Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
Fetelor cu cine sa vb ca si asa eu cica fac psihologia si voi deveni mare psiholog lol.gif lol.gif lol.gif .Deci ar trebui sa vprbesc cu mine insumi lol.gif .Saptamana asta cred ca iau bicicleta cheer.gif si ma apuc iar de gimnastica .Am fost in oras si mi-am luat numai bunataturi de dieta:iaurt,fructe,carne de pui,legume etc etc si un pulover,o geanta si un cantar electronic nou grin.gif .M-am si cantarit si arata 62.8kg sorry.gif .Cred ca de la apa ca ieri aveam 62 si ieri am mancat de 18 p .. asa ca de unde astea 800g in plus.M-am debilit.Pun poze imediat cu achizitiile pupic.gif
otilici
CITAT(Maybeline @ 08-10-2007, 01:33 PM) *

otilici intr-adevar se vede ca ai slabit si cred ca s-ar vedea si mai mult daca nu te-ai ascunde dupa hanoracele alea enorme.... e cel mai mare fals ca hainele largi ascund defectele, doar le rotungesc give_rose.gif

May,nu incerc sa ma ascund,dar din pacate numai haine ori prea mici,ori prea mari am deocamdata grin.gif .Zilele trecute mi-am luat niste hainute noi pt.noile masuri,dar nu vreau sa-mi cumpar inca prea multe.Am luat 2 bluzite si o vesta mulata tare,o sa pun si o poza zilele urmatoare cand am timp,sa vedeti cum is fara sa ma "ascund" blum.gif .Diferenta nu e f mare,dar se vede totusi.
peach
Fetele care din voi aveti idee ce masini au consum de 3 sau 4 la suta km?

Alta decit toyota ca-i prea lunga lista de asteptare.
bubbles
Sorina orice fel de masina ?Noi am vazut un Mercedes Smart la mana a doua din 2006 cu 30000Km la 9000E foarte fainutze dar mai ales pt femei ca-s micute taresi consumul e de 4 la 100km
dany
Felicitari pentru apartament , Andreea !!

Cu riscul ca te superi pe mine iti pun o intrebare : de ce pui asemenea comentarii la pozele cu tine ca cel de AICI ??? Daca ai o parere asa de proasta despre tine nu mai pune poze si gata . Toata lumea iti spune ca arati bine , tu nu si nu .

p.s. comentariul era : eu sad.gif(( uglly brrrrr
peach
nu smart ca-i prea mic si in caz de accident pe autostrada nu are ce se stringe sad.gif

ceva la mina a 2-a, ieftin am vazut clio dar e model nou si prea scump. Habar nu am ce alte masini au consum asa de mic

da Bubbles ..mie mi-au ramas ochii la abdomenul tau ..da daca vrei sa cunosti termenul de "ugly" iti trimit o poza de a mea dimineata si cu bura dezvelita )).gif
bubbles
Uff scuze Dany sorry.gif .Nu am de multe ori o parere proasta despre mine.In ultima vreme nu stiu ce naiba am .Am sa pun si poze cu achizitiile si cu mine imbracata cu hanoracul .. poza care chiar imi place cum a iesit si cum imi sta wink1.gif
May
Iti trimit si eu una cu ciolanele mele grin.gif
peach
CITAT(Maybeline @ 08-10-2007, 03:29 PM) *

Iti trimit si eu una cu ciolanele mele grin.gif

tu mai bine trimite cu dotarile sa aiba omul la ce visa grin.gif
May
Da-le naibii de dotari ca am inceput sa am dureri de spate de cateva luni , uneori chiar groaznice. Cand o sa fiu insarcinata o sa fiu vai de mama mea dry.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 08-10-2007, 04:35 PM) *

Da-le naibii de dotari ca am inceput sa am dureri de spate de cateva luni , uneori chiar groaznice. Cand o sa fiu insarcinata o sa fiu vai de mama mea dry.gif

Mai imparte si la altii, asa rezolvam 2 probleme blum.gif

CITAT(bubbles @ 08-10-2007, 04:28 PM) *

Uff scuze Dany sorry.gif .Nu am de multe ori o parere proasta despre mine.In ultima vreme nu stiu ce naiba am .Am sa pun si poze cu achizitiile si cu mine imbracata cu hanoracul .. poza care chiar imi place cum a iesit si cum imi sta wink1.gif

Sa le porti iubita!
Nu mai sta cocosata!
axe10
CITAT(michelle @ 08-10-2007, 12:47 PM) *

Axe, ai domnisoara mare si frumoasa.. ca are cu cine semana naughty.gif

We asta am lenevit, am dormit muuuult, am iesit in club cu fetele la petrecerea burlacitelor si am dansat pana au inceput sa ma doara picioarele grin.gif Am facut mancare, m-am uitat la un film, premiera pe HBO, "Dragoste in ofsaid", am jucat carti pana la 12 noaptea aseara )).gif
La noi au inceput "Zilele Iasului", asa ca am fost la degustat mici, kurtos, vin fiert si must blushing.gif

Cu ta-su cica seamana...naiba stie..nici nu ma preocupa. Doar sa nu fie plinutza ca mine (vedeti ce dragalasha sunt cu mine?! blum.gif ) ci sa fie mai slabanoaga ca soacra. Atata imi doresc, sa nu tina cure toata viata ca mine si ca mama...

Frumos inceput de dieta asta cu kurtos....
Deja ai facut petrecerea burlacelor?

CITAT(Maybeline @ 08-10-2007, 01:33 PM) *

axe poate iti vedem mandra in telenovelele de pe acasa biggrin.gif. Pocahontas rulzz! laugh.gif

Da...pai acum totul e posibil....pai decat sa invetze 6ani si pe urma sa stea cu diploma in buzunar, mai bine o telenovea...ca se poarta!

CITAT(peach @ 08-10-2007, 04:00 PM) *

Fetele care din voi aveti idee ce masini au consum de 3 sau 4 la suta km?

Alta decit toyota ca-i prea lunga lista de asteptare.

Masinile mici in general au consum mic-peugeot 107 (detin), citroen C1, Toyota Aygo...sau cele pe motorina...
Clio am avut si nu consuma chiar asa, dar poate la voi nefiind asa aglomeratie (zic si eu ca nu stiu traficul de la tine) poate consuma asa. Si consumul asta la majoritatea e pt afara din oras. Peugeotul meu consuma in oras cam 6 litri si nu are decat 998 cc.

CITAT(Maybeline @ 08-10-2007, 04:35 PM) *

Hai ca te vad eu pe tine...mie mi-a "pleznit" un sutien pe mine cand eram cu burta la gura...stateam mai mult fara prin casa...parca le taram pe jos! lol.gif lol.gif
daconst
Mey,da ce spor la scris aveti...Dany,tu esti capul? give_rose.gif

Bubbles sa stapaniti sanatosi apartamentul si sanatate bunicii!

Sorina,masina mica care consuma putin e Renault Twingo si consuma tare putin,iar la mana a doua e ieftin tare.
Cu tunsul,daca tot vrei s-o faci,tunde-te ca Victoria Backam.Aia e freza super,super si te-ar si prinde bine. wink1.gif

Axe,e o frumoasa printesa ta si parca-ti seamana tare bine sau ma insel?

Sexy,ce tare esti...auzi la ea ca ramane singura de aniversare.Bravo mami independenta! w00t.gif

Miha,pai deja ai facut petrecerea burlacitzelor???Asa devreme?pai mai ai timp de citeva pina te mariti. lol.gif
Eu am facut-o joia si sambata am avut nunta,sa nu-ti spun ca eram chiauna de cap si la nunta dupa urgia de la stripteas. naughty.gif
michelle
CITAT(daconst @ 08-10-2007, 05:07 PM) *

Miha,pai deja ai facut petrecerea burlacitzelor???Asa devreme?pai mai ai timp de citeva pina te mariti. lol.gif
Eu am facut-o joia si sambata am avut nunta,sa nu-ti spun ca eram chiauna de cap si la nunta dupa urgia de la stripteas. naughty.gif

Cu ocazia SIAB-ului am facut-o. Baietii au plecat la Bucuresti, iar fetele si-au facut de cap blum.gif
Dar ne-a placut, si e foarte probabil sa mai repetam experienta )).gif
axe10
CITAT(michelle @ 08-10-2007, 05:12 PM) *

Cu ocazia SIAB-ului am facut-o. Baietii au plecat la Bucuresti, iar fetele si-au facut de cap blum.gif
Dar ne-a placut, si e foarte probabil sa mai repetam experienta )).gif

Aaaaaaaaaaa, trebuia sa zici ca e petrecerea burlacelor 1....asa da.
Dana, vad ca tu ai facut-o ca la carte...cu "goliciuni" cu tot....

Axe,e o frumoasa printesa ta si parca-ti seamana tare bine sau ma insel?

Mey, dar ma faceti sa blushing.gif ....ca ea e o frumoasa...subsemnata mai putin blink.gif ....iar in poze deloc sad.gif !

Uitai de Bublles asta- ma fato, ma enervezi tare...tu nu vezi ce plata esti la burta?!...cred ca nu am fost niciodata asa. Eu intotdeauna am avut acolo o curbura prin partile astea. Acum am lasat-o moale (si burta!) si m-am consolat ca oricat as slabi ea va fi prezenta daca nu fac abdomene....asa ca ma las pagubasa. Poate intr-o alta viata o sa fiu mai sportiva ca in asta am avut mereu scutire la sport. rolleyes.gif

Va anunt ca pe 29 oct o sa reiau cursurile de retelistica (CISCO-CCNA3) asa ca o sa fiu peste cap de ocupata cu invatatul ca am o profa care nu acepta sa vii de la o predare la alta nepregatit...adica sa inveti numai pt examenul final. Asa ca nu stiu cum o sa ma descurc cu Alexia ca o sa trebuiasca sa citesc f mult.

peach
CITAT(daconst @ 08-10-2007, 04:07 PM) *

Sorina,masina mica care consuma putin e Renault Twingo si consuma tare putin,iar la mana a doua e ieftin tare.
Cu tunsul,daca tot vrei s-o faci,tunde-te ca Victoria Backam.Aia e freza super,super si te-ar si prinde bine. wink1.gif

multumesc tuturor pt ideei ..deocamdata sunt in stadiul de informare ..si compar preturile

Esti sigura ca vrei sa-mi tai parul asa radical? ca eu ma gindeam sa-l tai doar o palma

May..de acord cu Miha..mai da si pe la altii blushing.gif
emu
Buna dimineata

CITAT(ina_ceva @ 08-10-2007, 12:59 AM) *
Parca acum ceva timp tzi-era gandul sa renunti la tot parul naughty.gif naughty.gif .Te-ai razgandit?

M-am razgandit )).gif... normal.

Axe si mie mi se pare ca-ti seamana Alexia smile.gif Sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii.

Bubbles, sa stapaniti sanatosi apartamentul. Cati ani are bunica sotului?

Ieri am fost la sala. Facut 35 min treadmill - ~3km (la 3mph cheer.gif incepe sa prinda viteza melcu') si bicicleta recumbenta (nu stiu sa traduc cuv asta, scuze, asa ca scriu si eu cum suna mai bine pe romaneste )).gif) 35 min (~12km) In curand o sa pot sa dansez ca Mc Hammer - nu stiu ce-mi veni cu asta )).gif

Acum intrebarea zilei - cat punctez 450gr pepene rosu? Doar 1p pt fructe in plus? Am mai mancat si un mar si o banana mica.
axe10
CITAT(emu @ 08-10-2007, 07:23 PM) *

Buna dimineata

Axe si mie mi se pare ca-ti seamana Alexia smile.gif Sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii.

Acum intrebarea zilei - cat punctez 450gr pepene rosu? Doar 1p pt fructe in plus? Am mai mancat si un mar si o banana mica.

Da, numai 1 p pt depasire cantitate....dar nu face obicei din asta!!!

Buey, hai ca ma pun cu ea in oglinda ca m-ati zapacit!!...evident ca ea de abia asteapta sa se fataie prin fata mea... lol.gif lol.gif lol.gif
emu
CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 12:30 PM) *

Sa traiti! Am inteles salut.gif Mi-era pofta de pepene (scuza )).gif)

Asteptam mai multe poze smile.gif
bubbles
CITAT(emu @ 08-10-2007, 07:23 PM) *

Bubbles, sa stapaniti sanatosi apartamentul. Cati ani are bunica sotului?

Ieri am fost la sala. Facut 35 min treadmill - ~3km (la 3mph cheer.gif incepe sa prinda viteza melcu') si bicicleta recumbenta (nu stiu sa traduc cuv asta, scuze, asa ca scriu si eu cum suna mai bine pe romaneste )).gif) 35 min (~12km) In curand o sa pot sa dansez ca Mc Hammer - nu stiu ce-mi veni cu asta )).gif

Emu bunica babuinului are 78-79 ani .A mea e mai tinerica .. are 67 grin.gif .Maine ma duc cu ea la control si sper sa se mai fi ameliorat treaba cry.gif .E destul de rau daca vine si mama din Craiova din cauza asta sorry.gif
Felicitari pt miscare.Eu astept sa terminam cu apartamentul ca sa imi instalez o bicicleta in camera iar apoi sa pedalez zilnic macar cate 30 min grin.gif
axe10
Sa nu uit...sa va zic ce am mancat azi:
md: 2 minicarnaciori pe gratar, 3 feliute subtiri muschi file, 3 betze de svaiter, 1 ardei kapia, 1 rosie si o lingurita crema de branza ca sa termin cutia....
pranz(pe la 16.30 la servici): am gasit in frigider un file de peste cu spanac...bineinteles nu-l vedea nimeni si 2 felii telemea de capra
gustare:1/2 ciorchine strugure

Daca nu se face tarziu pana ajung acasa o sa-mi fac niste gris cu lapte ca tare imi place....

CITAT(emu @ 08-10-2007, 07:33 PM) *

CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 12:30 PM) *

Sa traiti! Am inteles salut.gif Mi-era pofta de pepene (scuza )).gif)

Asteptam mai multe poze smile.gif

La noi pepenii nu au fost cine stie ce anul asta...din cauza de canicula. Am luat plasa de multe ori asa ca nu prea am mancat desi imi plac. Chiar aseara am taiat dintr-o jumatate numai mijlocul si l-am impartit cu fi-mea ...restul am aruncat ca era "trecut".
Poze cu noi doua....?...sa vad daca o conving....oricum eu sunt total aiurea in poze....mai ales alea aranjate!
bubbles
Axe tu tot Monti tii?Sau ai trecut inapoi pe WW?
axe10
Monti, monti....
bubbles
Apropo..am fost la magazin si am vazut intr-o vitrina frigorifica ca scria CRENWUST POLONEZ si primul meu gand a fost la tine grin.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 08-10-2007, 07:47 PM) *

Apropo..am fost la magazin si am vazut intr-o vitrina frigorifica ca scria CRENWUST POLONEZ si primul meu gand a fost la tine grin.gif

Mi-am facut pofta deja....te gandeai ca e gros?! sau naughty.gif naughty.gif naughty.gif ca e Monti?
Tulip
CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 07:52 PM) *

CITAT(bubbles @ 08-10-2007, 07:47 PM) *

Mi-am facut pofta deja....te gandeai ca e gros?! sau naughty.gif naughty.gif naughty.gif ca e Monti?

)).gif )).gif )).gif
daconst
Sorina,eu ma gindeam sa te tunzi foarte scurt in spate si in fata mai lung.adica asa cu colturi cumva.Incerc sa caut poze,dar asta e freza la moda tare in perioada asta.Mie nu-mi sta bine cu parul scurt,ca ma tundeam de mult. sorry.gif
Dar tu stiu ca abia astepti sa scapi de par. naughty.gif
ina_ceva
La mine duminica e zi de gatit blushing.gif

Am facut ieri musaca cu piure (dupa retzeta Doinei) si am adaptat-o dupa Gabi: adica am pus carne tocata (vita+ porc), ardei, rosii, ciuperci si masline. A iesit un deliciu wink1.gif
Am facut si tartine cu rosii a la Doina cool.gif

ina_ceva
MD
paine: 2p
carne de pui: 1p
D
musaca: 6p
praji: 6p
C
bors: 3p

Am uitat sa adaug ca am gasit o combinatie de migdale cu stafide si am papat destul de mult. Dar asta va fi extra si sper sa se incadreze in pctele de mentinere sorry.gif
ina_ceva
Ati incercat vreodata masaj de relaxare la vreun salon? Cum vi s-a parut, merita?
uka
PISIK aratai f bine azi, si frumos standul vostru
pup
emu
Buna seara smile.gif

Cred ca azi e zi de musacale (chiar daca Ina a facut-o de ieri smile.gif ). Eu am facut ce se cheama aici casserole (de 16puncte) din 2 dovlecei, 2 zucchini, putina ceapa rosie, 2 ciuperci, 1 ou, 1 lingura margarina light, 100gr branza cheddar si piper negru.

Am fiert dovleceii si zucchini timp de 10 min i-am scurs si apoi i-am pasat; i-am amestecat cu restul ingredientelor si la cuptor cu ei, la foc mediu timp de 25 min (ca n-a fost stratul asa de gros) in forma de cozonac/chec care se unge in prealabil (am folosit spray).

Se mai pot adauga bread crumbs, ardei de tot felul, rosii si ce alte legume si mirodenii vreti/aveti in casa smile.gif Se poate folosi orice fel de branza mai tare (sa nu fie crema de branza ca iese prea apoasa).

Azi am reusit sa mai cresc viteza, la 6.1kph si am parcurs ~6km pe treadmill, in doua reprize, ca n-am prea avut timp azi sad.gif As fi stat mai mult... poate maine va fi mai bine smile.gif

450gr Pepene 1
1 Mar 0
1 Banana 1
Casserole 7
90gr Paine 4.5
1fel Pepperoni 0.3
2LG Smantana 2
rumegat frunze de romaine si iceberg
----------------------------------------------------
Total de 16 puncte - nu mi-e foame acum ca abia am venit de la sala, dar prevad cel putin 2 puncte in plus in urmatoarea jumatate de ora smile.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Haideti la cafea cafea.gif
Ella79
Neata!
Eu m-am operat aseara la maxilar, asa ca azi sunt umflata la fata si chiauna de cap de la anestezice si calmante. Macar bine ca ce a fost mai greu a trecut. Sper sa imi termin repede treburile pe la birou si sa ma duc repede acasa.

axe10
CITAT(Ella79 @ 09-10-2007, 09:00 AM) *

Neata!
Eu m-am operat aseara la maxilar, asa ca azi sunt umflata la fata si chiauna de cap de la anestezice si calmante. Macar bine ca ce a fost mai greu a trecut. Sper sa imi termin repede treburile pe la birou si sa ma duc repede acasa.

Aoleu....brrrrr....nici nu-mi inchipui ce nasol a fost!
Eu nu am probleme cu dintii, am si eu 3 plombe amarate, culmea numai sus,de ce oare?
Am inceput sa frec cu periuta in d..raci pe partea de sus ca zic eu ca poate nu m-am spalat bine si de aia imi apar numai sus. Oricum trebuie sa ajung si la un control ca nu am fost de multishor.
O zi buna desi e marti si ceata!
BLUELIFE
CITAT(bubbles @ 09-10-2007, 08:14 AM) *

Neata yahoo.gif .Haideti la cafea cafea.gif

Buna dimineata! yahoo.gif Eu mi-am luat una daca nu e cu suparare... pupic.gif Pica bine...
multumesc!
Pisik w00t.gif arati minunat!
Axe sa-ti traiasca!E pur si simplu superba!
peach
CITAT(ina_ceva @ 08-10-2007, 08:45 PM) *

La mine duminica e zi de gatit blushing.gif

Am facut ieri musaca cu piure (dupa retzeta Doinei) si am adaptat-o dupa Gabi: adica am pus carne tocata (vita+ porc), ardei, rosii, ciuperci si masline. A iesit un deliciu wink1.gif
Am facut si tartine cu rosii a la Doina cool.gif

Poti sa scri reteta de musaca cu piure te rog. Azi vreau sa fac oricum piure si chiar ma gindeam cu ce unsure.gif

Neatea fetele

66.6 kg funny number ..asta sa vedeti cit trag dupa weekendul trecut..si mai vine unul la soacra bang.gif cu branza la greu wacko.gif , pun pariu ca l-a intrebat pe fisu daca fac dieta ca mai ingrasacios decit branza nu poti sa ai angry2.gif

Danuta cred ca stiu despre ce freza vorbesti dar problema e ca eu sunt lenesa de felul meu si daca-i o freza care cere mai mult de o perie dimineata mai bine lasa, sau daca trebuie tunsa la fiecare 2 luni. Ma gindeam doar sa bag foarfeca in el sa-l scurtez cam cum eram la botez si sa-i mai fac ceva suvite.
dany
Neata , harnicutzelor !!

CITAT(daconst @ 08-10-2007, 04:07 PM) *

Mey,da ce spor la scris aveti...Dany,tu esti capul? give_rose.gif

Buey, si tu ? Ce-am facut eu ? Probabil am tras cu piciorul cand am venit din concediu )).gif tease.gif

Sorina , Dana zice de tunsoare ca a lui Pisik si ca a mea ( chiar daca la mine nu se vede asa de bine ) . Eu zic ca ti-ar sta tareeeee bine hug.gif . Hai , curaj !
CITAT(Ella79 @ 09-10-2007, 08:00 AM) *

Neata!

Of , Ella , sa te faci bine repede !!! give_rose.gif
bubbles
Ela insanatosire grabnica hug.gif .
Ella79
Multumesc de incurajari fetelor!

Axe, esti norocoasa ca nu ai probleme cu dintii!
Eu cica n-am asimilat calciu cand imi cresteau dintii (sau o fi de la Cernobal?? unsure.gif ), asa ca acum fac fracturi la modul ca mi se sparg maselele fie pe orizontala, fie pe verticala, pana la radacina.
E o distractie.... ce nu va puteti imagina.
Pisik
CITAT(uka @ 08-10-2007, 11:00 PM) *

PISIK aratai f bine azi, si frumos standul vostru
pup

AI FOST AICI SI NU AI VENIT LA MINE???? DE CE????? Chiar simteam nevoia sa vad o fata prietenoasa sad.gif
BLUELIFE
Ella give_rose.gif Multa sanatate!
Pisik
Ella, multa multa sanatate!
Blue, multumesc mult pt compliment pupic.gif
michelle
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba "Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?".
Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba "Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?".

Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta.......
"Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale....."
peach
lol.gif lol.gif tare
otilici
Vai Miha lol.gif lol.gif lol.gif
Sa mor de ras nu alta lol.gif
bubbles
CITAT(michelle @ 09-10-2007, 11:37 AM) *

O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba "Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?".
Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba "Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?".

Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta.......

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
BLUELIFE
CITAT(michelle @ 09-10-2007, 11:37 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Slaba miscare pe aici tata.gif .Pana acum am reusit sa ma tin de puncte grin.gif
MD (in sfarsit am si eu mic dejun lol.gif lol.gif )
1 ou 2p
30g piept pui afumat 0.75
o rosie 0p
20 g lipie cu susan 1p
total:3.75p .

G: 1 mar

Pranz:
cartofi 2p
margarina 0.5p (2 lgte)
20 g lipie susan 2p
3 ardei copti 0p
100g piept pui afumat 2.5p
total:7p yahoo.gif

G:1mar
Diseara inca nu stiu cam ce mananc grin.gif .Voi vedea blum.gif
michelle
Ieri am fost la sala, apoi la cumparaturi. Am luat alte cartoane pt place-card-uri si servetele pt nunta din Metro.
Partea cea mai proasta e ca am mancat tarziu, pe la 10, cand am ajuns acasa. In total ieri am mancat de aprox 22p.

Azi:
mic dejun - paine 2, icre 1, salata de peste 2, castravete 0, lapte 2, fulgi 2.
pranz - paine 2, ciorba de leguminoase 1
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.