Buna seara fetele!
CITAT(emu @ 10-10-2007, 12:31 AM)

Axe, cum e checul cu ciuperci? Suna delicios.
E o reteta a soacra-mi...dar nu e de regim neaparat!
Adica: 2 morcovi rasi mare, 2 cepe potrivite taiate mic secalesc in 1 1/2 ceasca ulei, pe urma se adauga o cutie ciuperci taiate mici si se caleste in continuare. Spre final (nu trebuiesc prajite ci doar sa se imbine aromele) se adauga 2 linguri de faina si se da la o parte de pe foc. Cand e aproape rece se adauga 4 oua si multa verdeata. Nu uita de sare si piper. Se toarna totul intr-o forma de chec sau cozonac si se da la cuptor. Forma sa fie unsa si data cu faina. Iese ca un fel de sufleu numai ca eu ii zic chec ca asa mi s-a inmanat reteta....
).gif)
...e bun rece.
Daca fac abstractie de cele 2 linguri de faina pot sa zic ...e Monti...oricum trebuie punctate uleiul si faina si pt ww...si dintr-o tava...daca mananci 2-3 feliute e nesemnificativ. De pofta evident!!!
CITAT(ina_ceva @ 10-10-2007, 08:47 AM)

CITAT(axe10 @ 09-10-2007, 07:30 PM)

Acum s-au angajat niste baietei abia scosi din facultate , inalti cu cracii lungi si i-am zis barbatului meu...vezi draga eu nu am avut din ce sa aleg...acu era momentul....
Inca nu e timp pierdut

....ce bine ar fi daca ar fi asa...sunt o baba batrana ....si ei tinerei si frumushei....dar noroc ca nu se pune privitul!!!!
CITAT(danyhoney @ 11-10-2007, 11:00 AM)

CITAT(peach @ 11-10-2007, 09:16 AM)

CITAT(michelle @ 11-10-2007, 08:40 AM)

Neata!
Va invit sa cititi un articol despre
Wentworth Miller (Michael Scofield) frisch fleisch

Oare cate puncte o avea la 100 gr ?

Ce mai conteaza....

...infrupta-te!!!
Nu de alta dar sa-mi zici cum e sa visez si eu frumos noaptea....
CITAT(Monic @ 11-10-2007, 03:14 PM)

Cu vremea... si ce daca ploua? ca doar nunta va fi inauntru, nu sub cerul liber

iar din cate imi aduc eu aminte in perioada aceea nu prea ploua de obicei
Buey astia la meteo ne-au bagat in nebuneala..scade cu 10-15 grade temperatura...iar noaptea pe minus. Ziceau ca ninge intr-o lun si in Bucuresti, in Moldova s-ar puteachiar saptamana asta.
CITAT(emu @ 11-10-2007, 07:18 PM)

Ca veni vorba de traficul din Bucuresti... cum e drumul aeroport-centura? Daca are cineva idee si-mi poate raspunde... apreciez efortul

.....
Axe, pe unde esti? Inca ma gandesc la checul cu ciuperci.

Traficul e dupa cum ti-o fi norocul....depinde de ziua , ora la care ajungi. Mai bine vii noaptea ca esti boieroaica....altfel...s-ar putea sa petreci destul timp in trafic!!
Vezi ca am aparut...ieri la Siab, azi munca si avut grija de Alexia care are o raguseala si niste mucisori de nu am trimis-o la gradinita...detalii maine si poze cu masinile care mi-au placut.
Noapte buna de la mine!