Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
AAA...nu .. in nici un caz.Sunt ceva mai pufoase ca alea uscate grin.gif .Tu ce faci?Cand vii pe acasa?
ina_ceva
In primul WE din noiembrie wink1.gif . Tu unde vei fi, in Piatra cumva?
bubbles
Incerc sa vin .. dar cred ca voi fi aici ca trebuie sa merg la cursuri wink1.gif .Vorbim inainte hug.gif
michelle
Neata!

CITAT(emu @ 10-10-2007, 02:59 AM) *

Miha, cat timp v-a luat sa faceti marturiile?

Nu am inceput sa le facem.. Am abordat o strategie care nu ne-a mers. Trebuie sa aplicam alta grin.gif
peach
Neata fetele

Ina merci pt reteta pupic.gif ..o sa incerc maine..azi nu maninc carne...carne tocata de pui sau vita

Dany iti dai seama ca am incercat tot ce-i posibil de 2 luni si ceva..inclusiv ca ar putea sa fie pe fond de stress ..si tot degeaba. Mi-am luat Mg + Ca si Zinc separat,nu le aveau impreuna..poate poate

De dieta nu va mai spun nimic ..dearece am niste praline care nu ma lasa sa dorm..si am grija lor deocamdata. Maine sper sa joc tenis si poate o sa ard vre-o juma de bomboana

azi la prinz paste

in rest sunt extrem de obosita seara dupa 6 nu-mi mai misc dorsalul de pa canapea sad.gif
daconst
Salutare fetili!

Eu sunt cu dieta in pom,dar am noroc ca nu ma lasa fi-miu sa dorm noaptea si asa mai slabesc si eu. doh.gif
Ne pregatim sa iesim afara ca e soare si profitam cit mai putem.

Azi e ziua micutului Darius,face un anisor,bietul de el si nici macar n-a iesit o zi din spitale.La multi ani Darius!

Dany,Ganesha,vroiam sa va spun ca am scris pe la clinici pe aici in legatura cu operatia lui si am dat de o doctorita romanca. cheer.gif
Parintii au luat legatura cu ea si se pare ca-i va ajuta mult sa poata sa faca operatia.Ieri cind mi-a scris tipa am fost tare fericita.Parca am vazut soarele pe strada lui Darius.Asa ca DD are grija de toti copii bolnaviori! floare.gif
michelle
CITAT(emu @ 10-10-2007, 07:02 AM) *

casserole 3
romaine 0

Ce sunt casserole si romaine? blum.gif Cred ca ai mai explicat, dar am uitat..
bubbles
CITAT(peach @ 10-10-2007, 09:55 AM) *

De dieta nu va mai spun nimic ..dearece am niste praline care nu ma lasa sa dorm..si am grija lor deocamdata. Maine sper sa joc tenis si poate o sa ard vre-o juma de bomboana

Peach exact asa patesc si eu .. daca am ceva bun in casa numai la acel lucru ma gandesc si pana nu gust(asta daca nu devorez tot) simt ca mor lol.gif .Este o vorba .. "Mi-e pofta de mi se umfla o tzatza" (scuzati blush.gif)

La Multi Ani DARIUS !!!!! Fie ca Bunul Dumnezeu sa iti dea putere
michelle
CITAT(daconst @ 10-10-2007, 11:37 AM) *

Dany,Ganesha,vroiam sa va spun ca am scris pe la clinici pe aici in legatura cu operatia lui si am dat de o doctorita romanca. cheer.gif
Parintii au luat legatura cu ea si se pare ca-i va ajuta mult sa poata sa faca operatia.

Multa sanatate lui Darius! hug.gif
La multi ani!
peach
CITAT(bubbles @ 10-10-2007, 10:44 AM) *

Peach exact asa patesc si eu .. daca am ceva bun in casa numai la acel lucru ma gandesc si pana nu gust(asta daca nu devorez tot) simt ca mor lol.gif .Este o vorba .. "Mi-e pofta de mi se umfla o tzatza" (scuzati blush.gif)

bine ca doar gusti..eu am grija lor sa le termin grin.gif

La multi ani Darius! floare.gif Sper sa poate face operatia cit mai repede.
danyhoney
CITAT(daconst @ 10-10-2007, 10:37 AM) *

Azi e ziua micutului Darius,face un anisor,bietul de el si nici macar n-a iesit o zi din spitale.La multi ani Darius!

Parintii au luat legatura cu ea si se pare ca-i va ajuta mult sa poata sa faca operatia.

Multumesc pentru vesti , Danutza ! pupic.gif

LA MULTI ANI , DARIUS !!!!!!!

Sa dea Doamne-Doamne sa te faci bine si sa fii sanatos tun de acum incolo !!!!!!
emu
CITAT(michelle @ 10-10-2007, 04:41 AM) *
Ce sunt casserole si romaine? blum.gif Cred ca ai mai explicat, dar am uitat..

Casserole ii zice la o mancare de dovlecei, ca un fel de musaca, numai ca se paseaza dovleceii in loc sa se puna in straturi. Eu am facut-o pe asta din 2 dovlecei, 2 zucchini, putina ceapa rosie, 2 ciuperci, 1 ou, 1 lingura margarina light, 100gr branza cheddar si piper negru.

Am fiert dovleceii si zucchini timp de 10 min i-am scurs si apoi i-am pasat; i-am amestecat cu restul ingredientelor si la cuptor cu ei, la foc mediu timp de 25 min (ca n-a fost stratul asa de gros) in forma de cozonac/chec care se unge in prealabil (am folosit spray). Cuptorul se incalzeste dinainte.

Se mai pot adauga bread crumbs, ardei de tot felul, rosii si ce alte legume si mirodenii vreti/aveti in casa (chiar si bacon sau alt fel de carne, in cantitate foarte mica). Se poate folosi orice fel de branza mai tare (sa nu fie crema de branza ca iese prea apoasa).

Retete de casserole/quiche sau cum s-o mai numi smile.gif

Romaine e un fel de salata verde. O mananc in combinatie cu salata iceberg si spanac deseori.

Bubbles eu zic sa incerci sa punctezi si susanul ala...

Sper si eu sa-i mearga totul perfect lui Darius si operatia sa se faca cat mai curand.
Pisik
Azi a venit Lavi sa ma viziteze. Tare bine mi-a facut, desi cred ca am speriat-o cu fata mea obosita dry.gif
Ea e asa tonica si draguta, chiar mi-a parut tare bine ca am vazut-o )).gif

Asa ca daca treceti pe aici, intrebati si de un suflet amarat de copil blum.gif
bubbles
Uff am scapat in niste farneturi .. saratele .. Am fost si la skoda si am facut un drive test cu noua fabia...si s-ar putea sa ne luam una Fabia Elegance grin.gif
bubbles
Noua Fabia
uka
nu e genul meu fabia...

nu s-a intamplat nimic....dar cred k e mai bine asa...
michelle
Neata!

Va invit sa cititi un articol despre Wentworth Miller (Michael Scofield)
peach
CITAT(michelle @ 11-10-2007, 08:40 AM) *

Neata!

frisch fleisch naughty.gif
Pisik
Neatza!

Acum m-am dus si eu in urma si am vazut postarea Ukai, imi scapase pagina aceea. Este a doua oara pe forum cand simt ca platesc greselile altora, cand simt ca sunt pusa in aceeasi oala cu niste fete din cauza carora s-au creat conflicte. Chiar nu stiu ce ti-am facut Uka sau ce impresie ti-am lasat, dar imi pare rau sa vad ca sunt judecata gresit.....ce crezi ca ti se intampla daca veneai sa ma saluti? Nu stiu, poate sunt eu prea obosita, dar nu inteleg.....in fine....poate nici nu trebuie.

Va pup fetelor si va doresc o zi buna!
danyhoney
CITAT(peach @ 11-10-2007, 09:16 AM) *

CITAT(michelle @ 11-10-2007, 08:40 AM) *

Neata!

frisch fleisch naughty.gif

lol.gif Oare cate puncte o avea la 100 gr ? lol.gif
daconst
Pisik,draga,noi am mai vorbit si cum ti-am mai spus e bine sa te doara in cot citeodata.Serios acum. pupic.gif
Eu am reusit sa ignor ce ma deranjeaza si pur si simplu sa nu bag in seama parerea altora,care mie nu-mi ajuta la nimic.Si tare bine-mi e. cheer.gif
Nu cred ca Uka a vrut sa te faca sa te simti prost,dar banuiesc ca e si ea influentata ca alte fete de persoane care obisnuiesc sa abereze la greu si care sufera de paranoia si mania persecutiei.Sorry,dar e parerea mea si cine se simte nu ma intereseaza absolut deloc!
Pisik
CITAT(daconst @ 11-10-2007, 11:01 AM) *

Pisik,draga,noi am mai vorbit si cum ti-am mai spus e bine sa te doara in cot citeodata.Serios acum. pupic.gif
Eu am reusit sa ignor ce ma deranjeaza si pur si simplu sa nu bag in seama parerea altora,care mie nu-mi ajuta la nimic.Si tare bine-mi e. cheer.gif
Nu cred ca Uka a vrut sa te faca sa te simti prost,dar banuiesc ca e si ea influentata ca alte fete de persoane care obisnuiesc sa abereze la greu si care sufera de paranoia si mania persecutiei.Sorry,dar e parerea mea si cine se simte nu ma intereseaza absolut deloc!

Stiu, iubita, tu ai mare dreptate, dar eu sunt un pic mai sensibila acum si orice lucru marunt ma poate face sa ma simt bine sau nasol. Daca Uka ar fi venit sa ma salute m-as fi simtit f bine, asa cum m-am simtit ieri cand a venit Lavi, iar vorbele ei cu substrat m-au facut sa ma simt destul de naspa, mai ales ca nu inteleg de unde vine teama asta, nu cred ca am facut vreodata ceva rau cuiva de aici, nu am avut nici un conflict cu nimeni si atunci, de ce sa se fereasca lumea de mine?
danyhoney
Pisi , NU-TI MAI BATE CAPUL !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ai destule alte griji !!!!! hug.gif Danutza are dreptate : sa te doara drept in cot ( cu toate ca nu e prea placuta durerea )).gif ) de ce zice / crede lumea . Ma refer la lume in general !
daconst
Pisik,mai spune-ne si noua cind te filmeaza astia ca eu de cid s-a deschis targul asta de masini ma tot uit dupa tine,sa te vad si in miscare,nu doar in poze. )).gif

Dany,citi metrii patrati are casuta voastra...cred ca ai mai spus,dar eu uit. give_rose.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 11-10-2007, 10:18 AM) *

Dany,citi metri patrati are casuta voastra...cred ca ai mai spus,dar eu uit. give_rose.gif

132 mp locuibili . Pe langa astia mai vine beciul , scarile , debaraua , camera dintre casa si garaj . Dar nu arata asa de mare ( parerea mea ) .Eu stiam de 128 , parca , dar ... greseam doh.gif

De ce intrebi ? Va luati casa ? Cand ? Cum ai vrea sa fie ? Intreb si eu .... naughty.gif
daconst
Mersi mult. pupic.gif
Asa mi se parea si mie ca e mai mica,dar e destul de spatioasa.Ai mai facut poze cu totul gata?ma refer la camerele de sus?
Ce mai face Digi??? naughty.gif lol.gif
danyhoney
Pai, pozele le-am pus cand am terminat totul blum.gif

Digi asteapta sa nu mai ploua ca sa-l luam la intrebari )).gif )).gif

Ne mai zici ceva de flacaul tau ? Ceva poze noi ? naughty.gif hug.gif
daconst
Dany,vad ca nu mai ai poze la semnatura...le-ai ascuns? sad.gif
Noroc cu tine ca am uitat sa mai pun ceva poze cu Lucas.Acum se incarca.
Ce mai face?Hm,oare v-am spus ca a cazut in cap?Mda,din patul nostru,noroc ca nu e asa inalt,dar a avut un cucui de toata frumusetea direct in frunte.A trecut acum.
Noaptea are bazdaci si se cam trezeste,dar cica e o faza si asta cind merg de-a busilea ca ei raman cuplati cu mersul si in somn se trezesc.Iar el sare direct in patru labe si apoi deschide ochii. lol.gif

Ella,cum te mai simti?Nu s-a umflat buza sau ceva dupa operatie?
Mai mergi pe jos la servici?Ce-ti mai face masinuta?Are loc de parcare? naughty.gif
Am vazut un reportaj din Buc si m-a luat groaza cum se circula.Iar in metrou e mai naspa.Si solutii nu prea se intrevad,culmea.
danyhoney
Plin de viata ca si ma-sa pustiul tau ,Danutza naughty.gif

Da , am scos pozele de la semnatura dar le poti vedea aici
daconst
Am mai pus pozici noi aici

Dany,mersi,ma pun pe studiat. salut.gif

Dany,nu vazusem toate pozele,super arata totul gata.Si m-ai dat gata cu ordinea la tine.Moama ce frumos stau hainutele aranjate...
Pina la urma cite camere sunt ca eu am vazut doar 3?sau nu-s toate pozate?Adica sus cite camere sunt?

Noni,ce mai faci??? cheer.gif
Cum stai cu greturile?
Pe la noi nu mai scrii? sad.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 11-10-2007, 11:18 AM) *

Pisik,mai spune-ne si noua cind te filmeaza astia ca eu de cid s-a deschis targul asta de masini ma tot uit dupa tine,sa te vad si in miscare,nu doar in poze. )).gif

Dany,citi metrii patrati are casuta voastra...cred ca ai mai spus,dar eu uit. give_rose.gif

Dana, am aparut la stiri la Antena 1, in rest mai apar dminica la Natinal, o sa ma vedeti penet probabil cand vor pune emisiunea, la OTV habar nu am cand ma da si cum, ca nu ma uit.....
Ella79
Daconst, acum ma simt ok cu maseaua. Am fost putin umflata, dar intr-o zi s-a retras. Trebuie sa merg azi sau maine la control sa imi scoata firele.
La serviciu nu prea am mai mers pe jos zilele astea ca a fost vremea urata. Dar nici cu masinuta mea nu mai vin din cauza traficului. Am facut intr-o zi o ora incheiata de la mine de acasa (Unirii) pana la birou (calea Victoriei). Si cand am ajuns n-am gasit nici loc de parcare si a trebuit sa platesc 5 ron / ora in parcare la Hilton. doh.gif
Masinuta mea sta acum saraca parcata in spatele blocului, mi-e asa de dor sa ma plimb cu ea...
Mai nou la birou fie ma duce tata (care lucreaza aproape de mine) sau o colega care are Smart si gaseste loc de parcare pt el sau cu taxi-ul. Imi ia 10 lei si scap de balamuc.
In metrou nu pun piciorul. Joia trecuta am trecut prin pasaj pe la Universitate si au incercat unii sa ma talhareasca, deci, nu, multumesc!
Bucurestiul a devenit insuportabil.
bubbles
Buna ziua.Am aterizat si eu putin pe aici ca in rest stau dupa mama )).gif .Mi-am luat bicicleta de camera yahoo.gif si sunt atat de fericita smile.gif .
May
Neatza biggrin.gif

dana ce tare e pustiul tau, te compatimesc deja pt coada de femei pe care or sa o ai la usa casei si de cand o sa mearga la scoala si o sa te traga mamicile prin colturi sa te intrebe de ce lucas nu se uita la fetele lor )).gif

ella mama, dar numai la tine se strang? Intai incearca sa te fure in metrou si acum in pasaj? sad.gif numai nenorociti pe toate drumurile dry.gif. Ma bucur ca nu mai esti umflata la fata, asa macar te poti bucura de complimentele la adresa frezei grin.gif

pisik cand apar emisiunile pe net, poate ne dai si noua link.urile hug.gif

bubule felicitari de bicicleta si nu uita ca nu e cuier de haine wink1.gif

Cu mine totul e ok, toate ca de obicei, socra-meu spala azi capacul unei oale cu periuta mea de unghii... nimic iesit din comun )).gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 11-10-2007, 02:05 PM) *

ella mama, dar numai la tine se strang? Intai incearca sa te fure in metrou si acum in pasaj? sad.gif numai nenorociti pe toate drumurile dry.gif. Ma bucur ca nu mai esti umflata la fata, asa macar te poti bucura de complimentele la adresa frezei grin.gif

Nu iubita, a fost una si aceeasi ocazie, din ferciire.
May
CITAT(Ella79 @ 11-10-2007, 01:16 PM) *

Nu iubita, a fost una si aceeasi ocazie, din ferciire.

Din fericire sad.gif
Monic
Miha, mie chiar nu mi se pare simpatic tipul ala, nu e chiar atat de bun ca babuinii postati de Peach zilele trecute... sau poate sunt eu mai vegetariana zilele astea
Pisik, daca as fi in Bucuresti eu as veni sa te vad... sincer floare.gif
Oi fi eu tare naiva si pe dinafara din toate(ca asa sunt eu), dar mie chiar mi-ar face placere sa ma intalnesc cu voi, sa va cunosc in persoana si sa barfim face to face wink1.gif blum.gif sa imi mai racesc si eu gura ca prea mi-s singura si nu am cu cine
Zilele astea am invitat-o pe prietena mea din tara sa vina la mine vreo cateva zile sa mai am si eu cu cine schimba o vorba, ca de Paul m-am saturat grin.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 11-10-2007, 11:09 AM) *

Am mai pus pozici noi aici

Dany,nu vazusem toate pozele,super arata totul gata.Si m-ai dat gata cu ordinea la tine.Moama ce frumos stau hainutele aranjate...
Pina la urma cite camere sunt ca eu am vazut doar 3?sau nu-s toate pozate?Adica sus cite camere sunt?

Ce indemanatic e Lucas , deja si-a gasit meseria lol.gif lol.gif

La etaj avem 3 camere : dormitor, dressing si camera de oaspeti . La parter e biroul si living + esszimmer.
Monic
Miha, tu cum mai stai cu pregatirile de nunta? Emotii, ceva? grin.gif

Dana, eu chiar nu inteleg cand a crescut Lucas atat de mare, ca doar acum nu de mult spuneai ca esti graviduta. Pentru mine este incredibil cat de repede creste rolleyes.gif
michelle
CITAT(Monic @ 11-10-2007, 02:51 PM) *

Miha, tu cum mai stai cu pregatirile de nunta? Emotii, ceva? grin.gif

Inca nu am intrat in panica, si nici nu am emotii, desi mai am o gramada de facut..
Trebuie sa ne apucam sa ne confectionam marturiile (cutiute "tort"), cardurile de masa. Tre sa mai mergem sa cautam costum si pantofi pt el, si pt mine ciorapi (cu banda adeziva) si sutien (push-up).
Trebuie sa imi fac programare la dermato.. eu am ten acneic si as vrea un tratament, macar pe termen scurt. Plus niste riduri vizibile pe care as vrea sa le atenuez cumva..
Plus dantura.. as vrea sa imi albesc dintii. Am avut acum cateva luni Lacalut White si parca mi se albisera bine.

Mi-e groaza ca ma tot uit pe accuweather la prognoza si am vazut o saptamana de ploaie (20-25 oct) doh.gif

Plus nu m-am hotarat cum sa imi fac parul, nu imi sta bine nicicum.. Tot ce stiu e ca vreau 1-2 flori naturale in par.
Monic
Miha, eu zic sa te apuci din timp, ca la urma nu apuci sa le faci pe toate. Uite eu am ajuns ca in ultimele cateva zile sa nu mai am nimic de facut. Si a fost tare bine. Macar sa iti faci o lista unde sa treci exact ce mai ai de facut...
Cu vremea... si ce daca ploua? ca doar nunta va fi inauntru, nu sub cerul liber wink1.gif iar din cate imi aduc eu aminte in perioada aceea nu prea ploua de obicei
peach
CITAT(Maybeline @ 11-10-2007, 01:05 PM) *

Cu mine totul e ok, toate ca de obicei, socra-meu spala azi capacul unei oale cu periuta mea de unghii... nimic iesit din comun )).gif

)).gif )).gif )).gif tot e mai bine decit cu cea de dinti grin.gif
Monic
cu parul... eu zic sa ceri parerea unei coafeze si fa-ti o proba, iar daca nu iti place mergi la alta. Mie tare bine mi-a prins ca am fost la o proba, si chiar si tipa mi-a spus ca asa macar stie ce vreau si ce are de facut

CITAT(peach @ 11-10-2007, 02:15 PM) *

CITAT(Maybeline @ 11-10-2007, 01:05 PM) *

)).gif )).gif )).gif tot e mai bine decit cu cea de dinti grin.gif

...si tot e mai bine decat capacul de la toaleta lol.gif
peach
http://www.flickr.com/photos/9613794@N05/1540320343/ )).gif e din familie
michelle
CITAT(Monic @ 11-10-2007, 03:17 PM) *

cu parul... eu zic sa ceri parerea unei coafeze si fa-ti o proba, iar daca nu iti place mergi la alta. Mie tare bine mi-a prins ca am fost la o proba, si chiar si tipa mi-a spus ca asa macar stie ce vreau si ce are de facut

Da, o sa merg, dar la Botosani.. cand mai ajung

CITAT(Monic @ 11-10-2007, 03:17 PM) *

...si tot e mai bine decat capacul de la toaleta lol.gif

Sau cu peria de curatat wc

CITAT(Monic @ 11-10-2007, 03:14 PM) *

Cu vremea... si ce daca ploua? ca doar nunta va fi inauntru, nu sub cerul liber wink1.gif iar din cate imi aduc eu aminte in perioada aceea nu prea ploua de obicei

Da, stiu.. si noi zicem ca doar nu facem nunta la tzara sa fie noroi )).gif Dar parca as vrea sa fie vreme buna, sa putem face poze, sa nu ne zorim.. grin.gif

CITAT(Monic @ 11-10-2007, 03:14 PM) *

Miha, eu zic sa te apuci din timp, ca la urma nu apuci sa le faci pe toate. Uite eu am ajuns ca in ultimele cateva zile sa nu mai am nimic de facut. Si a fost tare bine. Macar sa iti faci o lista unde sa treci exact ce mai ai de facut...

Da, asa e.. Tot timpul imi mai amintesc ca mai am ceva nou de facut. Tre sa mi le notez pe toate, sa nu le uit.
Trebuie sa mai strangem confirmarile (nici nu am impartit toate invitatiile), sa facem aranjarea pe mese, sa stabilim meniul.. Sa vedem cum procedam cu persoanele vegetariene.. etc etc etc )).gif
danyhoney
Ia uite aici , Miha ! )).gif invitatie valabila de , fapt , pentru toata lumea smile.gif
BLUELIFE
Salutareeeee yahoo.gif
Pisik nu fi suparata poate chiar sigur nu avrut sa te supere,si stii ceva ia intra tu in jurnalul meu sa vezi cum te lauda unii floare.gif
Fetele care au avut peripetii pe net tare curioasa as fi sa aud ce ati mai patit si voi.

Peach,Otilici May si apropo individul a intrat a doua zi si si-a cerut scuze doh.gif
BLUELIFE
Danysuper poze w00t.gif

Michelle draga mea ,te admir.Eu nu m-am putut nici atunci(eram prea aeriana doh.gif )dar nici acum nu m-as incumeta sa ma ocup de atatea,cred ca as claca,desi probabil ca te cuprinde febra si efectiv nu realizezi ce aglomerata esti.Iti doresc din suflet sa iasa totul ca in poveste si chiar mai frumos.Dorim Tort Virtual grin.gif

Si nunta mea a avut loc in noiembrie si a fost atat de cald ca ni s-a topit tortul ,iar eu eram in rochita fara maneci si mi-era cald.Imi inchiriasem blanita si nu am folosit-o decat in biserica. )).gif

CITAT(peach @ 11-10-2007, 03:26 PM) *

Mda, meserie de mic se-nvata... lol.gif
emu
CITAT(daconst @ 11-10-2007, 04:49 AM) *

Dany,vad ca nu mai ai poze la semnatura...le-ai ascuns? sad.gif
Noroc cu tine ca am uitat sa mai pun ceva poze cu Lucas.Acum se incarca.
Ce mai face?Hm,oare v-am spus ca a cazut in cap?Mda,din patul nostru,noroc ca nu e asa inalt,dar a avut un cucui de toata frumusetea direct in frunte.A trecut acum.
Noaptea are bazdaci si se cam trezeste,dar cica e o faza si asta cind merg de-a busilea ca ei raman cuplati cu mersul si in somn se trezesc.Iar el sare direct in patru labe si apoi deschide ochii. lol.gif

hahaha ce tare e Lucas... e imposibil sa nu-ti smulga un zambet (cel putin) zilnic smile.gif

Ca veni vorba de traficul din Bucuresti... cum e drumul aeroport-centura? Daca are cineva idee si-mi poate raspunde... apreciez efortul smile.gif

Miha, ce sa le faci la riduri? Ce riduri? Vrei sa iti faci botox?
E dulce rau actorul ala... n-am vazut nici un episod din Prison Break.. n-am auzit de serial decat aici pe forum )).gif

CITAT(peach @ 11-10-2007, 08:26 AM) *

lol.gif

Ieri n-am mai apucat sa scriu ca am stat in puncte si ca efort, acelasi ca si alaltaieri. Nu cred ca am vrut vreodata sa fac abdomene asa de mult cum mi-am dorit (si inca imi doresc) saptamana asta (si nu pot inca) smile.gif

140gr vita negatita 2.8
1ou 2
4felPepperoni 1
100grCottageCheese 1.2
1ltaMiere 0
40grPaine 2
1StrawberrySupremeShake 3.6
pepene 1
160gr orez cu pui 4.4
salsa facuta in casa 0
------------------------------------
Total 18 puncte

Azi sau maine vreau sa fac orez cu bacon si mazare... azi am pui cu salsa si salata verde (si smanatana light) cu o tortilla (de 56 gr si 3.6 puncte). Niste guacamole ar mai fi mers la combinatia asta.

Axe, pe unde esti? Inca ma gandesc la checul cu ciuperci. smile.gif
Pisik
Blue, iti multumesc de incurajari pupic.gif . Imi place poza ta
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.