CITAT(michelle @ 08-10-2007, 12:47 PM)

Axe, ai domnisoara mare si frumoasa.. ca are cu cine semana
We asta am lenevit, am dormit muuuult, am iesit in club cu fetele la petrecerea burlacitelor si am dansat pana au inceput sa ma doara picioarele

Am facut mancare, m-am uitat la un film, premiera pe HBO, "Dragoste in ofsaid", am jucat carti pana la 12 noaptea aseara
La noi au inceput "Zilele Iasului", asa ca am fost la degustat mici, kurtos, vin fiert si must
Cu ta-su cica seamana...naiba stie..nici nu ma preocupa. Doar sa nu fie plinutza ca mine (vedeti ce dragalasha sunt cu mine?!

) ci sa fie mai slabanoaga ca soacra. Atata imi doresc, sa nu tina cure toata viata ca mine si ca mama...
Frumos inceput de dieta asta cu kurtos....
Deja ai facut petrecerea burlacelor?
CITAT(Maybeline @ 08-10-2007, 01:33 PM)

axe poate iti vedem mandra in telenovelele de pe
acasa 
. Pocahontas rulzz!

Da...pai acum totul e posibil....pai decat sa invetze 6ani si pe urma sa stea cu diploma in buzunar, mai bine o
telenovea...ca se poarta!
CITAT(peach @ 08-10-2007, 04:00 PM)

Fetele care din voi aveti idee ce masini au consum de 3 sau 4 la suta km?
Alta decit toyota ca-i prea lunga lista de asteptare.
Masinile mici in general au consum mic-peugeot 107 (detin), citroen C1, Toyota Aygo...sau cele pe motorina...
Clio am avut si nu consuma chiar asa, dar poate la voi nefiind asa aglomeratie (zic si eu ca nu stiu traficul de la tine) poate consuma asa. Si consumul asta la majoritatea e pt afara din oras. Peugeotul meu consuma in oras cam 6 litri si nu are decat 998 cc.
CITAT(Maybeline @ 08-10-2007, 04:35 PM)

Da-le naibii de dotari ca am inceput sa am dureri de spate de cateva luni , uneori chiar groaznice. Cand o sa fiu insarcinata o sa fiu vai de mama mea

Hai ca te vad eu pe tine...mie mi-a "pleznit" un sutien pe mine cand eram cu burta la gura...stateam mai mult fara prin casa...parca le taram pe jos!