Buna dimineata fetele si o saptamana usoara!
CITAT(ina_ceva @ 06-10-2007, 02:03 PM)

Distractie placuta WE asta
Axe! Sa ai grija ce papi
Am avut grija, surprinzator nu am putut manca cine stie ce...aici nu vorbesc de torturi evident. Am consumat si ceva alcool, 2 portii de martini bianco. In rest am avut de unde alege si la petrecerea de sambata si la soacra-mea duminica asa ca nu au fost probleme.
CITAT(Tulip @ 06-10-2007, 02:16 PM)

Lucrez,o iau cu mine si pe Timea,fug acasa,mancare,curatenie,etc.....nici nu ma gandeam ca va fi atat de obositor....vreau vacantaaaaaaaaaaaaa!!!

Lasa ca vine vacanta la sfarsitul lunii, nu?
E greu sa stai si cu copilul si sa mergi si la servici...aviz amatoarelor de acest sport!
Dar satisfactia e mare....
CITAT(otilici @ 07-10-2007, 12:58 AM)

Merci pt.compliment

.Eu una ma vad la fel ca inainte,enorma,tot zic ca degeaba tin regim,tot grasa is

,dar barbatu-meu ma cearta mereu sa tac din gura si sa ma masor din cand in cand

,ca el ma vede ca slabesc

Sa nu mai zic ca imi aduce acasa mancare dietetica,numai sa ma ajute la regim,e un dragut

Foarte dragutz barbatul tau. Chiar ieri ii aratam si eu lui Fl ca am o gramada de par alb pe la tample (v-am zis ca am sarit vopsitul luna asta ca imi cade tare rau parul si am zis sa fac o pauza...asa ca radacinile sunt brunete!!) si el imi zice, "nu intelegi fata ca eu te iubesc asa cum esti, alba in cap poti sa fii si tot tu esti"....deci ne iubesc barbatii, ma, ce mai!!
CITAT(Pisik @ 07-10-2007, 11:42 PM)

In splendoarea burtilor si a altor sunci (asta am pus-o ca sa ma rusinez de cat am bagat asta seara in mine, ca tot ma laud ca de o sapt sunt cuminte

Esti obosita dar poate o sa vina si o vacanta dupa...eu sper pt tine ca esti in stres de cam mult timp.
Rochita asta de sus era fara bretele, nu?...e exact cum a avut cumnata mea la cununie numai ca gri-perla....super model. Tunsoarea e in tendinte si-ti sta tare bine, nu ca nu ti-ar fi stat bine si cu parul lung!!
Eu nu stiu povestea cu fostul, dar daca revederea a fost calma....inseamna ca totusi nu ati ramas cu resentimente unul fata de celalalt!
Spor in continuare si cred ca ne vedem la siab miercuri...asa am planuit cu Fl. Luam o zi libera pt asta ca altfel nici o sansa sa ajungem.
Eu in continuare cu Monti al meu...dimineata am vazut -200g ceea ce e ceva decat deloc. Vorba aia:"cu rabdarea trecem marea".
Deea, sper sa se inteleaga cu tanti Florica Alexuca sa stai linistita si tu ca ai rezolvat problema. La inceput s-ar putea sa mai maraie, dar daca tu pleci inainte de a se trezi ea atunci nu cred ca o sa planga.
Ma bucur ca am putut sa te ajut.
A, uitasem.
Otilici, se vede ca te-ai subtiat!...dar cum eu sunt carcotasha forumului iti zic....mai ai de unde da jos!...na, sic!!!