera la concursul de la "Ce se intampla doctore?"

CITAT(emu @ 08-10-2007, 04:13 AM) *

Aiii ce-mi place tunsoarea! Iti sta foarte bine. Mhm poate ma tund )).gif (da' mi-e ca plang dupa parul lung dupa, ca asa mi-s sucita cateodata rolleyes.gif )

Parca acum ceva timp tzi-era gandul sa renunti la tot parul naughty.gif naughty.gif .Te-ai razgandit?

Pisik, itzi sta super tunsoarea wink1.gif pupic.gif
nusarich
'Neata tuturor!

Pisik, iti sta tare bine tunsoarea! Te invidiez ca poti sa-ti ascuni "suncile" alea de le vezi tu pe tine...
Ella79
Neata.
Imi trebuie o cafea uriasa, azi noapte am fost la nunta.
Deea
Neata!

O cafea uriasa si la mine...daca e cineva in stare sa faca...eu abia ma tin pe picioare de somn.

Pisik arati minunat cu tunsoarea aceasta! pupic.gif

Oti, Alexia inca mai baleste dar nu in permanenta; in ultimele doua saptamani a balit mai mult pt. ca i-a iesit o maseluta, in rest din cand in cand dar nu mai sta uda pe bluze sau pe babetica tot timpul.
daconst
Neatza buna fetili!

N-am mai apucat sa intru la voi din motiv de we si sotz. lol.gif
La restaurant a fost tare fain,adica bb a primit scaunul lui special de masa,s-a jucat pina am mancat noi,doar spre final cred ca i-am facut ofta si si-a cerut si el drepturile.I-am dat chelnerului borcanelul lui sa-l incalzeasca si dupa ce-a mancat si el chiar n-am mai avut copil.A fost o seara reusita. wink1.gif

Dany,am vazut pozele voastre si trebuie sa-ti spun ca am stat putin cu unghia in gat.Superb de-a dreptul!
Fain ca ati fost cu trupa si croaziera pe Nil mi-ar fi placut si mie,ca sa nu mai spun de snorkeling.Cam care erau preturile la scufundari?Ca eu am pasarica mea. huh.gif
Ce fain erau aranjamentele de pe paturile voastre,asa le gaseati in fiecare zi?ca sa nu mai spun de minunatiile facute de bucatarul ala din ridichi,morcovi si ce mai era pe acolo ca nu m-am prins eu. unsure.gif

Emu,n-am mai apucat sa raspund,dar a scris Ina raspunsul la intrebarea ta. pupic.gif

Sexy,n-am mai apucat sa raspund la PM,spaer ca te-ai descurcat pina la urma. pupic.gif
Dar tu de ce nu mergi cu sotul si fetele in tara???Lucrezi?

Otilici,sunteti nicte frumosi si tu ai slabit vizibil.Bravo tie! give_rose.gif
Hai ca se slabeste cel mai fain cu caruciorul.Adica plimbari in ritm mai rapid si asa e si bb multumit si mami! wink1.gif

Deea,masele deja???Citi dinti are Alexia?

Pisik,esti o frumoasa,iar noua tunsoare te prinde tare bine.Si in rochita ai aratat super,nici vorba de sunci si ce spui tu acolo. pupic.gif
axe10
Buna dimineata fetele si o saptamana usoara!

CITAT(ina_ceva @ 06-10-2007, 02:03 PM) *

Distractie placuta WE asta Axe! Sa ai grija ce papi pupic.gif

Am avut grija, surprinzator nu am putut manca cine stie ce...aici nu vorbesc de torturi evident. Am consumat si ceva alcool, 2 portii de martini bianco. In rest am avut de unde alege si la petrecerea de sambata si la soacra-mea duminica asa ca nu au fost probleme.

CITAT(Tulip @ 06-10-2007, 02:16 PM) *

Lucrez,o iau cu mine si pe Timea,fug acasa,mancare,curatenie,etc.....nici nu ma gandeam ca va fi atat de obositor....vreau vacantaaaaaaaaaaaaa!!! tease.gif

Lasa ca vine vacanta la sfarsitul lunii, nu?
E greu sa stai si cu copilul si sa mergi si la servici...aviz amatoarelor de acest sport!
Dar satisfactia e mare....

CITAT(otilici @ 07-10-2007, 12:58 AM) *

Merci pt.compliment give_rose.gif .Eu una ma vad la fel ca inainte,enorma,tot zic ca degeaba tin regim,tot grasa is doh.gif ,dar barbatu-meu ma cearta mereu sa tac din gura si sa ma masor din cand in cand grin.gif ,ca el ma vede ca slabesc naughty.gif Sa nu mai zic ca imi aduce acasa mancare dietetica,numai sa ma ajute la regim,e un dragut smile.gif

Foarte dragutz barbatul tau. Chiar ieri ii aratam si eu lui Fl ca am o gramada de par alb pe la tample (v-am zis ca am sarit vopsitul luna asta ca imi cade tare rau parul si am zis sa fac o pauza...asa ca radacinile sunt brunete!!) si el imi zice, "nu intelegi fata ca eu te iubesc asa cum esti, alba in cap poti sa fii si tot tu esti"....deci ne iubesc barbatii, ma, ce mai!!

CITAT(Pisik @ 07-10-2007, 11:42 PM) *

In splendoarea burtilor si a altor sunci (asta am pus-o ca sa ma rusinez de cat am bagat asta seara in mine, ca tot ma laud ca de o sapt sunt cuminte blushing.gif
Imagine

Esti obosita dar poate o sa vina si o vacanta dupa...eu sper pt tine ca esti in stres de cam mult timp. pupic.gif
Rochita asta de sus era fara bretele, nu?...e exact cum a avut cumnata mea la cununie numai ca gri-perla....super model. Tunsoarea e in tendinte si-ti sta tare bine, nu ca nu ti-ar fi stat bine si cu parul lung!!
Eu nu stiu povestea cu fostul, dar daca revederea a fost calma....inseamna ca totusi nu ati ramas cu resentimente unul fata de celalalt!
Spor in continuare si cred ca ne vedem la siab miercuri...asa am planuit cu Fl. Luam o zi libera pt asta ca altfel nici o sansa sa ajungem.

Eu in continuare cu Monti al meu...dimineata am vazut -200g ceea ce e ceva decat deloc. Vorba aia:"cu rabdarea trecem marea".

Deea, sper sa se inteleaga cu tanti Florica Alexuca sa stai linistita si tu ca ai rezolvat problema. La inceput s-ar putea sa mai maraie, dar daca tu pleci inainte de a se trezi ea atunci nu cred ca o sa planga.
Ma bucur ca am putut sa te ajut.

A, uitasem. Otilici, se vede ca te-ai subtiat!...dar cum eu sunt carcotasha forumului iti zic....mai ai de unde da jos!...na, sic!!! tease.gif
otilici
CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 09:44 AM) *

A, uitasem. Otilici, se vede ca te-ai subtiat!...dar cum eu sunt carcotasha forumului iti zic....mai ai de unde da jos!...na, sic!!! tease.gif

Sunt perfect de acord cu tine grin.gif ,mai e mult de muncit wink1.gif
Pisik
Neatza!

Multumesc mult fetelor, suneti niste scumpe pupic.gif

Emu, si eu credeam ca o sa plang dupa parul lun, dar uite ca u am plans deloc si parca parca l-as scurta si mai mult )).gif

Axe, da, era fara bretele rochia, dar in locul bretelelor de plastic de sutn am prefrat sa imi pun unul elegant, cu bretele de catifea si danteluri, de ziceai ca are rochia garnitura. e misto modelul, dar imi cadea tare, am cusut-o de sutien pana la urma laugh.gif

Cu fostul, hmmm, a fost o poveste zbuciumata cu final nefericit si neasteptat (Pt mine, ca numa eu il vedeam ingeras). In ciuda faptului ca in toata relatia m-a facut sa sufar, ne certam f mult si violent (tipete, ameninari, etc), eram ca o epava, de abia ma mai tineam pe picioare, ma certam cut oata lumea pt el, etc., l-am iubit enorm, fara logica, nu stiu daca ati avut vreodata sentimentul ala, era o dragoste bolnava, zic eu cu mintea de acum...In fine, m-am gandit 5 ani aproape zi de zi la momentul cand o sa ne reintalnim si mi-am facut senarii, pt ca totul sa fie acum f firesc...ce sa zic, eu m-am maturizat sigur, poate si el, fiecare are acum viata lui, e bine ca s-a intamplat pana la urma momenul ca sa nu ma mai intreb "oare cum o sa fie"?
Da un semn miercuri

Dana, pupici la bb Lucas pupic.gif

Deea, incearca sa te odihnesti, stiu cum e sentimentul si nu e deloc placut....

Va pup, mai "vorbim" azi sper

Oti, felicitari! Se vede ca ai slabit!

Imi cer scuze ca mananc litere, dar scriu de la o tastatura de laptop si nu sunt obisnuita deloc
peach
Neata fetele

Asa deci..cum a aparut Dany cum v-ati dezmortit hug.gif

Oti cum sa nu ..te si tirasc dupa mine daca vrei numai sa slabesti..vreau sa slabesc..am o gramada de haine si nu mai intru in ele iar pe cele de gasa le-am dat deja..asa ca ori slabesc ori stau in casa

Dany super pozele..vreau si eu wink1.gif

Pisik arati super..si eu cred ca o sa ma tund..chiar si cu riscul de a ma bate Dana

Emu jos palaria ca poti zambi si glumi floare.gif

Nu va povestesc despre orgia culinara din weekend si despre urmarile ei nefaste sorry.gif

nici nu modific tickerul in plus il las asa pina ajung iar la aceiasi greutate
axe10
Sa va mai arat si eu "cioara" mea...singurica intre baieti:

Imagine

In starea ei "normala", adica dansand in oglinda:

Imagine

Si f. cuminte servind sampania...e si ma-sa langa in bluza "a la Pocahontas"...daca stiti cine e aia...ca poate nu sunteti in tema, zic!

Imagine

Si sa nu o uitam pe buni Mery cu nepoata....

Imagine

Peach, zic si eu ca toamna ne-a strans pe la casele noastre si asa intra mai multe pe aici....Dany oricum e "motor"...

peach
CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 11:14 AM) *

Sa va mai arat si eu "cioara" mea...singurica intre baieti:

Imagine

inginer o face mama wink1.gif
axe10
CITAT(peach @ 08-10-2007, 12:19 PM) *

inginer o face mama wink1.gif

Nu cred....la cat fataie din c..ur...parca vad ca se duce la vreun modeling, cantat sau telenovea....cu toate ca la logica e as...!!

Sa faca ce o vrea ca nu ma bag.

bubbles
Buna ziua yahoo.gif .Am venit acasa ca bunica mea se simte din ce in ce mai rau.A facut o congestie pulmonara si acum expextoreaza puroi cry.gif doh.gif .Acusica pun poze cu apartamentul facute cand l-am luat si 2-3 cu mine.
Oti ai slabit clap.gif .Bravo.Pup cavalerul Norbi pupic.gif
Pisik iti sta tare bine asa .Si mai zic o data .. unde`s suncile? blink.gif
Deea,Dana pup copilasii draguti pupic.gif hug.gif
Axe frumoasa foc mandra ta naughty.gif .Maine - poimaine ai sa ai coada de pretendenti la usa blum.gif
dany
Salutari !

CITAT(daconst @ 08-10-2007, 08:35 AM) *

Dany,am vazut pozele voastre si trebuie sa-ti spun ca am stat putin cu unghia in gat.Superb de-a dreptul!
Fain ca ati fost cu trupa si croaziera pe Nil mi-ar fi placut si mie,ca sa nu mai spun de snorkeling.Cam care erau preturile la scufundari?Ca eu am pasarica mea. huh.gif
Ce fain erau aranjamentele de pe paturile voastre,asa le gaseati in fiecare zi?ca sa nu mai spun de minunatiile facute de bucatarul ala din ridichi,morcovi si ce mai era pe acolo ca nu m-am prins eu. unsure.gif

Scufundarile incepeau de la 40 € pentru o scufundare cu profeorul langa tine si ajungeau pana pe la 300 € pentru 10 scufundari . Echipamentul costa inca 20 € /zi
Noi am facut iesirea cu vaporul , am avut 3 pauze de vreo ora fiecare pentru snorkeling , masa de pranz pe vapor si ne-a costat 30 € / persoana + 2 € inchiriatul echipamentului . A 2-a zi ne-am cumparat echipament nou cheer.gif

Da , aranjamentele de pe pat erau facute in fiecare zi altfel naughty.gif
CITAT(peach @ 08-10-2007, 10:58 AM) *

Asa deci..cum a aparut Dany cum v-ati dezmortit hug.gif

Ce-am facut eu ??? blushing.gif

Aha , nu ne zici ce ai papat in WE ? Nici eu , sic , na tease.gif

CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 11:14 AM) *

Peach, zic si eu ca toamna ne-a strans pe la casele noastre si asa intra mai multe pe aici....Dany oricum e "motor"...

Alta ......

Mi-a placut alexia la tura de dans in oglinda hug.gif

Pisik , ai aceeasi tunsoare ca si mine hug.gif .Doar ca la mine e parul ceva mai scurt si avand vartej nu il pot tine pe o parte sad.gif Iti sta tare bine !!!!
michelle
Neata fetili!
Dany, vazut toate pozele, mi-au placut tare tare! Super hotelul, superbe peisajele, apusul, albastrul apei!
Oti, se vede ca ai slabit, tine-te bine in continuare! pupic.gif Baietelul tau e un dulce, are niste ochi mama mama..
Pisik, stii foarte bine sa iti ascunzi kg de care te tot plangi.. arati bestial give_rose.gif De tunsoare nu mai zic
Axe, ai domnisoara mare si frumoasa.. ca are cu cine semana naughty.gif

We asta am lenevit, am dormit muuuult, am iesit in club cu fetele la petrecerea burlacitelor si am dansat pana au inceput sa ma doara picioarele grin.gif Am facut mancare, m-am uitat la un film, premiera pe HBO, "Dragoste in ofsaid", am jucat carti pana la 12 noaptea aseara )).gif
La noi au inceput "Zilele Iasului", asa ca am fost la degustat mici, kurtos, vin fiert si must blushing.gif

Dar de azi, pe cai! orc.gif
Incep si eu sa pun meniurile, poate primesc si eu o urecheala sa imi revin. Mai sunt fix 33 de zile pana la nunta si vreau sa ma reconfigurez nitel

Mic dejun:
omleta din albus 0.5
paine 0.5
lapte 2.5
fulgi 2.5

Pranz:
ciorba de leguminoase 2
paine 2

Pentru diseara: orez cu piept de pui sau varza cu carnati grin.gif Inca nu sunt foarte hotarata
dany
CITAT(michelle @ 08-10-2007, 11:47 AM) *

omleta din albus 0.5

Adica ai facut omleta dintr-un albush de ou ????? Ti-a ajuns macar pe o masea ? )).gif N-am facut niciodata dar mi se pare ca iese fff putin ....
michelle
CITAT(danyhoney @ 08-10-2007, 01:03 PM) *

CITAT(michelle @ 08-10-2007, 11:47 AM) *

omleta din albus 0.5

Adica ai facut omleta dintr-un albush de ou ????? Ti-a ajuns macar pe o masea ? )).gif N-am facut niciodata dar mi se pare ca iese fff putin ....

Da, a iesit destul de putin. Dar ramasese de ieri, ca galbenusul l-am folosit la legatul ciorbei. In general mananc un ou intreg.
Ah, am uitat, am mancat si un triunghi de branza topita ~ 1p
bubbles
Poze cu apartamentul doh.gif si cu mine 3 bang.gif http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1
michelle
CITAT(bubbles @ 08-10-2007, 01:09 PM) *

Poze cu apartamentul doh.gif si cu mine 3 bang.gif http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1

Sa-l stapaniti sanatosi! Mai asteptam poze si cu el mobilat wink1.gif
Nu inteleg soba unde e plasata?
Arati bine, Andreea, cat mai vrei sa slabesti? Am uitat, ce inaltime ai? Mai mergi la sala?
Sexymom
Pisik arati beton daca tu ai sunci eu am aripi de delfin.Imi place rochia la nebunie, cand vine mama o rog sa imi faca si mie una la fel, ca ma avantajeaza modelul asta. blum.gif
Daconst mi s-a acrit de mers in tara, prefer sa stau acasa in ziua aniversarii, sau sa plec in alt oras, asa cum v-am scris ma bate gandul sa plec in Sevilla sau Granada, cat timp e iubi al meu plecat in tara cu cele 2 fete ale noastre.
Andreea sa il stapaniti sanatosi si sa il umpleti de copii.
Andreea vrea sa slabeasca pana ii ramane umbra., si atunci tot o sa fie nemultumita. blum.gif
bubbles
MIha babu a ramas sa il mobileze si sa il termine.Soba e plasata temeinic pe hol in asa fel incat daca faci foc se incalzesc toate camerle inclusiv baia si bucataria.Daca voi putea voi filma 2-3 minute ca sa va "prezint" casuta.Asta cand mai ajung pe acolo ca se pare ca bunica lui babu e pe moarte sad.gif .Eu am 1.63m si 62 kg acum.Poate si din cauza ca retin apa de la rusi ca blugii imi stau mai largi desi cantarul arata mai multe kg sad.gif
May
Neatza floare.gif

pisik iti sta f bine tunsa asa, cred ca te avantajeaza mai mult la fizionomia fetei caci ti-o incadreaza. Imi place de tine ca stii cum sa te imbraci ca sa ascunzi tot ce nu iti place pupic.gif

otilici intr-adevar se vede ca ai slabit si cred ca s-ar vedea si mai mult daca nu te-ai ascunde dupa hanoracele alea enorme.... e cel mai mare fals ca hainele largi ascund defectele, doar le rotungesc give_rose.gif

bubule pe mine continui sa ma uimesti cu imaginea total aiurea pe care o ai despre tine. Eu chiar cred ca tu ai nevoie sa vorbesti cu cineva de specialitate care sa te faca sa constientizezi felul in care arati. Nu zic sa nu imbunatatesti partile care nu iti plac dar macar invata sa accepti toate rezultatele bune de pana acum. Sa stapaniti fericiti apartamentul floare.gif

axe poate iti vedem mandra in telenovelele de pe acasa biggrin.gif. Pocahontas rulzz! laugh.gif

Pisik
Dany, si eu am vartej, dar uite ca asa se alege parul meu, cu cararea pe stanga. Eu nu pot avea breton din cauza de vartej sad.gif

Miha, reusesc sa le mai ascund nica, desi la rochia asta ca sa ma incapa s-au chinuit doi oameni sa imi inchida fermoarul blushing.gif Rezultatul final conteaza. Vezi ca papi f putin la pranz unsure.gif

Peach, hai si tu in clubul "tunselor"

Sexy, nu mai zice tu asa, ca te-am vazut, esti tare frumusica pupic.gif

Andreea, mie mi se pare ca arati f f bine

May, da, imi sta bine, mai ales ca m-am mai rotunjit la fata. Eu, ca si tine dealtfel, am si noroc de conformatie, asa ca ma pot "juca" cu hainele, mai mult la fuste ca la pantaloni nu prea am cum. Si la frigul care e acum in stand, numa in pantaloni o sa ma imbrac, ca dardai de dimineata cu sapte cojoace pe mine laugh.gif
michelle
Asa e, Pisik, iti sta tare bine cu fata rotunjoara si cu.. decolteul blushing.gif

Si baietii nostri au fost sambata la SIAB. Au plecat vineri la 4 din Iasi si s-au intors la 12 noaptea. Cica au stat 5-6 ore inauntru. Am stat si m-am uitat si eu la poze duminica.. mi-a placut mult Toyota Auris naughty.gif
otilici
Pisik,esti tare frumusica cu noua freza,tare bine te prinde smile.gif ..0Si n.ici eu nu vad sun.cile alea nicaieri mad.gif
Bubbles,si eu zic ca arati foarte bine asa,daca mai slabesti devii prea slaba.Si eu sunt de parere ca poate ar fi mai bine sa vorbesti cu cineva de specialitate,vorba lui May smile.gif
Va multumesc tuturor pt.incurajari hug.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.