CITAT(bubbles @ 09-10-2007, 12:57 PM)

MD
20 g lipie cu susan 1p
Pranz:
20 g lipie susan 2p
De ce ai punctat diferit cantitati diferite la lipia cu susan ??????
CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 04:15 PM)

CITAT(peach @ 09-10-2007, 03:40 PM)

off topic: mi se zbate un ochi de vreo 2 luni si am sunat la doctor si cica singurul lucru care il pot faceeste o injectie in muschiul ochiului
Leacuri babesti de calmare a ochiului stie cineva?
Vrei leacuri babesti?...fa cruce la ochi si zi Tatal nostru!!!
Asa leac babesc stiam si eu ,
Sorina ! si mai stiam unul : in timp ce faci cruce pe ochi spui . daca te bati de bine , bate-te pana maine .... daca te bati de rau , opreste-te !!!! Nu rade.....asa stiam eu !
CITAT(peach @ 09-10-2007, 05:13 PM)

CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 05:06 PM)

Mie imi placea icq cand il foloseam....
si mie..acolo m-a agatat barbata.miu sau invers

CITAT(otilici @ 09-10-2007, 05:20 PM)

Si eu mi-am cunoscut sotul pe net

).gif)
Wooowww.... uite cum mai zice lumea cate ceva nou
CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 07:08 PM)

Dar cum e lipia asta cu susan?...eu stiu numai lipia aia din care se face shaorma, arabeasca!
Cum se face lipia arabeasca ??????????????????????
CITAT(ramonavlas @ 09-10-2007, 07:47 PM)

De ieri lucreaza si prietenul meu la mine in firma si e chiar mai bine decat ma asteptam. Adica am crezut ca daca suntem si la servuci impreuna, si acasa....ma cam satur. Nici pe departe. Bine, la munca nu stam toata ziua "bot in bot" dar ne mai intalnim si pe acolo.
Ma bucur ca totul e ok ,
Ramo !!!!!!!!!!!!!!!!!! Asteptam noutati si poze cand ai timp si chef !!!
CITAT(uka @ 09-10-2007, 08:27 PM)

hhhmmm, nu am venit ptr ca prfer sa raman doar un nick pe forum...eu zic k e mai bine asa...
Offffffff ,
Uka !!!!

Simt un ton pesimist in postarea ta !!! S-a intamplat ceva ???????

CITAT(ina_ceva @ 09-10-2007, 10:39 PM)

Peach asta e pentru varianta mea de musaca:
carne tocata amestec (vita+porc), ceapa, ardei, masline, ciuperci, verdeata si 1 ou (la 250gr carne).
Am calit ceapa, am pus carnea tocata si am fiert, apoi am pus legumele si putin sos de rosii si am mai lasat 5min; dupa ce s-a racit compozitia, am adaugat oul. Am dat la cuptor musacaua si am tinut-o 40 de min.
La cate puncte a iesit portia ,
Ina ??? Cata cantitate / portii ti-au iesit ?
Daca am folosi doar carne tocata de vita am iesi mai ieftin , nu ? ( la puncte .....ca la bani e mai scumpa carnea de vita tocata ... )