Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Sexymom
Peach daca sunt dupa retetele mele nu ma inviti si la masa??????sau e alta Doina care gateste la fel de bine si gustos ca mine? blum.gif
Ella multa sanatate, vad ca de la un timp ai mare nevoie pupic.gif
Michelle super bancul )).gif
peach
nu stiu dspre cine vorbea Ina..dar daca te simti cu musca pe caciula mai pune o data reteta ca salivez de dimineata..vad ca Ina nu a aparut pina acum. Hai ca am un vin spaniol de moare lumea wink1.gif

off topic: mi se zbate un ochi de vreo 2 luni si am sunat la doctor si cica singurul lucru care il pot faceeste o injectie in muschiul ochiului scare.gif
Leacuri babesti de calmare a ochiului stie cineva?
michelle
O fi de la lipsa de calciu? huh.gif
Sexymom
CITAT(peach @ 09-10-2007, 04:40 PM) *

nuoff topic: mi se zbate un ochi de vreo 2 luni si am sunat la doctor si cica singurul lucru care il pot faceeste o injectie in muschiul ochiului scare.gif

Peach si mie mi s-a zbatut ochiul drept 1 luna, ziceai ca am un tic nervos, la fiecare 4, 5 secunde se zbatea vizibil ( am si martori, pe Anca Veselie).
Am mers la medic si mi-a dat Ca, Mg, Zn cate 3 pastile pe zi, si regim alimentar bogat in calciu ( multe lactate, branzeturi, oua).

PS: am crezut ca tu ai facut musacaua, acum vad ca Ina.Scuze give_rose.gif
peach
CITAT(Sexymom @ 09-10-2007, 03:38 PM) *

CITAT(peach @ 09-10-2007, 04:40 PM) *

nuoff topic: mi se zbate un ochi de vreo 2 luni si am sunat la doctor si cica singurul lucru care il pot faceeste o injectie in muschiul ochiului scare.gif

Peach si mie mi s-a zbatut ochiul drept 1 luna, ziceai ca am un tic nervos, la fiecare 4, 5 secunde se zbatea vizibil ( am si martori, pe Anca Veselie).
Am mers la medic si mi-a dat Ca, Mg, Zn cate 3 pastile pe zi, si regim alimentar bogat in calciu ( multe lactate, branzeturi, oua).

PS: am crezut ca tu ai facut musacaua, acum vad ca Ina.Scuze give_rose.gif

nu te mai scuza atit si pune un link ceva pt musacaua aia ..ca am spala tastaruta deja pupic.gif

Ceva asemanator mi-a gasit si Miha cu Ma +Ca +Zn +Se
Eu am luat Mg dar doar o pastila seara..ma duc azi sa vad ce combinatii gasesc pe aici

merci mult

May
Mai, dar chiar nu ii zice nimeni lui peach reteta? Se roaga aici de voi de azi dimineatza )).gif

CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 06:59 PM)

E foarte usor de facut si foarte slab calorica.
Eu fac piure de cartofi in care pun lapte degresat, unt si sare, separat calesc bucatele din piept de pui cu ceapa si suc de rosii, cand se raceste compozitia adaug 2 oua batute deasupra sa se lege, apoi intr-o cratita rotunda pun un strat de piure, unul de carnita, altul de piure si asa mai departe. O mai bag la cuptor inca 20 de minute si gata. cand o scot de la cuptor o rastorn pe un platou si arata exact ca un tort, atat e de aspectoasa, iar copii o mananca cu ketchup.
peach
CITAT(Maybeline @ 09-10-2007, 03:52 PM) *

Mai, dar chiar nu ii zice nimeni lui peach reteta? Se roaga aici de voi de azi dimineatza )).gif

CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 06:59 PM)

E foarte usor de facut si foarte slab calorica.
Eu fac piure de cartofi in care pun lapte degresat, unt si sare, separat calesc bucatele din piept de pui cu ceapa si suc de rosii, cand se raceste compozitia adaug 2 oua batute deasupra sa se lege, apoi intr-o cratita rotunda pun un strat de piure, unul de carnita, altul de piure si asa mai departe. O mai bag la cuptor inca 20 de minute si gata. cand o scot de la cuptor o rastorn pe un platou si arata exact ca un tort, atat e de aspectoasa, iar copii o mananca cu ketchup.

merci May pupic.gif
BLUELIFE
Super reteta eu o stiam cu cartofi feliati si carne dar cum ramane cu combinatia :cartofi-carne? sad.gif
axe10
CITAT(peach @ 09-10-2007, 03:40 PM) *

off topic: mi se zbate un ochi de vreo 2 luni si am sunat la doctor si cica singurul lucru care il pot faceeste o injectie in muschiul ochiului scare.gif

Vrei leacuri babesti?...fa cruce la ochi si zi Tatal nostru!!! grin.gif

CITAT(BLUELIFE @ 09-10-2007, 05:12 PM) *

Super reteta eu o stiam cu cartofi feliati si carne dar cum ramane cu combinatia :cartofi-carne? sad.gif

Pai asta e pt persoane care nu tin Monti...puncteaza la WW.
Eu fac musaca mai nou cu dovlecei in loc de cartofi, sau vinete!
May
CITAT(peach @ 09-10-2007, 04:04 PM) *

merci May pupic.gif

Cu placere pupic.gif
Sexymom
Peach acum vroiam sa ti-o pun si eu blum.gif dar mi-a luat-o May inainte, de asta o si tzuc de 100 de ori, ca e mereu pe faza pupic.gif pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 05:15 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 09-10-2007, 05:12 PM) *

Pai asta e pt persoane care nu tin Monti...puncteaza la WW.
Eu fac musaca mai nou cu dovlecei in loc de cartofi, sau vinete!

Buna ideea,mersi pupic.gif

Haideti s ava povestesc ceva ce m-a enervat la culme:stie cineva de netlog?astazi mi-a intrat un tampit si m-a salutat. l-am salutat si eu apoi a inceput sa-mi faca avansuri si cand i-am spus ca sunt maritata si nu ma intereseaza m-a facut in tot felul,si nu a fost singurul pe ziua de azi.Te intreaba ce faci,cum esti si dupa aceea au impresia ca le cazi la picioare desi pe pagina de profil scrie clar:casatorita,nu sunt interesata de relatii sau aventuri.Am decis sa nu imi las pagina vazuta decat de prieteni. sad.gif E revoltator cat de nesimtiti pot fi unii. mad.gif Adica daca esti pe un forum trebuie obligatoriu sa te cuplezi cu cineva? mad.gif
Am bagat 2 tigari dupa faza asta una dupa alta.
May
CITAT(Sexymom @ 09-10-2007, 04:23 PM) *

Peach acum vroiam sa ti-o pun si eu blum.gif dar mi-a luat-o May inainte, de asta o si tzuc de 100 de ori, ca e mereu pe faza pupic.gif pupic.gif

Sau ma tzuci ca sa nu vin cu nuiaua dupa tine? devil.gif pupic.gif
peach
CITAT(BLUELIFE @ 09-10-2007, 04:31 PM) *

Haideti s ava povestesc ceva ce m-a enervat la culme:stie cineva de netlog?astazi mi-a intrat un tampit si m-a salutat. l-am salutat si eu apoi a inceput sa-mi faca avansuri si cand i-am spus ca sunt maritata si nu ma intereseaza m-a facut in tot felul,si nu a fost singurul pe ziua de azi.Te intreaba ce faci,cum esti si dupa aceea au impresia ca le cazi la picioare desi pe pagina de profil scrie clar:casatorita,nu sunt interesata de relatii sau aventuri.Am decis sa nu imi las pagina vazuta decat de prieteni. sad.gif E revoltator cat de nesimtiti pot fi unii. mad.gif Adica daca esti pe un forum trebuie obligatoriu sa te cuplezi cu cineva? mad.gif

)).gif )).gif )).gif bine ca nu folosesti skype blushing.gif

axe10
CITAT(Sexymom @ 09-10-2007, 05:23 PM) *

Deh, May e mai tanara si mai rapida la pus, vezi? blum.gif blum.gif

CITAT(BLUELIFE @ 09-10-2007, 05:31 PM) *

Haideti s ava povestesc ceva ce m-a enervat la culme:stie cineva de netlog?

Eu nu stiu ce e netlog....explicatii va rog....

Trebuia sa nu-l bagi in seama nu sa te enervezi, ca ai copii de crescut!! pupic.gif
BLUELIFE
nu m-am prins ,explica-mi te rog si nu mai rade de mine pokey.gif glumeam pupic.gif

CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 05:38 PM) *

CITAT(Sexymom @ 09-10-2007, 05:23 PM) *

Deh, May e mai tanara si mai rapida la pus, vezi? blum.gif blum.gif

CITAT(BLUELIFE @ 09-10-2007, 05:31 PM) *

Haideti s ava povestesc ceva ce m-a enervat la culme:stie cineva de netlog?

Eu nu stiu ce e netlog....explicatii va rog....

Trebuia sa nu-l bagi in seama nu sa te enervezi, ca ai copii de crescut!! pupic.gif

pe netlog poti sa-ti faci pagina de profil si sa stai de vorba cu oricine prin mesaje sau ca si pe mes.E fainut de altfel intra de curiozitate sa vezi.are si muzica si filmulete,dar atatia tampiti...pazea sorry.gif

Mersi,langa voi e altfel.Voi sunteti de treaba ,fara figuri si tot felul de porcarii in cap dar pana nu te arzi o data nu te inveti... dry.gif

ce-i ala skype?
axe10
CITAT(BLUELIFE @ 09-10-2007, 05:45 PM) *

pe netlog poti sa-ti faci pagina de profil si sa stai de vorba cu oricine prin mesaje sau ca si pe mes.E fainut de altfel intra de curiozitate sa vezi.are si muzica si filmulete,dar atatia tampiti...pazea sorry.gif

Mersi,langa voi e altfel.Voi sunteti de treaba ,fara figuri si tot felul de porcarii in cap dar pana nu te arzi o data nu te inveti... dry.gif

ce-i ala skype?

Pai pe mess nu vorbesti cu oricine....si nici pe skype...acoloa ai un cont si vorbesti ca la telefon numai ca in fata pc-ului si cu casti cu microfon daca ai...nu stiu eu exact ca nu am cu cine vorbi si nu am incercat!

Meniul meu azi:
md: - 3 pere mici
- 3 cremwursti pt copii (ca atarna prin frigider pana ii mananca fi-mea), svaiter, ardei galben si kapia si 1 buc buleta cascaval
pranz: mancare de pui cu gogosari, 3 buc chiftelute (dupa o reteta de pe culinar...dietetice rau!), 3 feliutze chec cu ciuperci si un ardei kapia

Cina sigur va fi numai glucide ca nu am mai mancat de mult....asi face niste paste integrale cu lapte degresat....
BLUELIFE
pai,si aici te intreaba daca vrei sa deschizi fereastra dar de unde sa stii ce vrea?
peach
CITAT(BLUELIFE @ 09-10-2007, 04:45 PM) *

ce-i ala skype?

program de chat la fel ca msn sau icq doar ca are si multe alte aditionale si o foate buna caliatate in caz foloseti webcam si microfon, poti sa cumperi un numar de telefon si poti suna pe orice tel fix..etc
dar pe cit de bun e programul pe atit de multi idioti il folosec si pina te prinzi cum sa setezi optiunile sa nu te poata suna orcine cu video ai parte de show-ri blushing.gif
axe10
Mie imi placea icq cand il foloseam....
peach
CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 05:06 PM) *

si mie..acolo m-a agatat barbata.miu sau invers grin.gif
axe10
CITAT(peach @ 09-10-2007, 06:13 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ...si eu am avut cateva intalniri.... naughty.gif naughty.gif naughty.gif
otilici
Si eu mi-am cunoscut sotul pe net grin.gif
axe10
Lucruri noi aflam... naughty.gif
May
De mine se stie deja ca tot pe net ne-am agatat )).gif dar oti ne face surprize grin.gif
otilici
CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 06:29 PM) *

Lucruri noi aflam... naughty.gif

M-ai prins lol.gif lol.gif tease.gif
axe10
Buey, eu nu stiu nimic....m-ati vazut ca pun intrebari de-astea "indiscrete"...bravo voua !!!
La mine a fost la servici. Acum s-au angajat niste baietei abia scosi din facultate , inalti cu cracii lungi si i-am zis barbatului meu...vezi draga eu nu am avut din ce sa aleg...acu era momentul....saracul, cat ma suporta!!! rolleyes.gif

Am vazut-o pe Pisik la "Observator"!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif ....maine o vad in persoana, ca nu am mai vazut-o de juma de an!!
bubbles
Fetele am si eu o intrebare.Am luat azi lipii si are una 200g si nu stiu cum sa o punctez eusa_think.gif .E cu susan si e atat de buna drool.gif .Sa o punctez ca pe o lipie mare 4p?
axe10
CITAT(bubbles @ 09-10-2007, 07:31 PM) *

Fetele am si eu o intrebare.Am luat azi lipii si are una 200g si nu stiu cum sa o punctez eusa_think.gif .E cu susan si e atat de buna drool.gif .Sa o punctez ca pe o lipie mare 4p?

Normal ca si una mare,nu stiu punctajul ca sunt la servici!
bubbles
Mersi Axe hug.gif
axe10
Dar cum e lipia asta cu susan?...eu stiu numai lipia aia din care se face shaorma, arabeasca!
bubbles
E cam tipul ala cum e cea arabeasca numai ca e putin pufoasa iar deasupra are muuuult susan drool.gif .
axe10
Noapte buna fetele...ma carabanesc si eu acasa la familia mea care ma asteapta....

O zi buna maine, ne intalnim pe joi pt impresii de la siab si sa va dau de veste ce am cumparat din IKEA!
ramonavlas
Buna seara, buna seara............
In sfarsit reusesc sa mai intru si eu pe la voi.
Sambata noaptea am facut primul party in Bridge Grill si a iesit super tare. Abia astept sambata viitoare sa o luam de la inceput. A fost f multa lume, ne-am distrat extraordinar.
Cu dieta nu ma luat saptamana asta ca sunt cu rusii "pe cap".
De ieri lucreaza si prietenul meu la mine in firma si e chiar mai bine decat ma asteptam. Adica am crezut ca daca suntem si la servuci impreuna, si acasa....ma cam satur. Nici pe departe. Bine, la munca nu stam toata ziua "bot in bot" dar ne mai intalnim si pe acolo.
Duminica vine mama lui, care sta la Craiova, si mergem la Sovata (ca ea cu sotul ei merg durect acolo) sa ne cunoastem.... cheer.gif
In reste sunt bine.....maine am o zi grea ca dau salariile, azi am avut o gramada de lucru cu contabilii la statele de plata, dar maine voi face fericiti peste 100 de oameni cheer.gif
V-am pupat pe fiecare in parte si sper sa mai intru pe la voi cat de curand........
Ella79

Ramona, ce ma bucur ca ai aparut!!
Nu-mi dai si mie un salariu, )).gif ca uite ce cuminte sunt?
May
Si eu vreau salariu, lunar daca se poate )).gif ramona pupic.gif
bubbles
Da vreau si eu salar grin.gif daca tot e pe gratis lol.gif

CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 07:52 PM) *

CITAT(bubbles @ 08-10-2007, 07:47 PM) *

Apropo..am fost la magazin si am vazut intr-o vitrina frigorifica ca scria CRENWUST POLONEZ si primul meu gand a fost la tine grin.gif

Mi-am facut pofta deja....te gandeai ca e gros?! sau naughty.gif naughty.gif naughty.gif ca e Monti?

Uitasem sa iti raspund la intrebare ...
Si tu acuma grin.gif .M-am gandit prima oara ca e de mancare ca doar sunt gurmanda si apoi ... la grosime lol.gif
uka
CITAT(Pisik @ 09-10-2007, 10:31 AM) *

CITAT(uka @ 08-10-2007, 11:00 PM) *

PISIK aratai f bine azi, si frumos standul vostru
pup

AI FOST AICI SI NU AI VENIT LA MINE???? DE CE????? Chiar simteam nevoia sa vad o fata prietenoasa sad.gif

cand am fost eu la siab, erai f suparata pe femeile care se ocupau de vitrina voastra, le puneai sa le faca gigea...

hhhmmm, nu am venit ptr ca prfer sa raman doar un nick pe forum...eu zic k e mai bine asa...
May
Oricum nu esti doar un nick pe forum wink1.gif
daconst
CITAT(uka @ 09-10-2007, 10:27 PM) *

CITAT(Pisik @ 09-10-2007, 10:31 AM) *

CITAT(uka @ 08-10-2007, 11:00 PM) *

PISIK aratai f bine azi, si frumos standul vostru
pup

AI FOST AICI SI NU AI VENIT LA MINE???? DE CE????? Chiar simteam nevoia sa vad o fata prietenoasa sad.gif

cand am fost eu la siab, erai f suparata pe femeile care se ocupau de vitrina voastra, le puneai sa le faca gigea...

hhhmmm, nu am venit ptr ca prfer sa raman doar un nick pe forum...eu zic k e mai bine asa...

Ce tare esti... lol.gif
Da cine te-a speriat asa??? lol.gif naughty.gif
ina_ceva
Peach asta e pentru varianta mea de musaca:

carne tocata amestec (vita+porc), ceapa, ardei, masline, ciuperci, verdeata si 1 ou (la 250gr carne).

Am calit ceapa, am pus carnea tocata si am fiert, apoi am pus legumele si putin sos de rosii si am mai lasat 5min; dupa ce s-a racit compozitia, am adaugat oul. Am dat la cuptor musacaua si am tinut-o 40 de min.
dany
CITAT(bubbles @ 09-10-2007, 12:57 PM) *

MD
20 g lipie cu susan 1p

Pranz:

20 g lipie susan 2p

De ce ai punctat diferit cantitati diferite la lipia cu susan ??????

CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 04:15 PM) *

Asa leac babesc stiam si eu , Sorina ! si mai stiam unul : in timp ce faci cruce pe ochi spui . daca te bati de bine , bate-te pana maine .... daca te bati de rau , opreste-te !!!! Nu rade.....asa stiam eu !
CITAT(peach @ 09-10-2007, 05:13 PM) *

CITAT(otilici @ 09-10-2007, 05:20 PM) *

Si eu mi-am cunoscut sotul pe net grin.gif

)).gif )).gif Wooowww.... uite cum mai zice lumea cate ceva nou )).gif )).gif

CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 07:08 PM) *

Dar cum e lipia asta cu susan?...eu stiu numai lipia aia din care se face shaorma, arabeasca!

Cum se face lipia arabeasca ??????????????????????
CITAT(ramonavlas @ 09-10-2007, 07:47 PM) *

De ieri lucreaza si prietenul meu la mine in firma si e chiar mai bine decat ma asteptam. Adica am crezut ca daca suntem si la servuci impreuna, si acasa....ma cam satur. Nici pe departe. Bine, la munca nu stam toata ziua "bot in bot" dar ne mai intalnim si pe acolo.

Ma bucur ca totul e ok , Ramo !!!!!!!!!!!!!!!!!! Asteptam noutati si poze cand ai timp si chef !!!

CITAT(uka @ 09-10-2007, 08:27 PM) *

Offffffff , Uka !!!! hug.gif Simt un ton pesimist in postarea ta !!! S-a intamplat ceva ??????? hug.gif

CITAT(ina_ceva @ 09-10-2007, 10:39 PM) *

Peach asta e pentru varianta mea de musaca:

carne tocata amestec (vita+porc), ceapa, ardei, masline, ciuperci, verdeata si 1 ou (la 250gr carne).

Am calit ceapa, am pus carnea tocata si am fiert, apoi am pus legumele si putin sos de rosii si am mai lasat 5min; dupa ce s-a racit compozitia, am adaugat oul. Am dat la cuptor musacaua si am tinut-o 40 de min.

La cate puncte a iesit portia , Ina ??? Cata cantitate / portii ti-au iesit ?

Daca am folosi doar carne tocata de vita am iesi mai ieftin , nu ? ( la puncte .....ca la bani e mai scumpa carnea de vita tocata ... )
emu
CITAT(BLUELIFE @ 09-10-2007, 10:31 AM) *
Haideti s ava povestesc ceva ce m-a enervat la culme:stie cineva de netlog?astazi mi-a intrat un tampit si m-a salutat. l-am salutat si eu apoi a inceput sa-mi faca avansuri si cand i-am spus ca sunt maritata si nu ma intereseaza m-a facut in tot felul,si nu a fost singurul pe ziua de azi.Te intreaba ce faci,cum esti si dupa aceea au impresia ca le cazi la picioare desi pe pagina de profil scrie clar:casatorita, nu sunt interesata de relatii sau aventuri. Am decis sa nu imi las pagina vazuta decat de prieteni. sad.gif E revoltator cat de nesimtiti pot fi unii. mad.gif Adica daca esti pe un forum trebuie obligatoriu sa te cuplezi cu cineva? mad.gif

lol.gif ce tare... si tu repede te pui la mintea tuturor... si te si enervezi; vezi daca esti prea draguta blum.gif
Apropo de skype... dadeam si eu block in veselie la inceput cand mi-am facut contul... enervant dom'ne enervant smile.gif

Ella, numai probleme in ultima vreme uff. Sper sa scapi cat mai repede hug.gif

Axe, cum e checul cu ciuperci? Suna delicios.

Bubbles, ai punctat si susanul de pe lipie?

Si eu pe lista cu salarii, va rog )).gif Ramona, da... m-ai notat?! lol.gif

Uka, ce s-a-ntamplat?

Eu n-am mancat decat 3 mere pana acum (e 5pm aici) si un mini sandwich de la Subway... acum ii calculez punctajul. Revin.

Ok, dupa calculul meu ies 2.5 puncte pt sandwich; dupa valorile de pe site ies 3.5 puncte. Cred ca aleg a doua varianta?! N-am punctat decat painea, ca pe chifla, 2 felii super subtiri de piept de curcan si 2 lingurite maioneza light.
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Bun bancul , Miha !!!!!!

p.s. Simteam nevoia sa spun ceva cand am vazut ce liniste e pe aici la ora asta lol.gif
emu
Miha, cat timp v-a luat sa faceti marturiile?
emu
3 mere 0
1miniTurkeyBreastSubway 3.5
1ChocoMint 0.6
200grRoastBeef 6.6
50gr paine 2.5
casserole 3
1ltaSmantana 0
romaine 0
1felAmCheese 1
----------------------------------------
Total azi 17.2 puncte blink.gif mai mananc un mar, ca sa fie 18; nu vreau sa economisesc (inca) )).gif - m-am intors la 18p ca nu fac suficienta miscare (sau cel putin asa mi se pare).

Azi iar 35 min pe treadmill, am marit viteza un pic, si am parcurs 3.5 km...

Sa aveti o zi buna smile.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Nu stiu daca v-am zis dar peste drum de noi se mai construieste un bloc si de la 7 dimineata bat astia ca nebunii blink.gif .
Dany scuze de greseala ,dar pana la urma am mancat mai mult asa ca am punctat toata lipia care am mancat`o cu 8p wink1.gif
Emu trebuie punctat si susanul? blink.gif
Azi vine mama cheer.gif .Abia astept grin.gif ca sa ma ingrijeasca ca am racit ill.gif grin.gif
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 07:30 PM) *

Acum s-au angajat niste baietei abia scosi din facultate , inalti cu cracii lungi si i-am zis barbatului meu...vezi draga eu nu am avut din ce sa aleg...acu era momentul....

Inca nu e timp pierdut tease.gif

CITAT(danyhoney @ 10-10-2007, 12:07 AM) *

Ma bucur ca totul e ok , Ramo !!!!!!!!!!!!!!!!!! Asteptam noutati si poze cand ai timp si chef !!!

Sustin cererea lui dany-dulce. Abia astept sa vad poze wink1.gif .Sa fiti fericiti impreuna!

CITAT(danyhoney @ 10-10-2007, 12:07 AM) *

Daca am folosi doar carne tocata de vita am iesi mai ieftin , nu ? ( la puncte .....ca la bani e mai scumpa carnea de vita tocata ... )

Total: 4 portii cu 7p/portie

{ 240gr carne amestec 16p, ulei 1p, legume (o ceapa, 1 ardei, 2 rosii, o mana ciuperci) 0p, 5masline verzi 0.5p, smantana 0.5p, 1 ou 2p, cartofi 2p/portie }

Lipia de care vorbeste Andreea e f buna.
E ca o turta intinsa si unele au si mac, sare deasupra.

Nu stiu daca punctajul se pastreaza totusi ca la lipiile de shaorma. Eu am punctat-o ca pe paine, pt ca e asemanatoare cu coaja de paine + ca e crescuta.

Cumparam lipii de la bicaz chei sau de la bicaz ardeal (nu mai stiu exact care) si aveau brutarie chiar in centru. tease.gif
bubbles
Eu am cumparat`o din oras Ina tease.gif .Stiiu de care zici tu din Bicaz dar care am luat eu nu sunt chiar atat de pufoase blum.gif
ina_ceva
Nu sunt chiar atat de pufoase, dar nici ca lipiile de shaorma nu sunt, nu?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.